2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

banada öyle demişti çatı muayenemi 37. haftamda yapacağını söyledi sen hangi haftada olacaksın
:18:

Nazar canım maaşallah umarım herşey yolunda gider

arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı midem çok kötü yanma değil ama bir ağrı var ve içtğim ve yedğim herşey ağzıma geliyor porsiyonlarımı mümkün oldğnca az alıyorum buna rağmen yemek yiyemez oldum ve aynı şekilde su içemez oldum bugün sadece ılık bir süt içebildim onu bile söylemesi ayıptır istifra etmemek için kendimi zor tuttum bir kaç gündür dewam ediyor bu durum belki 2buçuk gün oldu ve ben bu olayın yüzünden büyük wc me çıkamaz oldum karnım acıkıyor ama yiyemiyorum çünkü yiyince istifra ediyorum ve öyle olunca karnım geriliyor ve ağrıyor alta baskı artıyor üste zaten baskı var ne yapacğmı şaşırdım gerçekten böyle bir durum yaşayan varmı yada buna benzer?,
yada fikri olan

canım kabızmı oldun eğer öyleyse mucizevi bişe önerebelirim doktorum bana yazdı. duphalac diye bi şurup. ama fazla içmiycen ki ishal yapar. midene gelince ben istifra etmiyordum ama ağrıyordu renni çiğniyorum yada gaviskon şurup iyi geliyordu. senin durumun biraz daha farklı sanırsam sen çıkarıyormuşsun. bence doktoruna söyle çünkü bebeğinin de beslenmesi lazım. esas bu aylarda kilo alıyor bıdıklar. muhakkak bi çaresi bulunur canım.

canım bana arasıra oluyor genelde acılı ve çikolata yediğimde oluyor,,,seninki kronik hal alırsa kesinlikle doktora gitmelisin...çok felaket bişey çünkü

canım oynar oynar panik yapma,benimkide arasıra muzurluk yapıyor yatıp karnımı okşuyorum oynamaya başlıyor.. iyi haberlerini bekliyoruz

korkma canim bisey yoktur arada oluyo oyle portakal te veya cikolata oynamaya baslayacaktir

inş kızlar elimde değil korkuyorum işte
benimki hiç çikolataya oynamaz ki sanırım sevmiyo

gnaydınlarrr hanımlarrr :)
ya benm kan sayımı yaptrmm lazım ama bi üişengeçli,k hiç doktora gidesim yok bide açlık tokluk fark ediyomu acaba ? :)
niobela bnde göztepeye gidiyorum şeker testi yaptrcakdm geçenlerde bi gün doktordan randvu al , ertesi gün kan vermeye git , ertesi gün sonuçlaarı almaya git 3 gun verılen yol parası ve eziyetdense özelde yaptrmak daha mantıklı gelıo bana artık :)
bugun kendımı turk sinemasına verdım ikinci flimm :) dğn gece hiç uyuyamadım yaa puff
bnde sünneti hemn yaptrcm ama eglencesni sonrayapcam aklında kalsın dıe :)

Ayni emzigin baby rose olanindan aldim, odullu emzikmis.

Canim tam tahlil icin gidicem, 32+3 te gitmis olucam, en son doktor randevumdan bu yana 7 hafta gecmis olacak.
Sonraki hafta da kendi doktoruma giderim tahlillerle. Sadece birinin basina gelen su farkettirmeyen kasilmalardan tirsiyorum.
Nst de cikmis, doktor da yatman lazim demis birine. Ben hic yerimde durmuyorum, benim kiz bu tempoya dayanamaz da erken firtlarsa diye korkuorum gerci bir sorun olsa hareketler ister istemez engelleniyor, o zaman da oturuyorum yerime.

Biz duvari yeni boyattik su bazli boyayla, sticker izleri ciksin diye duru suyla sildirdim ama hala hafif de olsa var.
Su bazli boyadan izler cikmiyor, boyayi zedelemeyin deterjanla bosuna.

Gobek bakim seti, gerekli zaten ucuz birsey. Alin bulunsun. Alkollu mendiller de varmis eczanelerde ama markasini falan bilmiyorum.
Bebedorun ki 12,90 indirimli 9,68 olmus. Ben bir tek bunu siparis ettim jokerden kargo parasiyla 14,68 e geldi.

Eklentiler

• $ST48051BR.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 24

Ayni gun kan veremiyor musun? Niye oyle? Benim randevu da cuma gunune saat 08:30 da, sonraki haftaya sarkar hemen kan almazlarsa.
Ay nolursun hemen yanit ver, hic gitmedim bilemiyorum. Eger oluyorsa labaratuvardan da hemen randevu alayim. Zaten ac gidicem niye bir daha cagirsinlar ki?

günaydınlar
bebeğim oynamıyor çok korkuyorum
şimdi süt içtim iş oynar
genelde süt içtiğimde oynuyor

canım benimki arada beni korkutuyor onu dinlemek için uzanıyorum konuşmaya başlayınca başlıyo pıt pıt diye korkma canım oynar..

canım evet yaptıracam kontrol doğduğunda, korktum internetten araştırma yapmıycam bi daha :18:

acaba saç çıkardığı için mi????

canım bana arasıra oluyor genelde acılı ve çikolata yediğimde oluyor,,,seninki kronik hal alırsa kesinlikle doktora gitmelisin...çok felaket bişey çünkü

ewet haftaya gidicem dr.a zaten ama öncesinde sizlere bir sorayım dedim dahada kötü duruma gelirse ararım dr.u artık

canım ya hamileliğim boyunca hiç kabızlık çekmemiştim hatta yarısı isal ile geçti ilk defa böyle bir durum oldu
o dedğin şuruptan ewde var hem kapsülü var hem şurubu bizim kocişe geçen ay yazmışlardı
bir dr a sorayım deneyim olmazsa :)
gaviskon mide yanması için sanırım ay benim midem bulanıyor ama yinee ben akşam içmiştim ondan biraz iyi geldi birde nane limon yaptım ancak uyuyabildim dün sadece kahvaltı yapabilmiştim dünkü kahvaltyla duruyorum hala birde arada yedğim yoğurt süt meyve işte onlar..

ben de dün göztepe poliklinikte aynı şeyi yaşadım.
doktorumun verdiği tahlilleri yaptırmak için gitmiştim. muayene de olmak istiyorum dedim
fatma ışın başbuğu doktorun ismi, 30 senedir oradaymış, güler yüzlü sevecen bi doktor ammaaa..
ultrasonu yanındaki stajyer yaptı, bol bol jel döktü karnıma. öyleki.
taytım, elbisem, ellerim heryerim jel oldu. 30 saniye sürdü ultrasonografi.
şöyle bi gezdirdi göbeğimde, ekranı göremiyorsun tabii.
kendi kendine ölçümü yaptı, fl si 2 hafta geri dedi, suyu iyi dedi. ne boyunu ne kilosunu söyledi.
kordon dolanması var, nedir durumu dedim. bu cihazda o görünmez dedi.

doktorun kendisine fl neden 2 hafta geri, önemli mi, endişelenmeli miyim dedim. somut bi şey söylemedi.
kalakaldım. sonra allak bullak oldum..:26: ama size tavsiyem öyle her doktora kesinlikle muayene olmayın. sadece aklınız karışıyor..

slm kızlar nasılsınız biz dr amcadan geliyoruz bebeğim 2026 gr olmuş herşey normal gidiyo kan değelrimizde normal maşallahımız var inş doğumlarımızda böyle sorunsuz sıkıntısız olur bugün oyle çok doğum vardıkı normal doğuranlar sezeryanlar ay hepsi bugüne gelmiş gibi normal doğuran hemen ayağa kalkmış inş bizlerde sorunsuzhemencık doğuruveririzzz

mrb hanımlar...
umarım herkes iyidir...
biz kızımla 8 de babamızı işe yolladık uyuduk 10 da kalktık
etrafımızı toparladık..beden temizliğimizi yaptık
sonra bıcı bıcı yaptık şimdi de kafaltı yapıyoruz..
1 saate kadar dr amcamıza gidicez inş herşey yolundadır..

bu havalar da tam hastalık için
3 gündür karanlık yağmurlu kasvetli ve soğuk
bugün pırıl pırıl güneşli sıcak
yemeğimizi yediikk
yürüdüükk
işimize başladıııkkk
oğluşta pıtık pıtık tekme halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…