2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

öyle hayırlısı olsun da senin erken doğum,niyeydi ?hatırlayamıyorum da

21.haftada benim kalp damar sisteminde sorun çıktı. hamileliğim yüksek risk grubu içine girdi. hatta doktorlar sonlandırmayı bile düşündü ama biz pek yanaşmayınca kontrol altında 30-32. haftaya getirip sezeryanla almayı uygun gördüler. şimdi 30. haftaya girdik işte benim artık her az her şey olabilir. dualarınızı bekliyorum((

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım...zor ve meşakatli bir yolu seçmişsin...Allah'ım bunun mükafatı olarak karşılığında senin kucağına bebişini almanı sağlayacak inşallah...

teşekkür ederim kızlar fotoya yorumlar için...
jeliboscum çok sağ ol cnm...şu ihtiyaç listesine bir göz atayım...

a canım geçmiş olsun,allah yardımcın olsun.elbette dua ederim canım,allahın izniyle bebişini alırsın kucağına..

Allah yardımcın olsun canım
inşallah bebişini sağlıkla sağ salim kucağına alırsın

dediğin gibi rahata alıştık.. benmde aklıma değişik dusunceler gelıyo..sonrada savusturuyorum onları beynmden iyi seyler dusunuyorum.. bide bebege ne kadar olumlu pozitif yaklasırsan onunla o kadar iyi anlasabilirmissin aynı dili konusabilirmissin gibi gelio o zaman hiç zorlanmazmışız gibi sanki.. off ya yine mi aglıyo ne biçim cocuk bu vs.. gibi kelimelerle işi daha cok zorlastırıo anneler sanırım.. ne kadar iyi yanından bakarsak o kadar iyi seyler olur canm çekim yasasına inanırım.. izin vermeyelim kötü düşüncelere.. hayatımızın mucizesini yasıyoruz bundan iyisini yasadın mı şu yaşına kadar?? çoooook sewiyoruz kuzucuklarımızı Allah'n izniyle mukemmel anneler olucas hiç merak etme

canım ya Allah yardımcın olsun, zor bi süreci geride bırakmışsın, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

Allah sağsalim bebeğini kucagına almayı nasip etsin inş...

resmi varsa gösterir misin?
ben de chezelle diye bir markadan şunu aldım
bugün geldi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 386399
yok canım kutusunu attım ama olmazsa çeker koyarım.

ay valla şansıma süper yapıyo yemekleri.götürüyoruz ailecek ne pişirse.:)

hiiiiç düşünme.annelik öyle bişeykı kucağına verdıklerı anda ona senden daha ıyı kımse bakamazmmış gibi gelıyo ve bakamıyor da.o an başlıyo herşey iç güdüsel olarak

iyi geceler kızlar. nasılsınız?
bişey sorcam. ben netten sütyen aldım ama bi beden büyük geldi. göğüslerimiz daha büyür mü doğuma yakın ve emzirirken yoksa iade mi edeyim bilemedim? çok da beğendim ama biraz boldurdu. acil yardım lütfen.

Bildiğim kadarıyla süt gelince gögüsler daha bi buyuyomus.. ama sen yinede tecrübeli annelerede bi sor istersen.. sonucta bende daha ne kadar büyücek tahmin edemiyorum az mı büyür cok mü büyür bi anda hiçbilemiyorum:26:

sağol canım. aslında 80 olan göğüslerim şuan 90 odular. ben de 90b almıştım. büyük geldi. daha büyür gibime geliyor ama bilemedi.

ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmus nstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar

ben de senin gibi erkenciyim uyandım mı uyuyamıyorum eskiden berii böyle
iyi yapmışsın yatağı ayırmakla artık hiç rahat edemiyoruz
bu arada doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle geçireceğiniz çok güzel bir yıl olsun
bebeğine de maaşallah

tesekkur ederiz canim, evet yatak ayirmak iyi oldu ama koltuk bayag rahatsiz kaburgalarim batmis gibi agriyo napalim cekicem bikac gun.

Canımm maşallah bebişine kocaman olmuş,eşine de Allah acil şifalar versin ki sen de rahat uyuyabilesin:) Ben de günleri sayıyorum izin için,32.haftam hayırlısıyla bi gelsin de rahat rahat dinleneyim.. Tatlımm bu bebişinle geçireceğin ilk doğum günün,tadını çıkar,Mevlam, eşin,bebeğin ve sevdiklerinle daha nice doğum günleri görmeni nasip etsin sağlıcakla ve huzurla inş.Bikaç sene sonra 'iyiki doğdun annecim' diyen dünyalar tatlısı yavrunun hayaliyle güne başla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…