- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.841
Bilmiyorum belki sadece bana ozgudur ama cok terliyorum ve artik pantolon bile giymek istemiyorum. Yarin oburgun C&A ya bakicam, elbise etek falan ne bulurssm alicam. Orda fiyatlar biraz daha uygunmus galiba, daha bir firsatini bulup gidemedim.
ben de güneş kremi yok ama çantasını falan beğendim içindekilerde yeterli gibi ne biliyim iyidir inşallah.bende de aynı çantadan var cnm, içinde güneş kremi de var, kullanışlı da gözüküyor...
maşallah canım göbüşe de bebişe deEki Görüntüle 392000
32 haftalık bebiş ve göbüş:))))
Canım bende chicco aldım ve okuyorum kimse bu markadan söz etmiyor.İçime kurt düşürdüler valla.
Bebislerinize günes kremini kac faktor aldiniz?
Ben bugün bakindim biraz.30 mu 50 mi olsun faktörü bilemedim.Bide bebisimiz babasi gibi hassas ise teni ve sarisin olursa(babasi gibi) 50 faktor mantikli diye dusundum.Ama yinede emin degilim
ben 50 faktör aldım canım
Ozaman bende 50 alayimGerci kutuplar gibi pek yaz günesi gormuyoruz ya hic bellide olmaz.Belki bu yaz günes bizi yakar
Ya kızlar korkuttunuz beni.Ben mal gibi bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkadım(( bide üstüne yumuşatıcıda koymuştum ( yinemi yıkasam acaba dalinle vs?Yada sizin bahsettiğiniz bebişler için olanlarla ( :////
bebeğinin cildi hassassa alerji olabilir
birdahakilerde kullanma bence bunların hiçbirini
yerinde olsam ikişer defa durulama falan yaptırırdım
tekrar sabun deterjan vs koymana gerek yok
ben sebamed baby 50 faktör aldım
eğerki güneş görecek olursam kendim de bundan kullanırım
bebişim ve benim için tek krem olsun dedim (ne ekonomiğim ama)
Ya kızlar korkuttunuz beni.Ben mal gibi bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkadım(( bide üstüne yumuşatıcıda koymuştum ( yinemi yıkasam acaba dalinle vs?Yada sizin bahsettiğiniz bebişler için olanlarla ( :////
çok zor ve sıkıntılı olacak ama yıkasan iyi edersinYa ama kurudular ütüledim bileeeee :/// canım çıktı onları ütülicem diye(( şimdi yinemi yaaaa
bence de süper fikirAslinda super fikir
Bence birdaha yika
Bebeklerin cildi cok hassas hemen alerji olurlar
kızlar aranızda afedersiniz ama şeyi ağrıyan, ya da şeyinin tam bacakla birleştiği yeri ağrıyan var mı?
kızlar aranızda afedersiniz ama şeyi ağrıyan, ya da şeyinin tam bacakla birleştiği yeri ağrıyan var mı?
merhaba kızlar.sabah uyandıgımdan berı kasığımda bı ağrı sankı her an altıma kaçırıcakmışım gıbı.2 adım atıyorum duruyorum falan.doktorumu aradım dedım böyle böyle.acaba dedım başı mı çok aşağıda da baskı yapıyo mesaneye.ağrı kasılma falan var mı dedı yok dedı.buyuk ıhtımalle ıdrar yollarında ıltıhap var nı tahlıl yaptırıp haber ver dedı.yaptırıp sonucu okudum telde buyuk ıhtımalle kum dökuyosun( bol bol su iç dinlen dedı.
kum nerden çıktı yaaa.vardı dı mı aramızda bı arkadaş.o taş düşüruyodu sanırım.
çok zor ve sıkıntılı olacak ama yıkasan iyi edersin
sen bilirsin yine de
bence de süper fikir
benim ağrıyo canım
ben varım canım. ara ara ağrı giriyor. özellikle de yürüdüğümde. bi de basur başladı. popom da acıyor artık söylemesi ayıp. doktora da sormayı unuttum.
beeeeennnnnnnnnnn neden acabaaaa, geceleri dönerken bile sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?