2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım bende oğlumun bu yaz istiyorum aslında sünnet olmasını.ama bilmiyorum yinede yaz olması şart zatende soğukta altları açık üşürler çünkü...yenidoğan bebeklerde çabuk iyileşiyomuş bide yara..ama ben kararsızım...yüzük olayına gelincede benim parmaklarım pek şişmedi takıyorum ama ayak bileklerim bacaklarım baya şişti...

Son düzenleme:

Cnm sünnet olayını biz de düşünüyoruz ama öncelikle genel cerrahla görüşüp onay almam gerek, ikna olmalıyım yani...daha sarılık, emmeme gibi durumlar varken sünnet gerekli mi bilemiyorum???

alyansım normalde büyüktü tek taşım dönmesin diye daha küçüktü ama şimdilik ikisi de çok rahat oluyo ben de takıyoruummm

sarılık olayını ben de düşünüyorum
zaten bir süre beklicem doğar doğmaz yaptırmıcam
sarılık falan olursa atlatmasını beklicez tabi ki
bir de bizim oğlumuzun sarılık olma ihtimali yüksek maalesef
ve ağır geçirebilirmiş
kan gruplarımızdan kaynaklanıyor maalesef
umarım oğlum da benim gibi 0+ olur

ben ne alyansımı ne de tektaşımı 1 aydır takamıyorum

bişey daha sorucam
ben şimdi güneş kremi alıcam
bebek ürünlerinden almayı düşünüyorum
sebamed daha uygun fiyatlı diye onu tercih ettim (mustela ve ikisi arasından)
güneş kremi mi alsam yoksa losyon mu alsam?
krem sanırım çok yoğunmuş sürerken sıkıntı olabilir
losyon daha kıvamsızdır rahat sürerim diyorum ama koruyuculuğu daha az olur mu acaba
ikisi de 50 faktör
fiyatları aynı
ama krem 75 ml, losyon 150 ml
sizce hangisini alayım
kendim de kullanmayı düşünüyorum yüzüme leke olmasın diye

kendinde kullanacaksan krem al canım
losyon dediğin gibi daha kıvamsız sıvı
bebişi zaten çok güneşte tutmazsın
75 ml ikinizede yeter bence
benimde evde garnier 50 faktör vardı onu kullanıyorum

kızlar sanıırım kocamdan grip bulaştı banada ne kadar yatakları ayırmış olsakta aynı havayı soluduk sonuçta burnum tıkalı ve bugün çok halsizdim hiçbişey yapmadım

bence losyonunu al eğer denizde de kullanıcaksan niveanın güneş sonrası kremi var ondan da almanı tavsiye ederim, tamamıyle nemlendiriyor...

kızlar sanıırım kocamdan grip bulaştı banada ne kadar yatakları ayırmış olsakta aynı havayı soluduk sonuçta burnum tıkalı ve bugün çok halsizdim hiçbişey yapmadım

hemen taze sıkma portakal suyu iç bol bol kivi ye bir de su tabi ki, gelip yerleşmeden kov gitsin:)

bence losyonunu al eğer denizde de kullanıcaksan niveanın güneş sonrası kremi var ondan da almanı tavsiye ederim, tamamıyle nemlendiriyor...

denizde kullanmıcam canım
tatile gitmeyi düşünmüyoruz bu sene bebek çok küçük olduğundan
sadece dışarı çıkarken yüzüme sürücem
gerçi kollarıma falan da sürmem lazım heralde
o nedenle losyon daha mı iyi olur acaba
nivea falan var evde zaten de faktörleri en fazla 30
ben 50 faktörlük alıcam
ya da kremini alayım yüzüme onu kullanırım kollarıma falan da niveayı kullanabilirim 30 faktör de yeter heralde
kızgın güneşte gezecek halim yok ya değil mi

kendinde kullanacaksan krem al canım
losyon dediğin gibi daha kıvamsız sıvı
bebişi zaten çok güneşte tutmazsın
75 ml ikinizede yeter bence
benimde evde garnier 50 faktör vardı onu kullanıyorum

kızlaaaarrr ne kadar detay düşünüyosunuz ya şaşırıyorum valla bravo size bende daha hiçbişey yok zavallı bebişim

hemen taze sıkma portakal suyu iç bol bol kivi ye bir de su tabi ki, gelip yerleşmeden kov gitsin:)

kolum kalkmıyoki tatlım kim yapcak şimdi bana bunları dolaptan çıkarmak zor geliyo yemek bile yapmadım kocişi bekliyorum yemek getirmesi için

kızlaaaarrr ne kadar detay düşünüyosunuz ya şaşırıyorum valla bravo size bende daha hiçbişey yok zavallı bebişim
temel şeyler bitince detay düşünmeye başlıyor insan
erken aslında ama ben izne ayrılınca yürüyüşe çıkınca kendim de süreyim diye şimdi alıcam

ben bu içeceği merak edip aldım jokerde satılıyodu tadı pekmeze benziyo keçiboynuzu pekmezine ama sonunu getirebilmek marifet ben beğenmedim ama bebişlerimiz için herşeye değer
evet öyleymiş
sulandırılmış pekmez tadı varmış
ben de nefret ederim pekmezden falan
ama sütüm az olursa burnumu tıkar içerim yaa hiç önemli değil

hemen tedbir al burnun tıkalıysa kaynayan suya nane veya okaliptus yağı damlatıp azıcık burnundan çek ben de atlattım iyi geldi. yattığın odada yap hatta ortam da nemlensin. bir de vücut direncini artırmak için meyve ve pekmez ye. ıhlamurun da zararı yok içebilirsin... ben bunları yapıp atlattım üstelik bende deli gibi öksürük de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…