2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben o çerçevi bim'e ilk geldiğinde almıştım 12 tl falandi şimdiki fiyatı daha uygun :)
kızlar bebek yatağı aldınız mı aldıysanız nereden ne kadara ve tam ortopedik mi yarı ortopedik mi aldınız?? yardımcı olur musunuz???
ben daha almadım ama kullanan arkadaşım tavsiye etti , e bebek'te izabella yarı ortabedik yatak 90 tl..bende onu alıcam..
tam ortopedik aldım canım o daha ii olduğu sölendi bilmiom da 65 ti 50 liraya ayrıca yaz kış uyumlu dedi bilmiom inş. yardımcı olmuşumdur
canım ne kadar uygunmuş öyle markası ne ve nerden aldınız?
canım geçmiş olsun o toplanmaların bebek değilde kasılma olduğunu bende duydum ara ara bendede oluyor acaba kasılmalarmı adını koyamadım ama , umarım sende haftanı tamamlar ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın stres yapma canım..28 ile 32 haftalar arasıda riskli dönemmiş dikkat etmek gerekliymiş.

canım benimde kafası küçük çıkmıştı haftasına göre 1 hafta sonraki kontrolde tekrar bakıldı ve haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ultrasonlar yanıltabiliyor netten okuduklarınla hepten aklını bulandırma bi sürü şey yazıyor bence bebeğin gayet sağlıklı kafanı takınta ikinizi birden üzme derim..

burun aspiratörü almadıysan alabilirsin.
bide oyuncaklardan alabilirsin dişliklerden ben aldım bi kaç tane

aa burun aspiratörü
bak onu almayı unuttum
orti bebe alıcam ama ben
gerçi ilk zamanlar hep tonimer serum fizyolojik kullanmayı düşünüyorum ama yine de elimde olsun nasılsa alıcam
chicconunkini almaya gerek yok bence canım ya
o tip olanlar önerilmiyor ya hani pek
otri bebe en güzeli
kendin çekiyorsun işte onda

canım ben yatağı gelişim marka aldım
özelcan bebede var
mağazada indirimle 50 tlye verdiler
sitesinde de 70 tl civarı
Gelişim Yatakları bebekler için üretilmiş yarı ortapedik yataklardır.ürünün bir yüzü kışlık diğer yüzü yazlık olarak kullanıma göre tasarlanmıştır.
istersen bak oraya da

ben de otri bebe alıcam
çoğu kişi de onu tavsiye ediyor zaten

serum fizyolojik nedir??

valla o konu acemiliğime geldi
bebedorunkini hamile kalınca almıştım
orti bebeninkini hiç görmedim
bakayım bi farklı mı o

saol canım ben birde senin dediğine bakayım , bu arada ben chicconun burun aspiratörünü almıştım , bu dediğinizi kimseden duymadım hatta şuan ilk defa gördüm

kızlar eşime gece uyuyamadığımı söyledim
dün gece horladın nasıl uyuyamadın dedi
horlamaya da başlamışım ne kadar iğrençleştim

ben pek alınacak bişey göremedim
belki almadıysan step up1 biberon ve 0+ emzik olabilir tabi silikon olanı

burun aspiratörü almadıysan alabilirsin.
bide oyuncaklardan alabilirsin dişliklerden ben aldım bi kaç tane

dalmışım net.te araştırmaya geç cevaplıyorum kusura bakmayın kızlar...sağ olun...
ütopyacım otri bebe alayım o halde ben de ne yapayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…