- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.041
ewt bende tuzu kesmedim azalttım sadecekılo olayında ebru şallı gibi oldum bebeklerimiz kılo alsın zaten önemli olan onlar sağlıklı olsunlarda
maşallah kan değerlerimizde ii dr sana kan hapı yazmadımı :26:
ben emzirme sütyeni aldım önden açılan lardan rahat olsun diye 85 oldu göğüslerim ama 90 aldım acaba büyük mü aldım diyorumsütle vs daha büyür dediler ama :26:
düşük tansiyonda kesme diyorlar tuzu
ben de az atıyorum ama atıyorum yani herbişeye
kessem belki gider ödemler ama bayılıyorum zaten dengem iyi değil
kansızlık da var
kilo olayını da görmezden gelmek istiyorum
zira aynı kilo ile hamile kalmışız ve ben nerdeyse senin 3 katın kilo aldım bile
allah korusun canım gebelik zehirlenmesinde falan çok yükseliyor
seninki hafif yükseklik ki gebelikte yükselirmiş zaten genelde
aklına kötü şeyler getirme
doktorun dediklerini uygulamaya çalış
sütyeni limangoda indirime girmişti ordan aldım
daha hoş dantelli modeller falan da vardı ama dantel dışardan belli olur diye bu düz modelden aldım
bundan istiyorsan hepsiburadada var mesela
chezelle lingerie diye aratırsan bikaç yerde satılıyor, bulabilirsin sanırım
maşallah cnm hatırlamam mı bende tam sana yazıyordum çok şükür çok güzel gidiyorsıkıntısız sorunsuz sen nasılsın
bende biraz büyük almayı düşünüyorum cnım çünkü içine göğüs pedi göğüs kalkanı falanda koyucaz. iyi yapmışsın sen.
tamam canım aratayım bir bakayım.
Allah korusun tabi ama her ihtimale karşı dikkatli olmak gerekiyor bende temkinli olmaya calışıyorum, doktor böyle bişey yok ama olmayacağı anlamınada gelmez biz eşeği sağlam kazığaa bağlayalım dedi
bu arada sende doktoruna bir sor istersen magnezyumu günde 2ye çıkarabilir.
ii canım bende nolsun bebişle aynı be teysesi yuvarlanıp gidiyoz ii gidiyo çok şükür sorun yok kg biraz kafam takıldı herkes norml diyo bide ben minyonum ya ondan ii diyolar 1639 yarın dr gidicem bakam o ne diycek kızım halen oynayıp duruyo onun keyfi yerinde seninde ii olmana sewindim canım
sordum canım aslında
ama ona göre çok ödemim yok
gittiğimde kontrol ediyor, yok yok bişey yok diyor
ama ben biliyorum tabi şişti iyice
ama doktor normal diyor, öğretmensin ayaktasın diyor, haklı da belki bilemiyorum
ereyonda çok daha ucuza satılıyor ama baktım şimdi nasıl bişeyse beden falan seçemiyorsun çok tuhaf
benim gebelik öncesinde de kanım çok iyi değildi
şimdi hap kullanmama ve dikkat etmeme rağmen düşüyor değerlerim yine
toparlayamazsam doğumda sıkıntı yaşarmışım
bilemiyorum nasıl olacak
bi ara baya iyiydi son 1 aydır yine düştü
bakalım artık hayırlısı
ben de çok iştahlı olmamama rağmen alıyorum kiloyu
ki kahvaltı hariç hiç ekmek yemiyorum
ıvır zıvır çok tüketmiyorum
8-9dan sonra da hiçbişey yemiyorum zaten
ama hızla alıyorum napıyım
bende biraz büyük almayı düşünüyorum cnım çünkü içine göğüs pedi göğüs kalkanı falanda koyucaz. iyi yapmışsın sen.
tamam canım aratayım bir bakayım.
Allah korusun tabi ama her ihtimale karşı dikkatli olmak gerekiyor bende temkinli olmaya calışıyorum, doktor böyle bişey yok ama olmayacağı anlamınada gelmez biz eşeği sağlam kazığaa bağlayalım dedi
bu arada sende doktoruna bir sor istersen magnezyumu günde 2ye çıkarabilir.
ölçüm hatası da olabilir
biliyosun ki ultrasonlarda 400 gr kadar ölçüm hatası olabiliyor
ii canım bende nolsun bebişle aynı be teysesi yuvarlanıp gidiyoz ii gidiyo çok şükür sorun yok kg biraz kafam takıldı herkes norml diyo bide ben minyonum ya ondan ii diyolar 1639 yarın dr gidicem bakam o ne diycek kızım halen oynayıp duruyo onun keyfi yerinde seninde ii olmana sewindim canım
canım o civar fiyatışimdi gitti gidiyorda baktım 42 tl diyo çok pahalı değil mi?
ferdacım valla dediğin gibi olsa keşke bilmiom param olsa özele gidcem daha esim maas almadı bu giitiğim hastane pek ilgilnmedi zate 400 gr daha mı eklim üstüne yani inş. dediğin gibidr ne bilim bi de ters dedi sezeryan olabilirmiş ama daha döner dedi ne bilim ya aklım karıştı işte
ferdacım valla dediğin gibi olsa keşke bilmiom param olsa özele gidcem daha esim maas almadı bu giitiğim hastane pek ilgilnmedi zate 400 gr daha mı eklim üstüne yani inş. dediğin gibidr ne bilim bi de ters dedi sezeryan olabilirmiş ama daha döner dedi ne bilim ya aklım karıştı işte
takma kafana dr güvenmiyomusun normal dediyse normaldır her bebeiş farklı biliyosun kaçıncı haftada çıktı bu kılo sağlıkloı olsunlarda sorun değil üzülme
iyi günlerde kullanın canım hepsini
evet okudum hatta o gün alışverişte olucağımı vakit bulursam uğrarım yazmıştım ama yer bellirleme aşamasında kalmış muhabbet
güzel olur gelmek isterim izmirli bir kaç tane daha arkadaş var onlarada ulaşsak iyi olur
d-gabbana naz tofita85 su perisi... başka aklıma gelmedi:44:
canım o civar fiyatı
ben indirimdeyken 34 tlden aldım
fiyatı pahalı evet ama o penye sütyenlerden takamam ben
napıyım aldım işte 2 tane
ereyon.com'a bak istersen orda 20küsür lirA
boşver ya takma bu kadar kafana
sağlıklı olsun da ne farkeder
doğumdan sonra iyi beslenmesi önemli zaten
zayıf bile doğsa besleriz inşallah güzelce
birdahaki kontrolde normale döner inşallah
muz ye canım hergün, et ye, balık ye, pekmez-tahin ye, ceviz ye
bunlar bebeğe kilo aldırırmış
sezeryan işine de şimdiden takılma bence
hangimizin nasıl doğuracağı belli mi
sana sezeryan dediler normal yaparsın, biz sezeryan oluruz belki
hem önemli değil, sağlıkla doğsunlar normal sezeryan farketmez
ya ben bişey daha sorcam alakasız ama. ben cibinlik almayı düşünüyorum ama tavana mı monte ediliyor yoksa beşiğin üzerine monte edilen bi demiri mi vaR anlamadım. bilen var mı?
canım dr görmedi radyoloji uzmanı gördü o dedi öle ne bilim biraz olsun tedirgin oldum işte
inceledim ürünü öznurcumda benimki baya kalıteli bide uzun sabahlık yarıya kadar yani dize kadar olanlardan ondan fiyat bendeki pahalı sanırım olsun buda güzel gece yatarken giymelik üstü çıkıyosa tabi benimki gündüz ev içinde giymek içinözeniyorum ben başımada bandımı takcam tacımı ay inş o günleride güzel güzel geçiririrzzz lohusalık tadını çıkaralım demi ama inşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?