- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.861
Çok geçmiş olsun canım. Hamileliğimin 5. ayında bana da aynısı olmuştu kum döküyorsun dedi doktor bol su içtim geçen idrar testi yaptırdım kum bitmiş ama enfeksiyon varmış yine bol su içmeye devam ediyorum yapacak başka birşeyimiz yok.
çok teşekkur ederım.daha önce hiç başıma gelen bişey değil.ben de delı gıbı su içiyorum ama yeterlı gelmemiş demek kı.
iyi akşamlar kızlar..
bende de dün akşamdan beri ara ara tam göbeğimin alt kısmında baskı var. sanki bebek başını dayamış çıkmak için baskı yapıyor gibi :18:
böyle hisseden var mı? kasılmam da olduğu için korktum açıkcası.
kızlar kaç tane penye battaniye almak gerekiyor
Banada oluyor o. Acaip bi baski yapiyor. Zor yuruyorum. Sanki idrarim var gibi ama yeni cikmis olsamda wc den devam ediyor
yaa ben de çok terliyorum, herkes üşüyor, mesela geçen annem baktım yelek giymiş sırtına ama ben o anda ter döküyodum.
kot pantolonlar beni de bunaltıyo artık.
ebru dan bi tane indigo kumaşlardan pantolon almıştım bol paça, kurtarıcım oldu resmen.
evet c a da fiyatlar iyi, bi de lcw ye de yeni sezon koleksiyonu gelmiş galiba hbrin olsunn
ya neden ağrıyo ki acaba, dr a yakın zamanda gidicek olan varsa sorsa aslında.
çok yürüdüm dün ondan mı ağrıyo acaba dedim, anneme sordum.
o da dedi ki oralar da geriliyo, genişliyo ondan dedi
amin canım sağol.geçmiş olsun canım,neyse bol bol su iç,Allahtan az kaldı.geçsin günler gelsin bebişler
geçmiş olsun cnm ben varım 4-5. ayda kum döktüm benim vajinada sancı oluyodu, hiç bişey kullanmadım sadece bol su iç ve sık idrara gitmeye çalış az bile gelse git yanımda şişeyle ezdim bölece içmeyi unutmuyosun
Al bendende okadar bende çok tırsıyorum doğumdan tatlım yaaaa(( uf napcaz.[/QUOTE
ohooo 1.den korkmayın.ilkınde kuzu gıbı gıdıyosun da 2.de tırsıyosun benım gıbı.şimdi başıma ne gelecek bıldıgım için kokruyorum ben.
selamlar herkese
bugün giremedim dışardaydım
keyifler yerinde görünüyor
bebişler hep önde gidiyormuş maşallah onlara
benim kilo olarak hiç öne geçmedi hep satla uyumlu
geri düşmesin de o zaman üzülürüm
ben de bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım
dalan roxy matik kullandım, sabun tozu
koku falan kalmadı
hacı şakir ve dalin sıvı da var ama
ilk yıkamada dalan kullanayım dedim
bu arada lierac kullanan arkadaşlar
arkadaşım doğum yaptı demiştim ya
32. haftaya kadar hep başka şeyler kullandı krem olarak
bigün alt kısımda çatlakları farkedince lieraca geçmiş
ve o günden sonra hiç çatlamamış bidaha
inşallah bizlerde de o kadar etkili olur
bu arada baya uzun gidiyormuş
nerdeyse 1 ay olacak hala 1 tüp bitmedi
daha 2 tüp daha var, çok almışım galiba
ben de ondan kullanıyorum.ılkınde de onu kullanmıştım hiçbiyerım çatlamadı çok şükür.
Ya kızlar korkuttunuz beni.Ben mal gibi bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkadım(( bide üstüne yumuşatıcıda koymuştum ( yinemi yıkasam acaba dalinle vs?Yada sizin bahsettiğiniz bebişler için olanlarla ( :////
valla ben ce hiç üşenme.önce 1 su durulat sonra da sabun tozuyla yıka derim.
geçmiş olsun
umarım çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın
çok teşekkur ederim.inşallah.
kızlar kaç tane penye battaniye almak gerekiyor
sen 2 tane alsan yeter zaten dunya kadar hedıye gelır
Banada oluyor o. Acaip bi baski yapiyor. Zor yuruyorum. Sanki idrarim var gibi ama yeni cikmis olsamda wc den devam ediyor
ay aynı ben öyleyım işte.bı talıl yaptır.sen de kum dökuyo olmayasın.
iyi akşamlar kızlar. şöyle bir geçmişe baktım da günler yaklaştıkça sıkıntılar hastalıklar artıyo noldu bize ya. nazar duası falan mı okusak topluca?
Iyi aksamlar hosgeldin
Naazar mi bilmiyorum ama benim canim tatlidir. Acaba abartiyormuyum diyorum
benim de canım çok tatlıdır ama neler geldi başıma nelerayrıca hamilelikte nazar da çok değiyo. kilona boyuna posuna yemene içmene herbişeye laf ediyolar. ben nazara çok inanırım...
Hatirliyorum canim zor bir sürec yasiyorsun.Insallah daha iyiye gidiyordur durumun.
Bende inanirim nazara.Milletin hemen gözü deger diye
iyi akşamlar kızlar..
bende de dün akşamdan beri ara ara tam göbeğimin alt kısmında baskı var. sanki bebek başını dayamış çıkmak için baskı yapıyor gibi :18:
böyle hisseden var mı? kasılmam da olduğu için korktum açıkcası.
:26::26:benimde ağrıyor canım yaaa genelde kalkarken ve sağdan sola dönerken (yattğmda) ama bunu doktora sormadım henüz yeni başladı çünküüü..kızlar aranızda afedersiniz ama şeyi ağrıyan, ya da şeyinin tam bacakla birleştiği yeri ağrıyan var mı?
Bebislerinize günes kremini kac faktor aldiniz?
Ben bugün bakindim biraz.30 mu 50 mi olsun faktörü bilemedim.Bide bebisimiz babasi gibi hassas ise teni ve sarisin olursa(babasi gibi) 50 faktor mantikli diye dusundum.Ama yinede emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?