2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

öznurcum geceliğini güle güle kullan
ben de beğendim

canım ben sadece göbeğime sürüyorum
nerdeyse 1 ay olacak hala bitmedi
o yüzden uzun gidiyor dedim
nedense 1 ayda biter diye düşünmüştüm bitmedi henüz
ben de duymadım son 1 ay kullanılmaz diye
gidince doktoruma sorarım
ne gibi bir sıkıntısı olabilirki anlamadım mantığını

ve şimdi meraktan gittim baktım içine
türkçe kılavuzu yok ama ingilizce kısmında yazana göre 3. ay başlayıp son ay bırakanlar üzerinde denenmiştir deniyor
yani yapılan testlerden söz ediyor (çatlama olmadığı vs.)
yani son ay kullanmayınız ya da kullanılmaz demiyor

kızlar bu ne sessizlik haftalar ilerledikçe herkeslerde bir ağırlık olmaya başladı sanırım..

slm öznurcum nslsn dediğin gibi galişba sessizlik hakim nsln canım ben dün burdaki hastaneye gittim bebişimi görürüm diye göremedim kg 1639 kg ve sezeryan olabilirmişim ama daha belli değil dönebilirmiş kg ii mi ya bilemedim

slm ferdacım nslsn dün sölediğim gibi normal mi kg ya bilemedim şimdi kafama takıldı

nisan annesi olan arkadaşım bebişi gelmek istemeyince sezeryana aldılar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı eksik etmeyelim

kızlar slmmm nasılsınız?valla ben cok yorgun hıssedıorum kendımı bıde mıde bulantısı agırlık var ustumde hıcbıse yapasım yok nedense hep uykum gelıor bıde cok su ıcıorum böle oluncada tualet kusu olup cıktım sankı tualet benım mekanım saatte bır tualete gıdılırmı yahuu sızler ne alemdesınız?

canım doktorun bişey demediği sürece normaldir bence kilosu
internetten baktım 1480-2750 arası olması normalmiş canım
normal yani bence
bak bu site
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
biraz da muz pekmez falan tüket, kilo alır bebişin

canım normal o bu aralar çok sıvı kaybımız olcak ona rağmen bol sulu şeyler ye iç bende dün hastaneye gittim sezeryan olabilirmişim ve 1639 çıktı kg ii mi bilmemedim ve tersmiş dönder dedi de bilmiom ya

ben de çok yorgunum
sürekli uykum geliyor ve canım hiçbişey yapmak istemiyor
ama çok su falan içmiyorum, içemiyorum zaten
o yüzden sık tuvalete falan da gitmiyorum

kızlar bu ne sessizlik haftalar ilerledikçe herkeslerde bir ağırlık olmaya başladı sanırım..

tam ustune bastın oznurcuummm cok agırlastıgımı hıssedıorum hıcbısey yapasım gelmıor suan utum var bı suru dunden berı erteleyıp duruyorum hastane cantam yarım onu duzenlemem lazım bebısın odasını duzenleyıp nevresım uyku setını yıkamam lazım oooo bısuru sey var ben yatıorum

öznurcum o geceliği nerden aldın banada yerini söler misin canım güselmiş

ben de çok yorgunum
sürekli uykum geliyor ve canım hiçbişey yapmak istemiyor
ama çok su falan içmiyorum, içemiyorum zaten
o yüzden sık tuvalete falan da gitmiyorum

pazar gunu mısafırlıkteydık ordada sureklı su ıctım kac defa kaldırdım mılletı en sonunda kendım doldurdum surahıyı bıde sureklı tualete gıttım utandım
bu kadar su ıcme ıstegı nasıl olustu bılmıorum agzım kuruyor resmen elımde degıl

azıcık bana ver şu su içme isteğinden ya
bende hiç içemiyorum
zorla içiyorum resmen suyu

benim de yapılacak bir dünya işim var
ama artık izne ayrılmayı bekliyorum
haftayadan itibaren bebiş çamaşırları yıka ütüle, çantaları hazırla, bebek şekeri vs. işlerine girişicem

ferdacım ben de bu aralar kaynana yokken tembellik yaptım yatıom 11 e kadar ne yapm o gelince ne edeim bilmiom başlarız zate temizlikti kıyafet yıka et ben çok halsz oluyom dün hele belimden yatamadım

cnm hemen hemen aynı durumlar benım bebısede sınırda dedıler kılosu ıcın bende cuma gunu doktordaydım 1762 gr cıktı bosver takma saglıgı yerınde olsunda cok kılolu bebekte ıyı degıl bıde neden sezaryen dedı anlamadım ?kılosundan dolayı ıse sacmalamıs bence cunku benım doktorumda zayıf daha rahat normal dogum yaparsın dedı bana ve amnıyo sıvısıda normalmış catı muayenesınden sonra tam net konusıcam 38 haftada catı muayenesı yaparız dedı ama sımdılık hersey normal dedı vee normal dogum bence en guzelı bende cok takıodum acı cekerım vss dıe ama suan normal dogumu cok ıstıorum ıns normal olur

canım bnmde hererşrey norml de kg işte onu takıldım bide sezeryan dedi oda ters olduğundan anlamadım ki şuan 33 hafatdayız daha kg alırız sanırım dr görmedi yarın görcek radyolojideki bakn kadın dedi ne bilim orası içime sinmedi ama mecburum yakın bi ora diğer yer uzak bakalım dr ne diycek nts diolardı olmadı hrerhalde 9 ay içinde senin dediğin gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…