2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarr kızlar amma kaynatmışsınız yaaa oku oku bştmedi valla.
şimdi yeni bitirdim daha..
çok yoruldum bn bugün ama evim mis gibi oldu. duvarları falan hep sildirdim, rahatladım valla

cnm duvarları neyle sildirdin? iz kalmasın diye ben de ilk defa sildircem de...

günaydın.ben okuyamadım valla geçmişi.herkes ıyıdır umarım.bugun evdekı ılk gunum.sankı dersım yokmuş da yarın gene gıdecekmişim gibi gelıyor.

günaydın.ben okuyamadım valla geçmişi.herkes ıyıdır umarım.bugun evdekı ılk gunum.sankı dersım yokmuş da yarın gene gıdecekmişim gibi gelıyor.
ne güzel şuan bende evde olmak isterdim mide bulantım var bugün
ben amway kullanmıyorum onun yerine ne tavsiye edersin?

canım normal yüzey temizliyicilerle silebilirsin sanırım yada çok az bi domestos koy suyuna oda temiz yapar.deterjanı çok koymaki deterjan lekesi kalmasın duvarlarında..

herkese günaydın arkadaşlar. ya ben korkmaya başladım oğlum hala ters duruyor. ve internette biraz baktım ters durmasının zararları varmış, kalça çıkığı olabilir falan yazdı sitenin birinde ürktüm biraz ya. bişey olmaz dimi :18::18:

herkeslere günaydınnn...
dünden sonra bu sabah birazcık uyumak çok iyi geldi.
şimdi azcık nette tembellik yapçam, öğleden sonra da kaşlarımı aldırmaya gitçem.
çok ormantik oldular çünkü
sonra da günüm var ama gidip gitmemekte kararsızım.
çünkü belimin ağrısından çok fazla oturamıyorum, gerçi yatınca da ağrıyor ama

coznur maşaallah bebişine cnmm, ne güzel büyüyorlar değil mi ya?.
bnm de randevu günüm haftaya ama bi hafta daha beklesem de 32 yi bitirsem de mi gitsem diye düşünüyorum.

nilobella ben tahlil yaptırmak için çok gittim göztepe merdivenköy polk. ne, sen de ordan aldın değil mi randevuyu?
dr adını hatırlamıyorum ama sarışın bi kadınsa fena değil, ama esmer bitane daha var suratsızın teki.
muayene edelim derlerse çok gerekli değil aslında, sadece testlerini yazdır.
çünkü sana bi tane asistan mı hemşire mi ne gelicek, peçete vericek, göbeğini aç bunu da pantolonuna sıkıştır dicek böle çatık kaşlarla.
sonra o çıkıp dr gelcek.
lök diye jeli dökücek göbeğine, bi otuz saniye dolaştırcak göbeğinde, ilk gebeliğin mi diye sorcak.
sonra da kalkıp gidicek

ama inşş senin böle olmaz.
ben bikere orda kontrol oldum aynen böyle oldu. bi de ekranı falan göremiyosun yani.

cnm duvarları neyle sildirdin? iz kalmasın diye ben de ilk defa sildircem de...

cnm dün bnm temizlikçi fırçayla silmeye kalktı, çok uzun sürer elle diye. ama ben razı olmadım.
suyun içine birazcık bulaşık detarjanı, birazcık da domestos koydurdum.
merdivene çıkıp eliyle sildi.
bi kerede duru suyla üstünden geçti.
ben daha önce kendim silmiştim, o zmn da böle yapmıştım.
bnm duvarlar saten boya, iz kalmadı.
bi de çıkmayan lekeler, duvarda izler falan varsa bezin ucuna azcık cif döküp de silebilirsin.
ama öle yaptığın yeri ii durula onun izi kalabiliyo çünkü durulamazsan iyi.

dixi, fabuloso gibi dimi, onlardan koydurayım, kaloriferler için kullanılan kömür kalitesi bu sene pek iyi değildi galiba duvarlarım simsiyah!!!

canım şöyle şeyler okuma okursanda kendine yorma herşey bizler için tabiki olacağı varsa olur zaten şuan bunları düşünerek ancak canını sıkarsın..kalça çıkığı olayı en sık kız çocuklarında görülürmüş doğduktan sonra olsada olmasada kontrolünü yaptırcam ben sende öyle yaparsın kafana takılmış olmaz..

Günaydin anneler
Bugun cok guzel uyudum ya,o yuzden sevincliyim Daha 15 dk oldu uyanali

Dün yoruldum baya demekki.Bugun tum gun kalkmicam.Bir turlu yol yorgunlugumu atamadim sanirsam.Yururken sirtim,kalcam,belim hep agriyor.Son gunlerde en cok sag bacagim.Umarim baska birsey degildir?:26:

Nasilsiniz? Umarim herkes iyidir.Baya kaynatilmis yine.Benim gecmisi okumam lazim:26:

günaydınnn ,,bugün çok enerjikim bennn yaşasınn gece ruyamdada zeynebimin tekme atarken ayağı dışarı çıkmış gördüm:) ayağını hemen içine sokup karnımı dikiyorum nerem açıkta kaldıysa artık:))ayy acaba sezeryanmı olucam

bu arada temizlik konuşulmuş temizliği mayısta yaptırmak istiyorum ben geç olmaz herhalde ne güzel temizletmişsiniz evlerii ohh missssssss:109:

Bir 10 sayfa kadar göz attim geldim

Dogar dogmaz sünneti bende istiyorum ama esim istemiyor.Sünnet oldugunu hatirlasin,eglence yapcez diyor

Bide benim yüzügüm hala oluyor bana.Azcik boldu yani rahat cevire biliyordum parmagimda,halada öyle

Benim pasa haftalardar basi asagida.Normalmi bu?Sanki erken döndü.Ebe tekrar döner dedi ama 1 aydir kafa asagida:26:

benim de oğlumun başı hep aşağıda inş. böyle devam eder..benim de yüzüğüm oluyor allaha şükür ödem yapmadı vücudum..oğlumun sünneti için ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum,zaten ilk çocuğum aman hasta mı,aşısı geldi mi diye düşünürken bir de sünnet yerini düşünmek beni aşarbir de dün mü ne bahsedilmişti ama bulamadım karyolası için yaylı olmayan ideal olan yatak hangisi idi? bir yatak beğendim 470 tl mi nebir de yatak odasına park yatak alacağız,karyolasında az yatacak ne yapacağımı bilemedim

Günaydın herkese. Coznur gözün aydın canım maşallah bebişine herşeyi güzel çıkmış. herkes iydir umarım. bizim bugün deli gibi uykumuz var iş yerinde pc başında uyukluyorum resmen. öğleden sora bi kahve şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…