2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ahhh ahhh canım aynı dertten muzdaripiz boşver hiç üzülüp bebişide üzme. napalım bunlarda böle benimkininde 1 corap almıslığı yok, evleri 2 sokak aşağıda merak edip bebişin odasını görmeye bile gelmediler manevi destekleri bile yok annemle babamda kendini paraladı.

Trendyolda pelinin logusa gecelikleri 20-25 lira.
Ben gecen hafta 4 takim cicikomdan almistim, yine alsam abartmis mi olurum bilemedim.
Ama fazla fazla bulunsun istiyorum. Off bilemedim yine.

Yeter bence,alişveriş delisi seni ben daha almadim kendime birsey
Bu arada eşlerinizden dogum hediyesi bekliyormusunuz
Benim eşim hic romantik degil o yuzden alir diyede sanmiyorum

Canım sen neden beklenti içerisine girdin ki böyle..Ben de sülalenin ilk torununu doğuracağım inşallah kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz ve biz ekonomik olarak da durumu iyi olan bir çift değiliz. Ben burda sizin bebeklerinize ve kendilerinize aldığınız şeyleri ağzım açıkta okudum..sadece bir kaç parça kıyafet aldım bir de ablam kendi çocuklarının kullandıklarını verdi o kadar..Benim kayınvalidemler de herhangi bir yardım da bulunmadılar ama bana sordukları zaman ee ne yaptı babaannesi diye ben duaları yeter diyorum..çok şükür ben elimden geldiğince zaten karşılarım çocuğumun ihtiyaçlarını..Hediye getirenden de getirmeyenden de Allah razı olsun hiç kimseden bir beklentim yok çok şükür..Beklenti içerisinde olduklarımız kayıtsız kaldıklarında daha beterini yapıp atağa geçmek midir ,Kalbi nefretle doldurmak mıdır doğru olan..Ben karnında kutsal bir emanet taşıyan anne adaylarının daha ferah ve sakin olmasından yanayım..Öfkesiz huzurlu günler dilerim herkese...

Almadim, bu ay alisverisi cok abartmistim. İnsallah pisman olmam

Tuana ben de yarinki tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam. Ozeldeki randevum haftaya cuma

aman kardeşim.. inan çok duyuyorum böyle şeyleri..
su-i zanda buluyor olabilirim ama; eltin de ortalığı karıştırıyor olabilir. yani kayınvalidenler sana ne alacaklar takacaklar, ona ne
gelip daha sen doğum yapmadan, olacaklar olmadan seni yanlış dolduruyor da olabilir. henüz hakiki manada iyi geçinen, anlaşan elti görmedim beeen
bence şimdiden aa, öyleymiş, şöyle yapacaklarmış deyip de kendini üzme.

bana kalırsa ayrım yapmazlar. o ne yapıldıysa, sana da yapılır.

slm kızlar,epeydir yazamıyorum buraya,facedeki gruba takılıyorum cepten.nasılsınız?akıllı bıdığı ve hilmayı merak ediyorum.haberi olan var mı?bebişleri nasıl?

Almadim, bu ay alisverisi cok abartmistim. İnsallah pisman olmam

Tuana ben de yarinki tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam. Ozeldeki randevum haftaya cuma

canım bi ara sor istersen ama tv de de bugün için doktorların grev yapacağını söyledi yarın devam etse söylerdi sanırım

slm kızlar,epeydir yazamıyorum buraya,facedeki gruba takılıyorum cepten.nasılsınız?akıllı bıdığı ve hilmayı merak ediyorum.haberi olan var mı?bebişleri nasıl?

iyiyiz canım akıllıbıdık doğum iznine ayrıldı evinde interneti yok en son herşey yolundaydı hilmadan haberim yok
bu arada facedeki grupta bi arkadaş erken doğum yapmış doğrumu birde rumuzu ne tanırmıyız ki biz

Günaydın kızlar,

Herkes bişeylerden şikayetçi olmuş :) Vallahi ben daha kimseden birşey görmedim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi e şimdi bizim maddi durumumuz iyi ya gerek yok biz alabiliriz herşeyi diye düşünüyorlar. Kimse bişeye ihtiyacınız var mı bişeyide biz alalım demiyor tabi ki doğacak olan çocukta biz mesuluz ama insan biraz ilgi bekliyor yardım görmek istiyor yani o heycanın paylaşılması bekleniyor... Mevzu para değil... İnsan kırılıyor...

Doğum hediyesine gelincede eşimden bekliyorum bişey bakalım ne alacak. Bende kendime bişey almak istiyorum kendimi şımartmak istiyorum biraz :)))

Ya bu arada kızlar kızım sabahları bir hareketli sanki eline ayağına dokunuyormuşum gibi hissediyorum çok güzel bir duygu....

beklentı degıl cnm ayrım yapılmasıı bnm durumun da dortdortlık deıl bnm annem aldı herseyını oda sayılı seyler ama yıne herseyını yaptı ne marka aldım bişeyıne ne çok bnm dugunden 2 ay sonra takılarımı aldılar ya hala vermedıler versınler bnde kımseyı takmam kendım yapardım herseyımı dogum param bıle yok versınler takılarımı beklentımde olmaz sesımde cıkmaz onların yuzunden bn zor durumdayım şuan anlıyomusun medem ılk torunmuş sennde senden sonra gelıcek olana farklı bişi yaptıklarında ayrım yaptıklarını hiç düşünmücek gibi konusuyorsunn ozamn anlarsın bnı

canım o bebekten bebeğe değişiyor sen yinede kokusuz da al da ne olur ne olmaz ben bebekken eğer annem duş alıp parfüm sıkmazsa emmiyormuşum mesela..
o sebepten sadece 3 4 ay süt emmişim ben... zavallı annem de çalştğı için yetişemiyormuş bana her zaman du ş almaya bende bırakmışım emmeyi...
cins bir bebekmişim galiba
hala ten kokusundan nefret ederim kendi kıyafetlerimi bile 2 gün maksimum üst üste giyerim

ben evlenirken ne takı ne de eşya hiç bir yardım görmedim ve benden sonra kaynım evlendi onlar çift memur maaşı olmasına rağmen en ince ayrıntısına kadar yapıldı..para parayı çekti..sadece takılan hediye bileziklerimiz eşitti.Durup düşünmedim mi? düşündüm,kırıldım hala daha adaletsizlikler devam ediyor ama bebeğimi olup biten herşeyin dışında tutarım. Allahım sağlık versin zaten rızkıyla gelir inanıyorum...ve yine inanıyorum sabırla bekliyorum gün olur devran döner..

bak işte bnde kırıldım senn gıbi anlıyomusun bnı bıde onlar yuzunden zor durumdyım takılrım olsaydı gerı verselerdı bebegımın eksık olanlarını alırdım dogum param olurdu bı ıkı takımı bozdurupta ama şimdi kara kara dusunuorum eşimin 1100 lıralık maaşı ve 400 lıra kırala ne bırıktıre bılırımkı sen hesapla bı gecen sıkıştık kndı annemden 200 lıra aldım vercegmde almadı annem ama onun annesınden 50 lıra aldık yuzkere nezman vercn dııp durdu ne varsa ınsann kendı annesınde var oğlan annelerı genelı tuhaf oluo demkkı
nese allah buyuk dedıgın gıbı kndı rızkıyla gelıck ınş. bu işler sırayla zaten değinde hklısın gun olur devran döner

aynen katılıyorum canım sana. benimde maddi olarak hiç bir desteğe ihtiyacım yok ama insan bunuda babaannesi aldı demek istiyor naptınız diye bi ilgi bekliyor, bebişimin odasının duvar kağıdı yapılıyo butün gün koşturmusuz bu halde canım çıkmış beni arıyo akşama çaya gelicez. ya benim çaylık halim mi var bi bakayım naptınız de yardım edeyim de.

evet benimkide öle elimi koyunca ayağını hissediyorum öpmek koklamakta nasip olur inş.

Çok haklısın canım. Ay böyle sorumsuz büyükler beni çıldırtıyor resmen oldu kek börekte yapsaydın o halinle a yok yemeğe alsaydın sen onları :)
Benim kayınvalidem bir kere bile olsun kızım ne aldın neyi eksik bebeğin demedi. Kim bana değer verirse aynen karşılığını alır anneler günü geliyor vallahi bişey alasım yok.Hiçbirşey almadan öylesine gideyim diyorum o kadar kırıyor ki bazı şeyler...

Canım üzülme inş. dediğin gibi bebeğin kısmetiyle gelir. Ben bu erkek tarafını pek anlamıyorum yeri gelince biz erkek tarafıyız şöyleyiz böyleyiz derler ama iş maddiyata gelince hiçbirşey yapmazlar. Erkek anneleri bizleri gelin olarak görüyor kızları evlatları olarak görmüyorlar o yüzden bizlere bişey harcarken kırk kere düşünürler oğlum için torunum için de yapıyorum demezler sanki sadece bize yapıyorlarmış gibi düşünüyorlar bence...

canım benim eşim çok romantiktir hatta bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz gün gidip bana altın bir bileklik almıştı, birde onu pijamalarının altına saklamış pijamalarımı getirir misin dedi gittim yatak odasına aldım pijamaları bir baktım ki altında altın kutusu nasıl ssevindim anlatamam, canım kocam benim bu tarz şeyleri hiç atlamaz. ama doğumda da ayrıca alır mı bilemedim.

Yeter bence,alişveriş delisi seni ben daha almadim kendime birsey
Bu arada eşlerinizden dogum hediyesi bekliyormusunuz
Benim eşim hic romantik degil o yuzden alir diyede sanmiyorum

Anlasilan herkes dertli kaynanadan.:26:
Bende de durum tam tersi.Kaynanam,gorumcelerim sagolsun aradiklarinda hep sorarlar nasilsin bi istegin varmi diye.Yok desemde ordan buraya kargo ile yolluyorlar.Gecende hamis üstü yollamis görümce.Bebisimiz icinde baya birsey aldilar

Annemle aramizda 15dk var araba ile daha evime 3 defa gelmistir 2sene icinde
Arar ama hep buraya gelmiyormusun,gel der.Giderim bende ama icim icimi yiyor.Hamileyim bide gelmiyor,yardima ihtiyacin varmi demiyor.
Aradigin is yapiyorum,yemek yapiyorum dedigimdede firca atmayi biliyor

Selam millet. yaa ben bebişimin kıyafetlerini, battaniyesini havlusunu felan yıkadım ütüledim çantayı hazırlicam ama tam olarak ne alıca ne kadar alcam bilemedim. Aranızda çantası hazır olan varmıı??

herkee merhaba. ancak gelebildim işlerden.
yemeğimizi yedik oğluşumla. çok şiştik.
kayınvaldelerden dertliyiz bakıyorum da. valla insanın kendi ailesi gibi olmuyor. ne varsa kendi ailemizde. benim de annemler uzakta olmasına rağmen 2 hafta da bi gelip işleri halletmeye çalışıyor. hem de çalıştığı halde haftasonu 2 güne sıkıştırıp alışverişimizi yaptık. yıkama ütüleme işini yaptık. bu hafta sonu yine gelecek. aldıkları da cabası. bebeği geçtim benim nevresimimi, geceliğimi bile düşünüyor kadın. diğer tarafa gelince ne soran var ne eden. biz de bi ara para verdik. hala ses yok. bi de ev alacaklar haftasonu gelin de bakalım diyor eşime. ben de annem gelecek işlerimiz var dedim. ben bu halimde kendi işimi bırakıp onlara koşcam. valla insan hamile olunca annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. o yüzden boşverin takmayın hiçbişeyi. ben saygımı gösteririm daha fazlasını da beklemesinler benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…