2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın hanımlarrrrrrrrrr herkese

gecelik ve sabahlık takım 35 tl alayımmı??
Eki Görüntüle 392368

günaydın kızlar..............

günaydın cnmm

geçmiş olsun..

günaydınnnn

herkese günaydın

gecelik gayet uygun bence de al

cnm kampanya bitmeden senin ki gelir mi?

sen baksan da biz ona göre alsak diye sordum bu siteye üye değilim, güvenilir mi?
canım hiç bilmiyorum gelirmi , normalde bu gibi sitelerde kampanya bitince gönderiyorlar beğenmezsem geri göderirim dedim bende.
bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum ama bi sorun olacağını sanmıyorum güvenilir olması alışverişkluplerim.com'da adı olmazdı.
Alışveriş Kulüpleri kampanyaları, markaları, indirimleri, fırsatları, butikleri, alışveriş kulüpleri
nette mi canım bu takımlar ??

evet canım..

bende bu gecelik takımından almak istedim fakat lohusa bölümünde değil normal gecelik tarafında yazıyor ya kafam karıştı... alsam sorun olur mu ki ???

merhaba arkadaşlar günaydın diyemeden öğlen oldu bugün. eski yazılanlara dalmışım. oğluşumla yemeğe gidiyoruz şimdide herkese güzel günler hepinizi öpüyoruzz

slm cnm fiyat ne kadar uygun ben mağazan pijama takımlı aldım penye ama dantelle süslü bişey çok hoş 80 tl ye fiyatı ne kadar ii bunun geldimi siparişin kalıtesi vs nasıl acaba link atabilirmisin

canım mağazalarda falanda baktım bu tarzlar hep fiyatlar aynı 60'dan başlıyor buda 35 tl fiyatıda iyi kaçırmıyayım dedim :)
Güzel Bir Fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…