2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim gebelik öncesinde de kanım çok iyi değildi
şimdi hap kullanmama ve dikkat etmeme rağmen düşüyor değerlerim yine
toparlayamazsam doğumda sıkıntı yaşarmışım
bilemiyorum nasıl olacak
bi ara baya iyiydi son 1 aydır yine düştü
bakalım artık hayırlısı

ben de çok iştahlı olmamama rağmen alıyorum kiloyu
ki kahvaltı hariç hiç ekmek yemiyorum
ıvır zıvır çok tüketmiyorum
8-9dan sonra da hiçbişey yemiyorum zaten
ama hızla alıyorum napıyım

ben emzirme sütyeni aldım önden açılan lardan rahat olsun diye 85 oldu göğüslerim ama 90 aldım acaba büyük mü aldım diyorum sütle vs daha büyür dediler ama :26:

bende biraz büyük almayı düşünüyorum cnım çünkü içine göğüs pedi göğüs kalkanı falanda koyucaz. iyi yapmışsın sen.

tamam canım aratayım bir bakayım.
Allah korusun tabi ama her ihtimale karşı dikkatli olmak gerekiyor bende temkinli olmaya calışıyorum, doktor böyle bişey yok ama olmayacağı anlamınada gelmez biz eşeği sağlam kazığaa bağlayalım dedi
bu arada sende doktoruna bir sor istersen magnezyumu günde 2ye çıkarabilir.

maşallah cnm hatırlamam mı bende tam sana yazıyordum çok şükür çok güzel gidiyor sıkıntısız sorunsuz sen nasılsın

ii canım bende nolsun bebişle aynı be teysesi yuvarlanıp gidiyoz ii gidiyo çok şükür sorun yok kg biraz kafam takıldı herkes norml diyo bide ben minyonum ya ondan ii diyolar 1639 yarın dr gidicem bakam o ne diycek kızım halen oynayıp duruyo onun keyfi yerinde seninde ii olmana sewindim canım

sordum canım aslında
ama ona göre çok ödemim yok
gittiğimde kontrol ediyor, yok yok bişey yok diyor
ama ben biliyorum tabi şişti iyice
ama doktor normal diyor, öğretmensin ayaktasın diyor, haklı da belki bilemiyorum

ereyonda çok daha ucuza satılıyor ama baktım şimdi nasıl bişeyse beden falan seçemiyorsun çok tuhaf

ölçüm hatası da olabilir
biliyosun ki ultrasonlarda 400 gr kadar ölçüm hatası olabiliyor

şimdi gitti gidiyorda baktım 42 tl diyo çok pahalı değil mi?

inş değerlerin artar kan yapıcı şeyler tüket bari ben geceleri bile 10,30 da vs neler yiyorum metabolizma sanırım bide çok hareketliyim evdeyim ama hiç oturmuyorum sanırım onunda alakası var artık anlamadım
bünye ile alakalı demek doğum sonrası veririzz aman bebekler sağlıklı olsun inş

ewt 90 numara bana çok uzak ne kadar büyük 85 de kılo alınca sırt etleniyo ya hafifde göğüslerim büyüdü ama çok değil 85 de rahat ediyorum inş 90 çok büyük gelmez büyür dediler ama bakalım

ölçüm hatası da olabilir
biliyosun ki ultrasonlarda 400 gr kadar ölçüm hatası olabiliyor

ferdacım valla dediğin gibi olsa keşke bilmiom param olsa özele gidcem daha esim maas almadı bu giitiğim hastane pek ilgilnmedi zate 400 gr daha mı eklim üstüne yani inş. dediğin gibidr ne bilim bi de ters dedi sezeryan olabilirmiş ama daha döner dedi ne bilim ya aklım karıştı işte

takma kafana dr güvenmiyomusun normal dediyse normaldır her bebeiş farklı biliyosun kaçıncı haftada çıktı bu kılo sağlıkloı olsunlarda sorun değil üzülme

şimdi gitti gidiyorda baktım 42 tl diyo çok pahalı değil mi?
canım o civar fiyatı
ben indirimdeyken 34 tlden aldım
fiyatı pahalı evet ama o penye sütyenlerden takamam ben
napıyım aldım işte 2 tane
ereyon.com'a bak istersen orda 20küsür lirA

boşver ya takma bu kadar kafana
sağlıklı olsun da ne farkeder
doğumdan sonra iyi beslenmesi önemli zaten
zayıf bile doğsa besleriz inşallah güzelce
birdahaki kontrolde normale döner inşallah
muz ye canım hergün, et ye, balık ye, pekmez-tahin ye, ceviz ye
bunlar bebeğe kilo aldırırmış

sezeryan işine de şimdiden takılma bence
hangimizin nasıl doğuracağı belli mi
sana sezeryan dediler normal yaparsın, biz sezeryan oluruz belki
hem önemli değil, sağlıkla doğsunlar normal sezeryan farketmez

cnm ya sen daha hastaneye ve dr güvenmiyosun doğumunu nasıl yapcan nereye gidiyosun ki özel hastanelerde ssk geçiyo ii bi dr hastane güven duyduğun bulsaydın yada bak çok geçmeden sonradan kabul etmiyolar gerçide araştır istersen

28 Nisan ct günü diyelim istersen herkes o tarihe kadar görür ama yer olarak neresi diycez? AVM lerden birisi olsun bence, hangisi diyelim?

ya ben bişey daha sorcam alakasız ama. ben cibinlik almayı düşünüyorum ama tavana mı monte ediliyor yoksa beşiğin üzerine monte edilen bi demiri mi vaR anlamadım. bilen var mı?

haklısın canım da ne bilim allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten burda huzur buluom ya saolun kızlar enazından kafam dağılıo kaynanam gelince giremiycem nete yine inş. hepimiz allahın izniyle sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

canım kalitesi duruşu nasıldır bilmiyorum gelince görücem beğenmezsem iade edicem zaten.bide ben uzun istemiyodum bu beni tatmin edecek boyda bide pijama aldımmı tamam işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…