2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi akşamlar kızlar..
bende de dün akşamdan beri ara ara tam göbeğimin alt kısmında baskı var. sanki bebek başını dayamış çıkmak için baskı yapıyor gibi :18:
böyle hisseden var mı? kasılmam da olduğu için korktum açıkcası.

çok teşekkur ederım.daha önce hiç başıma gelen bişey değil.ben de delı gıbı su içiyorum ama yeterlı gelmemiş demek kı.

Banada oluyor o. Acaip bi baski yapiyor. Zor yuruyorum. Sanki idrarim var gibi ama yeni cikmis olsamda wc den devam ediyor

Son düzenleme:

Ben ebrudaki eteklere baktim 90 liraydi.
LCWde sirf pantolon var, baska birsey hic goremedim. Surekli de bakiyorum aslinda.

lcw nin sitesinden baktım bn de yeni şeyler var gibi geldi. belki mağazaya da gelmiştir diye dedim.
yoksa gidip bakmadım ben.
ben de ebrudan pantolonu 100 tl ye almıştım zaten, ama nerdeyse hergün onu giyiyorum

ya neden ağrıyo ki acaba, dr a yakın zamanda gidicek olan varsa sorsa aslında.
çok yürüdüm dün ondan mı ağrıyo acaba dedim, anneme sordum.
o da dedi ki oralar da geriliyo, genişliyo ondan dedi

Canim bende ayni durumdayim,catilarimiz acilmaya basladi da o yuzden bu agrilar doguma hazirlaniyo vucut. Asil son zamanlara dogru yurumek zulum oluyo malesef((hele bide benim 4. Hamilelik daha kotuyum simdi bile yuruyemiyorum cok agrim oluyo.

geçmiş olsun canım,neyse bol bol su iç,Allahtan az kaldı.geçsin günler gelsin bebişler
amin canım sağol.

ben de sancı falan yok allahtan.umarım gcer su içince.

iyi akşamlar kızlar. şöyle bir geçmişe baktım da günler yaklaştıkça sıkıntılar hastalıklar artıyo noldu bize ya. nazar duası falan mı okusak topluca?

Yarin sabah doktorumu aramayi dusunuyorum zaten. Hem bu baski gibi durumdam hemde agrilaardan.Yurumek eziyet.Evin icinde bile:26:

iyi akşamlar kızlar. şöyle bir geçmişe baktım da günler yaklaştıkça sıkıntılar hastalıklar artıyo noldu bize ya. nazar duası falan mı okusak topluca?

Iyi aksamlar hosgeldin
Naazar mi bilmiyorum ama benim canim tatlidir. Acaba abartiyormuyum diyorum

Iyi aksamlar hosgeldin
Naazar mi bilmiyorum ama benim canim tatlidir. Acaba abartiyormuyum diyorum

benim de canım çok tatlıdır ama neler geldi başıma neler ayrıca hamilelikte nazar da çok değiyo. kilona boyuna posuna yemene içmene herbişeye laf ediyolar. ben nazara çok inanırım...

benim de canım çok tatlıdır ama neler geldi başıma neler ayrıca hamilelikte nazar da çok değiyo. kilona boyuna posuna yemene içmene herbişeye laf ediyolar. ben nazara çok inanırım...

Hatirliyorum canim zor bir sürec yasiyorsun.Insallah daha iyiye gidiyordur durumun.
Bende inanirim nazara.Milletin hemen gözü deger diye

Hatirliyorum canim zor bir sürec yasiyorsun.Insallah daha iyiye gidiyordur durumun.
Bende inanirim nazara.Milletin hemen gözü deger diye

şimdilik iyiyim şükür öyle böyle 30 hafta bitti. az kaldı benim doğumuma sizden önce olcak Allahın izniyle. çok tedirgin ve bir o kadar da heyecanlıyım. hiç istemediğim halde de epidural sezeryan olcam. çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok tabi

normal canım o büyüdükce baskı yapıyor ben doktoruma söylemiştim bundan sonra o lur artık dedi...

kızlar aranızda afedersiniz ama şeyi ağrıyan, ya da şeyinin tam bacakla birleştiği yeri ağrıyan var mı?
:26::26:benimde ağrıyor canım yaaa genelde kalkarken ve sağdan sola dönerken (yattğmda) ama bunu doktora sormadım henüz yeni başladı çünküüü..

canım yeni bir tane almadım zaten kullandğm bir g.kremi vardı 50 faktörlük henüz bitmedi.. bence koruması ne kadar çok olursa o kadar iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…