- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.921
günaydın herkese. nasılsınız?
benim dr usg ye göre verdi cnm..Kızlar merhaba öncelikle herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
bnm sizlere bi sorum olucak kısmetse bende temmuz annesi olacağım
32. haftası olan çalışan anne adaylarına bu sorum
benim satıma göre 26 haftalık
usg ye göre 25 haftalık bebeğim
şimdi ben hangisine göre raporumu alıcam
var mı bnm gibi olup raporunu alan bilgi verirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
günaydınnnnnn herkeseeeee annelerrr ve bebişleriiiiii
çok saol cnm peki doktorun özeldemi usg çıktısı falan istediler mi
nasıl aldığını anlatabilir misin ?
kızlar ya lierac krem son 1 ayda kullanılmıyomuş ne yapıcaz peki ya çatlarsak???
günaydın...
Benim dr usg ye göre verdi cnm..
2 hafta fazladan çalışacaktım ki ek rapor aldım..
Günaydınnn
ben özele gidiyorum. 32+0 da doktorum 5 hafta daha çalışmasında sakınca yoktur şeklinde bir rapor verdi. Onu da çalıştığım kuruma verdim. Onlar sgkya gönderecekler. Son 3 hafta kala da doğum öncesi iznimin başladığuına dair tekrar rapor alcam. Tabi bu dönemde bi sıkıntı çıkar da çalışamazsam yine rapor alıp vereceğim. Ne kadar çalışabilirsem o kadarını doğum sonrasına aktaracağım yani. Bir de 3 hafta kala izne çıktım ama tamamlamadan doğum olursa kalan kısmı da doğum sonrasına aktarabileceğim. Umarım anlatabilmişimdir.
ben özele gidiyorum. 32+0 da doktorum 5 hafta daha çalışmasında sakınca yoktur şeklinde bir rapor verdi. onu da çalıştığım kuruma verdim. onlar sgkya gönderecekler. son 3 hafta kala da doğum öncesi iznimin başladığuına dair tekrar rapor alcam. tabi bu dönemde bi sıkıntı çıkar da çalışamazsam yine rapor alıp vereceğim. ne kadar çalışabilirsem o kadarını doğum sonrasına aktaracağım yani. bir de 3 hafta kala izne çıktım ama tamamlamadan doğum olursa kalan kısmı da doğum sonrasına aktarabileceğim. umarım anlatabilmişimdir.
Gunaydin guzel anneler ve bebisleri
olipps ve sarıbeybi
sağoluunnn
iyiyiz bizdee
migrenimiz tuttu dün
ama şimdi yok şükürler olsun
ananemiz yoğun bakıma aldı bizi akşam : ))))
Gunaydin guzel anneler ve bebisleri
olipps ve sarıbeybi
sağoluunnn
iyiyiz bizdee
migrenimiz tuttu dün
ama şimdi yok şükürler olsun
ananemiz yoğun bakıma aldı bizi akşam : ))))
günaydın kızlar..............
günaydın anneler
sarıbeybi cnm sen en son açılanı bi dene bakalım ilgi alaka nasıl olacak, ondan sonra karar verirsin!!
günaydın kızlar haftalar ilerledikçe ağrılar artmaya başlamış bende hala dinlenemedim bugün çalışabilir raporumu alıcak eşim yarında teslim ederim artık.bendede kasık ağrıları var göbeğim vücuduma göre çok büyük değil ama artık aşağıya baskı yapıyor sanırım.akşam hastanete gittim yine arkadaşımın bebeğini görmeye mis kokulum benim doğduktan sonra yıkandıktan sonra tekrar yıkanmamasına rağmen o kadar güzel kokuyorki rabbim güzel yazılar yazsın inş. cümelemizin bebeğine..
kızlar şu gecelik ve sabahlık takım 34 tl sizce nasıl alayımmı..
geçmiş olsun coznur.
geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?