- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.801
Cnm ben makinada yıkadım 30 derecede hiçbirşey olmadı!!! elde uğraşmana hiç gerek yok bence. ayrıca hacışakiri de eritmedim direk deterjan gözüne koydum kendisi eridi durulanması da kontrol ettim hiç sabunlu kalmadı, kısa programda yıkamıştım, çok ta güzel kokuyorrr
Selam anneler ve onların şirin bebişleri :)
Bu arada çamaşır detarjanı olarak Friendly organik sıvı deterjanı kullanmayı düşünüyorum. Havuzluhan 'a gittiğimde önermişlerdi internette araştırdım aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama granüldense sıvı kullanmak daha iyi düşünüyorum...
kızlar ben de bişi sorayım.
uyku setinin kenar koruyucuları var ya, onları da yıkayacak mısınız?
ya da yorganını?
yoksa sadece nevresimlerini mi yıkayacaksınız??
uuuuuuu o kadar şeyi eldeee yıkamaya zamanım olmuyo ki. en güzeli kaynatym ben cezvede toz deterjanı gözüne döküymde makınaya atym. elde bide sırt ağrısından duramıyorum çok ağrıyo yıkayamam ki
kızlar bu arada dışarı çıktım geldim diyorum ya, loya dan bi tane gecelik-sabahlık aldım.
bakın bakalım beğenicek misiniz??
Eki Görüntüle 391925
ortadakinde sabahlığı da var, öyle lacivertlisini aldım ben de
ya da yorganını?
canım ben sadece nevresimlerini yıkıdım. onları nasıl yıkıycam bilemedim. yıkımadım o yüzden. gerekli mi bilmiyorum.
tabi doğru sizinkiler bayağıca fazladır ben de çok yoktu o nedenle elimde yıkadım ama ilkinde kayınvalidem bütün aldıkalrımızı elinde yıkamıştı hatta bebek doğduktan sonra da bir süre elinde yıkadı hacışakir ile daha sonra makinaya atmaya başaldık
güzel canım güle güle kullan ben de az önce limangodan aldım sabahlık-gecelik takım bakalım nasıl bişey merak ediyorum
valla ben bütün hepsini yıkadım ne varsa halbuki kaldırıken yıkanmıştı ama içime sinmedi tekrar yıkadım hepsini
aslında yorganını makineye atıp yıkayabilirim.
kenar koruyucularının da fermuarı var, çıkıyor dışları yani, onları da yıkayabilirim ama onlar böyle kolalı gibi duruyor.
yıkayınca öyle diri diri dururlar mı bilemedim ki???
aslında yorganını makineye atıp yıkayabilirim.
kenar koruyucularının da fermuarı var, çıkıyor dışları yani, onları da yıkayabilirim ama onlar böyle kolalı gibi duruyor.
yıkayınca öyle diri diri dururlar mı bilemedim ki???
Merhaba anneler
Biz yataga kenar koruyucusu almadik..Cok gerekli birseymi?Yani olmazsa olmaz mi?
ya da yorganını?
merhaba kızlar :) dr kntrolümüz vardı şimdi geldim :) benim oğlan 10 gün önden gidiyormuş iri bir bebek olacak dedi,innohep iğne kullanmama rağmen normal doğum yapabilirsin dedi,ama bebek böyle giderse önden serzeryanle alırız dedi :) 2 kilo olmuş oğluşumuz ben de 64 kilo olmuşum :) haftaya coraspirin bırakıyorum 6 hafta sonra iğneyi :) doğum geliyor kızlarrr çok heyecanlıyımmmm :)
ya da yorganını?
Eki Görüntüle 392000
32 haftalık bebiş ve göbüş:))))
Eki Görüntüle 392000
32 haftalık bebiş ve göbüş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?