- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.241
günaydın canım hoşgeldin bu hurmayı bende yeni duydum hem açılmada yapıyormuş ve doğumda kolaylık oluyormuş acaba bende yemeye başlasammı bir ara çok canım istedi 2 paket almıştım bir paketi kurtlu çıktıattım
canım ilk tanıştığımızda bana eşimin tüm ailesini kötüleyip durdu bende herkesi kendim tanımayı tercih ederim yenge dedim. ondan sonra da aramızda bişey geçmedi. Ama sonrasında hep ben yokmuşum gibi davrandı evlerine gittiğimizde bana sırtını dönüp oturdu. Hep eşime abin şöyle yapar senin yerinde olsa abin böyle yapar bu kadar iyi davranma diye telkinlerde bulundu. nerde olursak olalım sürekli eşimin çevresinde dolanıp durdu fısır fısır bişeyler anlatıp durdu. ne bileyim daha neler neler. eşime hakkımda yalan yanlış şeyler söyledi. Eşime sürekli bizim aielede şöyle böyle öyle yapma böyle yapma deyip duruyor. Ailesinin yanında kocamla uzak durmalıymış ayıpmış falan dedi hep bize ama onun dışında 2 eltim daha var herkes oldukça samimi eşiyle kaynanamında hoşuna gidiyor o samimiyet .eşimin ailesini bize hep kötü tanıttı. onun eşi kendisini evden dışarı çıakrmaz mesela işten gelir kocası , bi ihtiyaç varsa birlikte çıkarlar onun dışında evden çıkması yasaktır. artık çekemiyormu ne oluyor anlamış değilim canım . Ama çok sıkıntı yaşadık ve devam ediyorz sıkıntı yaşamaya mecburen bayramlar seyranlar , ölü düğün görüşüyoruz ve her defasında düşmanca davranıyor bana. zaten diğer eltilerlede arası yoktur. işte cins bişey off sinirim bozuluyor ya allahım bu kadını benden çok çok çok uzaklaştırsın görmek dahi istemiyorum.
canım hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullansın miniğinkızlar herkese selamlar,
geçmişe çok bakamadım hastalara gecmiş olsun, bebişlerini görenlerin gözü aydın.
Mine beşiğini güle güle kullan
Kraft Kraft Twist Travel Bebek Arabası Gri Siyah | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kraft Kraft 811 Dondy Otomatik Sallanan Elektrikli Beşik Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bizede haftasonu bunları hediye aldı kızımın amcası
merhabalar haziran annelerii
çok karışık bir hafta sonu geçirdikk cumartesi akşamı fenalaşarak hastanelik oldum nst ye falan bağladılar sol böbreğimdede genişleme olmuş sağ böbreğimdede vardı o berbat akşamn en güzel yanı ultrasonda kızımn bizi gülücükle karşılamasıydı herkes çok kötüydü babam annem ablam eşim çok korktular ben ağrıdan ağlıyorum onlar benim çektiğim acı yüzünden geldiğim haleneyseki ben de bebeğimde iyiyiz çok şükür iğne ilaçlar falan toparlandım o akşamki aksilk sadece o değildi birde eve geldiğimzde kırık kilidimizi görünce panikledik hırsız çok şükürki eve girememiş Allah hepimizi bebişlerimizi bizi korusun rabbim yaşatmasın sıkıntıda olanın yardımcısı olsun
dün de kızımın bütün alışverişini yaptım Allaha şükürler olsun bi kaç eksiğimiz var onlarda gezdikçe gördükçe alınacak şeyler ben daha önce almamıştım tek tüktü yavrumun kıyafetleri şimdi tamamlandı.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
ponponlu çoraplar-eldivenler önlükler
chicco cam biberon emzik emzik askısı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun
canım hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullansın miniğin
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
neyseki sen de bebeğinde iyisiniz
aldıklarınızı güle güle kullanın iyi olmuş çoğunu halletmen
ben de ikizler burcunu sevmiyorum ama erken doğmasın da ikizler olsun razıyım diyorum valla..
Canim masallah sana da bebisine de.
Ben hamileligin basindan beri hic yerimde oturmadim desem yeridir. Oyle buyuk ev temizliklerine kalkismadim ama surekli yurudum. Yoga yaptim, carsi pazar gezdim. Bir iki kere kramp girdi o kadar. Ne bir sanci, ne bir zorlanma, hic birsey olmadi. Erken dogum riski tasimayan herkes bence cok hareketli olmali. Obur turlu kaslar, iskelet hareketsizlikten daha cok aci veriyor. Ayrica normal dogumu baslatacak sancilar gelmiyor, mecburen sezeryan yapiyorlar. Dikkatli olalim tabii ama kendimizi de birakmayalim.
çok karışık bir hafta sonu geçirdikk cumartesi akşamı fenalaşarak hastanelik oldum nst ye falan bağladılar sol böbreğimdede genişleme olmuş sağ böbreğimdede vardı o berbat akşamn en güzel yanı ultrasonda kızımn bizi gülücükle karşılamasıydı herkes çok kötüydü babam annem ablam eşim çok korktular ben ağrıdan ağlıyorum onlar benim çektiğim acı yüzünden geldiğim haleneyseki ben de bebeğimde iyiyiz çok şükür iğne ilaçlar falan toparlandım o akşamki aksilk sadece o değildi birde eve geldiğimzde kırık kilidimizi görünce panikledik hırsız çok şükürki eve girememiş Allah hepimizi bebişlerimizi bizi korusun rabbim yaşatmasın sıkıntıda olanın yardımcısı olsun
dün de kızımın bütün alışverişini yaptım Allaha şükürler olsun bi kaç eksiğimiz var onlarda gezdikçe gördükçe alınacak şeyler ben daha önce almamıştım tek tüktü yavrumun kıyafetleri şimdi tamamlandı.
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
ve aklıma gelmeyen unuttuğum bir çok şey(aldıklarımın içinde)ufak tefek eksikleride gezdikçe alacağız alışverişin önemli bir kısmını bitirdim çok şükür kızlar şunuda al bunuda dediğiniz şeyler olursa söyleyin aklımda bulunsun
melabaa :)
nasılsınız annişlerr doğuran falan var mı :) herkes iyidir inş.
canım hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullansın miniğin
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
neyseki sen de bebeğinde iyisiniz
aldıklarınızı güle güle kullanın iyi olmuş çoğunu halletmen
Allah böylelerinden korusun valla canım, sen de iyi sabır varmış helal olsun ben olsam dayanamazdım, ay bak sinir oldum ya...
kızlar beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamıza.
Eki Görüntüle 398632 Eki Görüntüle 398633 Eki Görüntüle 398634
son resimdekide benim koca bebek kocam. beşiği test etmek istmiş de.
Kizlar bunlar dun gelen hediyelerimizin bir kismi.
El orgusu hirka ve yelegimizi buyukanneannemiz yaptirmis.
Yesil elbise, 1 yas icin. Seneye giyecek artik.
Kirmizi etekli tulumu ben aldim.
Geri kalanlari babaannemiz almis
Günaydın anneler,
Bugün kızımla doktora gittik 42. cm 1.700 gr olmuş büyümüş kızım benim :) Doktorum sakın ağır işler temizlik falan yapma dedi bu hafta 2 kişi erken doğum yaptı sakın temizlik işlerini abartma dedi bende a yok yormam kendimi öyle dedim. Sizde dikkat edin kızlar hareketlide olalım ama kendimizi yormadan yapalım...
Bu arada haftaya kızımın bebek arabasını almayı düşünüyoruz aranızda Saraçhane'den bebek arabası alan var mı ya da Havuzluhan'dan ?
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
kızlar benim iki gündür ara ara kasıklarıma inceden bir sancı giriyor
şimdiden normal mi?biraz korktum
çok güzelmiş cnm beşiğiniz, güle güle kullansın inşş minişin.
gerçi babası ondan önce davranmış, 2. el olmuş artık beşik ama olsun. yabancı değil sonuçta babası
yok tatlım ya ne ağır işi iş bile yapmıyorum
eğer biraz artar ya da devam ederse dr a gidicem
canım abartmadan yemek lazım. diyetisyen bana medine hurmasını yasaklayıp trabzon hurmasını önermişti. şimdi ondan aldım, kayısı falan karışık yiyorum,cevizle güzel oluyo..günaydın canım hoşgeldin bu hurmayı bende yeni duydum hem açılmada yapıyormuş ve doğumda kolaylık oluyormuş acaba bende yemeye başlasammı bir ara çok canım istedi 2 paket almıştım bir paketi kurtlu çıktıattım
canım leblebi üstüne su başlı başına ishal nedeni... bol bol su. b vitamini bir de patates haşlaması ve muz öneriyorum 15 gün önce ishalden hastaneye yatmış biri olarak.. sadece tuzlu su ve bemiks olan serum yaptılar. eve gittiğimde birşeycik kalmamıştı.. ona rağmen günlerce korkudan patates yedim ama haşlanmış olacak, yağsız şekilde..geçmiş olsun canım,leblebi yiyebilirsin,iyi gelir diye biliyorum.
çok geçmiş olsun canım her iki olay için de..merhabalar haziran annelerii
7 tulum
7 ayaksız tulum
7 alt üst takım
8 0-3 ay zıbın
8 3-6 zıbın
3 hastane çıkışı
nuk göğüs pedi 40lı
battaniye 5 tane
bir tane nevresim takımı
park yatak (70*110)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?