2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aleykümselam
umarım güzel haberler alırsın[/QUOTE]

çok sağol canım güzel dileklerin için

ş.urfadayız cnm..
sen nerdesin?
biz ayvalıktayız (balıkesir)
ama osmaniyeliyim ben antep diyince içim cız etti :) çok sewiyorum antepi güzel yer.. aslında en çok mutfağını sefiyom :)
perşembe günü osmaniyeye uçacağımmm belki antep maraş gezerim bir hafta on gün tatil yapıcam riskli bir yolculuk olacak biraz ama...
allah yardm eder inş...

selamünaleyküm ve iyi geceler yarın saat 10.30 da doktor randevumuz var bakalım durumlar nasıl şubatta gitmiştim enson
a.s canımmm sanada iyi gecelerrr iyi haberlerle dön inşallah

cnm tadilat mı?
bence bi kez daha düşün..
ben mecburiyetten bıyacı soktum eve tam 1 hafta annemle temizlik yapmaktan mahvolduk..
umarım çok yorulmazsın ama yine de düşün derim..

selamünaleyküm ve iyi geceler yarın saat 10.30 da doktor randevumuz var bakalım durumlar nasıl şubatta gitmiştim enson

hayılı haberlerle gel inş cnm...

evt güzel şehir...
sanko park falan gezdik kızıma da bişiler aldık..

bu arada kızlar dr aynı bölüme 10 gün geçmeden giriş yapıp gidebiliyomuyuz?

hımm çok güzel yerdesiniz cnm...
sağlıkla git gel inş bişi olmaz cnm...

bu arada biz uyuyomuşuz kızlar..
emir büyük yerden geldi
gerçi ben uyumuyorum ki saatte bir de wc ye kalkıyorum kaşıntı da cabası offffffff
herkese iyi uykular...

kızlar ya lierac krem son 1 ayda kullanılmıyomuş ne yapıcaz peki ya çatlarsak???
Son ayda kullanilmadigini senden duydum, normalde dogumdan bir ay sonrasina kadar kullaniliyor diye biliyorum. Prospektusune bakarim yarin.

lcw nin sitesinden baktım bn de yeni şeyler var gibi geldi. belki mağazaya da gelmiştir diye dedim.
yoksa gidip bakmadım ben.
ben de ebrudan pantolonu 100 tl ye almıştım zaten, ama nerdeyse hergün onu giyiyorum
Ben de pantolonu ebrudan aldim ve hergun onu giydim. Ama etege de 90 cok fazla geldi. Bir bakinmam lazim.
Karnimin alt tarafini rahat birakmam lazim, elbise daha iyi olur aslinda.

10 gün geçmeden
derken muayene olmaya gidiyorsun
o gün ücret ödüyorsun 10 gün geçmeden
tekrar gidersen ücret ödemiyorsun
sorunu doğru mu anladım bilmiyorum ama
sanırım bunu sordun

D-GABBANA sanada geçmiş olsun
umarım kolay atlatırsın..

neyse kızlar herkese iyi geceler
tatlı rüyalar

kızlar ya lierac krem son 1 ayda kullanılmıyomuş ne yapıcaz peki ya çatlarsak???

allah allah ılk defa duyuyorum:2: ben valla doğuma kadar surmuştum.hatta doğumdan sonra da sur demıştı doktorum.

evet ben de hıssesdıyorum hışkırdığında

Kızlar merhaba öncelikle herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
bnm sizlere bi sorum olucak kısmetse bende temmuz annesi olacağım

32. haftası olan çalışan anne adaylarına bu sorum
benim satıma göre 26 haftalık
usg ye göre 25 haftalık bebeğim

şimdi ben hangisine göre raporumu alıcam
var mı bnm gibi olup raporunu alan bilgi verirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler

sana da hayırlı doğumlar pembe kelebek.
benim doktorum sat a göre verdi canım. sat dikkate alınıyor diye biliyorum. zaten erken doğum yaparsan kullanamadığın doğum izni doğum sonrasına aktarılıyor.

sana da hayırlı doğumlar pembe kelebek.
Benim doktorum sat a göre verdi canım. Sat dikkate alınıyor diye biliyorum. Zaten erken doğum yaparsan kullanamadığın doğum izni doğum sonrasına aktarılıyor.

çok saol cnm peki doktorun özeldemi usg çıktısı falan istediler mi
nasıl aldığını anlatabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…