- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.561
seninki normal canım ya sorun bende. artık gebelikte kullanılan ilaçlar varmış doktoruma danışıp kullanmak istiyorum. çünkü inan dayanılcak gibi deği. basur sorunuda var bende. Geçenlerde ağlarken yeter artık Allahım nolur zaman çabuk geçsin diye söyleniyodum ki kendime geldim. buna hakkım yok ben istedim çünkü bebeğimi. Allah sorunsuz bitirmemizi sağlar inş.
cnm her öğlen öğünümde et tuketıorum bakalım sana sölerım bu hafta takıpteyız cuma gunu randevumuz var ıns kılo alımı bıraz daha ıyı cıkar bıde söledıgın ıyı oldu sımdı gıdıp kuru kayısı ve ıncır alıcam:))
bugün okulda kı son gunum.kısmetse yarın gıdıp raporumu alıcam ve doğum ıznıme ayrılıcam.6 hazırana kadar evdeyım yanı tek çocukla:)))ondan sonra koş allah koş artık 2 bebeyle:)) kızımla araları tam 3 yıl olacak.o da 2009 haz.doğumlu.düşünüdkçe kıyamıyorum şimdi kızımao da daha çok küçük teyzelerı yaa.
kızlar bişey sorcam size.
sizler kaç tane nevresim takımı, uyku seti ve yorgan aldınız.
yani hangilerinden aldınız daha doğrusu...
bi de böyle mevlüt için falan yine nevresim takımları oluyor ya, hani biraz kokoş. yine beşik içi için.
öyle bir şey alacak mısınız?
ben almayayım diyorum ama teyzemler falan bi tane öyle kokoş bi takımı olsun diyor.
ama ben kendi yatağımın beyaz çeyiz için örtüsünü bile kullanmıyorum ki bebik için kullanayım.
kızlar bir de fikrinizi alayım.
bu mu
Eki Görüntüle 386885
yoksa bu muEki Görüntüle 386886
fiyatları çok farklı değil, hemen hemen aynı
çalışabilir raporu dedim ama ben canım, doğum iznine çıkmayacağım yani hemen??
aman aman onun durumu daha fecıymış.gerçi ben ıstedım.hep 2 yaşını doldursun denerız dıyodum e 2-3 ay sonra hemıle kaldım.sonrası ıçın 3 yaş çok ıdeal bence hem ıkısı de kız arkadaş olacakalr bırbırlerıne ama şu an çok küçük gibi gelıyo kızım.
Cnm muhakkak istediği bir oyuncağı al da bunu kardeşin sana getirmiş diye verirsin, hep işe yarar
bi de böyle mevlüt için falan yine nevresim takımları oluyor ya, hani biraz kokoş. yine beşik içi için.
ben almayayım diyorum ama teyzemler falan bi tane öyle kokoş bi takımı olsun diyor.
ama ben kendi yatağımın beyaz çeyiz için örtüsünü bile kullanmıyorum ki bebik için kullanayım.
bu mu
Eki Görüntüle 386885
sağol canım yapıcaz.hoş o kardeşine ayakkabı siparişi verdi
32. haftadan itibaren sadece çalışabilir raporu ya da doğum izni alabiliyorsun, çünkü ikisini de hak etmiş oluyorsun, mesela ben geçen hafta senelik iznimden kullandım 32. hafta olmadan kullanmış oldum!
daha iyi bilen arkadaşlar onaylarmı ya da bildiklerini söylesin lütfen, ben bu cuma çalışabilir raporumu almaya gidicem, daha yeni bi bilgi edinirsem söylerim
bu mu
Eki Görüntüle 386885
ben de perşembe günü rapor için gidicem. teşekkürler bilgi için cnm.
bu çokmu basit ?
Hamile Abiye Elbise Diana-GeBe Hamile Giyim
32. haftadan itibaren sadece çalışabilir raporu ya da doğum izni alabiliyorsun, çünkü ikisini de hak etmiş oluyorsun, mesela ben geçen hafta senelik iznimden kullandım 32. hafta olmadan kullanmış oldum!
daha iyi bilen arkadaşlar onaylarmı ya da bildiklerini söylesin lütfen, ben bu cuma çalışabilir raporumu almaya gidicem, daha yeni bi bilgi edinirsem söylerim
sen ne zaman doğum iznine ayrılmayı planlıyorsun?
bu mu
Eki Görüntüle 386885
Tekrar selam
Bende atistirdim birseyler simdi.Az önce yine döktüm mutfagi temizlik yapiyordumki esime yakalandim
Heryerin agriyor ne yapmaya calisiyorsun diye azar isittim
Dünde camasir yikamistim.Camasirlari katladim ama yerlestirmedim daha.Evim resmen göcüyor.Cabuk halledilecek isler.Esim ise gidince kalkcam tekrar:26:
maşallah ne kadar enerjiksin
ben sabah azcık evi toparladım hemen belim ağrıdı, hiçbişey yapamıyorum ben...
sen de dikkat et kendini fazla yorma bence cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?