- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.461
öyle hayırlısı olsun da senin erken doğum,niyeydi ?hatırlayamıyorum da
21.haftada benim kalp damar sisteminde sorun çıktı. hamileliğim yüksek risk grubu içine girdi. hatta doktorlar sonlandırmayı bile düşündü ama biz pek yanaşmayınca kontrol altında 30-32. haftaya getirip sezeryanla almayı uygun gördüler. şimdi 30. haftaya girdik işte benim artık her az her şey olabilir. dualarınızı bekliyorum((
21.haftada benim kalp damar sisteminde sorun çıktı. hamileliğim yüksek risk grubu içine girdi. hatta doktorlar sonlandırmayı bile düşündü ama biz pek yanaşmayınca kontrol altında 30-32. haftaya getirip sezeryanla almayı uygun gördüler. şimdi 30. haftaya girdik işte benim artık her az her şey olabilir. dualarınızı bekliyorum((
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım...zor ve meşakatli bir yolu seçmişsin...Allah'ım bunun mükafatı olarak karşılığında senin kucağına bebişini almanı sağlayacak inşallah...
a canım geçmiş olsun,allah yardımcın olsun.elbette dua ederim canım,allahın izniyle bebişini alırsın kucağına..
amin kızlar sağolun imtihan dünyası işte napalım insanın başına her şey geliyor. bir anda tepetaklak oluyorsun. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....
Allah yardımcın olsun canım
inşallah bebişini sağlıkla sağ salim kucağına alırsın
bugünlerde bunu düşünmye başladım gerçekten.
rahata alışmışım gibi geliyor şimdi, o zmn ya zor gelirse annelik.
ya kötü anne olursam diye düşünüyorum hep:26:
sonra da ben çok istedim bu bebeği diyorum içimden, saçmalama esra diyorum kızıyorum kendime
yok canım kutusunu attım ama olmazsa çeker koyarım.resmi varsa gösterir misin?
ben de chezelle diye bir markadan şunu aldım
bugün geldi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 386399
Bizim de pazara misafirimiz var, kahvaltiya.
Senin kadinin elinden guzel yemek cikiyorsa ne mutlu sana. Ben hamileligin ilk zamanlari yemek yapamadim, ac bilac yattim evde. Kadin temizlige geldigi birgun acidi dur sana yemek pisireyim dedi. O kadar kotu oldu ki, hepsi cope gitti. Kocam da yiyemedi.
gerçekten bi kucağımıza alsak hayırlısıyla...
gerçi o zmn da korkutuyo beni.
ne biliim şimdi aşlıştım bi eşim bi ben, onun sorumluluğu gelicek üstüme.
baş edebilecek miyim, başarabilecek miyim çok kafamı kurcalıyo.
üstelik bebk için karar vermeden önce çok da düşünmüştüm bunları. kendimi hazır hissediyordum, hani plansız değildi bizim çocuk işi.
ama şimdi düşündükçe korkuyorum.
:26::26::26:
iyi geceler kızlar. nasılsınız?
bişey sorcam. ben netten sütyen aldım ama bi beden büyük geldi. göğüslerimiz daha büyür mü doğuma yakın ve emzirirken yoksa iade mi edeyim bilemedim? çok da beğendim ama biraz boldurdu. acil yardım lütfen.
Bildiğim kadarıyla süt gelince gögüsler daha bi buyuyomus.. ama sen yinede tecrübeli annelerede bi sor istersen.. sonucta bende daha ne kadar büyücek tahmin edemiyorum az mı büyür cok mü büyür bi anda hiçbilemiyorum:26:
ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
ben de senin gibi erkenciyim uyandım mı uyuyamıyorum eskiden berii böyle
iyi yapmışsın yatağı ayırmakla artık hiç rahat edemiyoruz
bu arada doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle geçireceğiniz çok güzel bir yıl olsun
bebeğine de maaşallah
ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?