2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hoşbulduk canımm
evet hurmayı abartmadığın takdırde günde 2 3 tane yersen ve son haftada abartarak yersen açılmaya yardımcı oluyormuş kızloar
haa birde normal doğum yapanlar sancınız tuttuğunda sıcak suya papatya çayını atar oturursanızda açılma hızlanır bilginize
ben şimdiden aldım paketım hazır inş.
bence ye her gün 2 veya 3 adet canım rabbım kolay doğum versin cümlemıze

kızlar herkese selamlar,

geçmişe çok bakamadım hastalara gecmiş olsun, bebişlerini görenlerin gözü aydın.

Mine beşiğini güle güle kullan

Kraft Kraft Twist Travel Bebek Arabası Gri Siyah | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kraft Kraft 811 Dondy Otomatik Sallanan Elektrikli Beşik Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bizede haftasonu bunları hediye aldı kızımın amcası

Allah böylelerinden korusun valla canım, sen de iyi sabır varmış helal olsun ben olsam dayanamazdım, ay bak sinir oldum ya...

canım hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullansın miniğin

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
neyseki sen de bebeğinde iyisiniz
aldıklarınızı güle güle kullanın iyi olmuş çoğunu halletmen

ben de ikizler burcunu sevmiyorum ama erken doğmasın da ikizler olsun razıyım diyorum valla..

Kızlar neden ikizler burcunu sevmiyorsunuz bende ikizler burcuyum hatta yükselenimde ikiler tam bir ikizlerim :)) İkizler burcu çocukları çok zeki oluyorlar ve artistik bir havaları oluyor gittikleri yerde hemen fark edilirler.. Sağlıklı olsunda burcu çok o kadar önemli değil. Benim kızımında burcu yengeç ya da ikizler olacak bakalım hayırlısı artık :)

Teşekkürler canım..

Ben ilk ayları kusarak geçirdim 6-7 aylarda pek hareket etmedim havalarda kötüydü yürümedim ama şu son 2 aydır hareket ediyorum sürekli her anı değerlendiriyorum. Eskiden kadınlar hep normal doğum yaparmış çünkü çok hareketlilermiş doğuma kendilerini bilmeden hazırlamışlar bizim dönemimizde nazlılık dönemi aman hiçbirşey yapmaylım oturalım diyoruz aslında yanlış. Tabi ki çok yormamak gerekiyor ama hareket etmekte gerekiyor tabi...

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...

melabaa :)
nasılsınız annişlerr doğuran falan var mı :) herkes iyidir inş.

Aman aman 36. haftayı doldurmadan kimse doğurmasın lütfen :) Doktorum bana 1 Haziran a kadar sakın doğurayım deme dedi :)))

Allah böylelerinden korusun valla canım, sen de iyi sabır varmış helal olsun ben olsam dayanamazdım, ay bak sinir oldum ya...

Ay canım benim sağolasın bende pek sabırlı değilim eşimle çok kavga ettik bu mevzu yüzünden ama bir arpa boyu yol kademedik. Allah düşmanımın başına vermesin..

slmlar kızlarrr..
annişime geldim, sonra eniişteme hastaneye gittim geldim.
bi size bakiiim dedim.
dualarını için tekrardan teşekkürler...
kızlar beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamıza.

Eki Görüntüle 398632 Eki Görüntüle 398633 Eki Görüntüle 398634

son resimdekide benim koca bebek kocam. beşiği test etmek istmiş de.

çok güzelmiş cnm beşiğiniz, güle güle kullansın inşş minişin.
gerçi babası ondan önce davranmış, 2. el olmuş artık beşik ama olsun. yabancı değil sonuçta babası

Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis

hepsi çok güzeller cnm yaa
tam böyle prenses cicileri, iyi günlerde kullansın hepsini inşşş

maşallah cnm bebişine, bu temizlikle ilgili uyarını üzerime alıyorum
biz bebek arabasını haşimişcan dan aldık. saraçhane orası mı oluyodu?

ay aksilikler üstüste gelmiş ama Allah tan halletmişiniz cnm ya, geçmiş olsun hem hastalığına hem de hırsız olayı için...
aldıklarını da iyi günlerde kullanın inşş cnmm

kızlar benim iki gündür ara ara kasıklarıma inceden bir sancı giriyor
şimdiden normal mi?biraz korktum

Canım ağır bir iş yaptın mı ? Doktorum bugün bir gebem vardı temzilik yapmış 2 gün boyunca ağrıları olmuş doktorumda bugün gel demiş hemen doğuma almışlar 35. haftada. Eğer böyle bir şey varsa doktorunu ara hatta git bir görün canım ne olur ne olmaz...

vallahi çok bunaldımmmm
bu ilk iş günü hengamesi acayip yorucu
neyseki az kaldı
evimize gidip babamız gelene kadar bi sürü dinlenebiliriizzzzz
babamız yeni giti işe biz işten çıkıcaz ne sinir

kızlar sabah beri buralardayım ama site tamirdeydi. dünden beri galiba 500 liralık alışveriş yaptım ben de kocişe biraz sinir oldum da.. oh olsun bebişime birsürü ihtiyacını aldım bu vesileyle.. nevresim takımı,uyku seti, alez, patikler,eldivenler, kendime nevresim takımı, yine bebişe birsürü kıyafet... birazdan mesai bitiyo.. yarın üroloji dr una gideceğim, tahliller olsun,ona göre de kadın doğuma gidip iznimi ya da çalışabilir raporumu isteyeceğim. bir ay daha çalışsam, maddi olarak çok rahatlarız ek dersler yüzünden. bakalım yarın ne olacak???
canım abartmadan yemek lazım. diyetisyen bana medine hurmasını yasaklayıp trabzon hurmasını önermişti. şimdi ondan aldım, kayısı falan karışık yiyorum,cevizle güzel oluyo..

geçmiş olsun canım,leblebi yiyebilirsin,iyi gelir diye biliyorum.
canım leblebi üstüne su başlı başına ishal nedeni... bol bol su. b vitamini bir de patates haşlaması ve muz öneriyorum 15 gün önce ishalden hastaneye yatmış biri olarak.. sadece tuzlu su ve bemiks olan serum yaptılar. eve gittiğimde birşeycik kalmamıştı.. ona rağmen günlerce korkudan patates yedim ama haşlanmış olacak, yağsız şekilde..

çok geçmiş olsun canım her iki olay için de..

selam hamiş anneler,hiç yazamasamda takip ediyorum ikinci bebeğim olduğu için eşya olayına daha girmedim sadece chicconun trio for living travel set aldım birde pembiş giysiler aldım o kadar cicişlerini alanlar güle güle kullansın inşallah ....

mesai bitti herkese iyi akşamlar bu akşam kızımın odasını yerleştirmeye başlıyorum artık.öptüm kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…