- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.581
ya zaten önceden sınır oldum bişey alcak ınsan alayımmı demez alır ya zıbın ya hastane cıkısı kaç paralık şey almaya gerek varmı sen almışın zaten annende almıştır hay allah canını alsın dedım ya bukadarmı düştün dedım içimden nefret ettım ama ben rezıl etmesını bılırım mevlutte olsun dogumdn sonra olsun mıllet gelcek toplanılck ee babaanne sen ne yaptın dıcekler bnde hiç bişey yapmadı herşeyı annemle arkadaslarım yaptı dıcem resıl etcem uzayan beşiği bile çoçukluk arkadaslarım aldı suprız yaptılar dusunun el ken bu kaynanam bişi yapmadı ya taş olsa çatlar
Benim de yarin randevum var, grev devam edecek mi acaba? Bosuna gitmiyim. Tahlil yaptirmak icin merdivenkoy klinigine gidecektim.
Trendyolda pelinin logusa gecelikleri 20-25 lira.
Ben gecen hafta 4 takim cicikomdan almistim, yine alsam abartmis mi olurum bilemedim.
Ama fazla fazla bulunsun istiyorum. Off bilemedim yine.
ya zaten önceden sınır oldum bişey alcak ınsan alayımmı demez alır ya zıbın ya hastane cıkısı kaç paralık şey almaya gerek varmı sen almışın zaten annende almıştır hay allah canını alsın dedım ya bukadarmı düştün dedım içimden nefret ettım ama ben rezıl etmesını bılırım mevlutte olsun dogumdn sonra olsun mıllet gelcek toplanılck ee babaanne sen ne yaptın dıcekler bnde hiç bişey yapmadı herşeyı annemle arkadaslarım yaptı dıcem resıl etcem uzayan beşiği bile çoçukluk arkadaslarım aldı suprız yaptılar dusunun el ken bu kaynanam bişi yapmadı ya taş olsa çatlar
kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum
eşim iki kardeşler bıde abisi var o 4 sene önce evlenmiş 3 yaşında oğlu var eltime bebek eşyaları falan almış artı bılezık takmış torun verdı dıe
bana bilezik yapmıcakmış eltıme öle demiş 200 lıralık bebek arabası alıp gecıcekmiş bışey almadı zaten kendı annemler herşeyımı yaptı iğnesıne kadar mınık kızımın
bnde eşime demedım gece agladım gucume gıttı ayrım yapması sorun yok kımseyle aramda diomkı bebek arabasını kendım hemen alayım bunuda ben aldım demesıne ızın vermeyım
rezıl olsun mıllet dogumda gelıp sorcak kaynana ne yaptı dıe en azından hiç bişi yapmadıgını dıle getırırım rezıl olurr
Almadim, bu ay alisverisi cok abartmistim. İnsallah pisman olmam
Tuana ben de yarinki tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam. Ozeldeki randevum haftaya cuma
slm kızlar,epeydir yazamıyorum buraya,facedeki gruba takılıyorum cepten.nasılsınız?akıllı bıdığı ve hilmayı merak ediyorum.haberi olan var mı?bebişleri nasıl?
Canım sen neden beklenti içerisine girdin ki böyle..Ben de sülalenin ilk torununu doğuracağım inşallah kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz ve biz ekonomik olarak da durumu iyi olan bir çift değiliz. Ben burda sizin bebeklerinize ve kendilerinize aldığınız şeyleri ağzım açıkta okudum..sadece bir kaç parça kıyafet aldım bir de ablam kendi çocuklarının kullandıklarını verdi o kadar..Benim kayınvalidemler de herhangi bir yardım da bulunmadılar ama bana sordukları zaman ee ne yaptı babaannesi diye ben duaları yeter diyorum..çok şükür ben elimden geldiğince zaten karşılarım çocuğumun ihtiyaçlarını..Hediye getirenden de getirmeyenden de Allah razı olsun hiç kimseden bir beklentim yok çok şükür..Beklenti içerisinde olduklarımız kayıtsız kaldıklarında daha beterini yapıp atağa geçmek midir ,Kalbi nefretle doldurmak mıdır doğru olan..Ben karnında kutsal bir emanet taşıyan anne adaylarının daha ferah ve sakin olmasından yanayım..Öfkesiz huzurlu günler dilerim herkese...
parfüm de sıkmamalıyız canım doğumdan sonra
bebeği emzirirken etkiliyor böyle şeyler
duş jeli de yine epeyce kokuyor
gün içinde bolca emzireceğimiz için (inşallah) kokudan hoşlanmayacaktır bebiş
yeğenim ablam parfüm sıkınca emmiyordu
beklentı degıl cnm ayrım yapılmasıı bnm durumun da dortdortlık deıl bnm annem aldı herseyını oda sayılı seyler ama yıne herseyını yaptı ne marka aldım bişeyıne ne çok bnm dugunden 2 ay sonra takılarımı aldılar ya hala vermedıler versınler bnde kımseyı takmam kendım yapardım herseyımı dogum param bıle yok versınler takılarımı beklentımde olmaz sesımde cıkmaz onların yuzunden bn zor durumdayım şuan anlıyomusun medem ılk torunmuş sennde senden sonra gelıcek olana farklı bişi yaptıklarında ayrım yaptıklarını hiç düşünmücek gibi konusuyorsunn ozamn anlarsın bnı
ben evlenirken ne takı ne de eşya hiç bir yardım görmedim ve benden sonra kaynım evlendi onlar çift memur maaşı olmasına rağmen en ince ayrıntısına kadar yapıldı..para parayı çekti..sadece takılan hediye bileziklerimiz eşitti.Durup düşünmedim mi? düşündüm,kırıldım hala daha adaletsizlikler devam ediyor ama bebeğimi olup biten herşeyin dışında tutarım. Allahım sağlık versin zaten rızkıyla gelir inanıyorum...ve yine inanıyorum sabırla bekliyorum gün olur devran döner..
Günaydın kızlar,
Herkes bişeylerden şikayetçi olmuş :) Vallahi ben daha kimseden birşey görmedim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi e şimdi bizim maddi durumumuz iyi ya gerek yok biz alabiliriz herşeyi diye düşünüyorlar. Kimse bişeye ihtiyacınız var mı bişeyide biz alalım demiyor tabi ki doğacak olan çocukta biz mesuluz ama insan biraz ilgi bekliyor yardım görmek istiyor yani o heycanın paylaşılması bekleniyor... Mevzu para değil... İnsan kırılıyor...
Doğum hediyesine gelincede eşimden bekliyorum bişey bakalım ne alacak. Bende kendime bişey almak istiyorum kendimi şımartmak istiyorum biraz :)))
Ya bu arada kızlar kızım sabahları bir hareketli sanki eline ayağına dokunuyormuşum gibi hissediyorum çok güzel bir duygu....
aynen katılıyorum canım sana. benimde maddi olarak hiç bir desteğe ihtiyacım yok ama insan bunuda babaannesi aldı demek istiyor naptınız diye bi ilgi bekliyor, bebişimin odasının duvar kağıdı yapılıyo butün gün koşturmusuz bu halde canım çıkmış beni arıyo akşama çaya gelicez. ya benim çaylık halim mi var bi bakayım naptınız de yardım edeyim de.
evet benimkide öle elimi koyunca ayağını hissediyorum öpmek koklamakta nasip olur inş.
bak işte bnde kırıldım senn gıbi anlıyomusun bnı bıde onlar yuzunden zor durumdyım takılrım olsaydı gerı verselerdı bebegımın eksık olanlarını alırdım dogum param olurdu bı ıkı takımı bozdurupta ama şimdi kara kara dusunuorum eşimin 1100 lıralık maaşı ve 400 lıra kırala ne bırıktıre bılırımkı sen hesapla bı gecen sıkıştık kndı annemden 200 lıra aldım vercegmde almadı annem ama onun annesınden 50 lıra aldık yuzkere nezman vercn dııp durdu ne varsa ınsann kendı annesınde var oğlan annelerı genelı tuhaf oluo demkkı
nese allah buyuk dedıgın gıbı kndı rızkıyla gelıck ınş. bu işler sırayla zaten değinde hklısın gun olur devran döner
Yeter bence,alişveriş delisi seniben daha almadim kendime birsey
Bu arada eşlerinizden dogum hediyesi bekliyormusunuz
Benim eşim hic romantik degil o yuzden alir diyede sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?