- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.261
Ay canım benim sağolasın bende pek sabırlı değilim eşimle çok kavga ettik bu mevzu yüzünden ama bir arpa boyu yol kademedik. Allah düşmanımın başına vermesin..
slm anneler, ewe gelip yattım 2 den beri mışıl mışıl uyumuşum, şimdi kalktım acıkmışım :) biraz daha iyiyim
o konuda haklısın ama insan kendine para verirken kıyamıyor da onun için canı sağolsun diyor. biraz büyütelim daline falan geçeriz olmazsa. zaten başlı başına bezi bile para. ama ne yapcaksın.
iyi akşamlar annecikler...nasılsınız??? umarım ters giden bir şeyler yoktur hiçbirinizde...
biz bugün dr. kontrolümüze gittik,oğluşum maşallah gayet iyiydi... nst ye bağlattırdı dr.um,sancı falan çıkmadı şükür şimdilik...
boyu 42 cm kilosu da 2100 gr. olmuşnormal değerler arasında mı bilemiyorum...ama sağlıklı ya gerisi önemli değil...
sizlerin nasıl gidiyor kızlar,bebişlerini gören oldumu yakın zamanda aramızda???mayıs ayına giriyoruz,artık tetikte olmalıyız...hayırlısıyla gelsin yavrularımız...
bu arada taş düşürdüğüm için geçmiş olsun dileyen...
evlilik yıl dönümüm içinde tebrik eden arkadaşlarım,hepinize.... çokkk teşekkür ederim,inceliğiniz için...
oğlusuna seninde gözün aydın oğlusunu görmüşsün kilosu normal bence bende 32+0 da gitmiştim 2020 gr dı. 35 te gidicem tekrar çatı muayenesine
iyi akşamlar annecikler...nasılsınız??? umarım ters giden bir şeyler yoktur hiçbirinizde...
biz bugün dr. kontrolümüze gittik,oğluşum maşallah gayet iyiydi... nst ye bağlattırdı dr.um,sancı falan çıkmadı şükür şimdilik...
boyu 42 cm kilosu da 2100 gr. olmuşnormal değerler arasında mı bilemiyorum...ama sağlıklı ya gerisi önemli değil...
sizlerin nasıl gidiyor kızlar,bebişlerini gören oldumu yakın zamanda aramızda???mayıs ayına giriyoruz,artık tetikte olmalıyız...hayırlısıyla gelsin yavrularımız...
bu arada taş düşürdüğüm için geçmiş olsun dileyen...
evlilik yıl dönümüm içinde tebrik eden arkadaşlarım,hepinize.... çokkk teşekkür ederim,inceliğiniz için...
Selam kizlar.
Esracim sabah atlamisim, enistene cok uzuldum. Allah acil sifalar versin.
Minesualp, senin annen ne becerikliymis, cok seker patikleriniz bereniz. Gule gule giysin minik.
Ben bu karnin sivri, oglun olacak muhabbetinden acayip sıkıldım. Bir de cirkinlesmemissin lafindan.
Karnin kocaman, nasil boyle rahat tasiyorsun demeye basladilar bir de. Hizli yuruyorum, saga sola yalpalamiyorum diye.
Bu cocuga birsey olursa sirf kem gozlerden olacak, onu biliyorum. Kimse abuk sabuk konusmasin, karnimi ellemesin istiyorum.
Cok mu sey istiyorum acaba?
Bu arada kizima altin kunye baktim, ustunde minik sari bir ordek vardi
Fiyati 565 liraymis, cok pahali geldi. Buyuk kancali ignelerden bakicam bir de, ustunde sevimli figurler olanlardan.
Kime aldirabilir bilemiyorum amaBiz ekonomik olarak coktugumuz icin almamiz mumkun degil, o kadar comert bir es dost akrabamiz var mi ondan da emin degilim olsun istemek basarmanin yarisiymis, bir ne istedigimize karar verelim
maşallah canım bebişinebenim kontrolum cumartesi. en son 14 nisanda gittim. boyu 41 cm kilosu da 1860tı. ben de mayıs yaklaşıyor diye sabırsızlanıyorum iyice.
bu arada gözümden kaçmış sanırım. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. einle ve bebişinle daha nice güzel günler geçrirsiniz inşallah.
taş düşürmek de çok sıkıntılı bişey olsa gerek. geçmiş olsun.
minesualp bu arada kocişli beşiğini gördüm koptumbebişte kocişte güle güle kullansın
Allahtan bu gece burda uyuycam demedi.haftasonuda eltimlere gittik. bi buçuk yaşında kızı var. onun bisikletine binmeye kalkıyo. maksimum 30 kilo diyodu bisiklette. eltimle ben çığlık çığlığa kaldık. çocukluğunu yaşayamadı desem o da değil. heyecendan ne yapacağımızı şaşırıyoruz işte.
minesualpcim çok sağ ol tatlım...
çok şükür yavrularımız sağlıklılar ya 100-200 gr. az ya da fazla olmaları önemli değil aslında...
hiç sorma arkadaşım taş düşürmek kötü bir şey hamileyken düşürmek feci bir şeyama Allah'ıma şükürler olsun ağrım sızım yok şimdi...
bebek yorganlarınızın ölçüsü nedir kızlar???
ben ikeadan aldım şu oluyor yani
bebek yorganı < LEN | IKEA Türkiye
ve ölçüsü başka yerlerden almak istediğim nev. tk.larından büyük sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?