2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen bende:) geçen hafta çalışabilir raporumu verdim. sabredelim inş. 37. haftaya kadar çalışabileyimki hem evde cnm sıkılmaz hem de bebişimle daha sonra biraz daha fazla zamn geçirebileyim.

kesinlikleeee : ))))))))))
bebiştolarla daha fazla birlikte olalım
hem ben evde hırpalarım kendimi temizlik yapıcam diye
işte hem haraeket halindeyiz hemde çok yorulmuyoruz
tek sıkıntı uzanacak yer yoookkk

Alalh'a şükür bişey yokmuş canım. ya biz doğum olmadan böyle sancı çekiyosak, doğum sancısı nasıldır kim bilir. benim de kaç gündür kasıklarım falan ağrıyor çok kötü. nasıl atlatacaz şu son günleri bilmiyorum. allah yardımcımız olsun.

ben sklacağımı bildiğim için ayrılmadım )

merhaba kızlar, ben de ayrılmadım henüz ama her an ayrılabilirim.
yorgunluk var bende çok, doktorum da kasılmam var diye ayrılmamı istemişti. ben hala direniyorum. en azından Nisan sonu ayrılayım diye ama zor görünüyor. Gerçi rapor aldım, yıllık izin yazarak 37 'yi tamamlayacağım.

uykusu henüz sürekli bozulmayan şanslı annelerdensin sen o zmn
ben artık kaç kez kalktığımı saymıyorum bile. saat başı tuvaletteyim. acıkma susama cabası:) ama olsun. Normalde uykuyu çok severdim ama bunlar bana ilerisi için alıştırma oluyoır...

kesinlikleeee : ))))))))))
bebiştolarla daha fazla birlikte olalım
hem ben evde hırpalarım kendimi temizlik yapıcam diye
işte hem haraeket halindeyiz hemde çok yorulmuyoruz
tek sıkıntı uzanacak yer yoookkk

evet ya. sandalye tepesinde canım çıktı. her yerim de ağrıyor. çok halsiz hissediyorum kendimi. şu 5 haftayı da bi atlatsak. ben günleri sayıyorum. baktım da haftaya 23 nisan tatil. bi gün yırttım diyorum. tabi bi de 1 mayıs var. ay ne zormuş hamilelik.

günaydın anneler ve minnak bebeler...
biz yeni kalktık kızımla kafaltı yapıcaz...
geçmişe bakıp geliyoruz...

ben de aynıyım. saat başı susuyorum. her seferinde 2 bardak su içiyorum. sonra da çişim geliyor ona uyanıyorum. evin için de ruh gibi dolaşıyorum.

Doktor teyzemiz bizi 32. haftamızda Nst ye almştı. orda sancıların biraz başlamıi dedi ama ben hiç birşey hissetmiyorum. bol sıvı tüketmenin yardımcı olacağını söyledi. Siz de bol bol su, süt için. Birde arkadaşlar bnm oğlum 32. haftada dönmemişi.cuma günü kontrole gitcez ama kafası sağda.sanırım hala dönmedi. en geç ne zmana kadar döner bilen var mı?

evet canım rahimimiz şuan kendini gerçek doğuma hazırlıyo bu sancılar antrenmanlarıymış, ama benim size tavsiyem evde kendinizi çok yormayın iş güç yapmayın ben şöyle bir düşündümde sanki bebişim erken doğsa onu hastanede bırakıp eve gelsem daha mı iyi? o yüzden artık kılımı bile kıpırdatmıycam sizde yormayın kendinizi her iş olur. bebişlerimizin sağlığı daha önemli.

günaydın anneler nasılsınız? uyku muhabbeti olmuş arada bir uyanıp sağa sola dönme ihtiyacı duysamda bi kaç gecedir iyi uyuyorum izne ayrılmamında etkisi var sanırım eşim okula gittikten sonra yatağa iyice yayılıyorum daha şimdi uyandım
Aranizda dogum iznine ayrilan varmi?
Skldim evde
zeynepcim ben izne ayrılanlardanım pazartesi baya sıkıcıydı dün de eşim evdeydi dersi yoktu bugünde uğraşıcak işler buldum cuma annem babam ananem ve dedem gelicekler bi geceliğine ananem ve dedemin evime ilk gelişi farklı bi ilde olduğum için onun için hazırlık yaparım yarın ve öbür gün bu hafta böylece biter, sen neler yapıyosun sıkıcı biraz dimi?

ay çok geçmiş olsun canım ya bütün gece aklımdaydın her uyanışımda inan, şimdide topiğe girip ismini görünce rahatladım çok şükür atlatmışsın yalancı sancılarmış demek alıştırıyo senin bebiş.

evet çok şükür şimdilik uyuyabiliyorum.
öyle yalancı sancı, kasılma vb de hissetmiyorum.
ama sadece şeyim ağrıyo bnm, sanki hamlamış bacak ağrıı gibi bi ağrı işte.
bi de yatakta dönerken zorlanıyorum o kadar.
bunlar da olacak artık yavaş yavaş herhalde

aynen aynen.
çok yormamak lazım.
ama insan da evde oturup öyle pis görünce etrafı dayanamıyo işte.
görmemek için evden dışarı atmak lazım kendimizi herhalde

günaydın canım, çok teşekkür ederim ama benim kız sabırsız sanırım artık her an tetikte olurum ben şimdiye kadar hiç ağrım ve sancım olmamıştı şimdi böyle ağrı çektikçe korkuyorum

bizim iş yerinde benden 6 hafta ilerde bi arkadaş var. bebek 34 hafta ters duruyordu. 35 de kotrolde dönmüş olarak çıktı. normal doğum pozisyonundaydı. bir hafta sonra tekrar ters dönmüş. doktor haftaya gel ters olursa sezeryan tarihi verelim demişti. 37. haftada tekrar dönmüş ve normal doğum pozisyonuna geçmiş. işimdi normal doğumu bekliyor. doktorda bu kadar çok dönmesine şaşırmış. bana en geç 36 ya kadar dönmesi lazım demişlerdi. ama yeri geniş olursa dönebiliyor demek ki. bizim arkadaşın bebeiğinin kilosu düşüktü biraz. geriden geliyordu. benim bebişim 6-7 haftadır doğum pozisyonun da. ama ben de şimdi tekrar ters dönerse diye korkmaya başladım.

zaten az bi iş yaptığımda kendime gelemiyorum ben. dün 50 dk falan yürüyüş yaptım. doktor haftanın 5 günü 30 ile 50 dk arası yürü dedi. ama gece çok rahatsız oldum. bacaklarım çok sızladı. yürümesen de olmuyor. şişip kalıyoruz. hayırlısı bakalım. bu günler de gececek ve sonunda şeker mi şeker bi şeyle başbaşa olcaz. onun için değer her şeye.

aynen canım mesela şuan yerlerde kırıntıları görüyorum kalkıp süpürsem mi diyorum biri beni durdursun

işin enteresanı ben yürüdüğüm zaman şişiyorum bu yüzden yürümeme kararı aldım

: ))
bende sürekli ayaklarımı uzatıyorum
masamın altına çöp kovasını ters çevirdim
evet önümüzdeki ptesi 23 nisan
sonraki ptesi için izin yazdım 1 gün salı 1 mayıs : ))
30 nisana temizlik için kadın ayarladım
büyük temizliği halledelim
sonra yine yapılır ama duvarlarımız, halılarımız, dolapalrımız bi hallolsun : ))))

teşekkür ederim anlattıkların için. Demekki endişelenmem için erken daha. Biraz zamna geçsin bakalım. Gerçi ben normal istesemde ,dokturumuz 37. haftada karar vericez dedi. Sezeryande olsa kafama takmıcam. Sonuçta hepimizin amacı sağ salim bebişlerimmize kavuşmak. tabi normal olması birçoğumuz için daha iyi olur:)

allaha şükür bir şey yokmuş..vallahi yalancısı buysa biz gereğinde ne yapacağız:18:benim de çatı kemiğim çok ağrıyor..öğretmenim sürekli ayaktayım,okulda her tenefüs aşağı öğretmenler odasına inip çıkıyorum o da çok acıtıyor.bir de eşimin ailesi bizde evde de uzanmak mümkün değilçatı kemiği ağrısı buysa :18:

işin enteresanı ben yürüdüğüm zaman şişiyorum bu yüzden yürümeme kararı aldım

benim de iş yerinde oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. dün sabah babetlerim çok rahattı akşam ayaklarım içinden fırlayacak gibiydi. zor yürüdüm eve. uzatamayınca çok kötü olyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…