2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bakalım ne zaman doğurucaz mayıs mı haziran mı bu arada geçmiş olsun. artık raporu hakettik ya tak dediği anda bırakırız önemli değil

cutecityy ve cerser hayırlı uğurlu olsun raporlar, yarın ben de alıcam inş, bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanırıs ama ewde olmaktan çok çok iyidir, ewde otururken kimse bize maaş vermiyor!!! hem ben ewde çok sıkılıyorum TV programları da hiç açmıyo beni...

merhaba güzel annneler.. öncelikle hasta olan annişlere cok geçmiş olsun

benımde size sormak istediğim bir sey var.. benm gobek deliğimde akıntı oluyor
sık sık ve acıyor göbek deliğim acaba benm gibi olan var mı aranızda ? yada neden kaynaklandığını?

canım doktorlar kauçuk emziği önermiyorlar
aventin silikon emziğini alabilirsin ben öyle yaptım ya da başka marka.
göğüs pedi arkasının iç çamaşırına yapışması önemli bence
lansinoh göğüs pedi aldım.iç çamaşırına yapışınca haliyle kaymıyormuş
bebişine maşallah canım
slm kızlar bende haziran sonunda doğum yapacağım inşallah oğlum olacak :))

hoşgeldin canım
ALLAH hayırlı doğum sağıklı bebiş versin

teşekkürler...haklısın canım, umarım sağlığımız elverir de izinleri sonraya saklarız..

ara ara acı oluyor ama akıntı ilk defa duydum bence
bi doktora görün ve sor

ya ne kadar enerjiksin maşallah ben kös kös oturuyorum, evdeyken de habire acıkıyorum
bütün aburcuburları yedim evdeki...

evet hamile kaldığmı ilk anladıım andan beri ara ara yazıorummm kendimi çok iyi hissediorum yazarken hatta 2 sayfasınıda babamız için ayırdım oda ne zaman yazmak isterse yazsın die:)) çünkü okadar derin duygular yaşıyoruz ki hepimiz bunları not etmemiz güzel olucak diye düşünüorum....belkide bencilce ama ileride sevgimizi ifade edemediğimiz zamanlarda,bizi üzdüğünde yada bizim onu üzdüğümüz zamanda anladığı yaşta bunları okuması hoş olur kim bilir belki bir doğum günü hediyesi olur sevgi en büyük temel diye düşünüorum çünkü kendimden biliorum en deli çağımda bi hata yaparken hep içimde annemi babamı düşündüümde onların sevgisini düşündüümde bi tarafım yapma derdi duyarlarsa ne olur ve daha büyüyüğünü yapmazdım falan.....

kızlar bizim isim olayı hala net değil, bu cmt de şekerleri alacağız.
artık karar vermemiz lazım.
eşim babasının ismini koymak istediği için ilk ismi Tahsin olacak. Ben Poyraz istiyordum. İkisi pek uyumlu olmuyor ama aslında uyumlu olmaması daha iyi gibi geliyor bazen.
Böylelikle iki ismi kullanamazlar
Alternatif isim de Sarp, eşim bunu istiyor. Çünkü daha kısa ve uyumlu.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?

slmmmmm

kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duydum...bunu bilen var mıydı???

ohhh daha ne olsun
benimkide güzel temizlik yapar
canı istesin yeter
ay kızlar benim eşimde çok güzel temizlik yapar ben bi odayı süpürene kadar o bütün evi süpürür düşünün yani yaptığı işi :))

canım bende hem kauçuk hemde silikon emzik var , göğüs pedide lansinoh aldım onu iyi dediler..

turkuazmavi85 haftanı gösterenmi yoksa en alttaki açıklamalı olanımı istiyorsun ben yardımcı olayım..

hasta olan annişler coook geçmiş olsun acil şifalar versin Allah inş..

Bnm kocişte nisanda belirlices demişti benim hevesimi kursagımda bırakmıstı ilk zamanlar.. ama ben yinede bikaç isme takılmıştım.. akrabalardan da yardım istedim kocişe söledim bu var şu var fln diye.. o bi karar verdi.. ama bana bıraktı istersen bu olsun istersen dahada araştır diye.. araştırmaktan artık sinir geldi yok başka bişey bulamıyorum.. en sonunda dün o müthiş kararı verdimmmm:118:

sende seçeneklerini azalt ve bi karar ver insan çok rahatlıyo.. seçeneklerini söyle bizde yardımcı olmaya çalısalım..

slm kızlar bende haziran sonunda doğum yapacağım inşallah oğlum olacak :))
hoşgeldin sende bebişindee

soruya soruyla karşılık vermek gibi olcak ama ne zaman başlamıstı bu? hamilelikten öncede varmıydı böyle bi sorunun? akıntı dediğin iltihapgibi bişeymi? benzer bişey yaşamıştm ama aynımı acaba diye bu soruları soruyorum..

soyisminiz ne? ben sarp ismini daha cok begeniyorum ama bnm kociş istememişti..

slmmmmm

kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duydum...bunu bilen var mıydı???

okumuştum ben bunu bikaç yerde ama nerde okudugumu hatırlamıyorum çok işe yarıyomus..

soyisminiz ne? ben sarp ismini daha cok begeniyorum ama bnm kociş istememişti..

tezcan ... sizin isim ne olacak?

canım sıkıntının sebebi kıl dönmesi olabilir,doktora görünmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…