- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.401
evet canım ben yaşıyorum aynısını sanki kafası kasıklarımda gibi geliyo rahat yürüyemiyorum ve sağ bacağım belimden itibaren çekiliyo normalmiş bunlar.
ohh işlerimi hallettim rahatladım valla
şimdi de kendime koca bi kase cacık yaptım ve hem size bakıyorum, hem bana herşey yakışırı izliyorum, hem de onu yiyorum.
i yandan da akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum:26:
ya o bacak çekmesi bende de varrr, sağ bacağım özellikle
bu arada sana da günaydın
hayırlı hbrlerle gel inşş dr dan cnmm..
akıllıbıdıka da slm söle, bebişlerin iyi olmasına çok sevindimmm
uyurken normal doğum nasıl olcak kiiiben de ondan istiyorum o zmnn
demek onlar kasılma, ben de bnm hiç kasılmam olmuyo diyodumm. meğerse oluyomuş
ya var ya bu erkekler hiç anlamıyo bizleri
konuşma bnce de
saol cnm duaların için..
ben de haftaya hazırlicam, bn 33 haftalık olcam o zamana. ama dursun bi kenarda nolur nolmaz
aynı şeyi ben yaşadım canım 1 ay önce. topallıyordum eşim kalçamın üzerinde oturamayınca simit aldı şu ortası boş olan oturaklardan onda biraz rahat ediyordum. acayip birşey yaa.. magnezyum ve kalsiyum al. Geçiyor ama merak etme..
merhaba anneler aranıza yeni katılım umarım keıflı sohbetler geciririz...bu arda ankaradan kimler var?
bende yavaştan başlıycam canta hazırlamaya acak bı konuda kararsızım???bbebegın kıyafetlerını yıkamam gerekiyor ama bu kezde yeeni goruntusu gıdecek e yıkamadanda olmayacak...bidee yumusatıcı kullanıyor musunuz?
merhaba anneler aranıza yeni katılım umarım keıflı sohbetler geciririz...bu arda ankaradan kimler var?
canım ben herşeyini yıkadım bişey olmuyo yeni gibiler hala ayrıca yumuşatıcı ilk 6 ay tavsiye edilmiyomuş, bu arada istersen sadece bi sudan geçir durulama yap yani renkleri solmaz o zaman.
hoşgeldin canım. ben varım ankara dan.
herkese merhaba
ankaradaki arkadaslar bisey danisicam CAG HASTANESINDE dogum yapan (kendi yada tanidigi) var mi? bayindira gidiyordum ve doktorum istifa etti baska yere de gecmeyi dusunmuyormus bi sure ortada kaldim tam son haftalarda. dun cag hast. gittik. dr. fena deil gibi ama ne bileyim alistigim dr olmayinca kotu oldu. ne yapayim sizce?
hosbuldum tatlım. kontrollerını hangı hastanede yapıosun?
ben sogutozu bayindira Burak Gultekine gidiyordum. sen konustun mu fiyat bayindir ile??? sogutozu 4bun gibi bir paket fiyat veriyordu ama biz son durumu konusmamamistik.
valla bebegin camasirlarinin yeni gorunmesi degil saglikli olmasi onemli. sonucta paketli almis bile olsan tekstil artigi olur kumaslarda giydirmeden mutlaka yikamak ve utulemek lazim cunku ilk dogduklarinda cok hassas oluyorlar. ben yikadim hala yeni gorunumunden bisey kaybetmedi hic biri.
ben akay a gidiyorum başak hanıma.
basak hanmi bende duymustum. memnun musun? akayda dogum fiyatlari nasil?
ben doktorumla hiç konuşmadım fiyatı ama eşimin arkadası bayındırda çalışıyor kavaklıderede 3200 mus paket fiyatı.yani söğütözüyle farklıymış fiyatlar 10 gün sonra kontrolum var unutmazsam o zaman kesin fiyatı öğrencem
doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?