2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bilmiyorum belki sadece bana ozgudur ama cok terliyorum ve artik pantolon bile giymek istemiyorum. Yarin oburgun C&A ya bakicam, elbise etek falan ne bulurssm alicam. Orda fiyatlar biraz daha uygunmus galiba, daha bir firsatini bulup gidemedim.

yaa ben de çok terliyorum, herkes üşüyor, mesela geçen annem baktım yelek giymiş sırtına ama ben o anda ter döküyodum.
kot pantolonlar beni de bunaltıyo artık.
ebru dan bi tane indigo kumaşlardan pantolon almıştım bol paça, kurtarıcım oldu resmen.
evet c a da fiyatlar iyi, bi de lcw ye de yeni sezon koleksiyonu gelmiş galiba hbrin olsunn

bende de aynı çantadan var cnm, içinde güneş kremi de var, kullanışlı da gözüküyor...
ben de güneş kremi yok ama çantasını falan beğendim içindekilerde yeterli gibi ne biliyim iyidir inşallah.
Eki Görüntüle 392000
32 haftalık bebiş ve göbüş:))))
maşallah canım göbüşe de bebişe de
Canım bende chicco aldım ve okuyorum kimse bu markadan söz etmiyor.İçime kurt düşürdüler valla.

aynen canım yabi sorun çıkarırsa alerji falan başka bi marka alırız napalım :44:

Bebislerinize günes kremini kac faktor aldiniz?
Ben bugün bakindim biraz.30 mu 50 mi olsun faktörü bilemedim.Bide bebisimiz babasi gibi hassas ise teni ve sarisin olursa(babasi gibi) 50 faktor mantikli diye dusundum.Ama yinede emin degilim

selamlar herkese
bugün giremedim dışardaydım
keyifler yerinde görünüyor
bebişler hep önde gidiyormuş maşallah onlara
benim kilo olarak hiç öne geçmedi hep satla uyumlu
geri düşmesin de o zaman üzülürüm

ben de bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım
dalan roxy matik kullandım, sabun tozu
koku falan kalmadı
hacı şakir ve dalin sıvı da var ama
ilk yıkamada dalan kullanayım dedim

bu arada lierac kullanan arkadaşlar
arkadaşım doğum yaptı demiştim ya
32. haftaya kadar hep başka şeyler kullandı krem olarak
bigün alt kısımda çatlakları farkedince lieraca geçmiş
ve o günden sonra hiç çatlamamış bidaha
inşallah bizlerde de o kadar etkili olur
bu arada baya uzun gidiyormuş
nerdeyse 1 ay olacak hala 1 tüp bitmedi
daha 2 tüp daha var, çok almışım galiba

Ozaman bende 50 alayimGerci kutuplar gibi pek yaz günesi gormuyoruz ya hic bellide olmaz.Belki bu yaz günes bizi yakar

ben sebamed baby 50 faktör aldım
eğerki güneş görecek olursam kendim de bundan kullanırım
bebişim ve benim için tek krem olsun dedim (ne ekonomiğim ama )

Ya kızlar korkuttunuz beni.Ben mal gibi bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkadım (( bide üstüne yumuşatıcıda koymuştum ( yinemi yıkasam acaba dalinle vs?Yada sizin bahsettiğiniz bebişler için olanlarla ( :////

bebeğinin cildi hassassa alerji olabilir
birdahakilerde kullanma bence bunların hiçbirini
yerinde olsam ikişer defa durulama falan yaptırırdım
tekrar sabun deterjan vs koymana gerek yok

ben sebamed baby 50 faktör aldım
eğerki güneş görecek olursam kendim de bundan kullanırım
bebişim ve benim için tek krem olsun dedim (ne ekonomiğim ama )

Aslinda super fikir

Bence birdaha yika
Bebeklerin cildi cok hassas hemen alerji olurlar

bencede bir daha yıka canım.bebek yumuşatıcılarını hatta omo baby bebek deterjanını bile ilk 6 ay önermiyorlar.bebekler ilk 6 ay çok hasas oluyor.o yumuşatıcı bize bile çok zararlı aslında hiç kullanmamak lazım kendimize bile.
bir tek bu deterjan konusunda değil canım ilk 6 ay bir çok konuda çok hasas olmalıyız daha bir özen göstermeliyiz bebişlerimize.

Ya ama kurudular ütüledim bileeeee :/// canım çıktı onları ütülicem diye (( şimdi yinemi yaaaa
çok zor ve sıkıntılı olacak ama yıkasan iyi edersin
sen bilirsin yine de

Aslinda super fikir

Bence birdaha yika
Bebeklerin cildi cok hassas hemen alerji olurlar
bence de süper fikir

kızlar aranızda afedersiniz ama şeyi ağrıyan, ya da şeyinin tam bacakla birleştiği yeri ağrıyan var mı?

benim ağrıyo canım

Çok geçmiş olsun canım. Hamileliğimin 5. ayında bana da aynısı olmuştu kum döküyorsun dedi doktor bol su içtim geçen idrar testi yaptırdım kum bitmiş ama enfeksiyon varmış yine bol su içmeye devam ediyorum yapacak başka birşeyimiz yok.

çok zor ve sıkıntılı olacak ama yıkasan iyi edersin
sen bilirsin yine de

bence de süper fikir

benim ağrıyo canım

ben varım canım. ara ara ağrı giriyor. özellikle de yürüdüğümde. bi de basur başladı. popom da acıyor artık söylemesi ayıp. doktora da sormayı unuttum.

beeeeennnnnnnnnnn neden acabaaaa, geceleri dönerken bile sızlıyo

ya neden ağrıyo ki acaba, dr a yakın zamanda gidicek olan varsa sorsa aslında.
çok yürüdüm dün ondan mı ağrıyo acaba dedim, anneme sordum.
o da dedi ki oralar da geriliyo, genişliyo ondan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…