- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.301
aynen canım mesela şuan yerlerde kırıntıları görüyorum kalkıp süpürsem mi diyorum biri beni durdursun
teşekkür ederim anlattıkların için. Demekki endişelenmem için erken daha. Biraz zamna geçsin bakalım. Gerçi ben normal istesemde ,dokturumuz 37. haftada karar vericez dedi. Sezeryande olsa kafama takmıcam. Sonuçta hepimizin amacı sağ salim bebişlerimmize kavuşmak. tabi normal olması birçoğumuz için daha iyi olur:)
allaha şükür bir şey yokmuş..vallahi yalancısı buysa biz gereğinde ne yapacağız:18:benim de çatı kemiğim çok ağrıyor..öğretmenim sürekli ayaktayım,okulda her tenefüs aşağı öğretmenler odasına inip çıkıyorum o da çok acıtıyor.bir de eşimin ailesi bizde evde de uzanmak mümkün değilçatı kemiği ağrısı buysa :18:
benim de iş yerinde oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. dün sabah babetlerim çok rahattı akşam ayaklarım içinden fırlayacak gibiydi. zor yürüdüm eve. uzatamayınca çok kötü olyor.
canım işin çok zor ama dikkat et derstede çok ayakta durma oturduğun yerden anlat dersini, evde de uzan eşinin annesi babasıda anlayış göstersin canım olur mu öyle şey?
ben uzandığım zamanda geçmiyor, bu arada sol tarafınıza yatın diyor doktorlar çünkü bebeğe giden butun damarlar sağdan geçiyormuş, sola yatarsanız bebeğin gelişimi açısından ve bu şişler için daha iyiymiş.
ben uyandığımda hep kendimi sırt üstü buluyorum. sola yatsam da 10-15 dk sonra başka tarafa dönmek istiyorum. yatak batıyor sanki. bi sağ bi sol dönüyorum uyanıksam.
Canim ben de yeme icme olayini abartmis bulunuyorum, sadece aksamlari yememeye gayret ediyorum. Cunku yersem kesinlikle uyuyamiyorum.
Tartimiz da bir gun calisiyor, 10 gun off oluyor. Kilolari takip edemiyorum:-(
Canim sana kesinlikle katilmiyorum. Lierac ciddi etkili bir jel, olan catlaklari bile azalttigi gorulmus.
Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Sebebi kizin evde buyuk temizlik yapmasi ve cinsel iliskiymis galiba.
Aranizda iliskiye ara veren, vermeyi dusunen var mi? Kocama soylesem simdi kesin bunalima girer
eczanelerde bulabilirmiyim bu kremi..
karnımın alt bölgesinde çatlak oluştu oysa sebamed kullanıyordum
valla cnm benim zaten hep bi sorunum olduğu için hamilelikte aktif bi cinselliğimiz olmadı..
ama artık olmasa sanki daha iyi olucak gibime geliyo..
İzmirli Hanımlar 28 Nisanda Agorada buluşmaya ne dersiniz???
günaydın anneler nasılsınız? uyku muhabbeti olmuş arada bir uyanıp sağa sola dönme ihtiyacı duysamda bi kaç gecedir iyi uyuyorum izne ayrılmamında etkisi var sanırım eşim okula gittikten sonra yatağa iyice yayılıyorum daha şimdi uyandım
zeynepcim ben izne ayrılanlardanım pazartesi baya sıkıcıydı dün de eşim evdeydi dersi yoktu bugünde uğraşıcak işler buldum cuma annem babam ananem ve dedem gelicekler bi geceliğine ananem ve dedemin evime ilk gelişi farklı bi ilde olduğum için onun için hazırlık yaparım yarın ve öbür gün bu hafta böylece biter, sen neler yapıyosun sıkıcı biraz dimi?
hmm olabilir ama agora bana bıraz uzak.ben k.yakadayım
neresi olsun peki? uzun süre oturabilelim diye AVM olsun demiştim
Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.
Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.
yemeğimizi yediiikkkk
geldiiikkkk
bursada fena fırtına var
büyükşehir belediyesi uyarıda bulundu
akşam saatlerinde etksini artırarak dewam edecek olan fırtıya karşı
ürkütücüüü
ankara da çok rüzgarlı. ne oldu bu havaya birden aanlamadım. camlar şangırdayıp duruyor.
merhaba kızlar bugün keyifsizim ancak yazıyorum biraz geçmişe göz attık kaynatmışsınız , ilişki durumu falan demişsinizde maşallah sizlere hala eşlerle beraberliğe devam ben en son eşimle ne zaman beraber olduğumu hatırlamıyorum bile eşimde pek üstüme gelmiyor bu konuda bende rahat olmuyorum onun için hiç yapmamak daha iyi gibi..
burdada çok kötü fırtına var eve giderken kafamıza bişiler uçmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?