- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.501
yanlış duyum demek ki.lasinoha başladınız mı siz.
yanlış duyum demek ki.lasinoha başladınız mı siz.
Ben almadim bile gogus ucu icin krem:26:Sizin tavsiye ettiginizide burda bulmak zor.Simdi cikcam evden.Cikmisken eczaneden sorsam mi.
Herkes icin gerekli birseymi?
başlamadım..almadım ile henüz
ben korkuyorum kuzum göğsüme falan ellemem 36.haftadan önce
ben de son ay kullanayım diyorum. şimdiden erken gibi sanki.
gunaydın hanımlar,, herkes iyi sukur görduğum kadarıyla,haftaya abımın dugunu var ama bana bişey olmuyor abiyeler istediğim gibi değil stres bastı(
akşam eşim biraz geç geldi bende işten dönünce yemeğim vardı 2 makine çamaşır yıkadım tv'dede bişi yoktu , kızımın beşiğini ve şifonyerini kurdumama şifonyerin daha çekmeceleri yapılcak yetiştiremedim bi baktım saat 12 olmuş o saatte çivi çakamazdım eşim gelince elimden çekici zor aldı komşular şimdi kapıya gelcek diye tornavida çevirmekten avucum ağrıyor ya aslında şu matkabı çalıştırmaya cesaret etsem camın storunuda takıcam , annem beni yanlış doğurmuş erkek olmam gerekiyormuş
canım hamile giyimi satılan yerlerde olur baktınmı hiç bulursun..yada şu göğüs altından genişleyen elbiseler varya onlar bile olur büyük beden alırsın göğüs tarafını yaptırırsın..
gunaydın hanımlar,, herkes iyi sukur görduğum kadarıyla,haftaya abımın dugunu var ama bana bişey olmuyor abiyeler istediğim gibi değil stres bastı(
Canımm maşallah bebişine kocaman olmuş,eşine de Allah acil şifalar versin ki sen de rahat uyuyabilesin:) Ben de günleri sayıyorum izin için,32.haftam hayırlısıyla bi gelsin de rahat rahat dinleneyim.. Tatlımm bu bebişinle geçireceğin ilk doğum günün,tadını çıkar,Mevlam, eşin,bebeğin ve sevdiklerinle daha nice doğum günleri görmeni nasip etsin sağlıcakla ve huzurla inş.Bikaç sene sonra 'iyiki doğdun annecim' diyen dünyalar tatlısı yavrunun hayaliyle güne başla:)
günaydın canım, bdt lerimiz aynı olduğu gibi doğum günlerimiz de arka arkaya desene,ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllara doğum günün kutlu olsun... bu arada yatakları ayırman iyi olmuş son aylarda hastalık hiç çekilmez yine de dikkat et kendine.
herkese günaydınyine oğlum beni uyandırdı ve kendisi uyudu.bu arada ilk cim inş. eşin çabucak iyiyleşir,sana geçmesi tam bir eziyet olur..doğum günün de kutlu olsun,sevdiklerinle nice,mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim.bebişine de maşallah aldığın 4 kilonun hepsi bebişmiş,sana da maşallah
Gunaydin anneler. Nasilsiniz?
Dun 22 de yattim ama sol kalcam ve sirt agrimdan dolayi sabah 4 e dogru anca uyudum. Az once uyandim,uykusuzlukdan gozlerim agriyor
Ilk__ dogum gunun kutlu olsun.
Artik yavas yavas izine ayriliyor bizim haziran anneleri. Dogumlara az kaldi :18:
Gunaydin anneler.
İlk dgum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara...
Biz bugun 31 haftalik olduk dolu dolu, 34 e kadar beklesem mi doktora gitmek icin.
Bir sikayetim yok, gereksiz yere 200 tl bayilip evet iyisin birseyin yok lafini duymak sart mi?
günaydınlar herkese
ilk doğum günün kutlu olsun.
göğüs kreminden bahsedilmiş ben alıcam heralde göğüs uçlarım şimdiden çok acıyoorr
çok kolay ama kitapçıkta bütün ayrıntıları anlatılıyor :)) bide ağır parçalar değil ondan cesaret ettim ama gardolabını yapamam parçalar büyük :)) bizm evde bişi arızalansa yapılcak bişi olsa hiç usta gelmezdi babam yapardı bende yanında çıraktım babamdan öğrendim :)maşallahöznur iyi altından kalkmışsın. ben olsam cesaret edemezdim.
baktım canım varda içime sinen olmuyor çok şık durmuyor beğeniyorum sırt kapanmıyortadilat şart elbiselerde
ilk_ canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve kocişinle sağlıklı huzur dolu günler geçirmeni dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?