- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.621
evet ya çok sevindim öğrencilerimeamaann canım dediğin gibi bende takmıyorum zaten almasınlar bişey bende istemiyorum. öğrencilerin ne kadar güzel veda hazırlamışlar ne kadar duygulanmışsındır kimbilir çok güzel bir duygu olsa gerek. kocişinede yazık beğen bir hediye alsın uğraştırma adamıben doğum sonrasında çeyreklerle yapılmış kılçık bilezik varya ondan istedim bakalım alacak mı? sende böyle bişey isteyebilirsin
Eki Görüntüle 394916
sağolasın canım,inşallah oğlumla geçireceğim güzel bir yıl olurferdacım nice yıllara bebişin ve sevdiklerinle beraber bi ömr boyu mutluluklar ne gsel ya öğrtemnsin bende ingilizce öğr olmak istedim yetmemmişti puanım sonra muhasebeci olduk işte nerden nereye kaç yaşına giriyon canım
bilemedim valla karışık sanırım sizin olaylar, hangi şehirde yaşıyosunuz?
evet ya çok sevindim öğrencilerime
yarına da süprizler var sınıflar organize olup duruyordu
bir de yarın doğumgünüm, ta geçen yıldan unutmamışlar
yok bu doğumgününde kendisi alacak ya hazıra alıştı iyice
azcık kafayı yorsun
benim hiç takılarla aram yoktur canım
bitek sevgililer gününde aldığım (sözde eşimin aldığı) kolyeyi takıyorum
bilezik vs. falan hiç yoktur, sevmem de takamam
yine kolye alır artık doğuma da
sağolasın canım,inşallah oğlumla geçireceğim güzel bir yıl olur
ablam da ta amerikadan hediye göndermiş okula doğumgünüm için, ona da çok duygulandım
boşver belki de öğretmen olmadığın daha iyi olmuş, çok yıpratıcı bir meslek
85 doğumluyum, 27 bitmiş oluyor sanırım
canım gsel bişeymiş onlar gerçek altın mı öle nsl bişi bana kimse altın filan almaz sanmıoyorum eşim yaş gnm de maaşı alamadığı için bişi alamadı dio kızımız gelsin onla bir bişiler yaparım diyoda bilmiom o da kafayı yiycek zate bütün herşey ona kaldı ben işten çıkınca saolsun kaynanam bebişin herşeyini yaptı da ne bilim sevemiom bi trlü işte ya
canım eğer annemle küsersem o da çıkmaz tlfna bi kere öyle olmuştu bende gizli nodan aramıştım oda açtıktıktan sonra konuşuverdi gönlünü almıştım öyle sende yani pes etme bence açmıyorsa tlfnunu farklı yollar dene ewe kocaman bir buket çiçek yolla duygusal bir şiir ekle( anne ve kızları hakkında..) yanına
sonra bebişin birtane ultrasn resmini ekle
uuu çok şey var
ne biliyim bir sürü gönül alma yolu var anneler dayanamaz affeder zaten
kocişlerden romantizim beklemeyi biliyoruz birazda biz annemize romantizim yapalım
dimi ama...
evet ya çok sevindim öğrencilerime
yarına da süprizler var sınıflar organize olup duruyordu
bir de yarın doğumgünüm, ta geçen yıldan unutmamışlar
yok bu doğumgününde kendisi alacak ya hazıra alıştı iyice
azcık kafayı yorsun
benim hiç takılarla aram yoktur canım
bitek sevgililer gününde aldığım (sözde eşimin aldığı) kolyeyi takıyorum
bilezik vs. falan hiç yoktur, sevmem de takamam
yine kolye alır artık doğuma da
sağolasın canım,inşallah oğlumla geçireceğim güzel bir yıl olur
ablam da ta amerikadan hediye göndermiş okula doğumgünüm için, ona da çok duygulandım
boşver belki de öğretmen olmadığın daha iyi olmuş, çok yıpratıcı bir meslek
85 doğumluyum, 27 bitmiş oluyor sanırım
kocaeli canım pek arkadaş çevremde yok bunalıom iice zate burası da olmasa kafayı yerdim iice senin adın ne canım ben derya
evet canım onların hepsi çeyrek altın, ben eşimden bekliyorum böyle bişey. kayınvalidenle bir yaşıyosunuz aranızda ayrı gayrı olmaması lazım zaten eşinde onlara destektir aynı evde, sevememenin sebebide yaşadığınız olaylardan kaynaklı diye düşünüyorum aileler barışsa sende sevmeye başlarsın.
Bende bu haftasonu oglumun herseyini yikacagim,utulicem
Haftayada son eksikler alinip hastane cantamizi hazirlicemDüsündükce heycanlaniyorum
Zaten anlamadim nisan ay i nasil gecti diye. Mayis a ne kaldi surda ,10 gün diyelim
buarada beni nts ye bağladılar çok şükür normal çıktıayrıca 3 hafta sonraya gün verdi ve çatı muayenesi yapcakmış sonra da doğum nasıl olacağını belirleyecekmişiz doktorlarınız size çatı muayenesinden bahsetti mi ne zaman yapacakmış?bide bu çatı muayenesi beni tırsıttı biraz gerçi doktorum zor bişey değil panik olma dedi ama yine de bilemedim yani:18:
annecikler doktordan geldik şimdi.oğluş maşallah gayet iyi hatta önden gidiyormuş.ama geçen seferki gibi inat etti yüzünü göstermedi kerata
kayınvalide konusunda benimki hepinizkinden garip gidip gidip kafasına göre bişeyler alıp duruyo.hastane çıkışını birlikte alalım dedim elli kere ama sanki ben burda boş insanım yine gitmiş kafasına göre almış sonra bide kızma,istersen değiştir diyobende "ben sana birlikte alalım dedim ama sen yine dinlemedin beni oyüzden değiştircem "dedim herşeyi kafasına göre alıyo tamam kötü niyetli değil hatta fazla hevesli ama azıcık da beni dikkate alsa sevincem valla.benimki de böyle biri işte napcaksın hepsi tür tür ouüzden takmamak lazım
buarada beni nts ye bağladılar çok şükür normal çıktıayrıca 3 hafta sonraya gün verdi ve çatı muayenesi yapcakmış sonra da doğum nasıl olacağını belirleyecekmişiz doktorlarınız size çatı muayenesinden bahsetti mi ne zaman yapacakmış?bide bu çatı muayenesi beni tırsıttı biraz gerçi doktorum zor bişey değil panik olma dedi ama yine de bilemedim yani:18:
ayyy tatlım çok zevkli oluyor yaa. Ütü yapmaktan nefret ederim aslında ama bunları minnacık tek tek seve seve çoraplarına kadar ütüledim valla
kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:
Ben hamilelikde cok normal birsey diye biliyorum
Banada oldu bu hafta
Hatta burnumda kanada 2-3 defa.Oda gayet normalmis hamilelikde
Bizim evdede pek utu yapilmaz
2hafta once 10 body ise 3 pijamasini yikamistim.Olari özenle utuledim yavaas yavasGüzel oluyor vallahi.Hic sIkIlp bikmiyorsun utulerken
Hamile bandimi oluyor kurdalesimi bilmiyorum,kirmizi böyle takiyorsun ya sacina.Ondan takmayi dusunuyormusunuz?
kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?