- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.141
kızlar ya haftaya kociş çaankkaleye gidiyor anzaklar gelecekmiş orda görev çikmış bunlarada bir hafta olmayacak eşim evde..
bende memlekete gideyim uçakla diyorum
ayvalıktan izmire kociş bırakır ben izmirden adanaya uçakla giderim
adanadanda babişkom osmaniyeye alır beni
sizce ewde tek başına kalmaktansa bu yolculuğu tercih edermiydiniz?
gerçi dr amcamıza soracaz ama o kesin bir kural koymuyor sadece ihtimalleri söylüyor...
evde tek kalsam daha kötü ayvalıkta öyle pat diye arayıp gideceğim samimiyette oldğm kimse yok gece bişi olsa ben nasıl doktora gidecem ki dr.umda bir saaat uzakta zaten...
bir hafta 10 günkalıp dönerim geri diye düşünüyorum...
canım eğer doktorun bi sakıncası yok derse git tabi ama uçak yolculuğu basınç farkından dolayı doğumu tetikleyebiliyo diye biliyorum, ayrıca dr dan uçmasında sakınca yoktur diye bi yazıda alman gerekiyo bu haftalarda galiba, tek kalmaktansa gitmen daha iyi aslında inşallah bi sıkıntı olmaz.
ohhh.. afiyet olsun canım uzat ayaklarını iyi gelirrmerhaba kızlar. az önce kahvaltıdan geldik eşimle. temiz hava çarptı galiba biraz yorgunum. çok az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza çok heycanlanıyorum.
a.slm hoşgeldin canımmmselammm herkessleree maşAllahh ya haziran anneleri 30 u devirmişşş
a.slm hoşgeldin canımmm
folicasid ve coznur ikinizinde kuzularına maşallahinşallah hep böyle sorunsuz devam eder herşey.
kızlar ya haftaya kociş çaankkaleye gidiyor anzaklar gelecekmiş orda görev çikmış bunlarada bir hafta olmayacak eşim evde..
gerçi dr amcamıza soracaz ama o kesin bir kural koymuyor sadece ihtimalleri söylüyor...
evde tek kalsam daha kötü ayvalıkta öyle pat diye arayıp gideceğim samimiyette oldğm kimse yok gece bişi olsa ben nasıl doktora gidecem ki dr.umda bir saaat uzakta zaten...
slm lar... bende haziran annelerinden olucam inş... umarım hepimiz sorunsuz bir doğum yaparız... Herkese kolay gelsin:))
sağol canım nasılsınn?
iyi haberlrele gel inş. canım güle güleeekızlar biz çıktık dr amcamıza gidiyoruz...
doğum iznimi de başlatıyorum Allahın izniyle..
hepinizi öptük kızımla hoşçakalın..
ayy evet çok iç açıcı konuştun gitğmde kağıdı mutlaka alırım dr.dan aklımda bulunsun, bende bir sorun olmayacğnı düşünüyordum aslında ayyy evime gidicmmmm yatağımda yanlz yatacam eski günlerdeki gibi heyecanlandım vallahi :))canim ben ctesi gittim bugun dondum ucakla hic sorun olmadi. hatta otobus yolculugundan kat kat daha iyi. gitmeden bi gun once muayene oldum 36.haftaya kadar bebekte bi sorun olmadigi surece ucabilirsin izin veriyoruz dedi dr. basinc farki falan sorun deil cunku artik hersey ayarli ucaklarda. otobusle gitsen daga falan cikarken daha cok basinca maruz kaliyosun. yalniz dr.dan kaseli ve imzali bi yazi alman lazim. gerci bana giderken sordular donuste sormadilarsen dr.una gorun sorun yok derse git bence yalniz kalmaktan daha iyi hem bebege de iyi gelir degisik hava. ben cok rahat ettim uykum bile duzene girdi. nede olsa tebdili mekanda ferahlik var
selammm herkessleree maşAllahh ya haziran anneleri 30 u devirmişşş
slm lar... bende haziran annelerinden olucam inş... umarım hepimiz sorunsuz bir doğum yaparız... Herkese kolay gelsin:))
kızlar biz çıktık dr amcamıza gidiyoruz...
doğum iznimi de başlatıyorum Allahın izniyle..
hepinizi öptük kızımla hoşçakalın..
evet canım ya 30 u devirdik ama geçmez oldu vakit. darısı hepimizin sağlıkllı sağlıklı doğum yapmasına inşallah
28. haftadan sonra uçağa binmeye izin verilmiyor diye biliyorum ben, e-gebelik adresinde okumuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?