- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.201
canım mide bulantısında su içmek zordur bilirim sıvı kaybı olduğu için su iç dedim bu aralar bende oldu istifra dr'a gittim bişi olcak olsa derdi heralde korkma.
Günaydın anneler,
Bugün kızımla doktora gittik 42. cm 1.700 gr olmuş büyümüş kızım benim :) Doktorum sakın ağır işler temizlik falan yapma dedi bu hafta 2 kişi erken doğum yaptı sakın temizlik işlerini abartma dedi bende a yok yormam kendimi öyle dedim. Sizde dikkat edin kızlar hareketlide olalım ama kendimizi yormadan yapalım...
Bu arada haftaya kızımın bebek arabasını almayı düşünüyoruz aranızda Saraçhane'den bebek arabası alan var mı ya da Havuzluhan'dan ?
ayyy hepsi de çok güzelmişşş güle güle giysin kızımızzz
Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis
ben de mayıs annesi olmak istiyorum mümkünse 19 mayıs olsun ve boğa olsun!!!
Günaydın anneler,
Bugün kızımla doktora gittik 42. cm 1.700 gr olmuş büyümüş kızım benim :) Doktorum sakın ağır işler temizlik falan yapma dedi bu hafta 2 kişi erken doğum yaptı sakın temizlik işlerini abartma dedi bende a yok yormam kendimi öyle dedim. Sizde dikkat edin kızlar hareketlide olalım ama kendimizi yormadan yapalım...
Bu arada haftaya kızımın bebek arabasını almayı düşünüyoruz aranızda Saraçhane'den bebek arabası alan var mı ya da Havuzluhan'dan ?
günaydın anneler,
gece kociş bütün battaniyeyi alıp sarılınca biz açıkta kalmışız, sabahtan beri hem ishal hem de mide bulantısı var, üşütmüşüm çok fena, başımı bile taşıyamıyorum...4 gün tatilden sonra bugün işbaşı yaptım toparlanmam gerekli ama nerde???
Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
Minesualp, canim hayirli olsun besiginiz.
Rsimden cok anlamadim ama sizinki de bizimki gibi dev birsey mi acaba?
Ben altdegistirme yerini kullanamiycam mesela, basamakla cikmam lazim oraya
Bizim evde yer olmadigi icin tek kisilik yetiskin yatagimizi cekmece baza seklinde karyolanin altina yaptirdik.
O yuzden karyolamiz cok yukseldi, pek begenmedik ama mecburduk tabii ev kucuk olunca:-(
kızlar bebek bakım ürünlerinden hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz???
durul artık diyorumay yine ben kızlar, mrbb tekrardan.
bugün çok sakin bi gün geçmiş sanırım topicte.
yeni alınan eşyalar, odalar beşikler hayırlı olsun.
iyi günlerde sağlıcakla kullanalım inşş hepsini bebeklerimizle...
siz böyle saydıkça ben eksiklerim bitti diyodum ama ne çok eksiğim çıktı sizi okuyunca.
en az 2 tane daha nevresim takımı almalıyım ve lastikli çarşaf.
zaten park yatak için yatak.
perde ve halı da değişecek
üstelik o dönencelerden ben de istiyorummm
ayyy çok masraflı işimiş bebik yapmak.
ben bugün neler yaptım anlatsam kızarsınız bana.
bu saat oldu yeni oturdum yerime.
sabahtan beri evi süpürdüm, sildim, derinnn bi temizlik yaptım.
koltukların hepisinin arkasaını çektim, tüm halıları kaldırdım altlarını sildim.
yemek masamın yerini değiştirdim ve şu an bel ağrısından ölüyorumm
bir de kızlar sizden bişi rica edicem.
eniştem çok hasta.
beyninde ur çıktı ve drların dediğine göre en kötü huylusundanmış. her geçen gün büyüyomuş.
ameliyat olmaz demişler, olursa felç kalırmış, kemoterapiyle belki büyümeyi yavaşlatabilirlermiş.
dr ALlah tan ümit kesilmez modundalar yani.
sizden ricam dualarınızda eniştemi de sayarsanız çok memnun olurum.
ismi mehmet, Rabbim den acil şifalar isteyelim onun için olur mu.
şimdiden çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun
çok geçmiş olsun..slmmm herkeseee banyodan sabun alcam derken arkadaki jileti farketmedım parmagımla uzanyım derken bı an canım yndı bır bktım sol elımın orta parmagının ıkınci boğumdan tırnagıma kadar kesmişş morardı etımm zeytın yagla anca durdurduk elımı yukarda tutuyormm
bende son fotoyu görünce bi kahkaha attım yanikızlar beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamıza.
Eki Görüntüle 398632 Eki Görüntüle 398633 Eki Görüntüle 398634
son resimdekide benim koca bebek kocam. beşiği test etmek istmiş de.
çok güzeller ben böyle elbiseler görünceKizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
slmmm herkeseee banyodan sabun alcam derken arkadaki jileti farketmedım parmagımla uzanyım derken bı an canım yndı bır bktım sol elımın orta parmagının ıkınci boğumdan tırnagıma kadar kesmişş morardı etımm zeytın yagla anca durdurduk elımı yukarda tutuyormm
ilk klimanın borusu cok mu uzun? onun tam altına gelecek şekilde raf yapıp uzerını peluş oyuncaklarla flnda doldurabilirsin!?
ilkcim klima borusu bizim odadanda geçiyor dün bütün gün onunla uğraştık sonuç mükemmel inşaat malzemesi satılan yerlerde klima boruları için kablo kapatıcıları satılıyor beyaz plastik ondan aldık eşim monte etti üzerinide arabalar sıraladıkuygun sticer bulursam alıcam ama böylede güzel oldu yarın sana foto eklerim
kızlaaar slm herkeseee.........
ben de mayıs annesi olmak istiyorum mümkünse 19 mayıs olsun ve boğa olsun!!!
Günaydın anneler,
kızlar bebek bakım ürünlerinden hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz???
canım ben sebamed aldım. sebamed ve mustela iyi diyorlar.
bizde dün babanemize geldik
burda kaldık bu akşamda halamızı ve kuzenimizi alıp
evimize geçeceğiz.
burası çok durgunlaştı
acaba havalar düzeldi herkes
kendini dışarımı atıyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?