- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.821
Eki Görüntüle 392000
32 haftalık bebiş ve göbüş:))))
teeşekkürler canım..Masallah göbise ve bebise.
üstündeki cok hosuma gitti
sağol canım yok ca dan almadım..ay ay ay maşaallah pek güzelllll
üstündekini ca dan aldın di mii????
teşekkürler..Maşallah cnm bebişe de göbüşe de :)
ikinizede maşallah canım
merhaba kızlar.sabah uyandıgımdan berı kasığımda bı ağrı sankı her an altıma kaçırıcakmışım gıbı.2 adım atıyorum duruyorum falan.doktorumu aradım dedım böyle böyle.acaba dedım başı mı çok aşağıda da baskı yapıyo mesaneye.ağrı kasılma falan var mı dedı yok dedı.buyuk ıhtımalle ıdrar yollarında ıltıhap var nı tahlıl yaptırıp haber ver dedı.yaptırıp sonucu okudum telde buyuk ıhtımalle kum dökuyosun( bol bol su iç dinlen dedı.
kum nerden çıktı yaaa.vardı dı mı aramızda bı arkadaş.o taş düşüruyodu sanırım.
teeşekkürler canım..
sağol canım yok ca dan almadım..
teşekkürler..
sağol canım:)
merhaba kızlar.sabah uyandıgımdan berı kasığımda bı ağrı sankı her an altıma kaçırıcakmışım gıbı.2 adım atıyorum duruyorum falan.doktorumu aradım dedım böyle böyle.acaba dedım başı mı çok aşağıda da baskı yapıyo mesaneye.ağrı kasılma falan var mı dedı yok dedı.buyuk ıhtımalle ıdrar yollarında ıltıhap var nı tahlıl yaptırıp haber ver dedı.yaptırıp sonucu okudum telde buyuk ıhtımalle kum dökuyosun( bol bol su iç dinlen dedı.
kızlar ya ben bakım ürünü olarak chicco aldım çantasıyla birlikteydi o da ama sanırım kimse almamış chiccoyu kötü müdür acaba bak şimdi içime kurt düştü.
Hmonglu canim ben su an bile evde kolsuzla geziyorum, senin dogumun haziran sonu. Nasil rahat edeceksin uzun kollu gecelikle?
Uzun kollu mu aldin gercekten?
akşam gidip bi yıkıycam kızımın kıyafetlerini sürekli açıp açıp bakıyorum die benimkilerde miss gibi koksun bebek bebek. ay ben çok korkuyorum doğumdan yaaaa
ya içindeki gecelik kısa kollu ama sabahlığı uzun kollu...
çok mu sıcaklarım ki?
ben de evde şimdi kolsuzla geziyorum ama ne biliim o zmn k. babamın yanınd falan daha usturuplu olur diye düşünmüştüm
Gecelik ksa kolluysa tamam, sabahligi zaten pek giymezsin.
Canım bende chicco aldım ve okuyorum kimse bu markadan söz etmiyor.İçime kurt düşürdüler valla.
evet gecelik kısa kollu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?