2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen canım mesela şuan yerlerde kırıntıları görüyorum kalkıp süpürsem mi diyorum biri beni durdursun

aynen bnm de yerlerde saçlar vardı, dayanamadım şöyle ortaya kabaca bi süpürge tuttum eğilmeden ve çok zorlamadan.
ama silinmesi lazım normalde tabi, toz da almak lazım.
ama ben napıcam, tabi ki yapmicam

ben de her gidişimde soruyorum doktora normal doğurabilirim de mi diye? o da hep daha erken konuşmak için diyor. son 3 hafta karar vercez diyor.

canım işin çok zor ama dikkat et derstede çok ayakta durma oturduğun yerden anlat dersini, evde de uzan eşinin annesi babasıda anlayış göstersin canım olur mu öyle şey?

benim de iş yerinde oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. dün sabah babetlerim çok rahattı akşam ayaklarım içinden fırlayacak gibiydi. zor yürüdüm eve. uzatamayınca çok kötü olyor.

ben uzandığım zamanda geçmiyor, bu arada sol tarafınıza yatın diyor doktorlar çünkü bebeğe giden butun damarlar sağdan geçiyormuş, sola yatarsanız bebeğin gelişimi açısından ve bu şişler için daha iyiymiş.

ben uyandığımda hep kendimi sırt üstü buluyorum. sola yatsam da 10-15 dk sonra başka tarafa dönmek istiyorum. yatak batıyor sanki. bi sağ bi sol dönüyorum uyanıksam.

eczanelerde bulabilirmiyim bu kremi..
karnımın alt bölgesinde çatlak oluştu oysa sebamed kullanıyordum

valla cnm benim zaten hep bi sorunum olduğu için hamilelikte aktif bi cinselliğimiz olmadı..
ama artık olmasa sanki daha iyi olucak gibime geliyo..

Size birde bizim durumumuzu söyliyeyim. Yılbaşından beri tık yok.Doktorumuz mart ayında şuan için risk yok dikkatli olun ama dedi. Bizde bebişimize birşey olur korkusuyla tamamen bitirmeye kara verdik. Anlayacağınız 3 ay falan var önümüzde. Ama sağolsun eşimde çok anlayışlı.sonuçta onunda canını taşıyorum.

İzmirli Hanımlar 28 Nisanda Agorada buluşmaya ne dersiniz???

hmm olabilir ama agora bana bıraz uzak.ben k.yakadayım

valla cnm benim zaten hep bi sorunum olduğu için hamilelikte aktif bi cinselliğimiz olmadı..
ama artık olmasa sanki daha iyi olucak gibime geliyo..[/QUOTE]

bız şimdilik devam edıyoruz.32.hafta bıtmek uzere ama h.sonu sorucam doktora tamam mı devam mı dıye

Gunaydin ,hosgeldin

Ben biraz uyuyayim dedim olmadi
Benimde esim kursa gidiyor 12(Tr saati 1) de evde oluyor.Sonra kocis yemek yiyor uyuyor 4de ise gidiyor bu sefer aksam 21.30 a kadar tekim.Patliyorum iyice.
Tv izliyorum, bol bol temizlik yapiyorum
Ama erken dogum yapanlar olmus o yüzden korktum.Ne dün nede bugun birsey yapmadim.
Pazartesi okulum basliyor bakalim ozamanda sklcam mi:44: Derslerim az cunku ve 1-2 gun de evdeyim yine :26:

Simdi kocisi aradim,azcik gezcez hazirlanayim ben
Benim yine cok kotu midem yaniyor

Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.

Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

yemeğimizi yediiikkkk
geldiiikkkk
bursada fena fırtına var
büyükşehir belediyesi uyarıda bulundu
akşam saatlerinde etksini artırarak dewam edecek olan fırtıya karşı
ürkütücüüü

Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.

Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

doktorlar aslında en sağlıklısının doğuma kadar periyodik birlikte olmak olduğunda hemfikirmişler
ancak son dönemlerde erken doğumların nedeni araştırıldığında cinsel birlikteliğinde etken olduğu sonucu ortaya çıkınca
belli haftada yasak getirilmesi kararına varılmış
bu tabi sorunsuz gebeliklerde
zaten herhangi bir problemi baştan beri olan gebeliklerde bu yasak çok önlere çekiliyormuş
hayırlısı olsun hepimiz içinnn

yemeğimizi yediiikkkk
geldiiikkkk
bursada fena fırtına var
büyükşehir belediyesi uyarıda bulundu
akşam saatlerinde etksini artırarak dewam edecek olan fırtıya karşı
ürkütücüüü

ankara da çok rüzgarlı. ne oldu bu havaya birden aanlamadım. camlar şangırdayıp duruyor.

merhaba kızlar bugün keyifsizim ancak yazıyorum biraz geçmişe göz attık kaynatmışsınız , ilişki durumu falan demişsinizde maşallah sizlere hala eşlerle beraberliğe devam ben en son eşimle ne zaman beraber olduğumu hatırlamıyorum bile eşimde pek üstüme gelmiyor bu konuda bende rahat olmuyorum onun için hiç yapmamak daha iyi gibi..
burdada çok kötü fırtına var eve giderken kafamıza bişiler uçmaz inş.

merhaba arkadaşlar haftaya çarşambaya randevumu aldım. oğlumu bi göreyim nasılmış. hala ters bu arada benim kide sol taraftan kafasını uzatıp duruyor göbeğim öyle yamuk duruyorki bazen çok komik oluyor. doktor gitgide dönmesi zorlaşacak dedi büyük ihtimalle sezeryan görünüyor sonumuz. Ben ikisinden de korkuyorm normal olsa bi dert sezeryan olsa bi dert .....:18::18:

eşlerin anlayışlı olması önemli tabiykiii : ))
bu fırtına biz çıkana kadar dahada hızlanıcak galibaaa
allahtan servise kapıdan biniyoruz inincede sitenin önünde iniyoruuz
kafamıza bişi uçmdan gireriz evimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…