- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.301
Ya arkadaşlar çok az kaldı doğumuma.İlk geceyi çok zor geçirdiğimi söyledim bugün dr uma.Oda ana senin psikolojin çok önemli bu konuda dedi.Uzun uzun tecrübelerini anlattı normal doğum sırasında ıkınmayı bırakırsın falan başımıza iş alırız dedi ve beni sabah sezeryan uyguladığı bir hastanın odasına çıkarttı.Seni rahatlatır dedi.Bende çıktım konuştum.Evet normal doğum beni çok geriyor ama sezeryan tecrübeleri olan bayanlarıda gördükçe kafam karışıyor.İyice gerilmeye başladım.Lütfen bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar beni rahatlatacak bişeyler söylesin(
Bu arada benim eşimde kurtlar vadisi izliyor ama bende severim yani bu diziyi :)))
bende suskunları izliyorum..eşim daha gelmedi ama eli kulağındadır gelir şimdi..kimseler kalmamış
kurtlar vadisi var eşim onu seyrediyor
sıkıldım
Ya arkadaşlar çok az kaldı doğumuma.İlk geceyi çok zor geçirdiğimi söyledim bugün dr uma.Oda ana senin psikolojin çok önemli bu konuda dedi.Uzun uzun tecrübelerini anlattı normal doğum sırasında ıkınmayı bırakırsın falan başımıza iş alırız dedi ve beni sabah sezeryan uyguladığı bir hastanın odasına çıkarttı.Seni rahatlatır dedi.Bende çıktım konuştum.Evet normal doğum beni çok geriyor ama sezeryan tecrübeleri olan bayanlarıda gördükçe kafam karışıyor.İyice gerilmeye başladım.Lütfen bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar beni rahatlatacak bişeyler söylesin(
Bu arada benim eşimde kurtlar vadisi izliyor ama bende severim yani bu diziyi :)))
turkuazmavi85 haftanı gösterenmi yoksa en alttaki açıklamalı olanımı istiyorsun ben yardımcı olayım..
bende suskunları izliyorum..eşim daha gelmedi ama eli kulağındadır gelir şimdi..kimseler kalmamış
kurtlar vadisi var eşim onu seyrediyor
sıkıldım
bende suskunları izliyorum..eşim daha gelmedi ama eli kulağındadır gelir şimdi..
canım nomal doğumda acıyı o an yaşıyorsun sezeryanda ise daha sonra çekiyorsun her ikisinde insanı ürkütüyor...ama düzen bu analarımızın zamanında sezeryanmı varmış hiç düşünme Allah kolaylığını verecektir..
bende suskunları izliyorum..eşim daha gelmedi ama eli kulağındadır gelir şimdi..
canım nomal doğumda acıyı o an yaşıyorsun sezeryanda ise daha sonra çekiyorsun her ikisinde insanı ürkütüyor...ama düzen bu analarımızın zamanında sezeryanmı varmış hiç düşünme Allah kolaylığını verecektir..
altdaki detayıda haftayıda göstereni canım teşekkür ederim
midem çok fena bugün
bu rennie yi çiğnemek ne kadar iğrenç bişi...
evet bende çok beğeniyorum canım aç pc'den izlesene sende suskunları tak kulaklığıda kulağına :) memnun kalmazsa o izlemesin kurtlar vadisini hiç sevemedim o diziyide..suskunlar süper bi dizi
ama kurtlar vadisiyle aynı gün olunca
bende böyle kalıyorum işte
canım sende benim gibi tatlı canlısın belli ama napalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda inş. bizde başarıcaz doğum yapmayı..Mutlaka canımda.offff herşeyin farkındayım ama dediğim gibi belden aşağısı konusunda psikolojik olarak rahat olmadığım için çok gerilirim o durumda ne yapacağımı şaşırırım diye korkuyorum.ne zormuş ya.ben kaygıdan ölücem eşimde kurtlar vadisi izlesin :)) akıllarınca destek oluyorlar ama işte :))
canım çiğneme şurubunu iç o daha güzel :)midem çok fena bugün
bu rennie yi çiğnemek ne kadar iğrenç bişi...
evet bende çok beğeniyorum canım aç pc'den izlesene sende suskunları tak kulaklığıda kulağına :) memnun kalmazsa o izlemesin kurtlar vadisini hiç sevemedim o diziyide..
canım sende benim gibi tatlı canlısın belli ama napalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda inş. bizde başarıcaz doğum yapmayı..
canım çiğneme şurubunu iç o daha güzel :)
Bildiğim kadarıyla onun şurubuda var canım kulanmıştım onu bi kerede içtiğin için hap gibi iğrenç olmuyo.
evet bende çok beğeniyorum canım aç pc'den izlesene sende suskunları tak kulaklığıda kulağına :) memnun kalmazsa o izlemesin kurtlar vadisini hiç sevemedim o diziyide..
canım sende benim gibi tatlı canlısın belli ama napalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda inş. bizde başarıcaz doğum yapmayı..
canım çiğneme şurubunu iç o daha güzel :)
bebek arabası inceliyorum
hala karar veremedim chicco liteway den çok memnunlar
ama çift yönlü değil ne yapsam bilemedim.
hmonglu bencede şurubu iç iyi geliyor
rennie duo diye geçiyor sağlık ocağına yazdırıver
şurubu da gaviscon un şurubu gibiyse o da iğrenççç... olmazsa yarın ondan da alayımmm
yok cnm gavicon gibi değil ben onu içemedim mesela.hatta tadı güzel bile gelecek sana.
canım kraf twist aldım bende terletiyor falan dediler ama e bebkte satış temsilcisi her araba terletir dedi..chicco hiç bakmadım kraftı en başından beğeniyordum..çok bakınca insanın kafası karşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?