2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar size bir sorum olacak istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastanede ve ne kadara doğum yapacaklar? kazıklanıyor muyum diye merak ediyorumda o bakımdan sordum bana da fikir olsun?

Herkese gunaydin, guzel bir gun olsun anneler ve bebisler icin.
İlk canim ben kadikoy sifada yapmayi dusunuyorum, fiyati 7.500 müş. Henuz hastaneyle konusmadim, bir ihtimal Acibademi de dusunuyorum.
Konfor acisindan daha rahat orasi, fiyati da o civarda sanirim.

Utopyacim, dogum gunun kutlu olsun. Oglunla, kocanla sahane bir ilk yil olsun insallah.

Bende agri sanci pek olmuyor, ama cok geziyorum. Artik annemler de kizmaya basladi. Bugun devlet hastanesinde tahlil yaptiricam, haftaya da kendi doktoruma gidicem, bakalim duruma gore bir ayarlama yapicaz artik

Dun C&A dan bir kot etek aldim nihayet, fiyati 40 lira. Modeli de cok guzel, tavsiye ederim. Butun aile gobegime bakip robadan elbise giysen falan diyor, fenalik geciricem artik. Uygun birsey bulursam alicam sirf annelerin anneannelerin yaninda giymek icin!

Pierre cardin parmak arasi ortopedik terlik de aldim, fiyati birkenstocklara gore daha makul 109 lira ve cok rahat.
Bir tane de sandalet tipi alayim diyorum, bunu evde, hastanede, onu disarda giyerim.

Kizimin perdeleri tamam, bir tek cekmece ici kapitoneleri kaldi, onu da kaynana halledicekmis kim bilir ne zaman?
Geriye bebek sekeri kurabiyesi falan kaliyor, o islerler mayista alakadar olucam.

Bugun bizde temizlikci var, perdelere baslasam mi baslamasam mi bilemedim. Sanki gelecek ay daha iyi olur gibi, hala aksamlari kalorifer yaniyor.
Biz camlar acik oturuyoruz, 90 lik teyzelerin amcalarin isinma parasini oduyoruz, cok gicik oluyorum bu merkezi sistem isinma olayina!
Bu ay da 250 lira yakit parasi odiycez, gelecek ay da kesin buna yakin oderiz

canım baş ağrısı önceden migren sinüzit gibi şikayetlerin varsa hamilelikte artabiliyomuş, benim 4. ayımda çok fenaydı şimdi iyi çok şükür, başka sebebi varsa da ben bilmiyorum geçmiş olsun.

günaydın canım, eteğin hayırlı olsun bakma sen büyüklere istediğin gibi giyin bence tüm hamileler tek tip zaten hiç hoşlanmıyorum bundan, bizim de kaloriferler yanıyo ama sönmesin diye dua ediyoruz bulunduğum yer çok soğuk çünküüü
umaygülay, smilemasal ve beste2006 hepinize çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize, umaygülaycım sen de bugün git dr a bence ihmal etme Allah korusun erken falan gelmeye kalkar bebiş önlem almakta fayda var.

günaydın herkese...
nasılsınız bi slm verip geçmişi okuyacağım...
biz oğluşumla kalktık duşumuzu aldık şimdi kahvaltımızı yapıyoruz
bugün 11.30 da randevumuz var bakalım paşam ne kadar olmuş

canım ben hamileliğin 6. ayından bu yana belli periyotlarda başağrısı yaşıyorum
bende zaten migren vardı
ama olmayanlarda bile hamilelik süresince genişleyen damarlar sebebi ile
başağrıları olabilirmiş
tansiyonun normal ise sebebi bu olabilir.

günaydın kızlar....kahvaltımızı yaptık ama midem fena yanıyor bu aralar yaa:S süt falan çare etmiyor..bu arada ben de kızımın hıçkırıklarıyla tanıştım gece uyuyamadım pıt pıt yarım saat falan hıçkırdı oyy kurban olurum onun hık larınaa:))))))))

Tatlım başarısı bendede var doktora sordum hamilelik baş ağrısı yapmaz dedi. Bende bahar alerjisi var ve iyice arttı baş ağrım. Sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum çok kötü oluyor. Belki sende de alerji felan vardir ondandır ağrılar, yada çok yoruyosundur kendini yorgunlukta yapıyor. Dikkat et kendine!

herkese günaydınnn.

umaygülay, smilemasal, beste2006, minilya geçmiş olsun hepinize. artık sıkıntılar artmaya başladı. umarım hayırlısıyla tamamlarız 40ı.

ütopya doğum günün kutlu olsun canım. hediyeni de çok merak ettim. biran önce paylaş bizimle. bizimki de pek öyle hediye falan seçemez. hep birlikte alırız benim beğendiğim şeyi. ben de kızdım artık. ben de sana hediye almıycam dedim. ama yapamam çünkü birlikte gidersek aldırmaz gerek yok der.

sabah sabah hala uykum var benim. eve gitmek istiyorum. bugün bitse 3 gün tatil ne güzel.

umaygulay beste2006 minilya smilemasal
hepinize çokkk geçmiş olsun kızlar dikkat edin cidden 33.haftadan sonra sıkıntılar başlıyor

ferdacımnice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum oğluşun ve kocişinle...

uykum falan yok zombi gibiyim maşallah
ama bugünün bitmesini bende çok istiyoruummmm
ptesi iş olmaması düşüncesi bile süpperrr : )))

günaydın herkesehayırlı cumalar..Rahatsızlığı olanlara allah şifa versin,allahın izniyle son aylarımızı geçirmek nasip etsin..doğum günü olanların doğum günü kutlu olsun

günaydın haziran anneleri benim çok uykum var uzatmalardayım sabahları kalkıp işe gelmek çok zor oluyor artık ama minnoşum için dayanıyorum (
geçmişi okuyup geliyorum..

kızlar hepinize geçmiş olsun umarım bundan sonra sorunsuz tamamlarsınız haftalarınzı.

bu baş ağrısı bende genelde sabahları oluyor ben yorgunluk , uykusuzluk ve havaya bağlıyorum seninkide bu sebepten olabilir canım..

Utopyadoğum günün kutlu olsun tatlım oğluş ve kocişinle nice güzel sağlık ve huzurlu yıllar dilerim..

Son düzenleme:
herkese günaydın

ütopya doğum günün kutlu olsun sevdiklerin ve bebişinle nice sağlıklı mutlu yıllara

rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize 33. haftadan sonra kasılma ve sancılar başlıyo kendinizi yormamaya bakın kızlar.

bu arada şu nasıl bişeydir kızlar çok komik bir fiyatı var da alınabilir mi acaba?

Kiraz Bebe >> Sağlık >> Sterilazatör

herkese günaydın
umarım bugünden sonra hiç kimsede
sıkıntı çıkmaz.hamileliğimiz sorunsuz devam eder....
gece güzel uyumuşum ama heryerim
ağrıyor sırtım belim tutulmuş
dün temzilik yapmıştım sanırım onun acısı çıkıyor.
bugün bi süre dışarıda olacağım Allah tan hava güzel görünüyor.

nilobella sende eteğini güle güle giyin bakma sen laf ettiklerine
banada söylüyorlar karnın karpuz gibi çıkıyor geziyorsun diye.
ama bence çok şeker görünüyormerkezi sistem gerçekten kötü
gerçi kış boyunca bizde 250 ödedik ama şimdi kombiyi açmıyorum ev sıcak
boşuna yanması benimde içime batardı
ilk_ hakikaten fiyata bende güldüm iyi bişeyse al bence

:)) fiyat çok hoşmuş ama ne gönderirler bilmiyorum

Herkesin cuması mübarek olsun arkadaşlar.

Ütopyacım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşlara...

uyku sorunu demekki genelde hepinizde var bende bana ne oluyor böle diye korkmaya başlamıştım. kafamı sabit tutamıyorum gözlerim sürekli uyumaklı... Ben annemi çok özledim İnşallah bi aksilik olmazsa yarın yanına gidecem İnşallah 3 saatlik yolculuk beni ve bebişimi sarsmaz memleketimi çok özledim ya burnumda tütüyor havası. gitsemde psilojim düzelse biraz. Her gidişimizde eşimle kavga ediyoruz gerçi , eşimin abisigilde benim memlektte görev yapıyo ve eltim aramızı bozmak iiçin elinden gelen herşeyi yapıyor. of İnşallah kavgasız belasız gider döneriz dua edin kızlar..

canım benimde 3 ve 4. aylarımda öyle bir baş ağrısı yaşadımki düşman başına vermesin allahımm offff kafamı duvarlara vurup parçalamak geliyordu daha az acırdı belki öyle öyleki baş ağrım mideme ve bağırsaklarıma vuruyordu hep... bendeki ağrı migrene bağlıydı
6. aylarda hafifledi 7 ve 8 aylarda ise çok nadir olmaya ve şiddeti az olmaya başladı şimdi ise ne zamandır ağrımıyor maşallah.. benimki bu sebeplerdendi
ama psikolojikde olyordu çoğu kez üzülünce hep başım ağrır...

sağol canım benim

sağol canım hakkaten 33. haftama ağrı ve sızılarla girdim resmen....

haaa kızlarrrr rüyamda yunanlılar bize saldırıyordu savaş çıkmıştı çok korkunçtu biz ayvalıkta otryrz ya hep yunanlılar bıurda kim bilir nerden girdi bilinç altıma

birde başka bir rüyamdaaa suyum gelmişti

sabaha kadar uyuyup uyanmaktan beş dk bir uykuya dalıyorum oda böyle rüyalarla dolu bu dönemlerde rüyalar normalmiş aslında ama
yinede paylaşayım dedim
rüyamda wc ye gidiyorum dönerken bir bakıyorum bacaklarımın arasından birşey akıyor önce altma kaçırdm sanıyorum ama bir bakıyorumki suyum geliyorrr eşimi uyandrıyorumeşim suyum geldğne inanmıyor banyoya gidiyorum kirliler birikmiş onları yıkamam lazım kolilerde yeni taşınmış gibi eşyalar doluuu off bu kadar iş varken nasıl doğurcam diyorum bir oraya bir buraya koşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…