- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.421
doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?
doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?
kızlar doğum fiyatlarınız ne kadar pahalı ya ne bu böyle bizimde özel hemde tertemiz otel gibi özel yani maşallah normal 480 tl sezeryan 680 tl ne bu sizinkiler uçmuşşşşşşşşşşşşşş:26:
bu fiyatlara hersey dahil mi? refakatci, kalma vs hepsi?
ben bayndira gidiyordum ama drum ayrildi ortada kaldim anlayacagin. en son cag'a gittik ama kararsizim devam etsem mi diye? daha simdiden 2haftada bir kontrole cagirdi ki ben 31.haftanin basindaydim gittigimde. ve kan tahlil vs hic bisey istemedi sanki pek ilgilenmedi gibi geldi bilmiyorum yada ben oyle hissettim
himm demek farkli fiyat uyguluyorlar. gerci bu saatten sonra kendi doktorum olmayinca pek icime sinmeyecek neresi olursa. insan alistigi dr.u ariyor malesef.
kızlar doğum fiyatlarınız ne kadar pahalı ya ne bu böyle bizimde özel hemde tertemiz otel gibi özel yani maşallah normal 480 tl sezeryan 680 tl ne bu sizinkiler uçmuşşşşşşşşşşşşşş:26:
ayy bencede kızlar ya bu ne fiyatlar böyle
bende özel hastanede yapıcam inş doğumu..
normal doğumda 200 sezeryanda 350 tl imiş.
üstelik hastane yeni her yer tertemiz misler gibi..
büyük şehirler de doğurmak da zormuş
kızlar bu arada 2 makina bebeğin çamaşırlarını yıkadım..
bi de buzdolabımı temizledim her bişeyini yıkadım dışını da cifledim..
gidip yerleştiricem ama çok yorulmuşum azcık oturup size bakam dedim..
işlerimi bitireyim yine gelirim anacım byyy
bu fiyatlara hersey dahil mi? refakatci, kalma vs hepsi?
ben bayndira gidiyordum ama drum ayrildi ortada kaldim anlayacagin. en son cag'a gittik ama kararsizim devam etsem mi diye? daha simdiden 2haftada bir kontrole cagirdi ki ben 31.haftanin basindaydim gittigimde. ve kan tahlil vs hic bisey istemedi sanki pek ilgilenmedi gibi geldi bilmiyorum yada ben oyle hissettim
sen hastane arıyorum demiştin sanırım. ben biraz koptum topikten diğer arkadaşa yazıyorum diye düşündüm. akay ı düşünebilirsin GkcG. başak hnm da tolga bey de iyiler.
ayy bencede kızlar ya bu ne fiyatlar böyle
bende özel hastanede yapıcam inş doğumu..
normal doğumda 200 sezeryanda 350 tl imiş.
üstelik hastane yeni her yer tertemiz misler gibi..
büyük şehirler de doğurmak da zormuş
kızlar bu arada 2 makina bebeğin çamaşırlarını yıkadım..
bi de buzdolabımı temizledim her bişeyini yıkadım dışını da cifledim..
gidip yerleştiricem ama çok yorulmuşum azcık oturup size bakam dedim..
işlerimi bitireyim yine gelirim anacım byyy
sen nerdesin canim oraya gelelim valla ankarada en ucuz hastane bile 1000den asagi fiyat vermiyor sanirsin cocugu onlar doguracak sonrada altin suyuna batirip sana verecek.
ben de en son 32 de gittim ve artık 2 hafta da bir gel dedi. her gidişimde uzun uzun konuşuyoruz. bebeğin durumu, yapmam gerekenler falan. tahlil her gidişimde yapmıyor. 29 hafta kan idrar tahlili yaptırdım. 32 de istemedi. gerek olmadıkça istemiyor. bi de artık sanırım nstye gircez her gidişimizde.
konyadayım gelin 1,5 saatte hızlı trnlesanırım oyle sizinkiler abartmış olayı :26:
ben hiç konuşmayım ozaman 3400-3800 arası benim doğum parası
sanirim tolga bey hasta almiyor coskun bey ve basak hanim var demislerdi bana ama gecen hafta gitmem gerekiyordu ve randevu gunu ve saati denk gelmeyince (esim de gelebilsin diye) cag'a gitmeye karar verdik. oyle kaldi iste hala kararsizim. cag'da dogum 1500(normalde sezeryanda) epidural verirse fiyat biraz daha artiyormus bir de 1 gunden fazla kalirsan arti 150 tl yatak ucreti daha aliyormus.
konyadayım gelin 1,5 saatte hızlı trnlesanırım oyle sizinkiler abartmış olayı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?