2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cnm kabızlık sorunu bende baştan beri var, şurup verdi doktor onu kullanıyorum çok ta iyi geliyor, istersen ismini akşam ewden bakıp ta yazarım

onlarla birlikte kabuklu ceviz al, kabuklu diyorum taze olması için, mutlaka onu da ye!!!

Cnm muhakkak istediği bir oyuncağı al da bunu kardeşin sana getirmiş diye verirsin, hep işe yarar

canım ben 2 tane uyku seti aldım. bir de nevresim takımı ve ayrı yorgan ve yastık. yani 3 çeşit oldu. mevlüt takımı falan almıycam. gereksiz gibi. ben de senin gibi evlenirken aldığım yatak örtüsünü bile kullanmıyorum. dantelli falan sevmiyorum bi de her seferinde ütülemek lazım. kim uğraşacak. çalıştığım için çok zor.

ana kucağının da 2cisi daha kullanışlı gibi. güneşliği var. dışarda falan iyi olur. balkonda bahçede kullanılabilir.

çalışabilir raporu dedim ama ben canım, doğum iznine çıkmayacağım yani hemen??

32. haftadan itibaren sadece çalışabilir raporu ya da doğum izni alabiliyorsun, çünkü ikisini de hak etmiş oluyorsun, mesela ben geçen hafta senelik iznimden kullandım 32. hafta olmadan kullanmış oldum!

daha iyi bilen arkadaşlar onaylarmı ya da bildiklerini söylesin lütfen, ben bu cuma çalışabilir raporumu almaya gidicem, daha yeni bi bilgi edinirsem söylerim

kardeşim anaokulu öğretmeni ve çocuklar arasındaki ideal yaşın 3 olduğunu söyler hep, bence tam zamanı, hayırlısı olsun...

bence chicco onu ben de beğenmiştim...

ben de perşembe günü rapor için gidicem. teşekkürler bilgi için cnm.

evde kullanacaksan chicco daha güzel bence.. bizim de sadece yatağı aldığımız mağazanın verdiği uyku setimiz var. 1-2 nevresim seti, ince yorgan alırım ekstradan diye düşünüyorum. yastık da alıcam ama başlarda yastıkla yatmıyor sanırım bebekler. ben de dantelli falan istemedim , kayınvalideme kalsa alacak

slm kızlar nasılsınızzz biz iyiyizzz perş tekrar kontrole gidiyoruzz

Tekrar selam
Bende atistirdim birseyler simdi.Az önce yine döktüm mutfagi temizlik yapiyordumki esime yakalandim
Heryerin agriyor ne yapmaya calisiyorsun diye azar isittim

Dünde camasir yikamistim.Camasirlari katladim ama yerlestirmedim daha.Evim resmen göcüyor.Cabuk halledilecek isler.Esim ise gidince kalkcam tekrar:26:

merhaba canım ben bugün çalışabilir raporumu aldım ve kurumuma teslim ettim. doktora özellikle sordum eğer çalışamazsam istedğim anda ayrılabilirim iznime. eğer çalışırsam da 15 mayısta yani son 3 hafta kala gidip doğum iznimi verecekler.

sen ne zaman doğum iznine ayrılmayı planlıyorsun?

ben aslında Nisan sonuna kadar çalışmayı planlamıştım ama maalesef kasılmalarım var, doktor da izne çıkmamı söyledi.
yani perşembe çalışabilir raporu alıp Nisan sonuna kadar yıllık izin yazıcam. Yani işe gitmeyeceğim ama 1 ay daha maaş almış olurum diye düşündüm bakalım.
sen ne zaman ayrılacaksın cnm?

Chicco u begendim bende.

Nevresim ve yorgana gelince,ben abarttim biraz:26:
Kendim astim ve alerji oldugum icin hem titizlik var hemde tiksinme var. Nevresimi 2haftada bir yikarim.Bebisimizinkide öyle olcak.
Yorganda 2 tane aldim.Bir yatagin icine birde bebek arabasina.Ama ögrendim ki bebisleri cok sicak tutmamak gerekiyormus yaz mevsiminde.Banada yorgan kalin geldi ince aslindaSadece ben deliyim.
Kaynanam TRden mothercare den ince yazlik yorgan almis. 3 de nevresim almislar.Kendimde 2tane nevresim aldim.
Bide kaynanam esimin bebeklik yorganini getircekmis Tek erkek olunca esim herseyini saklamislar resmen

maşallah ne kadar enerjiksin

ben sabah azcık evi toparladım hemen belim ağrıdı, hiçbişey yapamıyorum ben...
sen de dikkat et kendini fazla yorma bence cnm.

maşallah ne kadar enerjiksin

ben sabah azcık evi toparladım hemen belim ağrıdı, hiçbişey yapamıyorum ben...
sen de dikkat et kendini fazla yorma bence cnm.

Hicbirseye dokunmayim diyorum da hep yarim kalan islerimdi.Bugun bitireyim uzun bir sure yapmam is.Zaten heryer temizlendi dipden,bebis icin hazirlik

Bir kac gundur kalca kemiklerim cok kotu benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…