- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.121
günaydın kızlar biz bugün susuz bi sabaha uyandık canımız sıkıldı su ne kadar önemliymiş ya
daha kahvaltı yapmadık babamızı bekliyoruz
çöznurcum gözün aydın canım maşallah paşaya doktorum benimde şuan herşey normal dedi ama çatı muayenesinden sonra herşey belli olucak dedi çatı muayenesinede az kaldı 4 mayıs :18::18:
ondan önce 20 nisanda kontrolümüz artık her 2 haftada 1 gidiyoruz
günaaaaayydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
nasılsınızz
herkes iyi mi?
bebişler nasıl?
biz akşam paşacıımı gördüükk
herşey yolunda
1980 gr 42,5 cm olmuşş
mayıs 11 e kadar çalışacağız
doktorumuz bir sıkıntı olmadığını söyledi
malum düğün var ya 1 inde
düğünden sonra işe gelmiycezzz : )))
paşacıımın herşeyi normalmiş, bendeki kasık ağrısının normal olduğunu
uykularımın düzensiz ve bölük pörçük olmasınında normal olduğunu
yorulmamın da normal olduğunu : )))) söyledi
bebiştonun kan akışı, kalp atışı, kemikleri, herbirşeyide yerindeymiş
muhtemelen 3,5 kiloyu geçicez doğumda dedi
doğum şimdilik normal görünüyooorrr
banada öyle demişti çatı muayenemi 37. haftamda yapacağını söyledi sen hangi haftada olacaksın
:18:
Nazar canım maaşallah umarım herşey yolunda gider
arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı midem çok kötü yanma değil ama bir ağrı var ve içtğim ve yedğim herşey ağzıma geliyor porsiyonlarımı mümkün oldğnca az alıyorum buna rağmen yemek yiyemez oldum ve aynı şekilde su içemez oldum bugün sadece ılık bir süt içebildim onu bile söylemesi ayıptır istifra etmemek için kendimi zor tuttum bir kaç gündür dewam ediyor bu durum belki 2buçuk gün oldu ve ben bu olayın yüzünden büyük wc me çıkamaz oldum karnım acıkıyor ama yiyemiyorum çünkü yiyince istifra ediyorum ve öyle olunca karnım geriliyor ve ağrıyor alta baskı artıyor üste zaten baskı var ne yapacğmı şaşırdım gerçekten böyle bir durum yaşayan varmı yada buna benzer?,
yada fikri olan
banada öyle demişti çatı muayenemi 37. haftamda yapacağını söyledi sen hangi haftada olacaksın
arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı midem çok kötü yanma değil ama bir ağrı var ve içtğim ve yedğim herşey ağzıma geliyor porsiyonlarımı mümkün oldğnca az alıyorum buna rağmen yemek yiyemez oldum ve aynı şekilde su içemez oldum bugün sadece ılık bir süt içebildim onu bile söylemesi ayıptır istifra etmemek için kendimi zor tuttum bir kaç gündür dewam ediyor bu durum belki 2buçuk gün oldu ve ben bu olayın yüzünden büyük wc me çıkamaz oldum karnım acıkıyor ama yiyemiyorum çünkü yiyince istifra ediyorum ve öyle olunca karnım geriliyor ve ağrıyor alta baskı artıyor üste zaten baskı var ne yapacğmı şaşırdım gerçekten böyle bir durum yaşayan varmı yada buna benzer?,
yada fikri olan
canım oynar oynar panik yapma,benimkide arasıra muzurluk yapıyoryatıp karnımı okşuyorum oynamaya başlıyor.. iyi haberlerini bekliyoruz
korkma canim bisey yoktur arada oluyo oyle portakal te veya cikolata oynamaya baslayacaktir
kızlar dün gece limangoda dolanırken 10tl hediye çeki kazandım bende boşa gitmesin dedim
9.99tl battaniye 7.99tl silikon uyku emziği aldım ortadontikmiş battaniye ücretsiz oldu
Eki Görüntüle 388588 Eki Görüntüle 388620
herkeslere günaydınnn...
dünden sonra bu sabah birazcık uyumak çok iyi geldi.
şimdi azcık nette tembellik yapçam, öğleden sonra da kaşlarımı aldırmaya gitçem.
çok ormantik oldular çünkü
sonra da günüm var ama gidip gitmemekte kararsızım.
çünkü belimin ağrısından çok fazla oturamıyorum, gerçi yatınca da ağrıyor ama
coznurmaşaallah bebişine cnmm, ne güzel büyüyorlar değil mi ya?.
bnm de randevu günüm haftaya ama bi hafta daha beklesem de 32 yi bitirsem de mi gitsem diye düşünüyorum.
nilobella ben tahlil yaptırmak için çok gittim göztepe merdivenköy polk. ne, sen de ordan aldın değil mi randevuyu?
dr adını hatırlamıyorum ama sarışın bi kadınsa fena değil, ama esmer bitane daha var suratsızın teki.
muayene edelim derlerse çok gerekli değil aslında, sadece testlerini yazdır.
çünkü sana bi tane asistan mı hemşire mi ne gelicek, peçete vericek, göbeğini aç bunu da pantolonuna sıkıştır dicek böle çatık kaşlarla.
sonra o çıkıp dr gelcek.
lök diye jeli dökücek göbeğine, bi otuz saniye dolaştırcak göbeğinde, ilk gebeliğin mi diye sorcak.
sonra da kalkıp gidicek
ama inşş senin böle olmaz.
ben bikere orda kontrol oldum aynen böyle oldu. bi de ekranı falan göremiyosun yani.
cnm dün bnm temizlikçi fırçayla silmeye kalktı, çok uzun sürer elle diye. ama ben razı olmadım.
suyun içine birazcık bulaşık detarjanı, birazcık da domestos koydurdum.
merdivene çıkıp eliyle sildi.
bi kerede duru suyla üstünden geçti.
ben daha önce kendim silmiştim, o zmn da böle yapmıştım.
bnm duvarlar saten boya, iz kalmadı.
bi de çıkmayan lekeler, duvarda izler falan varsa bezin ucuna azcık cif döküp de silebilirsin.
ama öle yaptığın yeri ii durula onun izi kalabiliyo çünkü durulamazsan iyi.
gnaydınlarrr hanımlarrr :)
ya benm kan sayımı yaptrmm lazım ama bi üişengeçli,k hiç doktora gidesim yok bide açlık tokluk fark ediyomu acaba ? :)
niobela bnde göztepeye gidiyorum şeker testi yaptrcakdm geçenlerde bi gün doktordan randvu al , ertesi gün kan vermeye git , ertesi gün sonuçlaarı almaya git 3 gun verılen yol parası ve eziyetdense özelde yaptrmak daha mantıklı gelıo bana artık :)
bugun kendımı turk sinemasına verdım ikinci flimm :) dğn gece hiç uyuyamadım yaa puff
bnde sünneti hemn yaptrcm ama eglencesni sonrayapcam aklında kalsın dıe :)
günaydınlar
bebeğim oynamıyor çok korkuyorum
şimdi süt içtim iş oynar
genelde süt içtiğimde oynuyor
canım şöyle şeyler okuma okursanda kendine yorma herşey bizler için tabiki olacağı varsa olur zaten şuan bunları düşünerek ancak canını sıkarsın..kalça çıkığı olayı en sık kız çocuklarında görülürmüş doğduktan sonra olsada olmasada kontrolünü yaptırcam ben sende öyle yaparsın kafana takılmış olmaz..
yada fikri olan
canım bana arasıra oluyor genelde acılı ve çikolata yediğimde oluyor,,,seninki kronik hal alırsa kesinlikle doktora gitmelisin...çok felaket bişey çünkü
canım kabızmı oldun eğer öyleyse mucizevi bişe önerebelirim doktorum bana yazdı. duphalac diye bi şurup. ama fazla içmiycen ki ishal yapar. midene gelince ben istifra etmiyordum ama ağrıyordu renni çiğniyorum yada gaviskon şurup iyi geliyordu. senin durumun biraz daha farklı sanırsam sen çıkarıyormuşsun. bence doktoruna söyle çünkü bebeğinin de beslenmesi lazım. esas bu aylarda kilo alıyor bıdıklar. muhakkak bi çaresi bulunur canım.
çok güzzel bi tablo
nilobella ben tahlil yaptırmak için çok gittim göztepe merdivenköy polk. ne, sen de ordan aldın değil mi randevuyu?
dr adını hatırlamıyorum ama sarışın bi kadınsa fena değil, ama esmer bitane daha var suratsızın teki.
muayene edelim derlerse çok gerekli değil aslında, sadece testlerini yazdır.
çünkü sana bi tane asistan mı hemşire mi ne gelicek, peçete vericek, göbeğini aç bunu da pantolonuna sıkıştır dicek böle çatık kaşlarla.
sonra o çıkıp dr gelcek.
lök diye jeli dökücek göbeğine, bi otuz saniye dolaştırcak göbeğinde, ilk gebeliğin mi diye sorcak.
sonra da kalkıp gidicek
ama inşş senin böle olmaz.
ben bikere orda kontrol oldum aynen böyle oldu. bi de ekranı falan göremiyosun yani.
acaba saç çıkardığı için mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?