- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.341
3,5 deyince ben toplam sandım.ondan ben de 13,5 adım dedm. böyle azkilo alanlara çok imreniyorum.
yok be canım toplamda 11 kilo aldım ama çok zayıf hamile kaldığım için gayet iyiyim sadece göbek var :)))
kızlar enaz kg alan benim o zaman 7 kg almışım herkes iisin diyosa bilmiom bana göre azda
çok uğraşamadım valla. beşiği sildim. yerler yarım yamalak oldu. eğilemedim. valla temizlikçiyi bekleyecrek. yapacak bişey yk.
Alsancak herkes için merkez olurdu fakat orda uzun süre durabileceğimiz AVM yok bu yüzden Agora diyelim mi?
kızlar iyi günler dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür çok iyiy geçti kızım 1335 gr ve 37 cm olmuş doktor normal dedi 29 .cu haftamız bitti bugün 30.cu haftamıza girdik bende 3.5 kilo almışım .çok şükür herşey şimdilik yolunda sizler nasılsınız...
o nasıl oluyor ya 5 kilo 7 kilo ne yiyip içiyorsunuz kızlar yaa
aynen katılıyorum siz ne yiyip ne içiyorsunuz ben de anlamadım hala kusmaya devam ediyorsunuz galiba???
olur canım bana agora uyar
kızlar ya ben beşik havalansın diye balkon kapısını açık bırakıp çıkmıştım. fırtınayı görünce apar topar izin alıp geldim. yatak odam toz içinde kalmış. bi saattir onu siliyorum. ama içime sinmedi. yatak örtüsünü falanda değiştirmem lazım. ne salağım ya. evden çıkarken balkon açık bırakılır mı.
canım ben herşeyi yiyorum bol su içiyorum ama bünyeyle alakalı benim karnımda çok küçük doktoruma sordum iç karnın büyük dedi sıkıntı yapmamamı söyledi ve hamileliğimin başından beri yemediklerim pirinç, turşu, şalgam, abur cubur.
çok uğraşamadım valla. beşiği sildim. yerler yarım yamalak oldu. eğilemedim. valla temizlikçiyi bekleyecrek. yapacak bişey yk.
ben hiç mide bulantısı yaşamadım canım başından beri yiyip içiyorum
ayy o durumu bilirim kolay gelsin sana canım ,,
bebeğin kaç kilo canım?? ben kiloluyum çocuk kilolu doğacak di ye avutuyorum kendimi sanki 10 kilo doğacakta laf iştee
canım benim bebişim en son kontrolu 31+1 de 2 kilo 100 gram ve 45 cm idi doktor bebek iri dedi en az 3 buçukla 4 kilo arası doğar dedi bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?