- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.941
Acikcasi süt poseti aklima yatti
Ben takintiliyim ya.Biberonu avent istemiyorum diye koymusum kafaya.Hic yanasmadim.Aldigim biberona icim sindi.O yuzdende simdi pek avent alasim yok.
Simdi hala bakiyorum netden süt posetine.Okuyayim ondan sonra karar vercem gibi.Gönlüm posetden yana
Medela diye gördüm ben simdilik burda satilan süt poseti..
Peki ya gögus kalkani olarak ne aldiniz?
Pigeon var burda,avent,chicco,medela.Ve yine kararsizim ben
Acikcasi süt poseti aklima yatti
Ben takintiliyim ya.Biberonu avent istemiyorum diye koymusum kafaya.Hic yanasmadim.Aldigim biberona icim sindi.O yuzdende simdi pek avent alasim yok.
Simdi hala bakiyorum netden süt posetine.Okuyayim ondan sonra karar vercem gibi.Gönlüm posetden yana
Medela diye gördüm ben simdilik burda satilan süt poseti..
Peki ya gögus kalkani olarak ne aldiniz?
Pigeon var burda,avent,chicco,medela.Ve yine kararsizim ben
canım emnim çok zor bir durumdur ama ne diyelim herşeyde vardır bi hayır. inan çok üzüldüm. ama bak aynı güzelliği şimdi yine yaşıyorsun inş bu sefer sağ salim bebeğini alırsın kucağına. bizde bile büyümesine rağmen hala korku var her gün inş iyidir bebeğim diye dua ediyorum, hareketini hissetmesem aklım çıkıyor bu biraz zorlu bir süreç Allah hepimize yardım etsin ve bebikler sağ salim gelsin
bu arada ilerde belki söyleme fırsatım kalmaz unuturum
aklımdayken söyleyim
malt içeceği acayip süt yapıyormuş
arkadaşın ablası doğumdan sonra süt gelmedi, bebek sarılık oldu
içeceği içmiş bikaç saat sonra gelmeye başlamış
yazdım bir köşeye
sizin de aklınızda olsun
malt içeceği ne tür bir içecek:26:
bu arada ilerde belki söyleme fırsatım kalmaz unuturum
aklımdayken söyleyim
malt içeceği acayip süt yapıyormuş
arkadaşın ablası doğumdan sonra süt gelmedi, bebek sarılık oldu
içeceği içmiş bikaç saat sonra gelmeye başlamış
yazdım bir köşeye
sizin de aklınızda olsun
merhaba haziran anneleri..bende bu yola sizinle başladım . 6+6 haftalıkken düşük yaptım, çok ağladım üzüntümü sizinle paylaştım.... 3 ay korunma dönemi geçirdik . şimdi hamileyim ,yarın 12. Haftamıza giriyoruz.ara sıra sizin sayfalarınızı okudum. Oznur-u ile son adet tarihimiz aynıydı. Olsa kaç haftalık olur du dedim. Bakıyorum şimdi bebişleriniz büyümüş,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Doğum hikayelerinizi de burdan takip edeceğim, gerçekte olamasam da bir yanım hala haziran annesi. Herkese sevgiler..
kızlar...ne süt saklama poşeti,ne süt sağma bilmem nesi...hiç böyle şeyler almadım ben((
çok şart mı yani bilmiyorum...
göğüs kalkanı ve göğüs yarası için krem alacağım yeter diyorum nedense...
]
teşekkürler kızlar sağolun umarım cumaya güzel haberlerle gelirimm ALlahın izniyle nisan annesi olmaya hiç niyetim yokk bebeğide kendimide rahatlatıp kasılmaları çözücem inşallah annemdeyim yaydırmaca cumaya kadarr cuma 7dede doktor randevum var kasılma ntsede çıkıo elinde bişey çocuk hareket edince ona basıosun sanırım 31 den sonra herkez bağlanıcak olmalı ilk hamilelikte genelde anlaşılmaz biz söyleyince dikkat edersiniz dedi kasıkta hafif hafif agrıyla vurma çocuk böle bi yerde topak oldugu zaman oluyormuş öle bişeler ben zaten panik olduum için dinleyemedim bile doktor ne söyledi
hadi bakalım sıra sende iyi haberlerle gelirsin inş...
valla bende öyleyim hergün 1 tane akşam içiyorum.zararı olacağını sanmıyorum çaydan kahveden daha zararlı olamaz bence..ama yinede doktora sormak lazım
canım geçmiş olsun öncelikle dertlenmene gerek yok..olur böyle şeyler allahın gücüne gider şimdi doğsa bile yaşacak bu çocuk 2 kilo bile olmuş kuzun..üzülmeeee sen böle üzerek kendni kasarsan o da kasılır stresle etkileme bebeğini.maşşallaahh doktor bir sorun olduğunu söylememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?