2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Merhabalar arkadaslar, son adet tarihim 14 subat adet tarihime 1 hafta kala pozitif sonuc aldim daha sonra adet tarihimde b-hcg 200 du.ben yurtdisindayim kan testi ultrason ve doctor ziyaretleri farkli yerlerde yapiliyor, sonuclarda cok gec aliniyor, Dr umda bana pek guven vermiyor cunku tam uzman degil ama doktorunu secemiyorsun malesef. Dr ultrason icin 2 hafta tekrar gitmemi soyledi. 5 nisanda cok agir bir kanamayla yari el buyuklugunde bi parca dusurdum. Doktorum dusuk yaptigimi soyledi. 2 hafta sonra ultrason ol dedi parca filan kalmissa kurtaj olacaksin dedi.Tabi ben bu arada ilaclari kullanmayi biraktim sigaraya tekrar devam ettim icki ictim.Daha once cocugum olmadi ve bilgim yok Dr hamile gibi davranmana artik gerek yok dedi. 8. haftada ultrason oldum ultrason sonucuna gore bebek 6.5 haftalik kalp atisi yok. 4mm fetal gozlendi diyordu.bende gogus agrilari hersey ayni sekilde hala devam ediyor. Doctor bu sonuca sasirdi kan testi istedi. kan testim 42000 cikmis bebek buyuyor dedi bu sefer tekrar ultrason istedi. Ben dr a dedim sen beni uyarmadin icki ictim kesin dusuk yaptigimi soyledin diye, muhtemelen ikiz tasiyodun dedi. Simdi sevinsemmi uzulsem mi sasirdim. Bebegi istiyorum ama yasama sansi nedir. Bi umutlanma bi hayal kirikligi ne dusunecegimi sasirdim lutfen yardim edin(

olippscim ben badem yağı kullanmıyorum da kakao yağı kullanıyorum...badem yağı tüylenme yapıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem...

tamam kızlar sağ olun hepsinden alıp,değişik değişk kullanırım:)

canım baya karışık bi durum umarım fazla içmemişsindir tutunacağı varsa tutunuyo bebek ama en sağlıklı şekilde büyümesi hepimizin en büyük isteği, inşallah zarar görmemiştir bebeğin keşke doktorunu değiştirebilme şansın olsa bebeğinin hayatını tehlikeye atmış resmen dava falan aç bence büyük sorumsuzluk.

Ben oyle bisey demedim der nasil ispat edecegim ki

düşükten sonra hiç mi bakmadı ultrasonla nasıl dr bu, sana düşük olduğunu telde mi söyledi eğer öyleyse kayıtlardan çıkar ortaya başka türlü nasıl olur bilemedimki.

oyle salak bir saglik sistemi varki cnm inanamazsin. Dr ultrasonu kendi yapmiyor baska bir yere gonderiyor dr a sonuclar geliyor. Zaten ultrasonda kese gozuktu 4mm fetus da gozuktu ama kalp atisi yoktu. tabi ben bu sonuclari alana kadar 2 hafta gecti bugunku kan testi 42000

çok büyük geçmiş olsun canım,gerçekten çok karışık bir durum.Allah yardımcın olsun,hakkında hayırlısını versin inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle bebişii kucağına alırsın inşallah. sonuna yaklaştık sayılır zaten. sanırım 34. hafta gibi sezeryan olacaktın de mi?

duman arkadaşım...Rabbim hayırlı doğum nasip etsin...sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşallah...

hepiniz de sağolun arkadaşlar. Allah hepimize yardım etsin kimseyi darda zorda koymasın Rabbim...dua edelim birbirimize...

gerçekten çok saçmaymış, dua et de bişey olmasın bebeğine canım alkol baya zararlıymış bebeğe çünkü, inşallah sağsalim alırsın kucağına.

kızlar iyi akşamlarrr
bugün biraz kendimizi kötü hissederek dr a gittikk
kızım minik meleğim gayet iyi 1200gr 36 cm çok şükür herşeyi yolunda ağlar gibiiydi ben korktuğm için biraz ağlamıştım o da etkilenmiş olsa gerekk
böbreğimde biraz genişleme büyüme olmuş ama panikleyecek bir durum olmadığını beliirtti dr um ürolojiye muayene olucam.
keyfim çok yerinde meleğimi gördüm yaa

kızlar iyi akşamlarrr
bugün biraz kendimizi kötü hissederek dr a gittikk
kızım minik meleğim gayet iyi 1200gr 36 cm çok şükür herşeyi yolunda ağlar gibiiydi ben korktuğm için biraz ağlamıştım o da etkilenmiş olsa gerekk
böbreğimde biraz genişleme büyüme olmuş ama panikleyecek bir durum olmadığını beliirtti dr um ürolojiye muayene olucam.
keyfim çok yerinde meleğimi gördüm yaa

Son düzenleme:

canım gözün aydın herşeyin yolunda olması çok güzel, bebişine de maşallah

kızlar iyi geceler, uyuyanlara da tatlı rüyalar... yarın sabah görürler artık
ben bugün annemdeydim, o yüzden ilgilenemedim topicle.
ama ara ara geçmişi okudum takip ettim.

bebeişlerini görenlerin hepsine maşaallah
çok şükür çok büyük sorunlarımız yok topiccek, sonunda kadar da böyle gidelim inşş..

yanlız ilk_ i merak ettim ya, yarın sabah hemen girse de durumunu hbr verse.

biz de ilişki durumunu sormuşsunuz. son bi aydır bizde ara verdik o işlere.
konsantre mi olamıyorum, yoksa ağrı mı oluyo anlamadım ama olmuyo o işler artık eskisi gibi
kociş de anlayışlı sağolsun

Canim yazini okudum yurtdisindayim demissin nerdesin bende yurtdisindayim sanki burayi anlatmissin gibi geldi bana. Ayrica bence korkma 2 haftalik bir sureden bahsediyoruz Rabbim bebegini korumustur sen merak etme, ayrica icki sigarayi birak eroin bagimlisi olanlar bile saglikli cocuk dogurabilio senin ki sadece iki haftalik cok kisa bir surec hic uzulme Allahin izniyle bebeginin hicbirseyi yoktur. Ama bulundugun yer eger Amerika ise sakin ihmal etme o doktoru sikayet et burda haklarin cok fazla o doktorun canini okurlar. Nasil ispat ederim demissin dusuk yaptigin bellidir muayene ile anlasilir nie iki hafta bekletiyo ki hemen bakmasi gerekirdi. Randevu tarihlerin de belli daha ne olsun o doktor seni 2 hafta sonra yollamasa zaten ultrasona sokmazlar seni. Yani dr'nin yonlendirmesiyle bakiyolar sadece,yeterince acik olmustur ins. Kalbini ferah tut bundan sonra dikkat et cnm.

COk sagol arkadasim , kanadadayim ben.2 hafta sonra ultrason vermek gayet normalmis malesef. Dr dusukten suphelendiginde ultrasonu 2 hafta sonra diyor genelde ki icerisi kendi kendini temizlesin diye bu normal bi surecmis arastirdim baya. En azindan burda oyle Yoksa dedigin gibi insan haklari cok onemli ama bana yazdigi kagitta "the above patient may suffer from a miscarriage" diyor ki ben kesin bisey demedim diyecek. Benim yzume soyledigini ispat edemem malesef Tr de olsa dr un kendi ultrasonu olur hemen bakar. Burda ozel Dr ve hastanede yasak paranlada gidemezsin yani Amerika gibide degil. Isim cok zor.(

Ben Canada daki saglik sisteminin burdan iyi oldugunu saniyordum demekki cok fark yokmus. Sizin orda bildigim kadariyla saglik bedava degilmi?bizim burda hem birsuru para oduyorsun hem de rezillik cekiyorsun
Rabbim hakkinda hayirlisini versin ama dedigim gibi uzme canini bence kisa bir sure oldugu icin rabbim melegini korumustur.
Doktor bu konuda bisey demedi mi? Kisa bir sure sigara da icki de cok etkilemez gibi.
Ben kizima 3-4 gunluk hamileyken bilmeden film cektiler bobreklerimden,kesinlikle sakat olur aldirman lazim dediler kizim su anda 10 yasinda:) hersey Rabbimin elinde sende dua et saglikla eline alirsin ins cnm.

artık ev süpürüp silmeyi bile zor
yapıyorum hatta bugün sağolsun annem yaptı
çarşıda da çok yoruldum.
cinsel ilişki haftada bir kez artık ondan da bişey olmaz
hamileliğimizde herhangi bir risk yoksa yasak değil sonuçta
ee hamile kalmadan önceki kadar olmamalı zaten
benim bi arkadaşım son 15 güne kadar devam etmiş
çatır çatırda zamanı gelince doğurdu
inşallah bizde öyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…