- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.041
hemen tedbir al burnun tıkalıysa kaynayan suya nane veya okaliptus yağı damlatıp azıcık burnundan çek ben de atlattım iyi geldi. yattığın odada yap hatta ortam da nemlensin. bir de vücut direncini artırmak için meyve ve pekmez ye. ıhlamurun da zararı yok içebilirsin... ben bunları yapıp atlattım üstelik bende deli gibi öksürük de vardı
geçmiş olsun canım
sen yat uyu dinlen bol bol
eşin gelince sana nane limon kaynatsın
portakal kivi falan soysun da ye
Selam Kizlar,gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir, bugun ultrason randevumuz vardi pasamiz'in herseyi cok iyi cok sukur bugun itibariyle 29+3'uz kilomuz 1750 gram olmus,ama burda boyu soylemiyolar malesef sinir oluyorum. Ama ben kadin yazarken Fl uzunlugunu gordum fl:5.88'di daha once topikte fl uzunlugundan boy hesaplamasi yapildigini yazmistiniz nasil hesap edebilirim yardimci olurmusunuz.
Ayrica son sayfa da sunnet olayi konusulmus cok garip ama burda sunneti dogum doktorlari yapiyor,bizde doktorumuzla konustuk bebek dogduktan sonraki gun yani 2. Gun yapabiliriz dedi 3-4 gun icinde iyilesiyormus ve hic aci cekmiyormus biz yaptirmayi dusunuyoruz Rabbimden bir mani cikmazsa ins.
ilk maşallah canım sana
çok hoş görünüyorsun
ee tabi kilo almayınca insan montlarının önü de kapanıyor
benim hiçbir montum olmuyor artık
boyun ve kilon kaçtı ki senin 4 kilo aldın sadece çok merak ediyorum
Selam Kizlar,gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir, bugun ultrason randevumuz vardi pasamiz'in herseyi cok iyi cok sukur bugun itibariyle 29+3'uz kilomuz 1750 gram olmus,ama burda boyu soylemiyolar malesef sinir oluyorum. Ama ben kadin yazarken Fl uzunlugunu gordum fl:5.88'di daha once topikte fl uzunlugundan boy hesaplamasi yapildigini yazmistiniz nasil hesap edebilirim yardimci olurmusunuz.
Ayrica son sayfa da sunnet olayi konusulmus cok garip ama burda sunneti dogum doktorlari yapiyor,bizde doktorumuzla konustuk bebek dogduktan sonraki gun yani 2. Gun yapabiliriz dedi 3-4 gun icinde iyilesiyormus ve hic aci cekmiyormus biz yaptirmayi dusunuyoruz Rabbimden bir mani cikmazsa ins.
maşallah canım oğluna
boyunu FL değerini 7 ile çarparak yaklaşık olarak bulabilirsin
yaklaşık 40 cm falan da boyu var gibi görünüyor
tatlım maaşallah paşana kocaman oldu minnoşlar
Tesekkurler cnm hepimizinkine masallah:)) Icimizde buyuttuk minnoslari bide saglikla ellerimize alsak. Gelicek aydan itibaren guzel haberleri almaya basliycaz heralde:)
tickerde kilosu 1400 olmalı diye görünüyor
senin bebiş de önde gidiyor heralde baya
doktor bişey dedi mi
evet ben kesin mayısta doğurucam zaten eminim
iyi akşamlar kızlar eşim işe gitti ben de hürremi izliyorum...
bitenekadar da bir kampanya gördüm
size de göstereyim dedim...nasıl???
Bitenekadar.com : Johnson's Baby İyiki Doğdun Seti
ben seyrediyorum korkunç ama sonu hepsininde çok güzelkorkarım diye hiç doğum videosu izlememiştim ama bu kadın ne kadar kolay doğurdu, aman Allahım
kızlaaaarrr ne kadar detay düşünüyosunuz ya şaşırıyorum valla bravo sizebende daha hiçbişey yok zavallı bebişim
benim de iki sorum olacak
birincisi erkek bebek bekleyenlere
sünnet olayını ne zaman düşünüyorsunuz?
yazın yaptırsak diyoruz biz
hem daha az acırmış hem de çabuk iyileşirmiş
bir de yaz olacağından altını açarız rahat olur gibi geldi
ikincisi alyanslarınızı takabiliyor musunuz?
ben takıyordum hiç sıkmıyordu ama şişiverirsin yüzük elinde kalır falan dediler korktum çıkardım
şimdi sadece tek taşımı takıyorum
sizler naaptınız
bişey daha sorucam
ben şimdi güneş kremi alıcam
bebek ürünlerinden almayı düşünüyorum
sebamed daha uygun fiyatlı diye onu tercih ettim (mustela ve ikisi arasından)
güneş kremi mi alsam yoksa losyon mu alsam?
krem sanırım çok yoğunmuş sürerken sıkıntı olabilir
losyon daha kıvamsızdır rahat sürerim diyorum ama koruyuculuğu daha az olur mu acaba
ikisi de 50 faktör
fiyatları aynı
ama krem 75 ml, losyon 150 ml
sizce hangisini alayım
kendim de kullanmayı düşünüyorum yüzüme leke olmasın diye
benim de iki sorum olacak
sünnet olayını ne zaman düşünüyorsunuz?
yazın yaptırsak diyoruz biz
hem daha az acırmış hem de çabuk iyileşirmiş
bir de yaz olacağından altını açarız rahat olur gibi geldi
ikincisi alyanslarınızı takabiliyor musunuz?
şimdi sadece tek taşımı takıyorum
sizler naaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?