2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar istanbul uçuyooo camlarım açıktı nasıl kapatacağımı bilemedim, boğaziçi köprisi falan trafiğe kapandı.

canım bende servise iş yerinin önünden biniyorum ama eve giderken 2 tane inşaatın yanından geçiyorum kafama adam falan uçmaz inş.

burada da acayip fırtına vardı. Bizim işyerinin bahçesinde boş konteyner var, uçacaktı nerdeyse.
başımıza birşey uçmadan eve gitsem diyorum ben de. ben uçmam herhalde artık ağırlaştım

burada da acayip fırtına vardı. Bizim işyerinin bahçesinde boş konteyner var, uçacaktı nerdeyse.
başımıza birşey uçmadan eve gitsem diyorum ben de. ben uçmam herhalde artık ağırlaştım

uçmayız yani en azından ben bu ağırlıkla uçmam
ama bizim üstümüze bişi uçmazsa iyi olurrr :18: :18:

öğretmen arkadaşlar size bir sorum olacak ben simdi çalışabilir izni aldım ,okulum bunu milli eğitime verecekmi? mudurde bilmiyorda ne yapacağını:26:

ilişki konusu konuşulmuş ben bu konuda biraz daha rahatım sık olmamak kaydıyla devam etmekteyiz eşimden çok ben devam etmesini istiyorum aslında o korkuyor bişi olmasın diye son zamanlarda dahada korkmaya başladı bebeğin hareketlerini dışardan gördükce...

bir de bişey daha var dün akşam bir ağrıyla uyandım ki sanki ayağımın biri allah korusun kesilmiş gibi bir değişik ağrı kramp girmiş galibaaa nasıl acıdı anlatamam zor doğruldum eşimde nöbetciydi tektim yavaşca ve zorla doğrulup masaj yaptım yavaş yavaş geçti şimdide arasıra sızlıyor aynı ayağım
tekrardan mag. a başlasam diye düşünmeye başladımmm

kızlar iyi günler dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür çok iyiy geçti kızım 1335 gr ve 37 cm olmuş doktor normal dedi 29 .cu haftamız bitti bugün 30.cu haftamıza girdik bende 3.5 kilo almışım .çok şükür herşey şimdilik yolunda sizler nasılsınız...

kızlar ya ben beşik havalansın diye balkon kapısını açık bırakıp çıkmıştım. fırtınayı görünce apar topar izin alıp geldim. yatak odam toz içinde kalmış. bi saattir onu siliyorum. ama içime sinmedi. yatak örtüsünü falanda değiştirmem lazım. ne salağım ya. evden çıkarken balkon açık bırakılır mı.

gözün aydın canım. maşallah bebişine de. ne güzel 3,5 kilo almışsın. benim 13,5 oldu herhalde.

ayy canım yaa ne uğraşmışsındır benimde camlar açıktı 2 dkda heryer toz oldu ama ben sallamadım Allahtan bebişin odasını açmamıştım.

ya bi de ben bu toz kokusundan nefs alamıyorum. her yer toz gibime geliyor. işyerinde de aynısı oldu. nasıl bi havA bu.

afrikadan çöl tozlarımı ne gelmiş haberlerde izledim fena bişey, bu arada kanal d de evim şahane var çocuk odası yapıyolar evde olanlar izlesin fikir olur.

ayy canım yaa ne uğraşmışsındır benimde camlar açıktı 2 dkda heryer toz oldu ama ben sallamadım Allahtan bebişin odasını açmamıştım.

çok uğraşamadım valla. beşiği sildim. yerler yarım yamalak oldu. eğilemedim. valla temizlikçiyi bekleyecrek. yapacak bişey yk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…