2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar nasılsınız? minesualp yatal çok güzel denemenizde iyi olmuş :)) güle güle kullanın.
nilobella zaten kız bebek hastasıyım elbiseleri görünce daha bi heveslendim maşallah hepsi birbirinden güzel, güle güle giyinsin senin fıstık.
hmnoglu canım eniştene çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin, bu arada fazla yorma kendini bebişine de sanada yazık valla.
bnmge canım sana da çok geçmiş olsun.

23 nisan topiği fena vurmuştu ama bugün biraz yoğunlaştı sanki çok iyi valla. bu arada kızlar bebek doğduktan sonra hemen yıkanıyomu yoksa bekliyo muyuz göbeği falan düşene kadar bilginiz var mı?

Evde olmak gerçekten cok zor,çalışmaya alışanlar için. 3 günlük tatil bile bana cok sıkıcı geldi.dogum izinine çıkınca ne yapacagım bilmiyorum:)

ama senin baya az kalmış canım,ne zamana kadar çalışmayı düşünüyorsun?ben 35 ya da 37 de bırakmayı düşünüyorum ama hayırlısı,Allah sağlık versin de:)

merhaba kızlar
bugün biraz daha kalabalığız anlaşılan
minesualp beşiğiniz hayırlı olsun deneme de gayet iyi
nilobella cicilerinize bayıldım çok güzeller güle güle kullansın miniğin

o konuda haklısın ama insan kendine para verirken kıyamıyor da onun için canı sağolsun diyor. biraz büyütelim daline falan geçeriz olmazsa. zaten başlı başına bezi bile para. ama ne yapcaksın.

merhabalar haziran annelerii
çok karışık bir hafta sonu geçirdikk cumartesi akşamı fenalaşarak hastanelik oldum nst ye falan bağladılar sol böbreğimdede genişleme olmuş sağ böbreğimdede vardı o berbat akşamn en güzel yanı ultrasonda kızımn bizi gülücükle karşılamasıydı herkes çok kötüydü babam annem ablam eşim çok korktular ben ağrıdan ağlıyorum onlar benim çektiğim acı yüzünden geldiğim haleneyseki ben de bebeğimde iyiyiz çok şükür iğne ilaçlar falan toparlandım o akşamki aksilk sadece o değildi birde eve geldiğimzde kırık kilidimizi görünce panikledik hırsız çok şükürki eve girememiş Allah hepimizi bebişlerimizi bizi korusun rabbim yaşatmasın sıkıntıda olanın yardımcısı olsun
dün de kızımın bütün alışverişini yaptım Allaha şükürler olsun bi kaç eksiğimiz var onlarda gezdikçe gördükçe alınacak şeyler ben daha önce almamıştım tek tüktü yavrumun kıyafetleri şimdi tamamlandı.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
ponponlu çoraplar-eldivenler önlükler
chicco cam biberon emzik emzik askısı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde) ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun

slm arkadaşlar 3 gündür giremiyorum. bugün işyerindeyim işler yoğun yazamadım bi türlü umaraım hepiniz iyisinizdir. ben yarın oğluşumu göremeye gideceğim inşallah herşey yolundadır sağlıklıdır. hepinizi kocaman öpüyoruummm.

canım çok geçmiş olsun, aldıklarınızı da güle güle sağlıkla kullanın...

slm canım, geçen gün eltinin neden aranızı bozduğunu sormuştumda sonra çıkmam gerekti cevap yazamadım kusura bakma, insanlar bi garip gerçekten ama bütün iş eşinde bitiyo tabi, umarım vazgeçer bu tavırlarından.

canım çok geçmiş olsun bebişinin ve senin iyi olduğuna sevindim.. hırsızlarıda Allah yanına alsın..neyseki girememiş canım Allah bi daha yaşatmasın..

kızlarrrrr slm bır sey sorucam şuan eşimi işten çıkarsalar yada kendı çıksa bana nekadar bakıyo ssk yada doğumu karsılaya bııomu

kızlarrrrr slm bır sey sorucam şuan eşimi işten çıkarsalar yada kendı çıksa bana nekadar bakıyo ssk yada doğumu karsılaya bııomu

canım işten çıkınca 6 ay sigortadan yararlanabiliyosun.doğumuda karşılar sanırım tam olarak bende bilmiyorum

canım ilk tanıştığımızda bana eşimin tüm ailesini kötüleyip durdu bende herkesi kendim tanımayı tercih ederim yenge dedim. ondan sonra da aramızda bişey geçmedi. Ama sonrasında hep ben yokmuşum gibi davrandı evlerine gittiğimizde bana sırtını dönüp oturdu. Hep eşime abin şöyle yapar senin yerinde olsa abin böyle yapar bu kadar iyi davranma diye telkinlerde bulundu. nerde olursak olalım sürekli eşimin çevresinde dolanıp durdu fısır fısır bişeyler anlatıp durdu. ne bileyim daha neler neler. eşime hakkımda yalan yanlış şeyler söyledi. Eşime sürekli bizim aielede şöyle böyle öyle yapma böyle yapma deyip duruyor. Ailesinin yanında kocamla uzak durmalıymış ayıpmış falan dedi hep bize ama onun dışında 2 eltim daha var herkes oldukça samimi eşiyle kaynanamında hoşuna gidiyor o samimiyet .eşimin ailesini bize hep kötü tanıttı. onun eşi kendisini evden dışarı çıakrmaz mesela işten gelir kocası , bi ihtiyaç varsa birlikte çıkarlar onun dışında evden çıkması yasaktır. artık çekemiyormu ne oluyor anlamış değilim canım . Ama çok sıkıntı yaşadık ve devam ediyorz sıkıntı yaşamaya mecburen bayramlar seyranlar , ölü düğün görüşüyoruz ve her defasında düşmanca davranıyor bana. zaten diğer eltilerlede arası yoktur. işte cins bişey off sinirim bozuluyor ya allahım bu kadını benden çok çok çok uzaklaştırsın görmek dahi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…