2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

saolun kızlarrr cvblar içinnn evet ramazana denk gelıo bnm kırkda hayrlısyla zamnda doğarsa :)
bnde sünneti hemen düşünüyorum bi iki yıl sonrada snnet eğlencesini yaprm
bişi daha vardı aklımda ama unuttumm

geçmiş olsun canım
sen yat uyu dinlen bol bol
eşin gelince sana nane limon kaynatsın
portakal kivi falan soysun da ye

çok sagolun kızlar dediklerinizi uygulicam, bakın benim 31+6 daki halim, kızlar alıntı yapmayınki silicem sonra

Eklentiler

• $Adsız.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
ilk maşallah canım sana
çok hoş görünüyorsun
ee tabi kilo almayınca insan montlarının önü de kapanıyor
benim hiçbir montum olmuyor artık
boyun ve kilon kaçtı ki senin 4 kilo aldın sadece çok merak ediyorum

Selam Kizlar,gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir, bugun ultrason randevumuz vardi pasamiz'in herseyi cok iyi cok sukur bugun itibariyle 29+3'uz kilomuz 1750 gram olmus,ama burda boyu soylemiyolar malesef sinir oluyorum. Ama ben kadin yazarken Fl uzunlugunu gordum fl:5.88'di daha once topikte fl uzunlugundan boy hesaplamasi yapildigini yazmistiniz nasil hesap edebilirim yardimci olurmusunuz.
Ayrica son sayfa da sunnet olayi konusulmus cok garip ama burda sunneti dogum doktorlari yapiyor,bizde doktorumuzla konustuk bebek dogduktan sonraki gun yani 2. Gun yapabiliriz dedi 3-4 gun icinde iyilesiyormus ve hic aci cekmiyormus biz yaptirmayi dusunuyoruz Rabbimden bir mani cikmazsa ins.

maşallah canım oğluna
boyunu FL değerini 7 ile çarparak yaklaşık olarak bulabilirsin
yaklaşık 40 cm falan da boyu var gibi görünüyor

teşekkürler canım, boyum 1.70 kilom 68di hamile kaldığımda şuan 72 kilo 800 gramım bana göre çok ama evlenirken 54 kiloydum asıl kiloyu 3 senede aldım toplamda 14 kilo hamilelikte şişerim diye düşünüyodum ama çok şükür öyle olmadı

tatlım maaşallah paşana kocaman oldu minnoşlar

tickerde kilosu 1400 olmalı diye görünüyor
senin bebiş de önde gidiyor heralde baya
doktor bişey dedi mi

tickerde kilosu 1400 olmalı diye görünüyor
senin bebiş de önde gidiyor heralde baya
doktor bişey dedi mi

Yok gulum yaa burda cok bisey soylemiyolar sadece hersey perfect diyolar o kadar. Sizler yaziyorsunuz ya basi onde,kilosu bu kadar boyu,su kadar biz sadece zoraki kiloyu ogreniyoruz. Bide rahatsizligin varsa onu gozetim altinda tutuyolar bende de troid var daha once soylemistim her ay tahlil istiyolar onun icin o kadar.

korkarım diye hiç doğum videosu izlememiştim ama bu kadın ne kadar kolay doğurdu, aman Allahım
ben seyrediyorum korkunç ama sonu hepsininde çok güzel
bu kadın cidden çok kolay doğuruyor
kızlaaaarrr ne kadar detay düşünüyosunuz ya şaşırıyorum valla bravo size bende daha hiçbişey yok zavallı bebişim

bi başla gerisi gelir canım
bi çok şey tamamlanınca detaylara giriyor insan

ilk çok hoş görünüyorsun maşallah size
bende fotoğrafı silememişim öylece kaldı bişey olmaz herhalde:26:

merhaba annisler herkese iyidir insallah
masalah topik tam gaz devam ediyor.. bizimde dun randevumuz vardi. Crazymom sen yinede kilosunu ogrenmissin canim ya ben onuda ogrenemedim..
kizlar bebisimin kilosunu boyunu hic bilmiyorum doktorda ben bilemem diyor anlamadim gitti sinir oluyorum..burda onun icin ultrason uzmanlari var onalr girip bakiyor oda olmayinca dr bisi soyleyemiyor ne kadar gicik bir durum.. neyse ama hersey yolunda dedi..kizlar sey sorucam dogum pozisyonunu alan bebis varmi? benim bebis taa bastan beri hep kafa yukarda ayalaklar asagida. doktor ogluna soyle birazcik donsun artik dedi. yani tedirgin oldum bende. ayaklar asagisa olunca mesaneme baski yapiyor ve cok tuvalete cikiyorum

dr donmesini saglamak icin bazi taktikler verdi. kedi durusu pozisyonunda durmak, karnina fener koymak(isiga dogru gelmesini saglamak icin), karnina kulaklik koyup muzik dinletmek birde ayak masaji.. daha 30. haftamdayim insallah bunlari yaparak donmesini saglayabilirim. bicok hamilede ise yaramis. insallah bendede ise yara. boyle bir problemi olan varsa deneyebilir..

hmm güzel soru.. ama bende daha kapsamlı düşünmedim kocişle bi konusayım bugun sunnet olayını..
alyansım bana tam geliyodu normalde o yuzden bi aydır takamıyorum sabahları parmaklarım şişmiş oluyodu cunku.. böylesi cok rahat oldu ztn göbüşte bi nevi alyans işlevi görüyo

bizde daha yeni arkadaşmla aldık sebamed (krem olan) 50 faktör.. onun yüzü hafif lekelenmeye başlamıstı dr u demiş güneş kremsiz çıkma biyere diye..

tatlım benim eşim erken yaptırmak istemiyor ben de çok ısrar edemiyorum...
alyansımı ve tek taşımı takıyorum ben,bir sorun yok yani...hatta montlarımın önünü de kapatabiliyorum...

ilkkkkk maşallah çok hoş görünüyorsun

jelibonscum sağ ol...yok zaten almayı düşünmüyorum paylaşam dedim...bir de o doğum videosu var ya beni benden aldı resmen,çok etkilendim çokkkk.Rabbim bizlere de nasip etsin sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…