- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.961
sanırım 2 haftaya kalmaz bende
kendiimi yorgun ve bitkin hissetmeye başlayacağım
kendini halsiz hissedenlerin haftalarına bakıyorum da
bana da az kalmış
lierac bende kullanıyorum ama
sanırım çok sürüyorum ütopya uzun gidecek gibi
demiş benimde azaldı bile
son ayda kullanılmadığınıda ilk kez duyuyorum
kızlar bu ne sessizlik haftalar ilerledikçe herkeslerde bir ağırlık olmaya başladı sanırım..
slm öznurcum nslsn dediğin gibi galişba sessizlik hakim nsln canım ben dün burdaki hastaneye gittim bebişimi görürüm diye göremedim kg 1639 kg ve sezeryan olabilirmişim ama daha belli değil dönebilirmiş kg ii mi ya bilemedim
slm cnm fiyat ne kadar uygun ben mağazan pijama takımlı aldım penye ama dantelle süslü bişey çok hoş 80 tl ye fiyatı ne kadar ii bunun geldimi siparişin kalıtesi vs nasıl acaba link atabilirmisin
nisan annesi olan arkadaşım bebişi gelmek istemeyince sezeryana aldılar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı eksik etmeyelim
slm öznurcum nslsn dediğin gibi galişba sessizlik hakim nsln canım ben dün burdaki hastaneye gittim bebişimi görürüm diye göremedim kg 1639 kg ve sezeryan olabilirmişim ama daha belli değil dönebilirmiş kg ii mi ya bilemedim
kızlar slmmm nasılsınız?valla ben cok yorgun hıssedıorum kendımı bıde mıde bulantısı agırlık var ustumde hıcbıse yapasım yok nedense hep uykum gelıor bıde cok su ıcıorum böle oluncada tualet kusu olup cıktım sankı tualet benım mekanım saatte bır tualete gıdılırmı yahuu sızler ne alemdesınız?
kızlar slmmm nasılsınız?valla ben cok yorgun hıssedıorum kendımı bıde mıde bulantısı agırlık var ustumde hıcbıse yapasım yok nedense hep uykum gelıor bıde cok su ıcıorum böle oluncada tualet kusu olup cıktım sankı tualet benım mekanım saatte bır tualete gıdılırmı yahuu sızler ne alemdesınız?
kızlar bu ne sessizlik haftalar ilerledikçe herkeslerde bir ağırlık olmaya başladı sanırım..
tam ustune bastın oznurcuummm cok agırlastıgımı hıssedıorum hıcbısey yapasım gelmıor suan utum var bı suru dunden berı erteleyıp duruyorum hastane cantam yarım onu duzenlemem lazım bebısın odasını duzenleyıp nevresım uyku setını yıkamam lazım oooo bısuru sey var ben yatıorum
ben de çok yorgunum
sürekli uykum geliyor ve canım hiçbişey yapmak istemiyor
ama çok su falan içmiyorum, içemiyorum zaten
o yüzden sık tuvalete falan da gitmiyorum
pazar gunu mısafırlıkteydık ordada sureklı su ıctım kac defa kaldırdım mılletı en sonunda kendım doldurdum surahıyı bıde sureklı tualete gıttım utandım
bu kadar su ıcme ıstegı nasıl olustu bılmıorum agzım kuruyor resmen elımde degıl
azıcık bana ver şu su içme isteğinden ya
bende hiç içemiyorum
zorla içiyorum resmen suyu
benim de yapılacak bir dünya işim var
ama artık izne ayrılmayı bekliyorum
haftayadan itibaren bebiş çamaşırları yıka ütüle, çantaları hazırla, bebek şekeri vs. işlerine girişicem
canım normal o bu aralar çok sıvı kaybımız olcak ona rağmen bol sulu şeyler ye iç bende dün hastaneye gittim sezeryan olabilirmişim ve 1639 çıktı kg ii mi bilmemedim ve tersmiş dönder dedi de bilmiom ya
herkes yemeğe gitti heralde
ben de 1 saat yatıp uyuyayım
cnm hemen hemen aynı durumlar benım bebısede sınırda dedıler kılosu ıcın bende cuma gunu doktordaydım 1762 gr cıktı bosver takma saglıgı yerınde olsunda cok kılolu bebekte ıyı degıl bıde neden sezaryen dedı anlamadım ?kılosundan dolayı ıse sacmalamıs bence cunku benım doktorumda zayıf daha rahat normal dogum yaparsın dedı bana ve amnıyo sıvısıda normalmış catı muayenesınden sonra tam net konusıcam 38 haftada catı muayenesı yaparız dedı ama sımdılık hersey normal dedı vee normal dogum bence en guzelı bende cok takıodum acı cekerım vss dıe ama suan normal dogumu cok ıstıorum ıns normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?