2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

çok uğraşamadım valla. beşiği sildim. yerler yarım yamalak oldu. eğilemedim. valla temizlikçiyi bekleyecrek. yapacak bişey yk.

cnm çok geçmiş olsun ya bende işteyim tüm camlar kapalı ama içerisi toz içinde burnum gözlerim yanıyorum, senin evi düşenemiyorum yorma kendini bekle temizlikçiyi en iyisi tozunda zararı var zaten

vay ne az kilo alanlar var ya tebrikler

ben 61.800 ile başladığım maceramda bugün itibari ile 70.600üm yaklaşık 9 kilo aldım yani, ah bu kocişim yerimden kaldırsa beni belki daha az alırdım ama tembelliğin doruğundayımmm

Maşallah cnm sanada bebişine de!!!

o nasıl oluyor ya 5 kilo 7 kilo ne yiyip içiyorsunuz kızlar yaa

hakikaten ya:) ben de 14 kilo aldım.Hayatımda ilk kez 80 kiloyu gördüm. Annemi çok iyi anlıyorum şimdi. Kadıncağıza anne kaç kilosun diye sorduğumda aç karnına şukadarım diyip duruyordu.bende dalga geçiyrdum hatta:) şimdi bende başladım aç karnına 78 kiloyum demeye:)) Oysa 80 oldum.kendimi böyle avutuyorum napim

o nasıl oluyor ya 5 kilo 7 kilo ne yiyip içiyorsunuz kızlar yaa

canım ben herşeyi yiyorum bol su içiyorum ama bünyeyle alakalı benim karnımda çok küçük doktoruma sordum iç karnın büyük dedi sıkıntı yapmamamı söyledi ve hamileliğimin başından beri yemediklerim pirinç, turşu, şalgam, abur cubur.

ben 59 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum çokda hareketliyimdir demekki bide hareketsiz olsam 80'e dayanmıştı kilolar D

ayy o durumu bilirim kolay gelsin sana canım ,,

bebeğin kaç kilo canım?? ben kiloluyum çocuk kilolu doğacak di ye avutuyorum kendimi sanki 10 kilo doğacakta laf iştee

ayy o durumu bilirim kolay gelsin sana canım ,,

bebeğin kaç kilo canım?? ben kiloluyum çocuk kilolu doğacak di ye avutuyorum kendimi sanki 10 kilo doğacakta laf iştee

canım benim bebişim en son kontrolu 31+1 de 2 kilo 100 gram ve 45 cm idi doktor bebek iri dedi en az 3 buçukla 4 kilo arası doğar dedi bakalım nasıl olacak.

canım benim bebişim en son kontrolu 31+1 de 2 kilo 100 gram ve 45 cm idi doktor bebek iri dedi en az 3 buçukla 4 kilo arası doğar dedi bakalım nasıl olacak.

Maşallah bebeğinin kilosu da çok iyi, eeeeeeeeeee ne yapıyorsun bakalım sen düzenli yürüyüş falan mı_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…