2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın güzel anneler ve minnak bebeler..
biz kızımla uyandık ama daha kafaltı yapmadık..
sizler napıyosunz?

kızlar günaydıııın nasılsınız bakalım
dünden beri izmir de yağmur yağıyo hava çok sıkıcı bunaltıcı dünde acayip ıslandım inş hasta olmam 33 haftaya geldik son anda grip olmak istemiyorum
biz bugün yeni doğum yapan arkadaşımı ve bebişini ziyaret edicem bizde adettir tatlı bişeyler götürülür mutfağa girmeden size slm vereyim dedim
bi sürü soru hazırladım tecrübelerden yararlanmak lazım dimi ama

günaydın güzel annecikler...

ilk doğum günün kutlu olsun :124:

ben bugün de işten izin aldım. dün biraz rahatsızlandım. şimdi dinleniyorum.

birşey sorayım çalışan anneler, ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 2-3 hafta yıllık izin yazıp sonra raporu kapattırmayı düşünüyorum. bu mümkün değil mi?
internette bişey bulamadım. bizim ik da pek bilmiyor bu durumu. sonra yanlış bişiler yapmıyım.

aynen öyle canım onlar sağlıklı olsun yeterki anası rukuş olsun

canım karnım buyuyuor ben genisliyorum son hafta aldığım daha ıyı olur diye dusundum:26: kötunun ıyısını alacam artık..

ilkcimnice nice mutlu huzurlu yıllara sağlıkla canım

cok teşekkür ederim tatlım, arkadaşından aldığın cevapları bizimlede paylaşmayı unutma olu mu? bu arada çok dikkat et grip salgını var şuanda istanbuldada hava bayağ soğudu son aylarımız artık hastalık hiç çekilmez çünkü.

Günaydın herkese.. İLK doğum günün kutlu olsun nice yıllara mutlulukla ve ailenle inş. Geçmişi okuyayım dedim ama çok oldu topiği takip etmeyeli daha fazla gidemedim geçmişe ama okuduğum kadarıyla herkes iyi bi yaramazlık yok çok şükür. bizde iyiz kızımızla bi tek nalet bi kabızlık çekiyoruz. Ağlıyorum o denli yani. okadarda yediklerime dikkat ediyorum zira diyet yapıyorum . yemeklerim zeytinyağlı bol sebze meyve tüketiyorum. vee 3 litreye yakın su içiyorum. Artık kader diyorum napim. herşey bebeklerimiz için.

günaydın canım teşekkürler, çalışabilir raporu aldıktan sonra 37. haftada raporu kapattırman lazım, yıllık iznini kullanman sorun olmaz.

teşekkürler canım, kabızlık dehşet bişey olsa gerek Allah yardımcın olsun bende aksine ne yesem çıkarıyorum fazlalık kalmıyo bağırsaklarımda ama bu normal mi bilmiyorum?

teşekkürler canım, kabızlık dehşet bişey olsa gerek Allah yardımcın olsun bende aksine ne yesem çıkarıyorum fazlalık kalmıyo bağırsaklarımda ama bu normal mi bilmiyorum?

seninki normal canım ya sorun bende. artık gebelikte kullanılan ilaçlar varmış doktoruma danışıp kullanmak istiyorum. çünkü inan dayanılcak gibi deği. basur sorunuda var bende. Geçenlerde ağlarken yeter artık Allahım nolur zaman çabuk geçsin diye söyleniyodum ki kendime geldim. buna hakkım yok ben istedim çünkü bebeğimi. Allah sorunsuz bitirmemizi sağlar inş.

yarın doktor amcamıza gidicezzz
randevumuzu aldıık
bakalım tosun paşamız nekadar büyümüüüş??
ayrıca özledik te
görelim bakalımm
çalışabilir raporu alabilecekmiyizz??
durum ne?

kabızlık çok zor bir durum ilk hamile kaldığım zamanlarda bende yaşadım (

kızlar star tv de hamişler ve kiloları için program var..
ayrıca dün edanın bugün de ilk in doğum günüymüş..
mutlu yıllar...

cnm her öğlen öğünümde et tuketıorum bakalım sana sölerım bu hafta takıpteyız cuma gunu randevumuz var ıns kılo alımı bıraz daha ıyı cıkar bıde söledıgın ıyı oldu sımdı gıdıp kuru kayısı ve ıncır alıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…