2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnm doktorum devlete geçio demiştim ya izmir büyükşehir belediyesine bağlıymış sabit yerinde kalcak yani ilçe ilçe dolaşmıcakmış

Ben almadim bile gogus ucu icin krem:26:Sizin tavsiye ettiginizide burda bulmak zor.Simdi cikcam evden.Cikmisken eczaneden sorsam mi.
Herkes icin gerekli birseymi?

canım bilmiyorum gereklimi çok ama doğumdan öncede sonrada kullanılıyor. göğüs ucunun çatlamasını ve yara olmasını engelliyormuş. göğsün yara olmasını engelliyor.

akşam eşim biraz geç geldi bende işten dönünce yemeğim vardı 2 makine çamaşır yıkadım tv'dede bişi yoktu , kızımın beşiğini ve şifonyerini kurdum ama şifonyerin daha çekmeceleri yapılcak yetiştiremedim bi baktım saat 12 olmuş o saatte çivi çakamazdım eşim gelince elimden çekici zor aldı komşular şimdi kapıya gelcek diye tornavida çevirmekten avucum ağrıyor ya aslında şu matkabı çalıştırmaya cesaret etsem camın storunuda takıcam , annem beni yanlış doğurmuş erkek olmam gerekiyormuş

gunaydın hanımlar,, herkes iyi sukur görduğum kadarıyla,haftaya abımın dugunu var ama bana bişey olmuyor abiyeler istediğim gibi değil stres bastı (

gunaydın hanımlar,, herkes iyi sukur görduğum kadarıyla,haftaya abımın dugunu var ama bana bişey olmuyor abiyeler istediğim gibi değil stres bastı (

canım hamile giyimi satılan yerlerde olur baktınmı hiç bulursun..yada şu göğüs altından genişleyen elbiseler varya onlar bile olur büyük beden alırsın göğüs tarafını yaptırırsın..

günaydınlar herkese

ilk doğum günün kutlu olsun.
göğüs kreminden bahsedilmiş ben alıcam heralde göğüs uçlarım şimdiden çok acıyoorr

maşallah öznur iyi altından kalkmışsın. ben olsam cesaret edemezdim.

canım hamile giyimi satılan yerlerde olur baktınmı hiç bulursun..yada şu göğüs altından genişleyen elbiseler varya onlar bile olur büyük beden alırsın göğüs tarafını yaptırırsın..

baktım canım varda içime sinen olmuyor çok şık durmuyor beğeniyorum sırt kapanmıyor tadilat şart elbiselerde

ben işe gelirken her sabah 4-5 kıyafet değiştiriyorum hiç bişi istediğim gibi olmuyor seni düşnemiyorum bile abiye çok zor ancak hamile kıyafeti satan yerden bulabilirsin onuda ne kadar beğenirsin bilemem ama malesef bu dönem böle çok istediğimiz şeyleri giyemiyoruz olsun sağlık olsun bebişler byüsünde biz çirkin olalım

teşekkür ederim canım, bebişlerimiz daha düne kadar minnacıklardı çok şükür büyüyorlar,ben normalde çalışmıyorum evdeyim ama eşim sigortamı ödüyor böyle bir hakkım varsa da kullanmak isterim açıkçası boşuna ödemiyoruz o primleri:)

evet canım çok ortak noktamız var,teşekkür ederim seninde doğumgünün kutlu olsun. bende dua ediyorum hastalanmam umarım çünkü erken doğuma bile sebep olabilir hapşuruk ve öksürük Allah korusun.

günaydın canım teşekkür ederiz, evet bebişmiş doktora sordum normal mi diye herşey normal dedi karnımın küçüklüğüyle ilgilide iç karnın büyük dedi.

teşekkürler tatlım az kaldı artık doğumlara bakalım hangimiz önce doğurucaz

teşekkürler canım, seninde bebişine maaşallah zaman nasılda çabuk geçiyor, bence gitme çünkü dediğin gibi dün gittim baktı iyi dedi 200 tl verdim çıktım şu rapor işi olmasaydı bende gitmezdim ama 15 gün sonra tekrar gidicem bu sefer para vermicem zaten kontrol olduğu için 36 haftadan sonra her hafta çağırıyolarmış kontrole.

günaydınlar herkese

ilk doğum günün kutlu olsun.
göğüs kreminden bahsedilmiş ben alıcam heralde göğüs uçlarım şimdiden çok acıyoorr

sağol tatlım. evet sürmeye başla ben şuanda vazelin sürüyorum, lansinoh aldım ama son haftalarda kullanmayı düşünüyorum.

maşallah öznur iyi altından kalkmışsın. ben olsam cesaret edemezdim.
çok kolay ama kitapçıkta bütün ayrıntıları anlatılıyor :)) bide ağır parçalar değil ondan cesaret ettim ama gardolabını yapamam parçalar büyük :)) bizm evde bişi arızalansa yapılcak bişi olsa hiç usta gelmezdi babam yapardı bende yanında çıraktım babamdan öğrendim :)

baktım canım varda içime sinen olmuyor çok şık durmuyor beğeniyorum sırt kapanmıyor tadilat şart elbiselerde

canım sen biraz geç kalmışsın ama 1 haftada nasıl yetiştireceksin elini çabuk tutsan iyi olcak

ilk_ canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve kocişinle sağlıklı huzur dolu günler geçirmeni dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…