- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.241
bakalım ne zaman doğurucazmayıs mı haziran mı bu arada geçmiş olsun. artık raporu hakettik ya tak dediği anda bırakırız önemli değil
canım doktorlar kauçuk emziği önermiyorlarmerhaba arkadaşlar,
bugün çalışabilir raporumu aldım, bakalım ne kadar gidebileceğim işe? en fazla 1 hafta gidip yıllık izinle 37 'yi tamamlamayı düşünüyorum ama bakalım.
bu arada hastaneden çıktıktan sonra bebek eşyaları satan bir mağazaya girdim. almadığım bir sürü şey var ama kafam bulandı pek bişey alamadan çıktım.
mesela emzik alacaktım, doğal kauçuk mu yoksa silikon mu almak gerekir? siz ne aldınız? marka ne seçtiniz?
ayrıca kraft göğüs pedi 50'li 7,95 falandı. ucuz geldi ama güvenip alamadım. göğüs pedinde marka önemli mi acaba???
bunlara karar veremeyip gereksiz olduğu halde oğluma ayakkabı aldım , napiyim dayanamadım
bebişine maşallah canımkızlar tekrardan merhabalar,
piyensesimi görüp geldim 2.020 gr olmus plesantamıza, suyumuza, bebişin tüm organlara bakıldı çok sağlıklı, herşey çok iyi gidiyor dedi doktorumuzbebişim dönmüş kafa gelişli oda çok iyi dedi doktorumuzzzzzz. 2 hafta sonra gelmene gerek yok herşey ideal dedi. bi ay sonra gel dedi ki ozaman 36 oluyoruz artık çatı muayenesinden kaçış yok bebiş 3500 lerde doğar dedi.
bu arada çalışabilir raporu aldım kararsızdım ama doktor gayet iyisin git çalış, köyde insanlar tarlada çalışıyo, odun kesiyo sen devlet memurusun oturduğun yerden çalışıon dedi evde napcan seda sayan mı izlicen dedi :))gaza geldim iyi ozaman dedim çalışabilir raporumu aldım ama bıkarsanda gel istediğin zaman çalışamaz raporu veririm dedi. bol bol yürü dedi.
Biden bukadar Allah'a şükür her şey yolundadarısı kontrole gideceklerin başınaaaa
slm kızlar bende haziran sonunda doğum yapacağım inşallah oğlum olacak :))
cutecityy ve cerser hayırlı uğurlu olsun raporlar, yarın ben de alıcam inş, bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanırıs ama ewde olmaktan çok çok iyidir, ewde otururken kimse bize maaş vermiyor!!! hem ben ewde çok sıkılıyorum TV programları da hiç açmıyo beni...
merhaba güzel annneler.. öncelikle hasta olan annişlere cok geçmiş olsun
benımde size sormak istediğim bir sey var.. benm gobek deliğimde akıntı oluyor
sık sık ve acıyor göbek deliğim acaba benm gibi olan var mı aranızda ? yada neden kaynaklandığını?
kızlar tetanoz aşımı vuruldm bi halszlk çöktü banakolum ağrır işlerm kalmasn die çamaşır yıka topla ütüle, evi sil süpür, mutfak, banyo tuvalet faln yoruldm sanırsam bir de çok acıktımm ne yesem yaa
a.s hoşgeldn aramızaasağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşAllahh
ya ne kadar enerjiksin maşallahben kös kös oturuyorum, evdeyken de habire acıkıyorum
bütün aburcuburları yedim evdeki...
cerser maşallah minnak kelebeğine :)
Bebeğiniz hakkındaki anıları kaydedin
Bebeğiniz hakkında çok fazla umut ve hayalleriniz var ve her biri hatırlanmaya ve paylaşmaya değer. Bunları unutmadan önce bir mektup yazarak kaydedin. Karnınızdaki hiç tanışmadığınız o küçük komik şeyi hissedin. Sadece içinizden konuşmayın. Bebeğinizi hayalinizde canlandırmaya başlayın ve gözlerinizin önüne gelen şeye içinizden gelenleri yazın.
Hamileliğin sizin için ne ifade ettiğinden bahsedin, hayatınızın ve dünyanızın nasıl değiştiğinden de. Aşerdiğiniz yiyecekleri yazın (peynir, üzüm, jelibon, turşu ve sandviçler) ve bu aşermelerinizin ne kadar zamanınızı aldığından bahsedin. Bebeğinizin ismine nasıl karar verdiğinizden bahsedin. Hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde, ilk tekmelediğinde, cinsiyetini öğrendiğinde hissettiklerinizi anlatın. Gelecekte nasıl olacağınıza dair hayallerinizi yazın (kendinizi onun salıncağını sallarken, bahçede futbol oynarken, mutfakta kek yaparken hayal edin) ve bebeğinizin geleceğinin nasıl olacağına dair hayaller kurun. (film yıldızı mı?, bilim adamı mı?, başbakan mı? Büyük düşünün) mektup içeriğini koyun ve öpücüğünüzle mühürleyin. Bebeğinize mektuplar sizin ve bebeğiniz için en değer varlığınız olacak.
Hoşbulduk canım memnun oldum bende tesadüf gördüm üye oldum şu cetveli nasıl yapıyosunuz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.htmlbebeğine battaniye düşünen..örmek isteyen anneler için mutlaka dolaşın
et balık türü şeyleri yapabilir
makarna şehriye vs de yapar
aç kalmayız yani yapar bişeyler
sağolsun normal zamanda da yapar bunlar yapılacak zaman
salatayı da yapar
daha ne olsun di mi
ha bi de güzel temizlik yapar
ay kızlar benim eşimde çok güzel temizlik yapar ben bi odayı süpürene kadar o bütün evi süpürür düşünün yani yaptığı işi :))ohhh daha ne olsun
benimkide güzel temizlik yapar
canı istesin yeter
merhaba arkadaşlar,
bugün çalışabilir raporumu aldım, bakalım ne kadar gidebileceğim işe? en fazla 1 hafta gidip yıllık izinle 37 'yi tamamlamayı düşünüyorum ama bakalım.
bu arada hastaneden çıktıktan sonra bebek eşyaları satan bir mağazaya girdim. almadığım bir sürü şey var ama kafam bulandı pek bişey alamadan çıktım.
mesela emzik alacaktım, doğal kauçuk mu yoksa silikon mu almak gerekir? siz ne aldınız? marka ne seçtiniz?
ayrıca kraft göğüs pedi 50'li 7,95 falandı. ucuz geldi ama güvenip alamadım. göğüs pedinde marka önemli mi acaba???
bunlara karar veremeyip gereksiz olduğu halde oğluma ayakkabı aldım , napiyim dayanamadım
Ay kızlar biz oğlumuza hala isim ayarlayamadık ya hergün karmaşa içindeyizzzz.....ilk 4 ay cinsiyet bekledik bu aya kadar görev nedeniyle ayrıydık bir araya geldik herşey yoğunlaştı alışveriş boya badana tamir eşya kıyafetttt herşey tamam daaa şu isim konusu nolcakk ...
hoşgeldin sende bebişindeeslm kızlar bende haziran sonunda doğum yapacağım inşallah oğlum olacak :))
sık sık ve acıyor göbek deliğim acaba benm gibi olan var mı aranızda ? yada neden kaynaklandığını?
kızlar bizim isim olayı hala net değil, bu cmt de şekerleri alacağız.
artık karar vermemiz lazım.
eşim babasının ismini koymak istediği için ilk ismi Tahsin olacak. Ben Poyraz istiyordum. İkisi pek uyumlu olmuyor ama aslında uyumlu olmaması daha iyi gibi geliyor bazen.
Böylelikle iki ismi kullanamazlar
Alternatif isim de Sarp, eşim bunu istiyor. Çünkü daha kısa ve uyumlu.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?
slmmmmm
kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duydum...bunu bilen var mıydı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?