2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar günaydın nasılsınız? ya ben fena halde duygu yüklüyüm, bingölün karlıova ilçesinde bi köyde öğretmenim, biraz önce anasınıfı öğretmenimiz 23 nisan çalışmalarını izlemem için çağırdı küçücük hepsi bir de yoksullar nasıl tatlı oynuyolardı öyle göz yaşlarımı tutamadım çok üzüldüm yaa. çok adaletsiz bi dünya çocuklar çok ama çok masum, inşallah hepsi ilerde kurtarır kendini :2::2:

canım bak doktor herşey iyi demiş 1 hafta gerilik normal bence sıkma canını hem geç döllenme olmadığı ne malum, ne kendini ne de bebeğini üzmene gerke yok içini ferah tut...

İnş. canım ben de ist. çokta ekonomik durumu ii olmayan bir yerinde öğretmenim..bazen ben de aynı duyguları yaşıyorum.çantaları sırtlarında arkalarından bakıp dalıyorum.

İnş. canım ben de ist. çokta ekonomik durumu ii olmayan bir yerinde öğretmenim..bazen ben de aynı duyguları yaşıyorum.çantaları sırtlarında arkalarından bakıp dalıyorum.

evet canım yaa dayanamıyo insan , ben çocuklara zaten hiç kıyamam bir de şimdi kendi bebeğimi hissedince daha da fena oluyo.

İkeada tabaklari ust uste koyarken ayirmak icin metal birsey var. Dun ondan aldik, mutfak dolaplari icin cok islevselmis. 6 tane daha alsam yeridir.
O kadar ise yarayan birsey. Mutfagi duzeltmem lazim ama nerden baslasam bilemiyorum.

Son düzenleme:
Zypzyp, adaer, olipps; misseda; 88prenses22; minesualp; coznur; edaack, chanel, almeda1982, nilobella, turkuazmavi85, , yamesin

günaydın arkadaşlar herkese günaydın , hayırlı cumalar.

dün gece yemeğe misafirim vardı işten çık yemekk yap çok yorucuydu çok kötü uykum var şuan. Allahtan bir aksilik olmazsa yarın eksiklerimi tamamlayıp bitircem. bebişimin kıyefetlerini yıkayıp çantamıda hazırlıycam . Tabi bu işleri yaparken doğurmam İnşallah :18:

Bugun dogumuma 60 gun kalmis.
Nedense hala inanamiyorum dogurucagima, sanki hayatimin geri kalanini bu koskoca gobekle gecirecekmisim gibi geliyor.
Hamile kalmadan onceki halimi unuttum, kizimin kipirtilarina da cok alistim. Dogdukran sonra eksikligini hissederim herhalde.

Sana da gunaydin agustos2011, hayirli cumalar canim.

Ben 35. Haftaya biraktim o giysi yikama ve hastane cantasi islerini.
Odamiz iyice havalanmali, yoksa yerlestiremem kizimin giysilerini.
Zaten perdesiydi, diger tekstil malzemeleriydi falan ancak biter odanin hazirligi.
Logusa geceligi almam lazim kisa kollu, bir tane aldim sabahligiyla, 1-2 tane daha lazim.
Bir de ortopedik hastane ve ev terligi gibi birsey almaliyim ama henuz gonlume gore birsey bulamadim.
Birkenstock istiyordum ama 250 tl veremiycem bir terlige.

niobella, sadece bebek odası perdesi için mi gidiyorsun sirkeciye, eğer öyleyse kocan haklı bence :)

kızlar lcw' ye yeni hamile tsirtleri gelmiş, normalde ben beğenmiyordum onların tsirtlerini ama bu hafta gördüklerim çok güzeldi, uçuk pembe renkli ve resmi de farklı, 19.90 bugün hemen almalıyım

günaydın annelerrrr prensesler ve prensler öncelikle geçmişte hasta olanlar var hepsine geçmişler olsun umarım herkez iidir şuan tam hastalık havası bi iyi bi kötü havalar dikkat etmek gerek..bugun bende güzel haberler almayı temenni ediyorumm doktorcummmdan ziraa salıdan beri evde hapishane hayatı yaşamaktayımm duvarlar üstüme üstüme geldi annemdeydim vakit geçirmek için öldüm resmen televizyon normaldde pek seyretmem heleki şu iğrenç sabah programları sonrasında bitmek tükenmek bilmeyen yemek programlarından kustum hepsi berbatmış bende bir dk yerimde duramam duramazdım herkezde nasıl bi hamilesin die die sonunda eve bağlandım ama bugun özgürlüğü ele alırım inşallah bıdığımı tembihledim hatta fırçaladım kasılmak masılmak yok dedim buun görücez kendileriniii

sanırım kısa kollu almak mantıklı dimii ben bi askılı mı acaba dedim hastaneler kabus sıcak olduğu için ama sonrasında gelen giden artı o kalın sütyen askıları falan nasıl olur diye vazgeçtim ya da sabahlıklı bişeyler ki dolanırken giymek gerekebilir kanama olaylarından nası bişey kullanıolar kafam karıştı dün görümcem gazlı bezmidir bişeler dedii:))sonra sezeryan olursa tentürdiyottan falan bahsetti o krem rengi almayı düşündüüm gecelikler aklıma geldi en az 3-4 gecelik olmalı bide mümkünse hemşire dikkatli olsun falan...buarada birkenstocklar normalde güzelde kaba değillermi özellikle geceliğin altına olmaz diye düşünüorum

benım de gecelık almam lazım.kaça aldıns en sorması ayıp.sabahlıkla dedın mı 170 tl falan baktıklarım hep.çok geldı bana.

canım sezeryan olursan kasıgından göğsünün altına kadar sterıl etmek için batikon gibi bişey sürüyolar onu demıştır görümce.sonra silip temzılıyolar ama doğum bıtınce.

ay bı de aklıma geldı sıze bı tavsıye.şimdi normal de yapsan sezeryan da yapsan sonda takıyolar ya konuşun önceden epiduralı alıdıktan sonra taktırın.ben öyle yapmıştım anlamadım hiç takılıp çıktıgını falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…