2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dilinize yüreğinize sağlık Allah razı olsun...

tabi evdesin o program senin, bu program benim zıplarsın
peki ya biz

hııhhhh
seyredin tabi o kanalsenin bu kanal benim
bizde iş iş iş iş

ahhh canlarım benim...
haklısınız da faydalı bilgiler veriyo onun için demiştim..
sizlere kolay gelsin..
inş bi çırpıda çalışma döneminiz biter de evde olursunuz bol bol tv izlersiniz..

biz kızımla bi duş alıp dışaı çıkıcaz..
hepinizi ve bebeklerinizi öptük...

bugün okulda kı son gunum.kısmetse yarın gıdıp raporumu alıcam ve doğum ıznıme ayrılıcam.6 hazırana kadar evdeyım yanı tek çocukla:)))ondan sonra koş allah koş artık 2 bebeyle:)) kızımla araları tam 3 yıl olacak.o da 2009 haz.doğumlu.düşünüdkçe kıyamıyorum şimdi kızıma o da daha çok küçük teyzelerı yaa.

ne mutlu sana izne zamanında çıkıyorsun ben doğumdan sonraya kalsın diye 4 hafta daha çalışacağım kısmetse , kızınla başbaşa son gülerinizin tadını çıkarın bebiş gelince çok fazla başbaşa kalmak nasip olmuycak malesef..ama olsun 2 tane kuzucuk olcak bu seferde onunda tadı başka olur üzülme..

benim de sağ kalçam çok fazla ağrıyo,sol tarafa yatınca uyuyamıyorum,sağa yatınca kalçamdan dolayı ayağa kalkamıyorum ama ben belimden dolayı oluyo diye düşünüyodum,demekki hamilelikle alakalı bi durum ve aslında ağrı ne kadar zor bule olsa bunu duyduğuma sevindim

sen ne diyosun benim kuzenimin 16 aylık kızı var eşi de 6 aylık hamile
1.5 yaş olacak aralarında gariban kızın pabucu çok çabuk dama atılacak

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar :) Güzel anneler :) Bende haziran annesiyim ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.Kıpırtıları olmasa anlamayacağım.İşin ilginç tarafı bellide olmuyor.Gıcık oluyorum otobüste yer bile vermiyorlar karnımı tutarak bindiğim halde.Birde sık sık karnımda seyirme hissediyorum ebek hıçkırıyormuş.Doğum kaygılarım başladı aptal aptal düşünceler geliyor aklıma yok ölürsem yok bebeğe bişey olursa vs :) Normal doğumdan korkuyorum sezeryan itiyorum mantıklımı sizce?

canım o hepimizde mevcut merak etme bende normal doğumdan yanayım çünkü hemn kalkabilion sonra daha çabuk toparlanıon sezeryan ablmdan biliom çok çekmişti ama herkesin kendi fikri tabi

Cnm 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi daha yıllık izin kullanamazsın, direk doğum iznine başlaman gerekiyor!!!

hu huuuu
nabersinizzz
yemeğimizi yedik geldiiikkkk
ohhh misss
geçenlerde konuşulan semizotunu zeytinyağlı yapmıştım nihayet
2 gündür öğlen yiyorum valla yoğurtla : )))))))

sen ne diyosun benim kuzenimin 16 aylık kızı var eşi de 6 aylık hamile
1.5 yaş olacak aralarında gariban kızın pabucu çok çabuk dama atılacak

aman aman onun durumu daha fecıymış.gerçi ben ıstedım.hep 2 yaşını doldursun denerız dıyodum e 2-3 ay sonra hemıle kaldım.sonrası ıçın 3 yaş çok ıdeal bence hem ıkısı de kız arkadaş olacakalr bırbırlerıne ama şu an çok küçük gibi gelıyo kızım.

herkese slmlar, nasılsınız? bi problem yok inşş..
ben sabah kocişi yolladıktan sonra ortalığı topalrladım, 2 makine çamaşır koydum ki akşama kurusun ütü yapıcam.
bulaşıklar falan vardı onları hallettim.
sonra dışarı çıktım bi market, manav dolaştım.
şimdi de öğle yemeği yedim ve topic ime geldimmm

doğum günün kutlu olsun cnmmm
eşine de çok geçmiş olsunn

ay ben de öyleyim. bi de aklıma koydum mu yapıveririm hmn.
bnm eşimin de elinden de gelmez öle tamir tadilat işleri.
ben ona getir götür işi yaptırırım.
evde lambaları falan hep ben değiştiririm

kızlar bişey sorcam size.
sizler kaç tane nevresim takımı, uyku seti ve yorgan aldınız.
yani hangilerinden aldınız daha doğrusu...

bi de böyle mevlüt için falan yine nevresim takımları oluyor ya, hani biraz kokoş. yine beşik içi için.
öyle bir şey alacak mısınız?

ben almayayım diyorum ama teyzemler falan bi tane öyle kokoş bi takımı olsun diyor.
ama ben kendi yatağımın beyaz çeyiz için örtüsünü bile kullanmıyorum ki bebik için kullanayım.

kızlar bir de fikrinizi alayım.
bu mu

yoksa bu mu

fiyatları çok farklı değil, hemen hemen aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…