2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben muhtesem yuzyili hic kacirmam.
Bu bolumu de cok begendim, hepsi nasil da canavarlasti.
İktidar kavgasi, cok acayip birsey. İnsan dehsete dusuyor. Ama gercek bunlar iste.

ben de hep izlerim ama böyle çok rüya falan görüyolar ya o zmn gıcık oluyorum.

aman da hürrem zehiri kendisi için istetmiş.
sülüman bi iyileşsin ortalığın tozunu attırır bu kadın valla

Uykuma nazar degdi:-(
Bu gece gozumu kirpmadim, artik dayanamayip kalktim.
Kizim da hic durmuyor, benim de kafada dusunceler dolaniyor.
Offff offff offfff

günaydın herkeseniobella niye bu kadar kafaya takıyorsun anlamadım ki ama seni görünce "Uykusuz her gece" şarkısı dilime dolandı.

günaydın herkese. nasılsınız bugün? ben işe geldim. kahvaltımı yapıp hürrem i izliycem. akşam maç vardı izleyemedim. merak ettim ne entrikalar dönmüş. iş yerinde bitek star tvnin dizileri açılıyor. işim de yok şu an.

günaaaaayydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
nasılsınızz
herkes iyi mi?
bebişler nasıl?
biz akşam paşacıımı gördüükk
herşey yolunda
1980 gr 42,5 cm olmuşş
mayıs 11 e kadar çalışacağız
doktorumuz bir sıkıntı olmadığını söyledi
malum düğün var ya 1 inde
düğünden sonra işe gelmiycezzz : )))
paşacıımın herşeyi normalmiş, bendeki kasık ağrısının normal olduğunu
uykularımın düzensiz ve bölük pörçük olmasınında normal olduğunu
yorulmamın da normal olduğunu : )))) söyledi
bebiştonun kan akışı, kalp atışı, kemikleri, herbirşeyide yerindeymiş
muhtemelen 3,5 kiloyu geçicez doğumda dedi
doğum şimdilik normal görünüyooorrr

gözün aydın canım. maşallah oğluşuna. her şey yolundaymış.. ben de haftasonu gidip çalışabilir raporu alcam inşallah. 18 mayısa kadar dayanabilirim inşallah.

günaydın kızlar biz bugün susuz bi sabaha uyandık canımız sıkıldı su ne kadar önemliymiş ya
daha kahvaltı yapmadık babamızı bekliyoruz

çöznurcum gözün aydın canım maşallah paşaya doktorum benimde şuan herşey normal dedi ama çatı muayenesinden sonra herşey belli olucak dedi çatı muayenesinede az kaldı 4 mayıs :18::18:
ondan önce 20 nisanda kontrolümüz artık her 2 haftada 1 gidiyoruz

gözün aydın maşallah paşanada,

bizimde bugün 2 de randevumuz çok heyecanlıyım, iznimde bugün başlıyor bakalım doktor ne dicek? bizede dua edin nolur bebişim iyi olsun

günaydın herkeseniobella niye bu kadar kafaya takıyorsun anlamadım ki ama seni görünce "Uykusuz her gece" şarkısı dilime dolandı.

Bilmiyorum neye taktigimi. Ama saat 4te joker ve ebebekteki biberon fiyatlarini modellerini falan kiyasliyordum.
En sonunda ebebekte aventin yenidogan biberon setini, nuk emzik bir gece ve bir gunduz, milkway 4 adet sut saklama kabi ve 25li iki paket sut saklama poseti, bebedor emzik kutusu siparis verdim. Jokerden de bebedor hijyenik gobek bakim setini siparis verdim.
Goztepe egitim arastirmada Nese Yucel diye bir doktordan haftaya cuma icin randevu aldim, kendi doktoruma gitmeden tahlillerimi yaptirayim dedim. Nasil biridir, hic giden oldu mu aranizda?

sağoluun kızlarr
allah hayırlı doğumlar sağlıkla bebiştolara kavuşmayı nasip etisn inşaallah

bu arada akşam ultrasonda bebişto 3 kez hıçkırdı
esnedi bööleee gerindi annesine nispet yapar gibi
en çok özlediğim şey gerinmeek

kızlar dün gece limangoda dolanırken 10tl hediye çeki kazandım bende boşa gitmesin dedim
9.99tl battaniye 7.99tl silikon uyku emziği aldım ortadontikmiş battaniye ücretsiz oldu

herkeslere günaydın,
güpgüzel bir gün olsun herkese

bende bugün miniğimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım sabahları bi türlü kalkamayan ben kendiliğimden şıp diye uyandım bu sabah, şans dileyin bize kızzlarr

aynen benimde öyle gerinmeyi özledim şöyle yanlara dönüp belimi çıtlatmayıııı

günaydın canım. ben de cumartesi gitcem. vakit geçmek bilmiyor. umarım iyi haberlerle gelirsin.

birşeye takmaya gerek yokmuş
artık uykusuzluk bir düzen haline gelebilirmiş bazı anne adaylarında
bknz ben
yatıyoruz uyku oluyor güya
yat 1,5 saatte bir kalk, dön dön sonra kociş uyanmasın bari diyip pılıyı pırtıyı topla salona geç orda uzan
rahat kaliteli bir uyku olmuyor ki
sabah zombi kalk işe gel
eve gidince uzan ama uyku olmasın vs vs
salla gitsinnnn
canım bişi sorucam bir süredir unutuyorum iyi oldu almışsın yazmışsın
şu göbek bakım seti
alınmaıs gereken bişimi diye??
soktora falan da sormadım ben :44::44::44::44::44:

biz de iyiyiz maşallah paşana,Allah sağlık versin bebişine:)ben de özledim paşamı

Günaydın kızlar geçmişi okudum herkesler iyi maşallah yarın benimde doktor kontrolüm var çalışabilir raporu alıcam bende 4 hafta daha 36'da izne çıkıcam kısmetse..

Canım alyansım benimde olmuyor hatta tektaşımıda takamıyorum artık parmaklarım şiş geziyorum.
bu arada erkek bebeği olanlar bebişlerin sünneti için doğumdan hemen sonra öneriyorlar bezli olmasına rağmen çok çabuk iğleşiyormuş ve idrarının hiç bir zararı yokmuş idrarda asit olduğu için ilaç gibi geliyormuş.oğlum olsaydı bende doğumda yaptırcaktım sünnetini.

canım çocuğu olan bir arkadaşım önerdi çok memnun kalmış tavsiye ederim.
Mustela güneş kremi SPF50 - EczaOnline

canım oğluşuna kocaman olmuş bakalım bende yarın gidicem benim kuzum ne kadar oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…