- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.481
ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
Gunaydin anneler. Nasilsiniz?
Dun 22 de yattim ama sol kalcam ve sirt agrimdan dolayi sabah 4 e dogru anca uyudum. Az once uyandim,uykusuzlukdan gozlerim agriyor
Ilk__ dogum gunun kutlu olsun.
Artik yavas yavas izine ayriliyor bizim haziran anneleri. Dogumlara az kaldi :18:
Ah bir bilsem. Sirtimin ustune hic yatamiyorum,ozaman daha kotu agrilar saplaniyor.günaydın,allaha şükür iyiyz de dediğin gibi şu kalça ağrıları çok fena,o yöne yatıyorum ağrıyo,diğer yanıma dönerken zorlanıyorum,bu sefeer orası ağrıyor.çok kilo da almadık ama niye böyle oluyor yaaw
herkese günaydın.
Ah bir bilsem. Sirtimin ustune hic yatamiyorum,ozaman daha kotu agrilar saplaniyor.
Şu 2 ayda gecse, rahat uyusak diyecegim ama zor
Merak ettigim birsey var. Emzirme sutyeni aldinizmi? Ve süt pompasi?
Ben ikisi konusunda kararsirim cunku annem gereksiz dedi. Kendi en son 11 yil once dogum yapti. Aldim ama gereksizdi kullanmadim dedi.
Sizin fikriniz nedir?
Gunaydin anneler.
İlk dgum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara...
Biz bugun 31 haftalik olduk dolu dolu, 34 e kadar beklesem mi doktora gitmek icin.
Bir sikayetim yok, gereksiz yere 200 tl bayilip evet iyisin birseyin yok lafini duymak sart mi?
günaydın niobella. ben her ay ever sen de bebişin de iyisiniz lafını duymak için gidiyorum doktora.hem de bebişimi görmek iyi oluyor. özlüyorum. zaman geçse de doktor artık 2 hafta da bir çağırsa artık diye sabırsızlanıyorum. ben bekleyemezdim herhalde 3 hafta daha. hafta sonu kontrolüm ama zaman geçmek bilmiyor yaaaa.
günaydın kızlar
hatim duamız yapılmış Allah kabul etsin..
yenisi olursa ben de katılmak isterim
minecim süt sen çıkardıkça çoğalan bişeymiş o yüzden pompa kullanmak içerdeki sütü boşaltmak yeni sütlere zemin hazırlıyor ve sütünün bol olmasını sağlıyormuş
bir de dolayısıyla kolay kilo vermeyi
günaydın niobella. ben her ay ever sen de bebişin de iyisiniz lafını duymak için gidiyorum doktora.hem de bebişimi görmek iyi oluyor. özlüyorum. zaman geçse de doktor artık 2 hafta da bir çağırsa artık diye sabırsızlanıyorum. ben bekleyemezdim herhalde 3 hafta daha. hafta sonu kontrolüm ama zaman geçmek bilmiyor yaaaa.
günaydın kızlar
hatim duamız yapılmış Allah kabul etsin..
yenisi olursa ben de katılmak isterim
minecim süt sen çıkardıkça çoğalan bişeymiş o yüzden pompa kullanmak içerdeki sütü boşaltmak yeni sütlere zemin hazırlıyor ve sütünün bol olmasını sağlıyormuş
bir de dolayısıyla kolay kilo vermeyi
günaydın canım. bişey sorcam biz göğüs alışsın diye doğumdan önce sağmaya başlayacak mıyız? yani sağmak derken pompayı kullanacak mıyız? sanki öyle bişey duydum. saçma bişey mi sordum bilmiyorum ama
Gunaydin. Yani her eve pompa lazim diyorsun?
doğumdan önce sadece lanshinoh sürelim onun dışında bişey yapmayalım
sütü prolaktin yapıyormuş ama asıl kanallara inmesini sağlayan hormon oksitosinmiş
oksitosin = suni sancı
uyuyan devi uyandırmaya hiç gerek yok
kişiden kişiye değişirmiş
mesela annemin hiç göğüs yarası olmamış ama teyzem emzirirken ağlarmış
normal doğum olmasına rağmen teyzemin 2 hafta sütü gelmemiş annem bana sancı çekerken göğsü sütten sırılsıklam olmuş..
ama ben iki tane olacakalrı için her tedbiri almalıyım diye düşünüyorum o yüzden baştan aldım
Allahın da izniyle sorun yaşamayız inşallah hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?