- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.341
günaydın kızlar
dünden beri bebeğimi hiç iyi hissedemedim az önce dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş ters olduğu için az hissedebilirmişim
içim rahatladı
hala 1 hafta geriden geliyoruz
1450 gr, 39 cm olmuş bebeğim
fl si de daha geri ...........
kızlar günaydın nasılsınız? ya ben fena halde duygu yüklüyüm, bingölün karlıova ilçesinde bi köyde öğretmenim, biraz önce anasınıfı öğretmenimiz 23 nisan çalışmalarını izlemem için çağırdı küçücük hepsi bir de yoksullar nasıl tatlı oynuyolardı öyle göz yaşlarımı tutamadım çok üzüldüm yaa. çok adaletsiz bi dünya çocuklar çok ama çok masum, inşallah hepsi ilerde kurtarır kendini :2::2:
İnş. canım ben de ist. çokta ekonomik durumu ii olmayan bir yerinde öğretmenim..bazen ben de aynı duyguları yaşıyorum.çantaları sırtlarında arkalarından bakıp dalıyorum.
niobella, sadece bebek odası perdesi için mi gidiyorsun sirkeciye, eğer öyleyse kocan haklı bence :)
Sana da gunaydin agustos2011, hayirli cumalar canim.
Ben 35. Haftaya biraktim o giysi yikama ve hastane cantasi islerini.
Odamiz iyice havalanmali, yoksa yerlestiremem kizimin giysilerini.
Zaten perdesiydi, diger tekstil malzemeleriydi falan ancak biter odanin hazirligi.
Logusa geceligi almam lazim kisa kollu, bir tane aldim sabahligiyla, 1-2 tane daha lazim.
Bir de ortopedik hastane ve ev terligi gibi birsey almaliyim ama henuz gonlume gore birsey bulamadim.
Birkenstock istiyordum ama 250 tl veremiycem bir terlige.
Sana da gunaydin agustos2011, hayirli cumalar canim.
Ben 35. Haftaya biraktim o giysi yikama ve hastane cantasi islerini.
Odamiz iyice havalanmali, yoksa yerlestiremem kizimin giysilerini.
Zaten perdesiydi, diger tekstil malzemeleriydi falan ancak biter odanin hazirligi.
Logusa geceligi almam lazim kisa kollu, bir tane aldim sabahligiyla, 1-2 tane daha lazim.
Bir de ortopedik hastane ve ev terligi gibi birsey almaliyim ama henuz gonlume gore birsey bulamadim.
Birkenstock istiyordum ama 250 tl veremiycem bir terlige.
sanırım kısa kollu almak mantıklı dimii ben bi askılı mı acaba dedim hastaneler kabus sıcak olduğu için ama sonrasında gelen giden artı o kalın sütyen askıları falan nasıl olur diye vazgeçtim ya da sabahlıklı bişeyler ki dolanırken giymek gerekebilir kanama olaylarından nası bişey kullanıolar kafam karıştı dün görümcem gazlı bezmidir bişeler dedii:))sonra sezeryan olursa tentürdiyottan falan bahsetti o krem rengi almayı düşündüüm gecelikler aklıma geldi en az 3-4 gecelik olmalı bide mümkünse hemşire dikkatli olsun falan...buarada birkenstocklar normalde güzelde kaba değillermi özellikle geceliğin altına olmaz diye düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?