- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.221
Evde olmak gerçekten cok zor,çalışmaya alışanlar için. 3 günlük tatil bile bana cok sıkıcı geldi.dogum izinine çıkınca ne yapacagım bilmiyorum:)
cnm bende sebamed almak istiyorum ama çok fiyatlı o yüzden kararsız kaldım...Allah yardımcımız olsun herşey masraf...bazen kızıyorum amann bizim zamanımızda bunlar mı vardı diyorum... ya da kaç çocuk sebamed kullanabiliyor ki diyorum.. bazen de neyse kendimden şunu kısayım ona en iyisini alayım diyorum....
merhabalar haziran annelerii
çok karışık bir hafta sonu geçirdikk cumartesi akşamı fenalaşarak hastanelik oldum nst ye falan bağladılar sol böbreğimdede genişleme olmuş sağ böbreğimdede vardı o berbat akşamn en güzel yanı ultrasonda kızımn bizi gülücükle karşılamasıydı herkes çok kötüydü babam annem ablam eşim çok korktular ben ağrıdan ağlıyorum onlar benim çektiğim acı yüzünden geldiğim haleneyseki ben de bebeğimde iyiyiz çok şükür iğne ilaçlar falan toparlandım o akşamki aksilk sadece o değildi birde eve geldiğimzde kırık kilidimizi görünce panikledik hırsız çok şükürki eve girememiş Allah hepimizi bebişlerimizi bizi korusun rabbim yaşatmasın sıkıntıda olanın yardımcısı olsun
dün de kızımın bütün alışverişini yaptım Allaha şükürler olsun bi kaç eksiğimiz var onlarda gezdikçe gördükçe alınacak şeyler ben daha önce almamıştım tek tüktü yavrumun kıyafetleri şimdi tamamlandı.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
ponponlu çoraplar-eldivenler önlükler
chicco cam biberon emzik emzik askısı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun [/QUTE
geçmiş olsun canım. cicilerinizi de güle güle kullanın.
çok karışık bir hafta sonu geçirdikk cumartesi akşamı fenalaşarak hastanelik oldum nst ye falan bağladılar sol böbreğimdede genişleme olmuş sağ böbreğimdede vardı o berbat akşamn en güzel yanı ultrasonda kızımn bizi gülücükle karşılamasıydı herkes çok kötüydü babam annem ablam eşim çok korktular ben ağrıdan ağlıyorum onlar benim çektiğim acı yüzünden geldiğim haleneyseki ben de bebeğimde iyiyiz çok şükür iğne ilaçlar falan toparlandım o akşamki aksilk sadece o değildi birde eve geldiğimzde kırık kilidimizi görünce panikledik hırsız çok şükürki eve girememiş Allah hepimizi bebişlerimizi bizi korusun rabbim yaşatmasın sıkıntıda olanın yardımcısı olsun
dün de kızımın bütün alışverişini yaptım Allaha şükürler olsun bi kaç eksiğimiz var onlarda gezdikçe gördükçe alınacak şeyler ben daha önce almamıştım tek tüktü yavrumun kıyafetleri şimdi tamamlandı.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun [/QUTE
geçmiş olsun canım. cicilerinizi de güle güle kullanın.
sağol canımm....
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun
canım çok geçmiş olsun, aldıklarınızı da güle güle sağlıkla kullanın...
slm arkadaşlar 3 gündür giremiyorum. bugün işyerindeyim işler yoğun yazamadım bi türlü umaraım hepiniz iyisinizdir. ben yarın oğluşumu göremeye gideceğim inşallah herşey yolundadır sağlıklıdır. hepinizi kocaman öpüyoruummm.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun
kızlarrrrr slm bır sey sorucam şuan eşimi işten çıkarsalar yada kendı çıksa bana nekadar bakıyo ssk yada doğumu karsılaya bııomu
kızlarrrrr slm bır sey sorucam şuan eşimi işten çıkarsalar yada kendı çıksa bana nekadar bakıyo ssk yada doğumu karsılaya bııomu
amin canım çok sağol çok şükürki herşey yolundacanım çok geçmiş olsun bebişinin ve senin iyi olduğuna sevindim.. hırsızlarıda Allah yanına alsın..neyseki girememiş canım Allah bi daha yaşatmasın..
slm canım, geçen gün eltinin neden aranızı bozduğunu sormuştumda sonra çıkmam gerekti cevap yazamadım kusura bakma, insanlar bi garip gerçekten ama bütün iş eşinde bitiyo tabi, umarım vazgeçer bu tavırlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?