2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bişeyler söyledi ama
bende anlayamadım
içtiğimiz ilaç böbrekte birikiyormuş:44:sonra taş oluşur dedi
bende hımmmmmmm dedim
olmazsa sağlık ocağına yazdırırım.
bu doktor yeni benim diğer doktorum işi bıraktı geçenlerde telde ona sormuştum yazdır iç demişti.

araba hala kafamda bişey yok canım ne zor işmiş bu
bunaldım valla

ilk ve utopya cok gecmis olsun.

Bu havalar cok dengesizlesti.Hakikaten tam hastalik havasin.
Dikkat edin kendinize annisler

-ilk sana da geçmiş olsun. herkes hasta sanırım bugün. dikkat edin kendinize. az kaldı doğuma hayırlısıyla bi atlatsaydık. bize de geçen haftasonu eşimin abisi gelecekti hastalanmış. bana bulaşmasın diye gelmedi. ben de ne olacak sanki, hemen öyle geçmez dedim. Allahtan gelmemişler. atlatmak zor sanırım bu dönemde. Allah hepinize şifa versin.

slm kızlar ilk_ ve utopya geçmiş olsun..
kızlar bende dr geliyorum sabah midem bulanıyor demiştim 2 defa çıkardım çok rahatsız oldum iş yerindeki hemşire doktorunuzla görüşün haftanız ilerlemiş biz bişi yapamayız dedi , doktoruma gittim bebişe baktı gayet iyi 1760 gr olmuş..banada bulantım için serum verdi şuan gözlerim kapanıyor uyuycam biraz raporluyum yarında işe gitmiycem..öptğm hepinizi..

ne oluyor kızlar nazar değdi topikçe
herkes dökülüyor
çok geçmiş olsun canım sende üşütmüşsün demek
bol bol dinlenin ancak öyle atlatılır

28. haftadan sonra uçağa binmeye izin verilmiyor diye biliyorum ben, e-gebelik adresinde okumuştum...
:26::26:

bende uzman tvde buna benzer bir şey dinlemiştim

canım bende gidecektim eşimin yanına bu aralar ama vazgeçtim.son zamanlarımız tehlikeli olursa diye korktum..sen gideceğine ailenin gelme ihtimali yokmu.onları çağır onlar gelip kalsınlar..
canım ya annemler osmaniyede kayınvaldemler ankarada bizde taa ayvalıktayız en yakın bile uzak buralarda hiç akrabamız yok yanıma gelecek,
annem desen o zaten mayıs ortası gibi gelecek buraya birde şimdi gel git yaptıramamki ona yaşlı kadıcağız o kadar uzun yola gelemiyor uçaktan da korktğu için binemiyo :) kolay değil otobüs desen 20 saat kesin sürüyo y ol en az bir dr.a sorayımda ama yalnz kalmak daha kötü değilmi ?...

utopya ve ilk ikinizede çoook geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize

şansa bakın yaa
akşama da kayınbabam geliyormuş
normalde bodrumda, bikaç günlüğüne gelmiş
kafamı kaldıracak halim yok yaaa
akşama ne yemek yapıcaaammmm

anladım canım bu durumda tek durmaman daha iyi tabi.havalarda düzelecek sanırım sende git gez boşver:)doğumdan önce iyi gelir hava değişikliği..keşke bende gidebilsem ama malesef ben burdayım

şansa bakın yaa

ay canım şansa bak..eşin geçmi geliyo sen yat dinlen biraz gelince beraber pratik bişeyler yaparsınız kayınbabanda halini görür heralde masayı donatmanı beklemez ya...

şansa bakın yaa

en kolay balık oluyo bence. ben ayıklanmış alıp fırında buğulama yapıyorum bi misafir geleceği zaman. yanına da salata ve çorba.

ay canım şansa bak..eşin geçmi geliyo sen yat dinlen biraz gelince beraber pratik bişeyler yaparsınız kayınbabanda halini görür heralde masayı donatmanı beklemez ya...

bişey beklemez canım da
inan evime senede bir kez geliyor
eşim yapar zaten tek başına da ama pratik şeyler ypabilir
et yapsın artık dünden çorbam var yanına da pilav yapayım
keşke iyi olsaydım yaa
senede bir evime gelen adama et yediricem napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…