- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.441
lansinohun fiyatı ne kadar canım ?
çok mu fark var
İİ AKŞAMLAR allaha şükür iyiyiz yalnız dedğin gibi tvde bir şey yok,nette de yapacak bir şey yok..sen nasılsın bebiş nasıl ?benimkinin uyku vakti birazdan uyanır
ben nerdeyse herşeyi ordan aldım
güvenilir ve uygun bir site
hemen de kargoluyorlar
avent 95 tl, lansinoh 38 tl baya fark var yani canım ya
Kızlar HATİM DUAMIZI yaptım,bilgilendireyim dedim,kursta yaptım,bisürü teyze de aminleriyle ortak oldular dualarımıza,bizlere de bol bol dua ettiler,kolay doğum yapalım,yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye:)
Yeniden bi hatim başlayalım mı nedersiniz?.
benimki uyanık valla kıpır kıpır maşallah. uyku saatini falan takip edemiyorum ben genelde hareketliaramızda br gün varmış bu arada ama tabi benim erken doğum olacağı için bir gün olmayacak Allah sağlık versin, hayırlısı olsun napalım....
Kızlar HATİM DUAMIZI yaptım,bilgilendireyim dedim,kursta yaptım,bisürü teyze de aminleriyle ortak oldular dualarımıza,bizlere de bol bol dua ettiler,kolay doğum yapalım,yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye:)
Yeniden bi hatim başlayalım mı nedersiniz?.
birileri doğumlarımızın kolay olacağı yönünde bizleri telkin etsin lütfenn..
elektrikli alacaksın sandım canım
uygun fiyatlı bi yer biliyorum orayı önerecektim ama sen anladığım kadarıyla manuellere bakıyorsun
bütçene hangisi uygunsa onu al bence
cok sewindim senn adına
Bu kadar mı aynı olur düşünceLer!! daha bu sabah kocişe aynı seylerden bahsettim..
teşekkür ederim jelibons :)))
kızlar bu arada toplam da aldığım kg.4 olmuş...
kızlar bana bebek ve anne için ihtiyaç listeniz varsa yazar mısınız...
neler aldık almadık bir eksikleri kontrol edeyim olurmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?