2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın canım, bdt lerimiz aynı olduğu gibi doğum günlerimiz de arka arkaya desene ,ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllara doğum günün kutlu olsun... bu arada yatakları ayırman iyi olmuş son aylarda hastalık hiç çekilmez yine de dikkat et kendine.

herkese günaydınyine oğlum beni uyandırdı ve kendisi uyudu.bu arada ilk cim inş. eşin çabucak iyiyleşir,sana geçmesi tam bir eziyet olur..doğum günün de kutlu olsun,sevdiklerinle nice,mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim.bebişine de maşallah aldığın 4 kilonun hepsi bebişmiş,sana da maşallah

günaydın anniştolar
işimize geldik kahvaltımızı yaptık
topikteki geçmişi okuduukkk
öğrendik ki hatim duamız yapılmış
Allah herkesten razı olsun ve dualarımızı kabul etsin
eğer yeni hatim başlansın çoğunluğu olursa seve seve katılırım
çok mutlu oldum hatimimiz oldu

Gunaydin anneler. Nasilsiniz?
Dun 22 de yattim ama sol kalcam ve sirt agrimdan dolayi sabah 4 e dogru anca uyudum. Az once uyandim,uykusuzlukdan gozlerim agriyor

Ilk__ dogum gunun kutlu olsun.
Artik yavas yavas izine ayriliyor bizim haziran anneleri. Dogumlara az kaldi :18:

günaydın,allaha şükür iyiyz de dediğin gibi şu kalça ağrıları çok fena,o yöne yatıyorum ağrıyo,diğer yanıma dönerken zorlanıyorum,bu sefeer orası ağrıyor.çok kilo da almadık ama niye böyle oluyor yaaw

Ah bir bilsem. Sirtimin ustune hic yatamiyorum,ozaman daha kotu agrilar saplaniyor.
Şu 2 ayda gecse, rahat uyusak diyecegim ama zor

Merak ettigim birsey var. Emzirme sutyeni aldinizmi? Ve süt pompasi?
Ben ikisi konusunda kararsirim cunku annem gereksiz dedi. Kendi en son 11 yil once dogum yapti. Aldim ama gereksizdi kullanmadim dedi.
Sizin fikriniz nedir?

henüz pompa almadım ama emzirme sütyeni aldım 2 tane. hastanede lazım olcak diye düşünüyorum. pompaya da en son karar vercem sütüm nasıl olacak bilmiyorum.

Gunaydin anneler.
İlk dgum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara...

Biz bugun 31 haftalik olduk dolu dolu, 34 e kadar beklesem mi doktora gitmek icin.
Bir sikayetim yok, gereksiz yere 200 tl bayilip evet iyisin birseyin yok lafini duymak sart mi?

günaydın niobella. ben her ay ever sen de bebişin de iyisiniz lafını duymak için gidiyorum doktora. hem de bebişimi görmek iyi oluyor. özlüyorum. zaman geçse de doktor artık 2 hafta da bir çağırsa artık diye sabırsızlanıyorum. ben bekleyemezdim herhalde 3 hafta daha. hafta sonu kontrolüm ama zaman geçmek bilmiyor yaaaa.

günaydın kızlar
hatim duamız yapılmış Allah kabul etsin..
yenisi olursa ben de katılmak isterim

minecim süt sen çıkardıkça çoğalan bişeymiş o yüzden pompa kullanmak içerdeki sütü boşaltmak yeni sütlere zemin hazırlıyor ve sütünün bol olmasını sağlıyormuş
bir de dolayısıyla kolay kilo vermeyi

benim de perşembe günü 5 hafta bitmiş olacak..genelde 4 haftada bir görürdük bıdıkları ama bu sefer izin olayı yüzünden gecikti
ve her ay 4. haftalarda çok sabırsız oluyordum bu ay geçen hafta gün sayıyordum ama bu hafta rahatım..sanırım psikolojimiz 4 haftaya kendini hazırlamış 4 hafta geçince başa sarıyo

günaydın canım. bişey sorcam biz göğüs alışsın diye doğumdan önce sağmaya başlayacak mıyız? yani sağmak derken pompayı kullanacak mıyız? sanki öyle bişey duydum. saçma bişey mi sordum bilmiyorum ama

Ben birsey anlamiyorum ultrasondan, kizimi kucagima almadikca tatmin olamam

Gunaydin. Yani her eve pompa lazim diyorsun?

doğumdan önce sadece lanshinoh sürelim onun dışında bişey yapmayalım
sütü prolaktin yapıyormuş ama asıl kanallara inmesini sağlayan hormon oksitosinmiş
oksitosin = suni sancı
uyuyan devi uyandırmaya hiç gerek yok

Gunaydin. Yani her eve pompa lazim diyorsun?

kişiden kişiye değişirmiş
mesela annemin hiç göğüs yarası olmamış ama teyzem emzirirken ağlarmış
normal doğum olmasına rağmen teyzemin 2 hafta sütü gelmemiş annem bana sancı çekerken göğsü sütten sırılsıklam olmuş..

ama ben iki tane olacakalrı için her tedbiri almalıyım diye düşünüyorum o yüzden baştan aldım
Allahın da izniyle sorun yaşamayız inşallah hiçbirimiz

Son düzenleme:

yanlış duyum demek ki. lasinoha başladınız mı siz.

günaydınlar herkese minik melekler sizlerde günaydın..geçmişi okumaya çalışıyorum umarım herkesler iyidir..
Hatimimiz bitmiş okuyan herkesin emeğine ağzına sağlık Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…