2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bebek çantası sorulmuş ben hazırladım valla nolur nolmaz gerçi bi takım daha gecelik alıcam ama olsun en azından işime yarar bu şimdilik.
utopya canım iznin hayırlı olsun , ayrıca güzel haberlerle gelirsin inşallah dr dan, akıllıbıdığa bizden de selam söyle herşeyin yolunda olmasına sevindim.
evet canım ben yaşıyorum aynısını sanki kafası kasıklarımda gibi geliyo rahat yürüyemiyorum ve sağ bacağım belimden itibaren çekiliyo normalmiş bunlar.

anlaşıldı kızlar bu haftalarda normal demekki ben de bi an korktum fıtık başlangıcı da varda bende acaba ondanmı dedim, magnezyum alıyorum kalsiyum dr verdi ama daha başlamadım olmazsa ona da başklayayım artık, cevaplarınız için teşekkür ederim.

bende yavaştan başlıycam canta hazırlamaya acak bı konuda kararsızım???bbebegın kıyafetlerını yıkamam gerekiyor ama bu kezde yeeni goruntusu gıdecek e yıkamadanda olmayacak...bidee yumusatıcı kullanıyor musunuz?

canım ben herşeyini yıkadım bişey olmuyo yeni gibiler hala ayrıca yumuşatıcı ilk 6 ay tavsiye edilmiyomuş, bu arada istersen sadece bi sudan geçir durulama yap yani renkleri solmaz o zaman.

valla bebegin camasirlarinin yeni gorunmesi degil saglikli olmasi onemli. sonucta paketli almis bile olsan tekstil artigi olur kumaslarda giydirmeden mutlaka yikamak ve utulemek lazim cunku ilk dogduklarinda cok hassas oluyorlar. ben yikadim hala yeni gorunumunden bisey kaybetmedi hic biri.

bayındırda hangi doktora gidiyordun canım?ben kavaklıdere bayındıra gidiyorum doktorum ünal eren ve çok memnunum eğer çağ'daki doktor içine sinmediyse tavsiye edebilirim.bir de doktorunla doğum fiyetını konuşmuşmuydun? ne kadara yapacaktın bayındırda doğumu?

merhaba anneler aranıza yeni katılım umarım keıflı sohbetler geciririz...bu arda ankaradan kimler var?

hoşgeldin :) bende ankaradayım

slm kızlar bizde çantamızı hazırladık geç kamayın derim bende benimde bi terlik bi atlet kaldı hepsini hazırlıyım en önemlilerini koydum gerçi
hayırlısı olsun inş haklarımızda rabbim sağ salim kucağımza almak nasıp etsin az kaldı artık

ben sogutozu bayindira Burak Gultekine gidiyordum. sen konustun mu fiyat bayindir ile??? sogutozu 4bun gibi bir paket fiyat veriyordu ama biz son durumu konusmamamistik.

ben sogutozu bayindira Burak Gultekine gidiyordum. sen konustun mu fiyat bayindir ile??? sogutozu 4bun gibi bir paket fiyat veriyordu ama biz son durumu konusmamamistik.

ben doktorumla hiç konuşmadım fiyatı ama eşimin arkadası bayındırda çalışıyor kavaklıderede 3200 mus paket fiyatı.yani söğütözüyle farklıymış fiyatlar 10 gün sonra kontrolum var unutmazsam o zaman kesin fiyatı öğrencem

aynen cnm ben geçen ay bitirdim o işlerimi herşeyinşizi dalin sabun ve dalin yumuşatıcı ile yıkadım misler gibi bebek kokouyolarrr programıda kısa ve sıkmayı az olana ayarladım ütüledim gıcır gıcır mis gibi her gelen bakıyo sanki diyolar yıkanmamış hatta yıkadınmı diye şaşıran var bende sevmem kendimede bişey alsam hemen yıkarım yıkamadan giymem heleki iç çamaşırları
korkmayın bebek yumuşatıcısı ve sabunları ile hiçbirşey olmuyolar prorgamınıda ayarladınızmı 30 derecede ütüledinizmi yepyeni tertemizzzz

himm demek farkli fiyat uyguluyorlar. gerci bu saatten sonra kendi doktorum olmayinca pek icime sinmeyecek neresi olursa. insan alistigi dr.u ariyor malesef.

doktorumdan çok memnunum. akay da normal doğum 2.250, normal epidural 2750, sezeryan 3000 tl. sen hangisine gidiyorsun?

sen hastane arıyorum demiştin sanırım. ben biraz koptum topikten diğer arkadaşa yazıyorum diye düşündüm. akay ı düşünebilirsin GkcG. başak hnm da tolga bey de iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…