2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?

kızlar doğum fiyatlarınız ne kadar pahalı ya ne bu böyle bizimde özel hemde tertemiz otel gibi özel yani maşallah normal 480 tl sezeryan 680 tl ne bu sizinkiler uçmuşşşşşşşşşşşşşş:26:

doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?

bu fiyatlara hersey dahil mi? refakatci, kalma vs hepsi?

ben bayndira gidiyordum ama drum ayrildi ortada kaldim anlayacagin. en son cag'a gittik ama kararsizim devam etsem mi diye? daha simdiden 2haftada bir kontrole cagirdi ki ben 31.haftanin basindaydim gittigimde. ve kan tahlil vs hic bisey istemedi sanki pek ilgilenmedi gibi geldi bilmiyorum yada ben oyle hissettim

sen nerdesin canim oraya gelelim valla ankarada en ucuz hastane bile 1000den asagi fiyat vermiyor sanirsin cocugu onlar doguracak sonrada altin suyuna batirip sana verecek.

tam ayrıntılı konuşmadım ama ilk sorduğumda paket fiyatları demişlerdi. yani normal doğumda bir gün yatış, refakatçi, bebeğin yenidoğan bakımı; sezeryanda da 2 gün yatış, refakatçi ve bakım dahil. cumartesi gidince ayrıntılı öğrencem. bi de odalarına bakcam nasılmış.

himm demek farkli fiyat uyguluyorlar. gerci bu saatten sonra kendi doktorum olmayinca pek icime sinmeyecek neresi olursa. insan alistigi dr.u ariyor malesef.

evet 1000tl kadar fark var ikisi arasında.dediğin gibi insan doktoruna bikere guvendikten sonra başka doktor içine çok zor siniyor.

ayy bencede kızlar ya bu ne fiyatlar böyle
bende özel hastanede yapıcam inş doğumu..
normal doğumda 200 sezeryanda 350 tl imiş.
üstelik hastane yeni her yer tertemiz misler gibi..
büyük şehirler de doğurmak da zormuş

kızlar bu arada 2 makina bebeğin çamaşırlarını yıkadım..
bi de buzdolabımı temizledim her bişeyini yıkadım dışını da cifledim..
gidip yerleştiricem ama çok yorulmuşum azcık oturup size bakam dedim..
işlerimi bitireyim yine gelirim anacım byyy

herkese selamlar

bugün geç kaldık. hastaneler konusulmus hemde bi sürü ankaralı varrrr.
Bizde varız ankaradan
hrs ye gidiyorum bendeee çok çok memnunum

seninki bizden de ucuzmuş bende büyükşehirdeyim cnm

ben de en son 32 de gittim ve artık 2 hafta da bir gel dedi. her gidişimde uzun uzun konuşuyoruz. bebeğin durumu, yapmam gerekenler falan. tahlil her gidişimde yapmıyor. 29 hafta kan idrar tahlili yaptırdım. 32 de istemedi. gerek olmadıkça istemiyor. bi de artık sanırım nstye gircez her gidişimizde.

sen hastane arıyorum demiştin sanırım. ben biraz koptum topikten diğer arkadaşa yazıyorum diye düşündüm. akay ı düşünebilirsin GkcG. başak hnm da tolga bey de iyiler.

sanirim tolga bey hasta almiyor coskun bey ve basak hanim var demislerdi bana ama gecen hafta gitmem gerekiyordu ve randevu gunu ve saati denk gelmeyince (esim de gelebilsin diye) cag'a gitmeye karar verdik. oyle kaldi iste hala kararsizim. cag'da dogum 1500(normalde sezeryanda) epidural verirse fiyat biraz daha artiyormus bir de 1 gunden fazla kalirsan arti 150 tl yatak ucreti daha aliyormus.

200 tl mi? valla süpermiş fiyatı.ankarada özel hastanelerin çoğunda fiyatlar uçmuş durumda malesef ben oğluşumun kıyafetlerini hal yıkamadım buaralar acayip bir miskinlik var üstümde sonum ne olacak bilmiyorum valla:18:

sen nerdesin canim oraya gelelim valla ankarada en ucuz hastane bile 1000den asagi fiyat vermiyor sanirsin cocugu onlar doguracak sonrada altin suyuna batirip sana verecek.

konyadayım gelin 1,5 saatte hızlı trnle sanırım oyle sizinkiler abartmış olayı :26:

bana 30da demis oldu 2 haftada bir gel diye. hemde hemen nst ye bagladi onun disinda da bisey istemedi. ultrasonda bakti herseyi normal dedi o kadar. 2 hafta sonra gorusuruz deyip kapinin onune koydu :))

ben hiç konuşmayım ozaman 3400-3800 arası benim doğum parası

sgk anlaşması var mı hrs nin? bayındırın yok. hrs yi bende duymuştum hatta evime de çok yakın ama hemşirelerle falan ilgili olumsuz şeyler duyunca gitmekten vazgeçtim.fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi.sen memnun musun hastaneden?

epiduralde + 500 farkediyor diye biliyorum. ama akayda sadece normal epiduralde fark alıyolarmış. sezeryan epiduralde aynı fiyatımız demişti. sanırım akayda da normalde 1 günden epiduraldede 2 günden fazla olursa alırlar. ama ne kadar bilmiyorum. hiç sormadım. bu hafta konuşmam lazım. hastaneler çok pahalı. ben de akaya başlamış bulundfum. sonra fatih üniversitesinden randevu almak istedim ondan da alamadım. hasta kabul etmiyormuş. öylece kaldı. alışınca değiştirmek zor. evet tolga bey sanırım riskli gebelikler ve tüp bebekle ilgileniyor. bi arkadaşım da başak hanımdan randevu almak istemişti. en erken 15 gün sonr mı demişler ne. ben araştırırken önce hastaneyi araştırmıştım. bebek yoğunbakım falan var mı diye. güven çok iyiydi ama fiyatlar biraz daha pahalı ve sgk ya bakmıyor bazı bölümler dışında. ben de akay a karar verdim. doktorumu da memleketimden geldiği için seviyorum. daha önce niğde de doğum hastanesinde çalışmış ve arkadaşımın ve annemim bikaç arkadaşının doğumlarını da o yaptırmış. o yüzden biraz da içime sindi.

ben hiç konuşmayım ozaman 3400-3800 arası benim doğum parası

burada da 7bini bulan hastaneler var. o parayla cocuguma yatirim yaparim ya. devlette hem kalabalik hem ilgisiz hemde steril degil yoksa o kadar paraya yazik. arkadasim gecen hafta hacettepede dogum yapti sezeryanla. 10 gundur yuksek ates ve enfeksiyondan hastanede yatiyor sutunu sagip eve gonderiyor daha bebegini dogru durust goremedi bile. Allah kimseye oyle bisey vermesin ama o kalabalikta ilgilenmiyorlar ve bence daha cok sorun cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…