- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.321
kızlar uyuyor musunuz ???
fikri olan yok mu ya da bilen biri:44:
Canim yeni geldim ben. Biz arabayi concord neo aldik. Cok guzel katlaniyor, cift yonlu kullaniliyor, suspansiyonlu tekerlekleri, kumasi super terletmiyor falan. Biraz pahali ama birkac cocuk buyutur yani o derece saglam.
Adaer morhipoda bebek urunlerine baktim, cok pahalilar. Sakin alma ordan. Once e-bebek'ten bak. Milkway sut saklamalar falan orda indirimli.
Sabahin 4nde butun siteleri hatmettigim icin biliyorum.
Bu arada ikeada hizli bir tur attik, kizima sadece bir duvar lambasi alabildim.
Geri kalan eve ivir zivir seyler.
kızlar bi şuraya bakar mısınız ?
sizce bu fiyat sadece internet için mi geçerli
mothercare orjinal sitesi ama
anlayamadım fiyatlar türkiye için geçerli değil sanırım
Maxi Cosi Mura 3-Wheeler - Total Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Hayirli sabahlar anneler. .
Ben erkenciyim yine. Heryerim agriyor yine.
Kahvaltiya kuzenim ve arkadasim gelcek. Dün aksam duramadim poğaca yaptim. Sanirsam o yordu beni
hayırlı sabahlar,hayırlı cumalarHuzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allaha (c.c.) dönük olsun sadece.
Hayırlı cumalar kızlar...okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...ben de bir sonradan geleceklere günaydın diyeyim dedim...
çok az kişi var...neyse gelirsiniz yavaş yavaş...benim ilk dersim bitmek üzere...
nilobellacım tatlım bayılıyorum ikeaya...gez gez hiç bıkmam sanırım...
kızlar bu arada ben yorganı ve yastığı ikeadan aldım...dün bursa kumaş pazarına sordum bebek için 2,5 mt. kumaş gidiyormuş...taç ın kumaşları çok güzel modelleri var...alıp anneme vereceğim nev. tk. diksin yedek diye...kendi elimizin emeği olsun istiyorum yoksa ikeadan nev. tk. aldım aslında...toplamda 20 tl.ye gelecek...
hayırlı sabahlar,hayırlı cumalarben de dün gece duş alıp uyumuştum sanki biraz üşütmüşüm:2:
Kizlar gunaydin.
Biz bugun sirkeciye perde bakmaya gidicez.
Pazara kahvaltiya misafirim var, evde yiginla is var.
Kocam sen bu gidisle erken dogurucan diyor, yerimde oturmam icin agir baski var!
günaydın kızlar
dünden beri bebeğimi hiç iyi hissedemedim az önce dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş ters olduğu için az hissedebilirmişim
içim rahatladı
hala 1 hafta geriden geliyoruz
1450 gr, 39 cm olmuş bebeğim
fl si de daha geri ...........
bebişinin ii olmasına sevindim.geç döllenme olmuştur canım bebeğin iimiş ya sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?