2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Sari havluya dantel mi islenecek, dantel mi sari olacak anlamadim

kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum

Annenin logusayken kirmizi giymesi, bebegin de sari giymesi gerekirmis.
Anne icin al basmasin, bebek icin sarilik olmasin diye derler, ama daha mantikli bir aciklamasi vardi Ayse Onerin kitabinda, hatirlayamadim simdi.
Gidip bakmam lazim, usendim ama yazarim sonra.

kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum

batıl inanç canım çocugun beşına koyuyosun sözde sarılık olmazmış,eksik kalmasın bebişlerimiz diye bizde yapıyoruz anlayacağın ama sizde kimse böyle bişey yapmıyosa bence gerek yok

aa bak bende annenin kırmızısını bilmiyorum o zaman kendime kırmızı saten bir loğusa geceliğide aliim

batıl inanç canım çocugun beşına koyuyosun sözde sarılık olmazmış,eksik kalmasın bebişlerimiz diye bizde yapıyoruz anlayacağın ama sizde kimse böyle bişey yapmıyosa bence gerek yok

cevap verdiğiniz için sağolun kızlar.öğrendiğim iyi oldu

Vaaauvv, yetenek yetenek yetenek!

aynen canım böyle şeyler satan yerlerden satın alabilirsin veya bilen birine yaptır hem uğraşmamış olursun. neyse kızlar size doyum olmaz kociş yolda aradı bişey lazım mı diye ben yavaş yavaş yemek için masayı hazırliim

Ben hastane cikislarini sari aldim, bir tane de besiginin ustune sari tulbent ortucem. Bizimkiler de bilmez bu adetleri ama benim hosuma gitti.

aa bak bende annenin kırmızısını bilmiyorum o zaman kendime kırmızı saten bir loğusa geceliğide aliim
Logusa geceligi kirmizi olsa iyi olur, ama olmasa da kirmizi tac da isini gorur

maşaallah canım
acaba benimki ters olduğu için mi çok oynamıyor?

canım bebişten bebişe de değişebiliyor.bazı bebekler sanırım daha hareketli oluyor. benim bebeğin duruşu ile ilgili bir fikrim yok doktor hiç bir şey söylemedi.ters yada düz duruyor diye.sadece herşeyin çok iyi gittiğini biliyorum çok şükür.ama bu hafta kontrolde soracağım pozisyonunu ters mi düz mü diye.

evet canım
zaten hantal bir bebek sanırsam çok fazla oynamıyor

Canim senle esit zamandir hamileymisiz, benim 60 senin 55 gun gorunuyor kalan sure. Niye oyle seninki?

kızlarrr 3 gun aradan snra merhabaaa bgn doktruma gıttım mınıgım 1600 gr olmuş çok iimiş mınık kızım dönmüş normal doğum olucak buyuk ıhtımalle dedi
suyu herşeyı iimiş allahım kaşları burnu herşeyiii babasııı heheheheh kocaman yaaa

merhaba canım gözün aydın Allah hayırlıca tamamına erdirsin inş.
babasına benzediğini nasıl anladın o kadar ya 3 boyutluya falan mı girdin yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…