- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.281
aynen bende:) geçen hafta çalışabilir raporumu verdim. sabredelim inş. 37. haftaya kadar çalışabileyimki hem evde cnm sıkılmaz hem de bebişimle daha sonra biraz daha fazla zamn geçirebileyim.
t.u.a.n.a
kızlar hepinize tek tek teşekkürler dünkü sancılardan sonra bugün iyiyim doktorum bebiş için doğum kanalına giriyodur dedi, pazartesi günü muayenem var zaten bakalım nstde gerçek sancı falan çıkacak mı? sanırım gercek doğum sancısının hafif şeklini dün görmüş oldum 1 saat sonra bıçak gibi kesildi ağrılar şuanda bebişim yine yaramazlık yapıyo ama arada yine sancı giriyo
ben sklacağımı bildiğim için ayrılmadım)
günaydın kızlarrr...
minnaklara da günaydın.
bnm bu oğluşum geçen hafta zıp zıp zıplıyordu, ama bu hafta daha az hareketli.
sanırım yeri daraldıama endişelenicek bi durum olduğunu sanmıyorum çünkü yine de belirli hareketlerle oynuyo kuzucum.
bn de hala geceleri rahat uyuyabiliyorum, bu gece sadece bi kez uyandım. onda da gıcık tuttu. eşim su verdi, hiç yataktan kalkmadan içtim ve geri yattım. hemen uyumuşum
hava burda da çok kapalı bugün, çok sıkıcı
kesinlikleeee : ))))))))))
bebiştolarla daha fazla birlikte olalım
hem ben evde hırpalarım kendimi temizlik yapıcam diye
işte hem haraeket halindeyiz hemde çok yorulmuyoruz
tek sıkıntı uzanacak yer yoookkk
uykusu henüz sürekli bozulmayan şanslı annelerdensin sen o zmn
ben artık kaç kez kalktığımı saymıyorum bile. saat başı tuvaletteyim. acıkma susama cabası:) ama olsun. Normalde uykuyu çok severdim ama bunlar bana ilerisi için alıştırma oluyoır...
Alalh'a şükür bişey yokmuş canım. ya biz doğum olmadan böyle sancı çekiyosak, doğum sancısı nasıldır kim bilir. benim de kaç gündür kasıklarım falan ağrıyor çok kötü. nasıl atlatacaz şu son günleri bilmiyorum. allah yardımcımız olsun.
Alalh'a şükür bişey yokmuş canım. ya biz doğum olmadan böyle sancı çekiyosak, doğum sancısı nasıldır kim bilir. benim de kaç gündür kasıklarım falan ağrıyor çok kötü. nasıl atlatacaz şu son günleri bilmiyorum. allah yardımcımız olsun.
zeynepcim ben izne ayrılanlardanım pazartesi baya sıkıcıydı dün de eşim evdeydi dersi yoktu bugünde uğraşıcak işler buldum cuma annem babam ananem ve dedem gelicekler bi geceliğine ananem ve dedemin evime ilk gelişi farklı bi ilde olduğum için onun için hazırlık yaparım yarın ve öbür gün bu hafta böylece biter, sen neler yapıyosun sıkıcı biraz dimi?Aranizda dogum iznine ayrilan varmi?
Skldim evde
ay çok geçmiş olsun canım ya bütün gece aklımdaydın her uyanışımda inan, şimdide topiğe girip ismini görünce rahatladım çok şükür atlatmışsın yalancı sancılarmış demek alıştırıyo senin bebiş.t.u.a.n.a
kızlar hepinize tek tek teşekkürler dünkü sancılardan sonra bugün iyiyim doktorum bebiş için doğum kanalına giriyodur dedi, pazartesi günü muayenem var zaten bakalım nstde gerçek sancı falan çıkacak mı? sanırım gercek doğum sancısının hafif şeklini dün görmüş oldum 1 saat sonra bıçak gibi kesildi ağrılar şuanda bebişim yine yaramazlık yapıyo ama arada yine sancı giriyo
uykusu henüz sürekli bozulmayan şanslı annelerdensin sen o zmn
ben artık kaç kez kalktığımı saymıyorum bile. saat başı tuvaletteyim. acıkma susama cabası:) ama olsun. Normalde uykuyu çok severdim ama bunlar bana ilerisi için alıştırma oluyoır...
evet canım rahimimiz şuan kendini gerçek doğuma hazırlıyo bu sancılar antrenmanlarıymış, ama benim size tavsiyem evde kendinizi çok yormayın iş güç yapmayın ben şöyle bir düşündümde sanki bebişim erken doğsa onu hastanede bırakıp eve gelsem daha mı iyi? o yüzden artık kılımı bile kıpırdatmıycam sizde yormayın kendinizi her iş olur. bebişlerimizin sağlığı daha önemli.
ay çok geçmiş olsun canım ya bütün gece aklımdaydın her uyanışımda inan, şimdide topiğe girip ismini görünce rahatladım çok şükür atlatmışsın yalancı sancılarmış demek alıştırıyo senin bebiş.
Doktor teyzemiz bizi 32. haftamızda Nst ye almştı. orda sancıların biraz başlamıi dedi ama ben hiç birşey hissetmiyorum. bol sıvı tüketmenin yardımcı olacağını söyledi. Siz de bol bol su, süt için. Birde arkadaşlar bnm oğlum 32. haftada dönmemişi.cuma günü kontrole gitcez ama kafası sağda.sanırım hala dönmedi. en geç ne zmana kadar döner bilen var mı?
evet canım rahimimiz şuan kendini gerçek doğuma hazırlıyo bu sancılar antrenmanlarıymış, ama benim size tavsiyem evde kendinizi çok yormayın iş güç yapmayın ben şöyle bir düşündümde sanki bebişim erken doğsa onu hastanede bırakıp eve gelsem daha mı iyi? o yüzden artık kılımı bile kıpırdatmıycam sizde yormayın kendinizi her iş olur. bebişlerimizin sağlığı daha önemli.
evet çok şükür şimdilik uyuyabiliyorum.
öyle yalancı sancı, kasılma vb de hissetmiyorum.
ama sadece şeyim ağrıyo bnm, sanki hamlamış bacak ağrıı gibi bi ağrı işte.
bi de yatakta dönerken zorlanıyorum o kadar.
bunlar da olacak artık yavaş yavaş herhalde
aynen aynen.
çok yormamak lazım.
ama insan da evde oturup öyle pis görünce etrafı dayanamıyo işte.
görmemek için evden dışarı atmak lazım kendimizi herhalde
zaten az bi iş yaptığımda kendime gelemiyorum ben. dün 50 dk falan yürüyüş yaptım. doktor haftanın 5 günü 30 ile 50 dk arası yürü dedi. ama gece çok rahatsız oldum. bacaklarım çok sızladı. yürümesen de olmuyor. şişip kalıyoruz. hayırlısı bakalım. bu günler de gececek ve sonunda şeker mi şeker bi şeyle başbaşa olcaz. onun için değer her şeye.
evet ya. sandalye tepesinde canım çıktı. her yerim de ağrıyor. çok halsiz hissediyorum kendimi. şu 5 haftayı da bi atlatsak. ben günleri sayıyorum. baktım da haftaya 23 nisan tatil. bi gün yırttım diyorum. tabi bi de 1 mayıs var. ay ne zormuş hamilelik.
bizim iş yerinde benden 6 hafta ilerde bi arkadaş var. bebek 34 hafta ters duruyordu. 35 de kotrolde dönmüş olarak çıktı. normal doğum pozisyonundaydı. bir hafta sonra tekrar ters dönmüş. doktor haftaya gel ters olursa sezeryan tarihi verelim demişti. 37. haftada tekrar dönmüş ve normal doğum pozisyonuna geçmiş. işimdi normal doğumu bekliyor. doktorda bu kadar çok dönmesine şaşırmış. bana en geç 36 ya kadar dönmesi lazım demişlerdi. ama yeri geniş olursa dönebiliyor demek ki. bizim arkadaşın bebeiğinin kilosu düşüktü biraz. geriden geliyordu. benim bebişim 6-7 haftadır doğum pozisyonun da. ama ben de şimdi tekrar ters dönerse diye korkmaya başladım.
t.u.a.n.a
işin enteresanı ben yürüdüğüm zaman şişiyorum bu yüzden yürümeme kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?