- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.181
sana da geçmiş olsun canım
körler sağırlar birbirini ağırlar misali olurdu bizimki de
nane limon demliyorum canım onu içicem
maşallah ne güzel kansızlık sıkıntının olmaması
benim kanım yine çok düştü kesin, hiç iyi hissetmiyorum kendimi
magnezyum birikmesi olayını anlamadım
inşallah bizde birikmez
arabayı da kafanda belirlediysen gider hemen alırsınız nasılsa dert etme
rapor da yazdırırım canım nolcak
sıkıntı çıkmasın da
sağlık ocağındaki doktorum yazar zaten
haydaaa
bir geçmiş olsunda sana ozaman
hemen sende portakal mı yersin kvimi yersin
hemen yatış sanada bakıyım
hmmmm
canım bende gidecektim eşimin yanına bu aralar ama vazgeçtim.son zamanlarımız tehlikeli olursa diye korktum..sen gideceğine ailenin gelme ihtimali yokmu.onları çağır onlar gelip kalsınlar..
slm kızlar ilk_ ve utopya geçmiş olsun..
kızlar bende dr geliyorum sabah midem bulanıyor demiştim 2 defa çıkardım çok rahatsız oldum iş yerindeki hemşire doktorunuzla görüşün haftanız ilerlemiş biz bişi yapamayız dedi , doktoruma gittim bebişe baktı gayet iyi 1760 gr olmuş..banada bulantım için serum verdi şuan gözlerim kapanıyor uyuycam biraz raporluyum yarında işe gitmiycem..öptğm hepinizi..
:26::26:28. haftadan sonra uçağa binmeye izin verilmiyor diye biliyorum ben, e-gebelik adresinde okumuştum...
hayir 28.haftadan sonra doktordan ucamasinda sakinca yoktur diye bir kagit getirdigin surece sorun yok. 36.haftaya kadar ucabiliyorsun. 36.haftadan sonra ise uluslararasi kurallar geregi almiyorlar sen saglikli da olsan ucakta dogum olursa diye izin vermiyolar.
canım ya annemler osmaniyede kayınvaldemler ankarada bizde taa ayvalıktayız en yakın bile uzak buralarda hiç akrabamız yok yanıma gelecek,canım bende gidecektim eşimin yanına bu aralar ama vazgeçtim.son zamanlarımız tehlikeli olursa diye korktum..sen gideceğine ailenin gelme ihtimali yokmu.onları çağır onlar gelip kalsınlar..
sizede geçmiş olsun kızlar
dikkat edin kendinize
:26::26:
bende uzman tvde buna benzer bir şey dinlemiştim
canım ya annemler osmaniyede kayınvaldemler ankarada bizde taa ayvalıktayız en yakın bile uzak buralarda hiç akrabamız yok yanıma gelecek,
annem desen o zaten mayıs ortası gibi gelecek buraya birde şimdi gel git yaptıramamki ona yaşlı kadıcağız o kadar uzun yola gelemiyor uçaktan da korktğu için binemiyo :) kolay değil otobüs desen 20 saat kesin sürüyo y ol en az bir dr.a sorayımda ama yalnz kalmak daha kötü değilmi ?...
utopya ve ilk ikinizede çoook geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize
şansa bakın yaa
akşama da kayınbabam geliyormuş
normalde bodrumda, bikaç günlüğüne gelmiş
kafamı kaldıracak halim yok yaaa
akşama ne yemek yapıcaaammmm
şansa bakın yaa
şansa bakın yaa
anaaa iki defa yazdım kimse beni sallamıyo
şansa bakın yaa
ay canım şansa bak..eşin geçmi geliyo sen yat dinlen biraz gelince beraber pratik bişeyler yaparsınız kayınbabanda halini görür heralde masayı donatmanı beklemez ya...
anaaa iki defa yazdım kimse beni sallamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?