- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.321
eşlerin anlayışlı olması önemli tabiykiii : ))
bu fırtına biz çıkana kadar dahada hızlanıcak galibaaa
allahtan servise kapıdan biniyoruz inincede sitenin önünde iniyoruuz
kafamıza bişi uçmdan gireriz evimize inş.
hmm olabilir ama agora bana bıraz uzak.ben k.yakadayım
neresi olsun peki? uzun süre oturabilelim diye AVM olsun demiştim
sen de haklısın.sen nerde oturuyosun?
yemeğimizi yediiikkkk
geldiiikkkk
bursada fena fırtına var
büyükşehir belediyesi uyarıda bulundu
akşam saatlerinde etksini artırarak dewam edecek olan fırtıya karşı
ürkütücüüü
aynen yaa izmir'de feci.denız simsiyah oldu altı ustune çıktı resmen.
kızlar istanbul uçuyooo camlarım açıktı nasıl kapatacağımı bilemedim, boğaziçi köprisi falan trafiğe kapandı.
sen de haklısın.sen nerde oturuyosun?
aynen yaa izmir'de feci.denız simsiyah oldu altı ustune çıktı resmen.
üçyol da oturuyorus diyelim şu an için salihlideyiz... gelebilir misin peki Agoraya? olmazsa starbucks ta diyelim alsancakta???
burada da acayip fırtına vardı. Bizim işyerinin bahçesinde boş konteyner var, uçacaktı nerdeyse.
başımıza birşey uçmadan eve gitsem diyorum ben de. ben uçmam herhalde artık ağırlaştım
kızlar iyi günler dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür çok iyiy geçti kızım 1335 gr ve 37 cm olmuş doktor normal dedi 29 .cu haftamız bitti bugün 30.cu haftamıza girdik bende 3.5 kilo almışım .çok şükür herşey şimdilik yolunda sizler nasılsınız...
gözün aydın canım. maşallah bebişine de.ne güzel 3,5 kilo almışsın. benim 13,5 oldu herhalde.
kızlar ya ben beşik havalansın diye balkon kapısını açık bırakıp çıkmıştım. fırtınayı görünce apar topar izin alıp geldim. yatak odam toz içinde kalmış. bi saattir onu siliyorum. ama içime sinmedi. yatak örtüsünü falanda değiştirmem lazım. ne salağım ya. evden çıkarken balkon açık bırakılır mı.
ya bi de ben bu toz kokusundan nefs alamıyorum. her yer toz gibime geliyor. işyerinde de aynısı oldu. nasıl bi havA bu.
çok teşekkür ederim ...bende toplamda 11 kilo almışım iyidir heralde:)))
3,5 deyince ben toplam sandım.ondan ben de 13,5 adım dedm. böyle azkilo alanlara çok imreniyorum.
ayy canım yaa ne uğraşmışsındır benimde camlar açıktı 2 dkda heryer toz oldu ama ben sallamadım Allahtan bebişin odasını açmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?