- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.061
merhaba annisler herkese iyidir insallah
masalah topik tam gaz devam ediyor.. bizimde dun randevumuz vardi. Crazymom sen yinede kilosunu ogrenmissin canim ya ben onuda ogrenemedim..
kizlar bebisimin kilosunu boyunu hic bilmiyorum doktorda ben bilemem diyor anlamadim gitti sinir oluyorum..burda onun icin ultrason uzmanlari var onalr girip bakiyor oda olmayinca dr bisi soyleyemiyor ne kadar gicik bir durum.. neyse ama hersey yolunda dedi..kizlar sey sorucam dogum pozisyonunu alan bebis varmi? benim bebis taa bastan beri hep kafa yukarda ayalaklar asagida. doktor ogluna soyle birazcik donsun artik dedi. yani tedirgin oldum bende. ayaklar asagisa olunca mesaneme baski yapiyor ve cok tuvalete cikiyorum
dr donmesini saglamak icin bazi taktikler verdi. kedi durusu pozisyonunda durmak, karnina fener koymak(isiga dogru gelmesini saglamak icin), karnina kulaklik koyup muzik dinletmek birde ayak masaji.. daha 30. haftamdayim insallah bunlari yaparak donmesini saglayabilirim. bicok hamilede ise yaramis. insallah bendede ise yara. boyle bir problemi olan varsa deneyebilir..
ben evimi çok özledim evime kocamın yanına gitmek istiyorum
canım sen normalde ankara da yaşamıyorsun sanırım
eşinin görevinden dolayı mı buradasın?
yok ankarada annemler ve kayınvalidemler var.daha doğrusu herkes burda akrabalar falan.eşim ağrıdagörevi orda..ben hamile olmasam bende orda olacaktım ama oğlum için herşey napim...inşallah doğumdan sonra 2 ay içinde giderim.nolur dua edin
anladım canım Allah kavuştursun
Ağrı merkez mi??
patnosa gitmiştim teyzem vardı
berbat bi yerdi.
bencede doğuma kadar Ankara da kal.
Etimesguta yakınım demiştin neresindesin ?
patnosta ama inşallah yaza merkeze geçiyor.eryamanda annemler canım.ama ben haftaya falan kayınvalidemlere geçeceğim yenimahallede onlarda...
kızlar aranızda bir çoğu nivea atta çantası aldı diye biliyorum.nasıl memnun musunuz???burada da var...
Bitenekadar.com : Nivea Atta Çantası Bebek Seti
benim de iki sorum olacak
birincisi erkek bebek bekleyenlere
sünnet olayını ne zaman düşünüyorsunuz?
yazın yaptırsak diyoruz biz
hem daha az acırmış hem de çabuk iyileşirmiş
bir de yaz olacağından altını açarız rahat olur gibi geldi
ikincisi alyanslarınızı takabiliyor musunuz?
ben takıyordum hiç sıkmıyordu ama şişiverirsin yüzük elinde kalır falan dediler korktum çıkardım
şimdi sadece tek taşımı takıyorum
sizler naaptınız
ya nilobella cnmm ben bugün çok yoruldum, sırtım belim kopuyo valla.
yarın ben gelemicem sanırım, inşş bidaha ki haftaya kısmet olursa.
kusura bakmazsın değil mi?
hadi ya küçük bi yer teyzem doğum yapınca annemle yanına
gitmiştik.neyse merkeze geçerse senin için daha iyi olur.
karşı karşıyayız yani:)
bende elvankentteyim
zor oluyordur senin içinde bi oraya bi oraya.
görevin bitmesine ne kadar var?
umarım uzun değildir
Kızlar size bişey danışıcam,ahşap beşiğim var,bir de odalar arası rahat dolaştırmak için anadizi veya mini beşik almayı düşünüyorum,sizce hangisi daha kullanışlı olur?.
Eki Görüntüle 388302 Eki Görüntüle 388303 Eki Görüntüle 388304
Kızlar size bişey danışıcam,ahşap beşiğim var,bir de odalar arası rahat dolaştırmak için anadizi veya mini beşik almayı düşünüyorum,sizce hangisi daha kullanışlı olur?.
Eki Görüntüle 388302 Eki Görüntüle 388303 Eki Görüntüle 388304
muhteşem yüzyıl ı da çok saçmaladılar beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?