2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

medela çok güzel bir marka
göğüs kalkanı chicconun aldım ben
en iyisiymiş :44: :44:
görücezzz

göğüs kalkanı düşünmüyordum
ama fikir değişti benim aventinkini almayı düşünüyorum
zaten başka marka alırsam ayıp olur

bu arada sodayla maden suyu aynı şey değil biliyoruz demi arkadaşlar?? soda zararlı yapay gaz var içinde maden suyu mineraller var kalsiyum magnezyum falan..çoğunuz biliyordur gerçi ama ben yinede söyleyeyim dedim

Çok teşekkürler, bende 12 haftadan sonra biter herhalde endişeler diyordum ama demekki bu süreç hep sabrederek, endişe ederek geçecek. Her işte bir hayır vardır deyip yaşyoruz. Sağlıkla alın bebişleri kucaklara az kaldı:)

ben de biraz uyudum ama sersem gibiyim

smilemasal kasılman olması seni rahatsız etmiş ama çok kişiden duyar oldum artık
ben de çok korkuyorum
31+3te randevum var
gittiğimde ntste gireceğim ben de
bundan sonra da hep girecekmişim
kasılma nasıl bişey bilmiyorum
ben de korkuyorum ama
umarım hiçbir terslik olmaz canım

cardelenss maşallah bebişine yaa
nasıl beslediysen
sezeryan olacaksın heralde şu durumda

süt saklama kabı almadım ben
süt saklama poşetleri vardı ablamdan kalma, onları kullanıcam medelanın
ilerde lazım olursa kabını da alırım artık

yataktan konuşulmuş
ben epey araştırmıştım, en doğrusu yarı ortopedik yatakmış

ayrıca ben de hala çalışıyorum
24 nisanda izne ayrılıyorum ben de inşallah
doğum sonrası da Allah izin verir de maddi sıkıntı çekmessek önce birinci dönemi, sonra sıkıntı yaşamadığımız sürece ikinci dönemi de kapatmayı düşünmüyorum
zaten bakacak kimsem de yok benim
kayınvalidem bakmaz sanmam, başka da alternatifim yok zaten
Allah yardım etsin hepimize

bu arada ilerde belki söyleme fırsatım kalmaz unuturum
aklımdayken söyleyim
malt içeceği acayip süt yapıyormuş
arkadaşın ablası doğumdan sonra süt gelmedi, bebek sarılık oldu
içeceği içmiş bikaç saat sonra gelmeye başlamış
yazdım bir köşeye
sizin de aklınızda olsun

malt içeceği ne tür bir içecek:26:

kızlar...ne süt saklama poşeti,ne süt sağma bilmem nesi...hiç böyle şeyler almadım ben ((
çok şart mı yani bilmiyorum...
göğüs kalkanı ve göğüs yarası için krem alacağım yeter diyorum nedense...

malt içeceği ne tür bir içecek:26:

Ülker Maltana Malt İçeceği - Anne Sütü Artırıcı

Ülker, Türkiye'de üretilen ilk gerçek meyve aromalı malt içeceği Maltana'yı tüketicilerin beğenisine sundu. Vitamin ve mineraller içeren malt özü ile üretilen Maltana; ananas, armut ve şeftali olmak üzere 3 farklı çeşitle piyasaya sunuldu.

Maltana, B2, B3, B6 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, magnezyum ve polifenol içeriyor. Gençler, kadınlar ve emziren annelerin rahatlıkla tüketebileceği Maltana, Türkiye'de üretilen tek meyve aromalı malt içeceği olma özelliği taşıyor.

Malt İçeceğinin Özellikleri
• 100 doğal özellikle malt ve Tahıl içeren bir içecektir
• Halsizlik durumlarında enerji verme etkisi bulunmaktadır.
• İçerik özelliği bakımından emzirme süresince annenin süt miktarını arttırıcı özelliği bulunmaktadır.
• Alkol içermez. Bebeğe anneye yada her hangi bir yan etkisi yoktu

emziren bayanlar için bi çok marka var
ama tadı kötüymüş görümceme aldık
içememişti.hatta 100 de 100 garanti veren ürünler var
ya da alkolsüz bira oda acayip süt yapıyormuş.
artık hangisini içimiz alırsa

canım ilk hamileliğinde bebişin benimkiyleymiş..ama herşeyde bir hayır vardır canım.bu bebiş seni bırakmayacak inşallah.seninkide bizimkiler gibi kocaman olacak.zaman çabuk geçiyor aslında hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım...

ne şekilde doğum yapacağımız belli değil
sütümüzün hemen gelip gelmeyeceğinide bilmiyoruz
o yüzden şimdiden önlem amaçlı ben göğüs pompası aldım
süt saklama kabı ve kalkan alacağım

tabi tercih senin gerekirse doğumdan
sonra da alabilirsin ama o zaman indirim falan aramadan
gözün kapalı alıveriyorsun bence gerekli yani

cnm ben doktora sormuştum sade soda içebilirsin hiçbir sakıncası yok ama meyveli soda içme onlarda katkı maddesi ver dedi

kafayı bozdum organikle...ne yapayım ama karnımızdaki hayatlarına en yakın durumda olsunlar bence...sonra zaten bir sürü sorun görecekler...

Eco Bebek&Oyuncak | Ecodnya bir inceleyin derim...
bende reklamcı gibi oldum heee

smilemasal arkadaşım...Allah'ım yardımcın olsun,güzel düşün emi...çok daha öce bu sorun karşına çıkabilirdi,neyseki bebeğin büyüdü en azından...

ben bebeğim 2,5 aylıkken başlamıştım,önce eczaneden aldım denedim baktım işe yarıyor, internetten toplu sipariş vermiştim.eczanede 5,75ken toplu olunca 3,75 filan gelmişti.ben hergün içiyordum ve bana çok iyi gelmişti.Hem saçlarım filanda çok parlak canlı olmuştu, hem sütüm artmıştı hemde bebeğim sütle daha iyi doyuyordu.Ben vitamalt almıştım,daha sonralarda ülkerinmiydi emin değilim markette gördüm aldım denemek için ama vitamaltın kesinlikle yerine tutamaz.Vitamaltta vitamin katkısıda var ve çok severek içiyordum.
Ben sabahları aç karnına içiyordum bi şişeyi,öyle çok enerji patlamasıda yaşamadım.Emziren bi kadının normal bi bireyden daha fazla kalori alması gerekir ve benim bebeğim gazlı ve kolikti o yüzden verdiği enerji zaten ihtiyacım olan enerjiydi.Hatta bunu içmeme rağmen ayda en aşagı 2 kilo bile vererek gidiyordum.
Süt artıran en iyi ve etkili içecek bence.

bencede
bende malt icecegi ile sut arttiranlardanim harika ise yariyor
ictigim zaman goguslerim dolu dolu oluyordu. simdi 7 aylik olduk artik gerek kalmadi.
yinede anne sutunu arttiran en onemli seyler moral, bol sivi alimi, surekli emzirmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…