2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah bebişine

maşallah sizee
bakalım bize ne diycek doktor amcamızz
heyecanla saatin 17,30 olmasını bekliyoruzzzz

akıllıbıdıkgitmene üzülenlerdenim bende ama en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum alışmıştık sana görüşemezsek hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcın olsun canım
oğlumun arkadaşları vera ve eymene iyi bak teyzesi

izmirli arkadaşlar dilex,bnmge buluşmayı bende isterim cumartesi alışverişe çıkıcaz biz daha oğluşuma hiç bişey almadık herşeyini bi kalemde alıcaz yer belli mi fırsatım olursa uğrarım belki tanışmış oluruz

kızlar geçmişe bakınmadan önce sizlere bi yazıım dedim dertliim biraz... pazartesi günü doktora gittim ilkkez nts ye baglandım doktor kasılmaların var dedi ne yaptın yoruldun mu hayır çalışmıorum evdeim dedim temizlik mi yaptın hayır yapmadım dedim bu normal değil dedi bunu 35. haftada görsem sorun etmicem 3 hafta önde gidiosun dedi çoçuk tamamen kafa aşağıda doğum modunda onu sakinleştirmemiz lazım biraz dedi aşağıdanda bakıcam dedi ben tabi zaten sulu zırtlak biri olarak ağlamaya başladım moralim haliyle bozuldu çocuk 1820 kilosu falan gayet ii onda problem yok ben cumaya kadar sadece bi yemeğimi ısıtmak için kalkıcakmışım adalat die bi ilaç ki beni mahvetti başımın agrısından çıldırıcam cuma tekrar görücek doktor ...ben ne yaptım die düşünüorum ağır hiç bi hareketim olmadı yürüyüşlerim falan vardı bi de günlük faaliyetler falan böyle kızlarrr cumayı merak ediorumm en azından 37 yi görmek istiorum hepiniz dikkat edin artık tehlikeli dönemdeiz sanıorum ben bu kasılmaları normal çocuk hareketi sanıp seviniordum top gibi bi yere toplanıordu meger bunlar kasılmalarmış

evet canım buzluğa atıyorsun
süt saklama poşeti diye geçiyor.
hemen hemen aynıymış
benimde eşimin amcası hollanda da o
philipsin kendi sitesine bakmıştı bi çok ürün
türkiyedeki orjinal sitesinden çok uygundu.
bi kaç parça bişey istedim bende ondan.yaza getirecek

hoş geldin canım oy oy oy kocaman olmuş yavruş. Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah..

Acikcasi süt poseti aklima yatti
Ben takintiliyim ya.Biberonu avent istemiyorum diye koymusum kafaya.Hic yanasmadim.Aldigim biberona icim sindi.O yuzdende simdi pek avent alasim yok.
Simdi hala bakiyorum netden süt posetine.Okuyayim ondan sonra karar vercem gibi.Gönlüm posetden yana

Medela diye gördüm ben simdilik burda satilan süt poseti..

Peki ya gögus kalkani olarak ne aldiniz?
Pigeon var burda,avent,chicco,medela.Ve yine kararsizim ben

canım geçmiş olsun oncelikle evet tehlikeli donemlerdeyiz,,istirahat et bol bol sakin olmaya çalış Allahın izniyle atlatırsın inşallah Allah yardımcımız olsun

Maşallah cnm bebişine, doğum tarihin normalde daha ilerideymiş neden erkene çekti doktorunuz?

hoşgeldin canım aleykümselam
bebişinede maşallah
kızlar ben hergün maden suyu içiyorum zararı olmaz diye okumuştum ama,,benım gibi maden suyu delisi varmı
bende içiyorum doğumdan sonra da içmeye devam et foşur foşur süt yapıyormuş

canım umarım iyi haberlerle
gelirsin hakkında hayırlısı olsun
kendini yorma bol bol dinlen

ooo maşallah canım allah nazardan saklasın senin baya büyümüş bizde 16 da görrcez teysesi acaba biz kaç kilo olduk baya 2 aydır göremiom onu allah nazardan saklasın canım hayrlısı olsun inş. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hosgeldin canim.Masallah bebisine

Selam ,hosgeldin.
Bünyen hemen yorulan bir tipdir belki?( ay nasil bir cümledir bu)
Sen stress yapma oda etkiler bebisini.Suan hic düsünme kendini yormamaya bak.Evin iside birak kalsin.Yemegide öyle.Kendine cok dikkat et

canım moralini yüksek tut inşallah bi sorun çıkmaz korkma 37 i tamamlarsın. bizim dualarımız seninle ...

maşallah sizee
bakalım bize ne diycek doktor amcamızz
heyecanla saatin 17,30 olmasını bekliyoruzzzz

hadi bakalım sıra sende iyi haberlerle gelirsin inş...

kızlar ben hergün maden suyu içiyorum zararı olmaz diye okumuştum ama,,benım gibi maden suyu delisi varmı

valla bende öyleyim hergün 1 tane akşam içiyorum.zararı olacağını sanmıyorum çaydan kahveden daha zararlı olamaz bence..ama yinede doktora sormak lazım

canım geçmiş olsun öncelikle dertlenmene gerek yok..olur böyle şeyler allahın gücüne gider şimdi doğsa bile yaşacak bu çocuk 2 kilo bile olmuş kuzun..üzülmeeee sen böle üzerek kendni kasarsan o da kasılır stresle etkileme bebeğini.maşşallaahh doktor bir sorun olduğunu söylememiş.

Canım bu ikinci gebeliğimde kalp atışını önce duyamadık, bir hafta sonra gelin dediler. Nasıl bir hafta geçirdim anlatamam, ölümden beterdi. 2. bebeğime dayanamam, altından kalkamam bu sürecin diye ağlamakla geçti. Çok şükür bir hafta sonra herşey yolundaydı kalbimiz pıt pıt. Seni öyle iyi anlıyorum ki.. Hayırlısını dileyip seni mutlu edecek olana inanmayı..Dualarıma senide aldım, sağlıkla al kuzunu kucağına böyle çok istenirken eminim oda annesini üzmeyecektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…