- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.601
Tesekkurler canim.Nasilsin iyimisin,nasil gidiyor hamislik
iyiyim canım şükür sırt ağrılarım fena çok sadece bide kilom 74 kilo olmuşumsen nasılsın canım danimarkada nasıl gidiyor hayat
bişey daha sorcam size ben.
bnm park yatağın ölçüleri 100x60. oan göre nevresim takımı ve yatak bulabilir miyim ki?
nerden bulabilirim
kızlar bişey sorcam size.
sizler kaç tane nevresim takımı, uyku seti ve yorgan aldınız.
yani hangilerinden aldınız daha doğrusu...
bi de böyle mevlüt için falan yine nevresim takımları oluyor ya, hani biraz kokoş. yine beşik içi için.
öyle bir şey alacak mısınız?
ben almayayım diyorum ama teyzemler falan bi tane öyle kokoş bi takımı olsun diyor.
ama ben kendi yatağımın beyaz çeyiz için örtüsünü bile kullanmıyorum ki bebik için kullanayım.
kızlar bir de fikrinizi alayım.
bu mu
Eki Görüntüle 386885
yoksa bu muEki Görüntüle 386886
fiyatları çok farklı değil, hemen hemen aynı
merhaba kızlar nasılsınız?
kızlarrr
akşama ne pişirsem ben yaaa?
huuffff?
merhaba iyiyiz sen nasılsın???
ya sizinle bişey paylaşmak istiyorum. canınızı sıkmak da istemiyorum ma belki içim rahatlar biraz. şimdi benim sağlık sorunlarım var ya doğumumda da biraz risk durumu var. bebeğim çok iyi çok şükür doğumuma da az kaldı ama hiç hazırlık yapmıyor ve yaptırmıyorumya bi terslik olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. çok istiyorum bebişe bişeyler almak ama ellerim ve ayaklarım gitmiyo bir türlü ne yapmalıyım sizce?
ya sizinle bişey paylaşmak istiyorum. canınızı sıkmak da istemiyorum ma belki içim rahatlar biraz. şimdi benim sağlık sorunlarım var ya doğumumda da biraz risk durumu var. bebeğim çok iyi çok şükür doğumuma da az kaldı ama hiç hazırlık yapmıyor ve yaptırmıyorumya bi terslik olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. çok istiyorum bebişe bişeyler almak ama ellerim ve ayaklarım gitmiyo bir türlü ne yapmalıyım sizce?
seni anlıyabiliyorum amniyosentez sonucunu beklerken bende aynı durumdaydım( ama içini ferah tut canım emin ol herşey çok güzel olcak bebişinide sağlıkla kucağına alıcaksın..
seni anlıyabiliyorum amniyosentez sonucunu beklerken bende aynı durumdaydım( ama içini ferah tut canım emin ol herşey çok güzel olcak bebişinide sağlıkla kucağına alıcaksın..
aslında hep öyle telkin ediyorum kendimi ama yine de içimdeki o tedirginlikten kurtulamıyorum. bebeğime de haksızlık ediyorum o da beni çok üzüyo. offff ne zormuş anne olmak. şu günleri Allahın izniyle bi atlatırsam inş. her şey daha güzel olacak
bence kötü düşünme
pozitif düşünmeye çalış ve alışverişe başla
bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün
hem alışverişte rahatlatır.
Allah ın izniyle sağ salim doğurursun iyi düşün iyi olsun
bi takım şeyler beyinde bitiyor.
dalinin garanül sabun detarjanını kullanan oldumu?
sıvı deterjanı kullananları duydum memnunlar ama
sabunu duymadım
Canim seni cok iyi anliyorum bende 27-28. Haftaya kadar hicbisey alamadim elim bir turlu gitmedi. Hersey Rabbimin elinde sen hep guzel dusun ve O'na sigin hem icin rahatlar hemde aklindaki olumsuz dusunceler gider ins. Risk herzmn hepimiz icin var hepimiz bebislerimizle Rabbime emanetiz,hem bak burda bircok kader arkadasi dertlesiyoruz ve hic birbirimizi tanimadan birbirimizin giyabinda guzel dualar ediyoruz. Rabbim eminim bu guzel dualarimizi kabul edip hepimizi saglikla yavrularimiza kavusturcak. Sen kalbini ferah tut ve bi an once hazirliklara basla bence cunku zaman daraliyo minis'in yakinda mis kokusuyla kollarinda olucak ins.
bence kötü düşünme
pozitif düşünmeye çalış ve alışverişe başla
bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün
hem alışverişte rahatlatır.
Allah ın izniyle sağ salim doğurursun iyi düşün iyi olsun
bi takım şeyler beyinde bitiyor.
valla sürekli dua ediyorum hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama şeytan işte arada bir aklıma girip her şeyi altüst ediyor. ama sanırım daha güçlü olup şeytana hiç fırsat vermemem lazım
raporla birlikte başka evrak verdinmi? bir de kuruma derken işyerine mi yoksa SGK ya mı teslim ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?