- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.521
Hoşgeldin ilk doğum günün kutlu olsun
bebeğinle ve sevdiklerinle nice yaşlara inşallah
ben işe gelirken her sabah 4-5 kıyafet değiştiriyorum hiç bişi istediğim gibi olmuyor seni düşnemiyorum bile abiye çok zor ancak hamile kıyafeti satan yerden bulabilirsin onuda ne kadar beğenirsin bilemem ama malesef bu dönem böle çok istediğimiz şeyleri giyemiyoruz olsun sağlık olsun bebişler byüsünde biz çirkin olalım
çok kolay ama kitapçıkta bütün ayrıntıları anlatılıyor :)) bide ağır parçalar değil ondan cesaret ettim ama gardolabını yapamam parçalar büyük :)) bizm evde bişi arızalansa yapılcak bişi olsa hiç usta gelmezdi babam yapardı bende yanında çıraktım babamdan öğrendim :)
canım sen biraz geç kalmışsın ama 1 haftada nasıl yetiştireceksin elini çabuk tutsan iyi olcak
ilkcimnice nice mutlu huzurlu yıllara sağlıkla canım
günaydın güzel annecikler...
ilk doğum günün kutlu olsun :124:
ben bugün de işten izin aldım. dün biraz rahatsızlandım. şimdi dinleniyorum.
birşey sorayım çalışan anneler, ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 2-3 hafta yıllık izin yazıp sonra raporu kapattırmayı düşünüyorum. bu mümkün değil mi?
internette bişey bulamadım. bizim ik da pek bilmiyor bu durumu. sonra yanlış bişiler yapmıyım.
Günaydın herkese.. İLK doğum günün kutlu olsun nice yıllara mutlulukla ve ailenle inş. Geçmişi okuyayım dedim ama çok oldu topiği takip etmeyeli daha fazla gidemedim geçmişe ama okuduğum kadarıyla herkes iyi bi yaramazlık yok çok şükür. bizde iyiz kızımızla bi tek nalet bi kabızlık çekiyoruz. Ağlıyorum o denli yani. okadarda yediklerime dikkat ediyorum zira diyet yapıyorum . yemeklerim zeytinyağlı bol sebze meyve tüketiyorum. vee 3 litreye yakın su içiyorum. Artık kader diyorum napim. herşey bebeklerimiz için.
teşekkürler canım, kabızlık dehşet bişey olsa gerek Allah yardımcın olsun bende aksine ne yesem çıkarıyorum fazlalık kalmıyo bağırsaklarımda ama bu normal mi bilmiyorum?
aynen öyle canım onlar sağlıklı olsun yeterki anası rukuş olsun
canım karnım buyuyuor ben genisliyorum son hafta aldığım daha ıyı olur diye dusundum:26: kötunun ıyısını alacam artık..
Günaydın herkese.. İLK doğum günün kutlu olsun nice yıllara mutlulukla ve ailenle inş. Geçmişi okuyayım dedim ama çok oldu topiği takip etmeyeli daha fazla gidemedim geçmişe ama okuduğum kadarıyla herkes iyi bi yaramazlık yok çok şükür. bizde iyiz kızımızla bi tek nalet bi kabızlık çekiyoruz. Ağlıyorum o denli yani. okadarda yediklerime dikkat ediyorum zira diyet yapıyorum . yemeklerim zeytinyağlı bol sebze meyve tüketiyorum. vee 3 litreye yakın su içiyorum. Artık kader diyorum napim. herşey bebeklerimiz için.
kabızlık çok zor bir durum ilk hamile kaldığım zamanlarda bende yaşadım(
kızlar star tv de hamişler ve kiloları için program var..
ayrıca dün edanın bugün de ilk in doğum günüymüş..
mutlu yıllar...
mrb,benim hamileliğim seninkinden biraz önde,ama bebeklerimiz neredeyse aynı kiloda 1.620 gr,dı c.tesi günü. dr banada sınırda oldugunu söyledi, beslenmeme dikkat etmemi yada minyon bir bebek olacagını söyledi. kuru incir kuru kayısı önerdi bana da. sen ekstra birşey yapıyormusun? yada böyle bir durumla karsılasan başka birileri varmı aramızda, onlar neler yapıyor,ne önerirsiniz.
kızlar star tv de hamişler ve kiloları için program var..
ayrıca dün edanın bugün de ilk in doğum günüymüş..
mutlu yıllar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?