2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Minesualp, canim hayirli olsun besiginiz.
Rsimden cok anlamadim ama sizinki de bizimki gibi dev birsey mi acaba?
Ben altdegistirme yerini kullanamiycam mesela, basamakla cikmam lazim oraya
Bizim evde yer olmadigi icin tek kisilik yetiskin yatagimizi cekmece baza seklinde karyolanin altina yaptirdik.
O yuzden karyolamiz cok yukseldi, pek begenmedik ama mecburduk tabii ev kucuk olunca:-(

Cnm maşallah bebişine...

Canim masallah sana da bebisine de.
Ben hamileligin basindan beri hic yerimde oturmadim desem yeridir. Oyle buyuk ev temizliklerine kalkismadim ama surekli yurudum. Yoga yaptim, carsi pazar gezdim. Bir iki kere kramp girdi o kadar. Ne bir sanci, ne bir zorlanma, hic birsey olmadi. Erken dogum riski tasimayan herkes bence cok hareketli olmali. Obur turlu kaslar, iskelet hareketsizlikten daha cok aci veriyor. Ayrica normal dogumu baslatacak sancilar gelmiyor, mecburen sezeryan yapiyorlar. Dikkatli olalim tabii ama kendimizi de birakmayalim.

geçmiş olsun canım,leblebi yiyebilirsin,iyi gelir diye biliyorum.

Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis

güle güle kullanın canım. valla kız doğurmak varmış. ne güzel şeyler.

teşekkür ederim canım. büyüyen beşiklerden. çekmece kısmı çıkınca tek kişilik yatak oluyor. zaten içinde büyük yatak var. küçük almadım. üzerine küçük yatak koyarsam çok yükselecek. biraz aşağıda kaldı. ama parmaklıklar yüksek olduğu için ilerde hareketlenince çıkması zor olacak. bzim için iyi.belki ince park yataklaer için olanlardan olabilir ama şimdilik rahat gibi. bi de önündeki parmaklık kademeli.ilk zamanlar alçak kullanırsan olur. bi de ilk zamanlar ön parmaklıkları çıkarıp kullanabiliyormuşuz ama onu nasıl yapcaz anlamadım. gerek olursa sorarım. alt açma yeri çok yüksek değil. ayaktayken rahatlıkla altını değiştirebilirim.

durul artık diyorum
ben kaç gündür temizlik falan yapmıyorum bundan sonra
yapmayıda düşünmüyorum bundan sonra haftada bir kez.
dikkat et kendine ben kötü şeyler okudukça korkmaya başladım:18:
eniştenede acil şifalar diliyorum
inş düzelir canım.
çok geçmiş olsun..
kızlar beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamıza.

Eki Görüntüle 398632 Eki Görüntüle 398633 Eki Görüntüle 398634

son resimdekide benim koca bebek kocam. beşiği test etmek istmiş de.
bende son fotoyu görünce bi kahkaha attım yani
güle güle kullansın bebişin.
Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis
çok güzeller ben böyle elbiseler görünce
oğlumun arkasına hemen bi tane daha
yapacağım sanırım kız olur düşüncesiyle
senin kızda kokoş olacak güle güle giyinsin

bizde dün babanemize geldik
burda kaldık bu akşamda halamızı ve kuzenimizi alıp
evimize geçeceğiz.
burası çok durgunlaştı
acaba havalar düzeldi herkes
kendini dışarımı atıyor:44:

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ben bir kere bıçakla parmağımı kestim bayılıyodum nerdeysee tansiyonıum düştü.

ilk klimanın borusu cok mu uzun? onun tam altına gelecek şekilde raf yapıp uzerını peluş oyuncaklarla flnda doldurabilirsin!?

uzun canım komple duvardan geçiyor bende raf düşündüm ama olmaz çünkü bayağ uzun.

canım sen ekle fotoyu beğenirsem bende yaptırırım o şekilde.

kızlaaar slm herkeseee.........

slm canım hoşgeldin nerelerdesin epeydir yoktun?

ben de mayıs annesi olmak istiyorum mümkünse 19 mayıs olsun ve boğa olsun!!!

bende mayıs annesi olmak istiyorum boğa olsun dediğin gibi ve anneler gününde doğursam hiç fena olmaz

maaşallah bebişine, ben havuzlu handan aldım fiyatları piyasaya göre uygun canım ben graco aldım.

kızlar bebek bakım ürünlerinden hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz???

sebamed aldım bütün ürünlerini kullanan çoğu kişi en iyisi bunujn olduğunu söyledi, mustelada çok iyi ama içerik olarak sebamedle aynı ama fiyat olarak 5-10 lira fark ediyor o da ithal olduğu için.

canım ben sebamed aldım. sebamed ve mustela iyi diyorlar.

cnm bende sebamed almak istiyorum ama çok fiyatlı o yüzden kararsız kaldım...Allah yardımcımız olsun herşey masraf...bazen kızıyorum amann bizim zamanımızda bunlar mı vardı diyorum... ya da kaç çocuk sebamed kullanabiliyor ki diyorum.. bazen de neyse kendimden şunu kısayım ona en iyisini alayım diyorum....

bizde dün babanemize geldik
burda kaldık bu akşamda halamızı ve kuzenimizi alıp
evimize geçeceğiz.
burası çok durgunlaştı
acaba havalar düzeldi herkes
kendini dışarımı atıyor:44:

evet canım ben birazdan eminönüne gidicem kendime pijama takımları falan alıcam yarın eklerim fotoları akşamada doktor kontrolüm var bakalım sancılarım ne olacak? birde gidiyomuşum açılman var diyomuş doktor düşünsenize şok olurum

evde olmak ne sıkıcı imiş,izne ayrılsam cuma ayrılacağım ama evde duramıyor insan biraz temizlik yaptım,yoruldum.tv de bir şey yok ki zaten eşim televizyonu bırakmıyor oyun oynuyor:)birazdan çıkıp oğluma ciciler alalım en iisi:)

Evde olmak gerçekten cok zor,çalışmaya alışanlar için. 3 günlük tatil bile bana cok sıkıcı geldi.dogum izinine çıkınca ne yapacagım bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…