2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

esracım ben yukarıda linkini verdiğim sayfayı okuyordum...şimdi de çıkacağım,uyumam lazım malum sabah 06.00 uyanma vaktim...
iyi geceler kızlar...

adaer paylaşım için teşekkürler
okudum hepsinide az önce
kk yı karıştırıkende lansinoh göğüs
kremin işe yaramadığını söylemiş biri
bakalım biz neler yaşayacağız.
hatta göğüsler için zeytinyağı on numara demişler.
ayrıca bebek arabası konusunda
çoğu fazla yer kaplıyormuş ki bizim
arabamızda opel corsa bagajı küçük
puset daha mantıklı gelmeye başladı

kızlar uyuyor musunuz ???
fikri olan yok mu ya da bilen biri:44:

Canim yeni geldim ben. Biz arabayi concord neo aldik. Cok guzel katlaniyor, cift yonlu kullaniliyor, suspansiyonlu tekerlekleri, kumasi super terletmiyor falan. Biraz pahali ama birkac cocuk buyutur yani o derece saglam.

Adaer morhipoda bebek urunlerine baktim, cok pahalilar. Sakin alma ordan. Once e-bebek'ten bak. Milkway sut saklamalar falan orda indirimli.
Sabahin 4nde butun siteleri hatmettigim icin biliyorum.

Bu arada ikeada hizli bir tur attik, kizima sadece bir duvar lambasi alabildim.
Geri kalan eve ivir zivir seyler.

concord neo çok güzel ama fiyatı
fazla.700 tl yi aşmasın istiyorum.

duvar lambaları süper
bizde daha duvara monte etmedik
güle güle kullanın

Hayirli sabahlar anneler. .
Ben erkenciyim yine. Heryerim agriyor yine.
Kahvaltiya kuzenim ve arkadasim gelcek. Dün aksam duramadim poğaca yaptim. Sanirsam o yordu beni

merhaba canım bende bu arabadan aldım.arabamıza bayılıyorum çok içime sinerek aldım.fakat sen sanırım küçük bir model arıyordun bu oldukça gösterişli ve kocaman birşey. ama büyük bir modelde olabilir diyorsan hiç tereddüt etmeden bence bu arabayı düşün.anakucağı ile de harika duruyor.
yalnız canım yurtdışında tanıdığın veya kendin gidip almayacaksan hiç değmiyor.bir sürü teferruatı var.ben bir ara araştırmıştım.ayrıca türkiyeye gönderim yapılmıyordu benim baktığım sitelerde. abim diplomat ona sormuştuk sakın uğraşmayın o işlerle çok sorun çıkıyor ve daha pahalıya mal olma olasılığıda yüksek demişti.
ben arabayı travel sistem olarak 1800 e aldım. biraz pahalı ama kesinlikle değdiğini düşünüyorum.

Huzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allah’a (c.c.) dönük olsun sadece.
Hayırlı cumalar kızlar...okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...ben de bir sonradan geleceklere günaydın diyeyim dedim...
çok az kişi var...neyse gelirsiniz yavaş yavaş...benim ilk dersim bitmek üzere...

nilobellacım tatlım bayılıyorum ikeaya...gez gez hiç bıkmam sanırım...
kızlar bu arada ben yorganı ve yastığı ikeadan aldım...dün bursa kumaş pazarına sordum bebek için 2,5 mt. kumaş gidiyormuş...taç ın kumaşları çok güzel modelleri var...alıp anneme vereceğim nev. tk. diksin yedek diye...kendi elimizin emeği olsun istiyorum yoksa ikeadan nev. tk. aldım aslında...toplamda 20 tl.ye gelecek...

Hayirli sabahlar anneler. .
Ben erkenciyim yine. Heryerim agriyor yine.
Kahvaltiya kuzenim ve arkadasim gelcek. Dün aksam duramadim poğaca yaptim. Sanirsam o yordu beni

hayırlı sabahlar,hayırlı cumalarben de dün gece duş alıp uyumuştum sanki biraz üşütmüşüm:2:

hayırlı sabahlar,hayırlı cumalarben de dün gece duş alıp uyumuştum sanki biraz üşütmüşüm:2:

Saol sanada. Gecmis olsun,dikkat et kendine
Havalar cok kotu burda. Disari cikarken kat kat giyiniyorum resmen.Yuruyusde yapmadim uzun zamandir:18:

Kizlar gunaydin.
Biz bugun sirkeciye perde bakmaya gidicez.
Pazara kahvaltiya misafirim var, evde yiginla is var.
Kocam sen bu gidisle erken dogurucan diyor, yerimde oturmam icin agir baski var!

Kizlar gunaydin.
Biz bugun sirkeciye perde bakmaya gidicez.
Pazara kahvaltiya misafirim var, evde yiginla is var.
Kocam sen bu gidisle erken dogurucan diyor, yerimde oturmam icin agir baski var!

Günaydın kızlar :)

Aynen ya :) bana da çok baskı var... Ama napalım iş bitmio ki... sanki gereksiz işler mi yapıyoruz? Boşver hareket iyidir nilobella, Kolay gelsin:)

günaydın kızlar
dünden beri bebeğimi hiç iyi hissedemedim az önce dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş ters olduğu için az hissedebilirmişim
içim rahatladı
hala 1 hafta geriden geliyoruz
1450 gr, 39 cm olmuş bebeğim
fl si de daha geri ...........

bebişinin ii olmasına sevindim.geç döllenme olmuştur canım bebeğin iimiş ya sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…