2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyiyim canım şükür sırt ağrılarım fena çok sadece bide kilom 74 kilo olmuşum sen nasılsın canım danimarkada nasıl gidiyor hayat

Bende sirt ve kalca agrisi disinda iyiyim canim. Bosver sirf göbis ise Bende 68 olmusum boyumda mini mini 158.Ama sadece göbis var o yüzden hic düsünmüyorum.
Monoton geciyorGerci kendime oyalancak birseyler buldum.2 hafta daha dayanayim sonrada okul.Bakalim o nasil olcak.Ders programimiz belli olmus,9da gidip 12 de cikcam cogu gunlerHaftada 1 günde bos.Ona seviniyorum.Insallah yazdan sonrada böyle olur

Cenem düstü

bişey daha sorcam size ben.

bnm park yatağın ölçüleri 100x60. oan göre nevresim takımı ve yatak bulabilir miyim ki?
nerden bulabilirim

Anne sütünün saklama süreleri

- Anne sütü dondurmadan 72 saat ve dondurulmuş sütü erittikten sonra 24 saat buzdolabında (+ 1 ile +4 °C arasında) saklanabilir.
- Süt, tek kapılı buzdolabının buzluğunda (-7 ile -2°C arasında) 3 haftaya kadar, iki kapılı buzdolaplarının buzluğunda 3 ay saklanabilir.
- Sütünüzü derin dondurucuda (-18 °C nin altında) 6 aya kadar saklanabilir.
- Kolostrum olarak adlandırılan doğumdan sonraki ilk 7 gün üretilen anne sütü sağıldıktan sonra içerdiği antikorlar sayesinde oda sıcaklığında 12 saat, daha sonra ki anne sütü ise 6 saat besin değerini kaybetmeden saklanabilir.

Anne sütü bebeğe verilmeden önce ısıtılmamalı. Isı anne sütünün anti-mikrobik özelliğini yitirmesine sebep oluyor. Bunun yerine anne sütü, ılık akan suyun altına tutularak ısıtılabilir. Donmuş anne sütü ise ya buzdolabında yavaş yavaş eritilebilir. Ya da donmuş süt benmari usulü yani sıcak suyun içine oturtulmuş bir kabın içinde hızlıca hazırlanabilir.

Anne sütü ile ilgili diğer öneriler

- Eritilmiş sütü bir saatten fazla oda ısısında bırakmayın.
- İkinci kullanımdan sonra kalan sütü atın.
- Eritilmiş sütü tekrar dondurmayın.
- Sütü buzdolabının kapağına koymayın.

Merhaba kizlar,bugun erkenciyiz kalktik hemen topige cabucak goz attik. Hatimimiz bitmis Rabbim kabul buyursun ins. yavrularimizi sag salim ellerimize aldirsin,duasini yapan arkadastan da Allah razi olsun. Eger yeni hatim dagitilirsa bende 4-5 cuz alabilirim. Dogumgunu olan arkadaslarin eda ve ilk zannedersem dogumgunleriniz kutlu olsun Rabbim sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu seneler gostersin ins.
Ayrica kabizlik problemi yasiyan arkadasim Gulden 83 galiba cnm ayni durumdayiz,benim yillardir bu sorunum var. Burda prune diye geciyo(turkiye de zannedersem kuru erik murdum erigi mi diyolar bilmiyorum) cok iyi geliyo hatta burda suyunu bebeklere bile iciriyolar cok faydasi var,bulabilirsen sende kullan cnm. Allah sifa versin ins.
Burda sabah 8:20 karnimiz acikmis midemiz gurulduyo:)) karnimizi doyuralim gene ugrariz ins. Simdilik herkese iyi gunlerrrr.

bişey daha sorcam size ben.

bnm park yatağın ölçüleri 100x60. oan göre nevresim takımı ve yatak bulabilir miyim ki?
nerden bulabilirim

canım park yatakların kendi ince
yatakları var mutlaka o ölçülere göre bulursun
çünkü standart oluyorlar.nevresim takımı cotton box dan almıştım
sanırım onlarda standart ölçüleri şöyle
nevresim :100x150
çarşaf :120x150
yastık kılıfı:35x45

merhaba kızlar. temizliğimi bitirdim şöyle bir topiğe göz atayım dedim. evim batmıştı nerdeyse 1 haftadan beri temizleyememiştim. çok şükür temizlendi bir kaç hafta idare ederim artık ne tembel bir kadın oldum yaaaa

ikincisini beğendim canım
ama ben bebişim doğduktan sonra duruma göre
alayım diyorum eğer ki uslu bi bebek olur sallama istemezse hiç alıştırmak istemiyorum.

ilk doğum günün kutlu olsun ailenle nice sağlıklı senelere mutlu senelere

minesualp eğer çok geniş değilse sütyen değiştirme sütle dolacak ve daha da büyüyecek
bende bugün çok uyumuşum bi kalktım saat 11
kahvaltımı yapıp
sonra temziliğe bi başladım daha 1 saat önce bitirdim
yemeğimi yedim ve buraya attım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…