- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.981
teşekkür ederim
netten sipariş ettim
CRAFTS BY NAZO {lohusa taçları} | Facebook
burda değişik türleri var
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
chicconun bu kampanyasından ne alabilirim sizce???
faydalı gördüklerinizi söyler misiniz...
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
chicconun bu kampanyasından ne alabilirim sizce???
faydalı gördüklerinizi söyler misiniz...
ben o çerçevi bim'e ilk geldiğinde almıştım 12 tl falandi şimdiki fiyatı daha uygun :)aaaa daha ben varım ya son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum zorda olsa. 5 haftayı bebeğime saklamayı istiyorum. zira ücretsiz izin almak gibi bi lüksüm olmıycak.
Kızlar bu arada 13 Nisanda BİM e bebek fotoğraf çerçevesi geliyomuş. linki ve fotoyu paylaşamıyorum malesef. ama çok güzel. her yaşının resim karesi oluyor. bi bakın isterseniz.
ben daha almadım ama kullanan arkadaşım tavsiye etti , e bebek'te izabella yarı ortabedik yatak 90 tl..bende onu alıcam..kızlar bebek yatağı aldınız mı aldıysanız nereden ne kadara ve tam ortopedik mi yarı ortopedik mi aldınız?? yardımcı olur musunuz???
canım ne kadar uygunmuş öyle markası ne ve nerden aldınız?tam ortopedik aldım canım o daha ii olduğu sölendi bilmiom da 65 ti 50 liraya ayrıca yaz kış uyumlu dedi bilmiom inş. yardımcı olmuşumdur
canım geçmiş olsun o toplanmaların bebek değilde kasılma olduğunu bende duydum ara ara bendede oluyor acaba kasılmalarmı adını koyamadım ama , umarım sende haftanı tamamlar ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın stres yapma canım..28 ile 32 haftalar arasıda riskli dönemmiş dikkat etmek gerekliymiş.kızlar geçmişe bakınmadan önce sizlere bi yazıım dedim dertliim biraz... pazartesi günü doktora gittim ilkkez nts ye baglandım doktor kasılmaların var dedi ne yaptın yoruldun mu hayır çalışmıorum evdeim dedim temizlik mi yaptın hayır yapmadım dedim bu normal değil dedi bunu 35. haftada görsem sorun etmicem 3 hafta önde gidiosun dedi çoçuk tamamen kafa aşağıda doğum modunda onu sakinleştirmemiz lazım biraz dedi aşağıdanda bakıcam dedi ben tabi zaten sulu zırtlak biri olarak ağlamaya başladım moralim haliyle bozuldu çocuk 1820 kilosu falan gayet ii onda problem yok ben cumaya kadar sadece bi yemeğimi ısıtmak için kalkıcakmışım adalat die bi ilaç ki beni mahvetti başımın agrısından çıldırıcam cuma tekrar görücek doktor ...ben ne yaptım die düşünüorum ağır hiç bi hareketim olmadı yürüyüşlerim falan vardı bi de günlük faaliyetler falan böyle kızlarrr cumayı merak ediorumm en azından 37 yi görmek istiorum hepiniz dikkat edin artık tehlikeli dönemdeiz sanıorum ben bu kasılmaları normal çocuk hareketi sanıp seviniordum top gibi bi yere toplanıordu meger bunlar kasılmalarmış
merhaba kızlar. ben komşu temmuz topiğindenimsabah doktorumun istediği kan ve idrar tahlilini yaptırmak için devlet hastanesine gittim. gitmişken muayene de olayım dedim. olmasaymışım daha iyiyimiş..
doktor masada oturuyordu, yanında bi stajyer vardı. ultrasonu o yaptı. mübarek kız, kendi kendine baktı, kapattı aleti. ben orda yokmuşum gibi.. anlayabildiğim şu, baş ve karın çevresi, ve şakak ölcümü haftasıyla uyumlu hatta ilerde. ancak femur kemiği yani fl 2 hafta geri. neden dedim bilemiyorum dedi. geçen ay detaylı da kordon dolanmasını görüldü bebekte. onu sordum, bu cihazda onu göremeyiz dedi. 30-40 saniye sürmedi yatıp kalkmam. üstüm başım da jel oldu..
kalkınca doktorun yanında aldım soluğu. neden fl 2 hafta geri dedim. fl 26. haftadan sonra gebelik haftasını en iyi veren unsurdur. geç döllenme olabilir, şuana kadar satla uyumlu muydu ölcümler dedi. geçen ay ayrıntılıya girdiğimi söyledim. orada herşeyin uyumlu olduğunu söyledim. (şimdi gelip, detaylı raporuna baktım, orada 6 gün geriden geliyormuş fl'si.) bilemiyorum. bugüne kadarki tüm ultrason ölcülerine bakmak gerek falan dedi. döllenme tarihi doğru değildir ya da başka bi risk var dedi. nedir dedim. doktorunla konuş dedi. şimdi gelip netten baktım, doğumsal anomaliler ve hatta down sendromu gibi şeyler yazıyor. kadınlar kulübünde biraz araştırdım. benimle aynı şeyi yaşayan birkaç kişi var. yirmili haftalarda 2 hafta, otuzlu haftalarda 3 haftalık geriliklerin normal sayıldığından bahsetmişler. gelişim geriliği için tüm unsurlarda belirgin geriliklerin olması gerek yazmışlar..
valla aklımı çok bulanıktı çıktığımda. eve geldim, bir saat uyuyayım dedim. tahmin edersiniz, uyuyamadım. kalktım. pazartesi kendi doktorumla randevum var.. hamilelik annelik.. herşeyi ne kadar büyütüyoruz. hemen senaryolar yazmaya başlıyo insan. şeytan boş durmuyor. inş pazartesi kendi doktorum içimi rahatlatır. ama devlet hastanesine gidenlere Allah kolaylık versin. hiçbir bilgilendirme yok. ekranı görmek bi yana, bi ultrason resmi bile verilmedi, onu geçin bebeğin kilosunu falan bile söylemediler. anladım ki, para hamilelik ve doğum zamanında çok mühim. 3-5 lira verip özele gidince, ilgileniyorlar insanla. tatmin ediyorlar.. ve anladım ki, hastaneye verilen muayene ücretleri mübahtır
size sorum, benimle aynı şeyi yaşayan var mı? ya da bu konuyla alakalı bi şeyler bilen? :26:
burun aspiratörü almadıysan alabilirsin.
bide oyuncaklardan alabilirsin dişliklerden ben aldım bi kaç tane
ben o çerçevi bim'e ilk geldiğinde almıştım 12 tl falandi şimdiki fiyatı daha uygun :)
ben daha almadım ama kullanan arkadaşım tavsiye etti , e bebek'te izabella yarı ortabedik yatak 90 tl..bende onu alıcam..
canım ne kadar uygunmuş öyle markası ne ve nerden aldınız?
canım geçmiş olsun o toplanmaların bebek değilde kasılma olduğunu bende duydum ara ara bendede oluyor acaba kasılmalarmı adını koyamadım ama , umarım sende haftanı tamamlar ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın stres yapma canım..28 ile 32 haftalar arasıda riskli dönemmiş dikkat etmek gerekliymiş.
canım benimde kafası küçük çıkmıştı haftasına göre 1 hafta sonraki kontrolde tekrar bakıldı ve haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ultrasonlar yanıltabiliyor netten okuduklarınla hepten aklını bulandırma bi sürü şey yazıyor bence bebeğin gayet sağlıklı kafanı takınta ikinizi birden üzme derim..
aa burun aspiratörü
bak onu almayı unuttum
orti bebe alıcam ama ben
gerçi ilk zamanlar hep tonimer serum fizyolojik kullanmayı düşünüyorum ama yine de elimde olsun nasılsa alıcam
chicconunkini almaya gerek yok bence canım ya
o tip olanlar önerilmiyor ya hani pek
otri bebe en güzeli
kendin çekiyorsun işte onda
aa burun aspiratörü
bak onu almayı unuttum
orti bebe alıcam ama ben
gerçi ilk zamanlar hep tonimer serum fizyolojik kullanmayı düşünüyorum ama yine de elimde olsun nasılsa alıcam
chicconunkini almaya gerek yok bence canım ya
o tip olanlar önerilmiyor ya hani pek
otri bebe en güzeli
kendin çekiyorsun işte onda
valla o konu acemiliğime geldi
bebedorunkini hamile kalınca almıştım
orti bebeninkini hiç görmedim
bakayım bi farklı mı o
bir ucunu bebişin burnuna sokup bi ucunu ağzına alıp hüpletiyosun
iğrenç anlattımmmm:26:
ben de otri bebe alıcam
çoğu kişi de onu tavsiye ediyor zaten
serum fizyolojik nedir??
canım ben yatağı gelişim marka aldım
özelcan bebede var
mağazada indirimle 50 tlye verdiler
sitesinde de 70 tl civarı
Gelişim Yatakları bebekler için üretilmiş yarı ortapedik yataklardır.ürünün bir yüzü kışlık diğer yüzü yazlık olarak kullanıma göre tasarlanmıştır.
istersen bak oraya da
bir ucunu bebişin burnuna sokup bi ucunu ağzına alıp hüpletiyosun
iğrenç anlattımmmm:26:
kızlar eşime gece uyuyamadığımı söyledim
dün gece horladın nasıl uyuyamadın dedi
horlamaya da başlamışım ne kadar iğrençleştim
oo horlama değil ağrıdan inlemişimdir deseydin
ben pek alınacak bişey göremedim
belki almadıysan step up1 biberon ve 0+ emzik olabilir tabi silikon olanı
burun aspiratörü almadıysan alabilirsin.
bide oyuncaklardan alabilirsin dişliklerden ben aldım bi kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?