- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.461
yok canim mermersahi degil ben bugun yikadim utuleyince resmini ceker yollarim, ama havlunun icine istiyorsan yine kucuk gelirdi zaten bizde de sari dantel işlenmis havlu konur bebegin basina ben bundan yaptirdim sende onla ugrasacagina boyle bisey al bence
kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum
kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum
Annenin logusayken kirmizi giymesi, bebegin de sari giymesi gerekirmis.
Anne icin al basmasin, bebek icin sarilik olmasin diye derler, ama daha mantikli bir aciklamasi vardi Ayse Onerin kitabinda, hatirlayamadim simdi.
Gidip bakmam lazim, usendim ama yazarim sonra.
şu şekilde tatlım.Eki Görüntüle 390113
batıl inanç canım çocugun beşına koyuyosun sözde sarılık olmazmış,eksik kalmasın bebişlerimiz diye bizde yapıyoruz anlayacağınama sizde kimse böyle bişey yapmıyosa bence gerek yok
cevap verdiğiniz için sağolun kızlar.öğrendiğim iyi olduAnnenin logusayken kirmizi giymesi, bebegin de sari giymesi gerekirmis.
Anne icin al basmasin, bebek icin sarilik olmasin diye derler, ama daha mantikli bir aciklamasi vardi Ayse Onerin kitabinda, hatirlayamadim simdi.
Gidip bakmam lazim, usendim ama yazarim sonra.
Vaaauvv, yetenek yetenek yetenek!
sürekli oynamıyor fakat çok sık oynuyor.yani neredeyse 30dk da-1 saatte bir oynuyor.bazen 1 saat hiç durmuyor.bazen 1-2 saat hiç hareket etmiyor.fakat genel olarak çok kuvvetli hareketleri.
batıl inanç canım çocugun beşına koyuyosun sözde sarılık olmazmış,eksik kalmasın bebişlerimiz diye bizde yapıyoruz anlayacağınama sizde kimse böyle bişey yapmıyosa bence gerek yok
Logusa geceligi kirmizi olsa iyi olur, ama olmasa da kirmizi tac da isini goruraa bak bende annenin kırmızısını bilmiyorum o zaman kendime kırmızı saten bir loğusa geceliğide aliim
maşaallah canım
acaba benimki ters olduğu için mi çok oynamıyor?
canım bebişten bebişe de değişebiliyor.bazı bebekler sanırım daha hareketli oluyor. benim bebeğin duruşu ile ilgili bir fikrim yok doktor hiç bir şey söylemedi.ters yada düz duruyor diye.sadece herşeyin çok iyi gittiğini biliyorum çok şükür.ama bu hafta kontrolde soracağım pozisyonunu ters mi düz mü diye.
canım bebişten bebişe de değişebiliyor.bazı bebekler sanırım daha hareketli oluyor. benim bebeğin duruşu ile ilgili bir fikrim yok doktor hiç bir şey söylemedi.ters yada düz duruyor diye.sadece herşeyin çok iyi gittiğini biliyorum çok şükür.ama bu hafta kontrolde soracağım pozisyonunu ters mi düz mü diye.
kızlarrr 3 gun aradan snra merhabaaa bgn doktruma gıttım mınıgım 1600 gr olmuş çok iimiş mınık kızım dönmüş normal doğum olucak buyuk ıhtımalle dedi
suyu herşeyı iimiş allahım kaşları burnu herşeyiii babasııı heheheheh kocaman yaaa
merhaba canım gözün aydın Allah hayırlıca tamamına erdirsin inş.
babasına benzediğini nasıl anladın o kadar ya 3 boyutluya falan mı girdin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?