2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba kızlar.sabah uyandıgımdan berı kasığımda bı ağrı sankı her an altıma kaçırıcakmışım gıbı.2 adım atıyorum duruyorum falan.doktorumu aradım dedım böyle böyle.acaba dedım başı mı çok aşağıda da baskı yapıyo mesaneye.ağrı kasılma falan var mı dedı yok dedı.buyuk ıhtımalle ıdrar yollarında ıltıhap var nı tahlıl yaptırıp haber ver dedı.yaptırıp sonucu okudum telde buyuk ıhtımalle kum dökuyosun ( bol bol su iç dinlen dedı.
kum nerden çıktı yaaa.vardı dı mı aramızda bı arkadaş.o taş düşüruyodu sanırım.

geçmiş olsun cnmm, aman bol bol su iç.
evet vardı bu problemlerden yaşayan arkadaşlar...

teeşekkürler canım..

sağol canım yok ca dan almadım..

teşekkürler..

sağol canım:)

tüh tutturamadım..

geçmiş olsun canım,neyse bol bol su iç,Allahtan az kaldı.geçsin günler gelsin bebişler

ya ben de kaldırsam bi taraflarımı koltuktan, gitsem makarna suyu koysam.
sonra bi de bulaşık makinesini yerleştirsem.
çok süper olacak

Hmonglu canim ben su an bile evde kolsuzla geziyorum, senin dogumun haziran sonu. Nasil rahat edeceksin uzun kollu gecelikle?
Uzun kollu mu aldin gercekten?

sanirsam mide yanmama yeni bir care buldum.Artik sut,yogurt ve ilac fayda etmiyordu.
2 haftadir karpuz yedim dindirdigi icin ama onunda etkisi gitti.

Az once patates hasladim,yedim.mide yanmam gecti

Bu arada benim resmen kilo alirim 2½haftadir yok. Hala ayniyim.Seviniyorum ama son 1 ay kala cosmaz insallah:18:

Hmonglu canim ben su an bile evde kolsuzla geziyorum, senin dogumun haziran sonu. Nasil rahat edeceksin uzun kollu gecelikle?
Uzun kollu mu aldin gercekten?

ya içindeki gecelik kısa kollu ama sabahlığı uzun kollu...
çok mu sıcaklarım ki?
ben de evde şimdi kolsuzla geziyorum ama ne biliim o zmn k. babamın yanınd falan daha usturuplu olur diye düşünmüştüm

geçmiş olsun cnm ben varım 4-5. ayda kum döktüm benim vajinada sancı oluyodu, hiç bişey kullanmadım sadece bol su iç ve sık idrara gitmeye çalış az bile gelse git yanımda şişeyle ezdim bölece içmeyi unutmuyosun

Canım bende chicco aldım ve okuyorum kimse bu markadan söz etmiyor.İçime kurt düşürdüler valla.

Gule gule kullanin. Olumsuz birsey duymadim chicco hakkinda, ama sadece firca tarak, tirnak makasi aldim chiccodan.
Bebek bakim urunleri icin eczane markalarini tercih etmekte fayda var. Mustela, sebamed, ...vs cok tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…