- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.541
bende de vardı ta ki gynoferon içene kadar
gynoferon sağolsun kabızlık falan bırakmadı
Kızlar HATİM DUAMIZI yaptım,bilgilendireyim dedim,kursta yaptım,bisürü teyze de aminleriyle ortak oldular dualarımıza,bizlere de bol bol dua ettiler,kolay doğum yapalım,yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye:)
Yeniden bi hatim başlayalım mı nedersiniz?.
tabi evdesin o program senin, bu program benim zıplarsın
peki ya biz
hııhhhh
seyredin tabi o kanalsenin bu kanal benim
bizde iş iş iş iş
bugün okulda kı son gunum.kısmetse yarın gıdıp raporumu alıcam ve doğum ıznıme ayrılıcam.6 hazırana kadar evdeyım yanı tek çocukla:)))ondan sonra koş allah koş artık 2 bebeyle:)) kızımla araları tam 3 yıl olacak.o da 2009 haz.doğumlu.düşünüdkçe kıyamıyorum şimdi kızımao da daha çok küçük teyzelerı yaa.
Gunaydin anneler. Nasilsiniz?
Dun 22 de yattim ama sol kalcam ve sirt agrimdan dolayi sabah 4 e dogru anca uyudum. Az once uyandim,uykusuzlukdan gozlerim agriyor
Ilk__ dogum gunun kutlu olsun.
Artik yavas yavas izine ayriliyor bizim haziran anneleri. Dogumlara az kaldi :18:
günaydın,allaha şükür iyiyz de dediğin gibi şu kalça ağrıları çok fena,o yöne yatıyorum ağrıyo,diğer yanıma dönerken zorlanıyorum,bu sefeer orası ağrıyor.çok kilo da almadık ama niye böyle oluyor yaaw
bugün okulda kı son gunum.kısmetse yarın gıdıp raporumu alıcam ve doğum ıznıme ayrılıcam.6 hazırana kadar evdeyım yanı tek çocukla:)))ondan sonra koş allah koş artık 2 bebeyle:)) kızımla araları tam 3 yıl olacak.o da 2009 haz.doğumlu.düşünüdkçe kıyamıyorum şimdi kızımao da daha çok küçük teyzelerı yaa.
Merhaba arkadaşlar :) Güzel anneler :) Bende haziran annesiyim ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.Kıpırtıları olmasa anlamayacağım.İşin ilginç tarafı bellide olmuyor.Gıcık oluyorum otobüste yer bile vermiyorlar karnımı tutarak bindiğim halde.Birde sık sık karnımda seyirme hissediyorum ebek hıçkırıyormuş.Doğum kaygılarım başladı aptal aptal düşünceler geliyor aklıma yok ölürsem yok bebeğe bişey olursa vs :) Normal doğumdan korkuyorum sezeryan itiyorum mantıklımı sizce?
canım o hepimizde mevcut merak etme bende normal doğumdan yanayım çünkü hemn kalkabilion sonra daha çabuk toparlanıon sezeryan ablmdan biliom çok çekmişti ama herkesin kendi fikri tabi
günaydın güzel annecikler...
ilk doğum günün kutlu olsun :124:
ben bugün de işten izin aldım. dün biraz rahatsızlandım. şimdi dinleniyorum.
birşey sorayım çalışan anneler, ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 2-3 hafta yıllık izin yazıp sonra raporu kapattırmayı düşünüyorum. bu mümkün değil mi?
internette bişey bulamadım. bizim ik da pek bilmiyor bu durumu. sonra yanlış bişiler yapmıyım.
tabiki öğle yemeğinde
Cnm 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi daha yıllık izin kullanamazsın, direk doğum iznine başlaman gerekiyor!!!
sen ne diyosun benim kuzenimin 16 aylık kızı var eşi de 6 aylık hamile
1.5 yaş olacak aralarında gariban kızın pabucu çok çabuk dama atılacak
çalışabilir raporu dedim ama ben canım, doğum iznine çıkmayacağım yani hemen??
ooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
akşam eşim biraz geç geldi bende işten dönünce yemeğim vardı 2 makine çamaşır yıkadım tv'dede bişi yoktu , kızımın beşiğini ve şifonyerini kurdumama şifonyerin daha çekmeceleri yapılcak yetiştiremedim bi baktım saat 12 olmuş o saatte çivi çakamazdım eşim gelince elimden çekici zor aldı komşular şimdi kapıya gelcek diye tornavida çevirmekten avucum ağrıyor ya aslında şu matkabı çalıştırmaya cesaret etsem camın storunuda takıcam , annem beni yanlış doğurmuş erkek olmam gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?