2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet ya çok sevindim öğrencilerime
yarına da süprizler var sınıflar organize olup duruyordu
bir de yarın doğumgünüm, ta geçen yıldan unutmamışlar

yok bu doğumgününde kendisi alacak ya hazıra alıştı iyice
azcık kafayı yorsun

benim hiç takılarla aram yoktur canım
bitek sevgililer gününde aldığım (sözde eşimin aldığı ) kolyeyi takıyorum
bilezik vs. falan hiç yoktur, sevmem de takamam
yine kolye alır artık doğuma da

sağolasın canım,inşallah oğlumla geçireceğim güzel bir yıl olur
ablam da ta amerikadan hediye göndermiş okula doğumgünüm için, ona da çok duygulandım
boşver belki de öğretmen olmadığın daha iyi olmuş, çok yıpratıcı bir meslek
85 doğumluyum, 27 bitmiş oluyor sanırım

yaşıtız canım ben 27 daha yeni oldum kız niye buyutuyon yaşını benimde 10 nisandı yasgunum yok 27 sin buyutme dur ya nettin öle inş. hayrlısıyla esınle ve oglusunla gusel bi ömur geçirirsin canım

evet canım onların hepsi çeyrek altın, ben eşimden bekliyorum böyle bişey. kayınvalidenle bir yaşıyosunuz aranızda ayrı gayrı olmaması lazım zaten eşinde onlara destektir aynı evde, sevememenin sebebide yaşadığınız olaylardan kaynaklı diye düşünüyorum aileler barışsa sende sevmeye başlarsın.

haklısın canım da ne bilim o cesareti biraz kendimde bulsam doğumda yaklaştıkça iişce korku stres gerginlilk hepsi oluyo

ben altın takıyı çok severim ama sokağa çıkarken falan takmam düğün dernek mevlütlerde falan takınırım canım

kocaeli canım pek arkadaş çevremde yok bunalıom iice zate burası da olmasa kafayı yerdim iice senin adın ne canım ben derya

benim adım ilknur canım bu arada benimde doğumgünüm 10 nisandı

ya esim yeni işe başladı çalıştığı yer iflas etti ardından çok şkğr burayı hemen buldu daha bi yardım edemio onlara ama onların bizim maas hariç 3 maaş giriyo bana 1 kez olsun kaynanam altın almış değildir dugun takısını bilem eşim aldı zate ondan bişi beklemem sonrasında laf edeceğine kalsın pek barışacaklarını da sanmıom acıkcası canım isim neyddi

annecikler doktordan geldik şimdi.oğluş maşallah gayet iyi hatta önden gidiyormuş.ama geçen seferki gibi inat etti yüzünü göstermedi kerata
kayınvalide konusunda benimki hepinizkinden garip gidip gidip kafasına göre bişeyler alıp duruyo.hastane çıkışını birlikte alalım dedim elli kere ama sanki ben burda boş insanım yine gitmiş kafasına göre almış sonra bide kızma,istersen değiştir diyo bende "ben sana birlikte alalım dedim ama sen yine dinlemedin beni oyüzden değiştircem "dedim herşeyi kafasına göre alıyo tamam kötü niyetli değil hatta fazla hevesli ama azıcık da beni dikkate alsa sevincem valla.benimki de böyle biri işte napcaksın hepsi tür tür ouüzden takmamak lazım

Bende bu haftasonu oglumun herseyini yikacagim,utulicem
Haftayada son eksikler alinip hastane cantamizi hazirlicemDüsündükce heycanlaniyorum

Zaten anlamadim nisan ay i nasil gecti diye. Mayis a ne kaldi surda ,10 gün diyelim

ayyy tatlım çok zevkli oluyor yaa. Ütü yapmaktan nefret ederim aslında ama bunları minnacık tek tek seve seve çoraplarına kadar ütüledim valla

buarada beni nts ye bağladılar çok şükür normal çıktı ayrıca 3 hafta sonraya gün verdi ve çatı muayenesi yapcakmış sonra da doğum nasıl olacağını belirleyecekmişiz doktorlarınız size çatı muayenesinden bahsetti mi ne zaman yapacakmış?bide bu çatı muayenesi beni tırsıttı biraz gerçi doktorum zor bişey değil panik olma dedi ama yine de bilemedim yani:18:

Ben yalnızım buralarda ben naappiiimm Hepinizden daha garibimm
Eskişehirde yaşıyorum burda akrabayı bıraz arkadaşım bile yok yeni geldim.
Kendi annem hollandada , kayınvalidem adanada. eşim sabahtan akşama kadar çalışıyor.
Yemeğimi, temizliğimi, alışverişimi, yani kısaca herşeyi tek başıma yaptımm
Sadece minik kuşum var tekmeleriyle deste oluyor annesinee

canım benim az kaldığı halde nts ye bağlanmadım bilmiom çatı muayenesine girmedim bakalım haftaya gidicem dr

oyy maşallahhh hadi gözünüz aydınnn
maşallah....

boşver canım ya benimkide hiç bişi almıyooo bizde bu hormonlar olduktan sonra şimdi anlıyorum ki alsalar bir dert almasalar bir dert :) bize kimse yaranamayacak bu gidişle
bir hastane çıkışıda sen al değişik giydir amannn takma boşwer...

çatı muayenesi benide ürkütüyor doğrusu biraz. Bebekte iriymiş sezaryen olur diye korkuyorumm

ayyy tatlım çok zevkli oluyor yaa. Ütü yapmaktan nefret ederim aslında ama bunları minnacık tek tek seve seve çoraplarına kadar ütüledim valla

Bizim evdede pek utu yapilmaz
2hafta once 10 body ise 3 pijamasini yikamistim.Olari özenle utuledim yavaas yavas Güzel oluyor vallahi.Hic sIkIlp bikmiyorsun utulerken

Hamile bandimi oluyor kurdalesimi bilmiyorum,kirmizi böyle takiyorsun ya sacina.Ondan takmayi dusunuyormusunuz?

kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:

kıızlarr

Ben hamilelikde cok normal birsey diye biliyorum
Banada oldu bu hafta
Hatta burnumda kanada 2-3 defa.Oda gayet normalmis hamilelikde

ben aldım kendime takıcam

kıızlarr

benimde epeydir kanıyo canım doktorum bol bol fırçala dedi, ve eczaneden paradontax diş macunu ile oral-b nin ultra hasas diş fırçasını aldım biraz daha iyi şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…