2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hamile olmasan tamam da
hamile hamile bide üzerine hastalanmışsın
direniyorsun resmen kızıcam şimdi

canım sen o müdür başındayken almıyorsun dimi o raporu boşver senin canından önemlimi.birde okulda ders anlatıyorsun

hamile olmasan tamam da
hamile hamile bide üzerine hastalanmışsın
direniyorsun resmen kızıcam şimdi
okuldakiler de aynen böyle dediler bugün
manyak mısın git eve yat dediler
onlar gaz vermese ben direnecektim aslında

canım sen o müdür başındayken almıyorsun dimi o raporu boşver senin canından önemlimi.birde okulda ders anlatıyorsun
aslında o aptal müdür yardımcısını düşününce sürekli rapor alasım geliyor inadına
ama çocukları düşünüp kıyamıyorum
zaten gidip oturacak olsam hiç düşünmem canım
ders anlatmak sıkıntı oluyor
bir de zor konudayım
üç boyutlularda alan hacim
ben anlatana kadar onlar anlayana kadar karşılıklı göbek çatlatıyoruz

arada kalan çocuklar oluyor zaten canım ama eminim ders boş olunca çocuklar da sevinecektir zor

Evde oturursam dombili olcakmisim gibi geliyor. Bugun de koctasa gittim yalniz basima, su tekerlekli kutudan bulursam alayim diye.

Yine bulamadim ama her yeri karis karis gezdigim icin resmen tabanlarim sisti, yeni ayakkabi vurdu biraz.

Evde oturursam dombili olcakmisim gibi geliyor. Bugun de koctasa gittim yalniz basima, su tekerlekli kutudan bulursam alayim diye.

Yine bulamadim ama her yeri karis karis gezdigim icin resmen tabanlarim sisti, yeni ayakkabi vurdu biraz.

ben zaten dombili oldum
hava güzel olunca bende dayanamıyorum
yürüyorum çarşıya kadar bi o kadar gezip bide
yürüyerek geri çıkıyorum iyi oluyor
iyi yapmışsın boşver kaldır ayakları havaya
uzan biraz geçer:)

merhabalrr kızlarrr aklıma geldi sizinlede paylasyım dedim :)
netden bi yerde görmüşdüm ama nerden gördüğümü hatrlamıyorum bı bayan doğum cantasını hazırlarken kendi geceliklerini , bebğin kıyfetşerini , bakım ürünlerini işde ürünlere göre ayrı ayrı şefaf poşetlere koyup üzerine içinde ne varsa onuyazmısdı çok düzenli görünüyodu bnde bu formda hazrlamyı düşünüyorum belki sizde istersnz

manuel gögüs pompası kullanmak zor ve yorucu bişeymi? bu konuda fikri olan varmı? en iyisi elektrikli olanından mı almak? ben çalısmıcam ewde olucam belkide cok ihtiyacım olmucak ama merak ettiğim bi konu..?!

slmlar hanımlarrr... nasılsınız, iyisiniz inşşş..

ben cok fena sifayi kaptim grip oldum yatiyorum, sizlerde dikkat edn kizlar disarda tam hastalik havasi var bi soguk bi sicak

sağolasın canım
ben de ayakta atlatırım sandım da
derste de sürekli ayakta olmam gerekince yapamayacağımı anladım
geçer inşallah hemen

sağol canım.ben çok ağır değilim.ama inşallah ilerlemez daha fazla..ayakta idare ediyorum şimdilik..

çok geçmiş olsun üçünüze de. ben de geçen hafta aynen böyleydim, yeni yeni düzeldim sayılır.
nilobella boğaz ağrısı için korbonatlı ve ya tuzlu su ile gargara önermişti bana, gerçekten çok işe yarıyor.
bir de ballı limonlu ılık su.
hem bol su almış oluyoruz, hem c vitamini, bal da şekerli ama hastayken vücudun enerjiye ihtiyacı olur. onu karşılar diye düşünüyorum.

veee burdan kendisine teşekkür edip size de tavsiye ediyorummm

manuel gögüs pompası kullanmak zor ve yorucu bişeymi? bu konuda fikri olan varmı? en iyisi elektrikli olanından mı almak? ben çalısmıcam ewde olucam belkide cok ihtiyacım olmucak ama merak ettiğim bi konu..?!

canım bana bugün arkadaşım getirdi avent'in hem manuel hem elektrikli olanı , manuel olanı evde daha rahat elektrikli dışarıda iyi oluyor çabuk sağıyormuş birazda ses yapıyormuş arkadaş böyle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…