2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İİ AKŞAMLAR allaha şükür iyiyiz yalnız dedğin gibi tvde bir şey yok,nette de yapacak bir şey yok..sen nasılsın bebiş nasıl ?benimkinin uyku vakti birazdan uyanır

benimki uyanık valla kıpır kıpır maşallah. uyku saatini falan takip edemiyorum ben genelde hareketli aramızda br gün varmış bu arada ama tabi benim erken doğum olacağı için bir gün olmayacak Allah sağlık versin, hayırlısı olsun napalım....

emeği geçen herkesin ağzına sağlık.
ALLAH kabul etsin inşallah

öyle hayırlısı olsun da senin erken doğum,niyeydi ?hatırlayamıyorum da

Allah kabul etsin , emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz kızlar sağolun.

güya yürüyüşe gidelim diye çıktık
markete gittik oğluşumun küvetini kovasını bezini falan aldık
onlarda tamamlandı.
bu arada kızlar benim göğüsler sütyenlerime sığmıyor
95 beden olmuş
kendime sütyen bulamadım markette

birileri doğumlarımızın kolay olacağı yönünde bizleri telkin etsin lütfenn..

Allahın izniyle kolay olacak,ben hiçç düşünmüyorum doğumu geçen dr görmeye doğumhaneye grdim sancı çekenleri gördüm yine de tık yok bende:)ki çok korkak biriyimdir..ama Allah dağına göre kar verir,çekebileceğimiz bir acı doğum olacaktır,sonrasında miniğimiz kucağımzda inş. o acıyı unuturuz..Allah hayırlı doğumlar versin..bence hiç düşünme..şimdiye kadar anne olanlara şöyle bir bak o kadar dayanılmaz acı ise niye 2. 3. çocuğu yapıyorlarbiz de yapıp bebişleri kucağımza alacağız inş.

elektrikli alacaksın sandım canım
uygun fiyatlı bi yer biliyorum orayı önerecektim ama sen anladığım kadarıyla manuellere bakıyorsun
bütçene hangisi uygunsa onu al bence

daha karar vermedim nasıl alacağıma krem bakarken gördüm uygun geldi fiyatı ama lazım olmaz belki diye almadım şimdilik, yine de sağol canım ...

cok sewindim senn adına

Bu kadar mı aynı olur düşünceLer!! daha bu sabah kocişe aynı seylerden bahsettim..

bugünlerde bunu düşünmye başladım gerçekten.
rahata alışmışım gibi geliyor şimdi, o zmn ya zor gelirse annelik.
ya kötü anne olursam diye düşünüyorum hep:26:

sonra da ben çok istedim bu bebeği diyorum içimden, saçmalama esra diyorum kızıyorum kendime

kızlar bana bebek ve anne için ihtiyaç listeniz varsa yazar mısınız...
neler aldık almadık bir eksikleri kontrol edeyim olurmu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…