2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi fikir zaten burda is cikisina falan denk gelirse dogum hastaneye varmam 2 saati bulur ki konyaya gitmek daha hizli olur bu durumda bi de trende dogururmusum

yani hızlı trende doğuran kadın diye de tarihe geçrsin

aman yok ben de bişey beklemiyorum onlardan. lafa gelince bi tanecik torunları, çok sevicekler çok şımartıcaklar ama icraat sıfır
bnm kocam herbi masrafımı karşılar doğumda çok şükür.

kızlar doğum fiyatında uçmak için ist. a gelin valla. acıbadem vb gibi hastaneler 10000tl gibi rakamlar bile sölüyolar.
yani istanbulda o fiyata doğum yapanlar var

ben fatih hastanesine de gitmistim. kardesimin kontrolu vardi ve beklerken bebegin cinsiyetini ogrenelim diye gitmistik ama orda da hep pratisyen dr.lar bakiyor pek ilgili degiller yani. prof. istersende dedigin gibi randevu almak vs hersey zor. aman ya bazen diyorum bi ebe bulup evde dogurcam diye

önemli olan prıof mraf olması değil ya işinin ehli olsun bilinçli ve gerçekten hastasına önem veren dr olsun ne drlar var kasap gibi o yüzden dr un hastasına karşı olan tutumu çok çok önemli benceeeee bide işini iyi yapması ünvanı değil

10000 tl derken?:44: herhalde sancıyı falan onlar çekiyolar annelerin yerine ankara uçmuş sözümü 10000tl yi duyunca geri alıyorum

10000 tl derken?:44: herhalde sancıyı falan onlar çekiyolar annelerin yerine ankara uçmuş sözümü 10000tl yi duyunca geri alıyorum

evet canim sanciyi cekiyorlar dogumu yapiyorlar sana da bebegi kucagina verip eve yolluyorlar sen hic yorulmuyorsun 10bin ne yaaaaaaa neler yapilir o parayla. hayir ekstra bisey olsa helali his olsun da anlayamiyorum gercekten ne bu???

doğum fiyatlarını konuşunca içim sıkıldı. ya ben büyükşehirde yaşamak istemiyorum. tamam seçenek çok ama bu şekilde de fiyatlar katlıyor. hepsi aynı şeyi yaptıracak sonuçta.

ne kadar pahalıymış Ankara
İstanbul'dayım 650 liraydı en son mecburi sezaryen normal doğum 550 isteğe bağlı sezaryen 750 bu fiyatlar 100 tl zamlanmış hali bu aradaa
biz acıktıkkkk

selamlar
doktordan geldik
oğlum 1746 gram olmuş
31+3 iken 31 hafta çıktı kilosu ama normaldir heralde
baş 32+5
uyluk 30+5
karın 31+5 çıktı
kafa büyük bacak küçük yine her zamanki gibi
suyum biraz azmış, bol bol dinlen, tvyi de yatarak izle dedi (sürekli ev işi yapan hanımlara duyrulur, kesinlikle yormuyosun artık kendini her fırsatta uzanıyorsun dedi)
nstde sanırım bir sıkıntı çıkmadı çünkü sormayı unuttum
ama çıksa söylerdi heralde dedim
nst ile ilgili oğlun çok hareketli dedi
suyunu da kafaya takma bebeğe yetecek kadar var, üstelik hareketli bebek mutlu bebektir, seninki de çok hareketli herşey yolunda dedi
çok sevimli bir kadın
kötü haber tellalı değil yani
hep olumlu konuşuyor çok seviyorum bu huyunu
izne de ayrıldım işte okula verdim raporumu
doktorum da bol bol uyu dinlen dedi işte
2 hafta sonrasına da randevu verdi
3 lt su ve sola yatış dedi

hastanelerden konuşulmuş
akayda ablam doğum yaptı
hemşirelerinden çok memnun kalmasak da anestezist gayet iyi
doktoru tolga beydi
hastane odası falan da güzel
epidural sezeryan olmuştu 2 gece yattı

ben akropole gidiyorum, memnunum
hiçbişeyde fiyat farkı yok
normal sezeryan epidural olsun olmasın 1500 tl
hayırlısıyla bir gelelim o günlere

canım maşallah bebişine doktorun sorun olmadığını söylediği sürece bence hiç kafasına kilosuna takılma bu çocuk senin yada eşinin genlerini alcak sonuçta sağlıklı olması değilmi önemli olan Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepsi Rabbime emanet.ultrason ölçüleri ne kadar net olabilirki zaten..

maşaallah oğluna utopyacımm...
bi sorun olsa dr zaten söyler, o yüzden can sıkıcak bişi yok bak.
darısı doğum kilolarını paylaştığımız günlere inşşş

bebeğine maşAllah canm
Allah sağlıcakla zamanımıızı doldurmayıı nasip etsin bol bol dinlenirsin artık evdesin nasıl olsa izninde hayırlı olsun sola yatış dedin de ben sağ tarafıma yatınca rahat yatabiliyorum :26:

maşaallah oğluna utopyacımm...
bi sorun olsa dr zaten söyler, o yüzden can sıkıcak bişi yok bak.
darısı doğum kilolarını paylaştığımız günlere inşşş

sağolun kızlar
ben kafama takmıyorum zaten artık
oğlumuzun boyu kısa olacak işte biz kabullendik
suyum da artar inşallah
bebek hareket edebildiğine göre yeterli zaten ama daha çok olsa daha mutlu olurum dedi doktor
artar inşallah

nursenaa canım bebeği besleyen damarlardan kan en güzel sola yatışta akıyor
o yüzden sola yatmak en güzeli
yatabildiğin kadar yat
çok da kasmaya gerek yok ama genelde sola yatmaya gayret ediyorum

maşallaah sizeeee
allah kucağımıza aldığımızı da göstersin
stressiz annişler mutlu bebişler

Utopya masallah ogluna
akropolu soylemistin hatirliyorum ama bize cok ters bir de yenidogan unitesi yok demistin sanirim. gerci butun hastanelerin bir +si - si var zaten. bende hep sola yatiyorum ama son gunlerde sabaha karsi sirt ustu dondugumu fark ettim cunku artik nefes alamiyorum sabahlari da burnum tikali kalkiyorum

ben de çok özen gösteriyorum sola yatayım diye ama istemsiz dönüyorum sanırsam
yarın ben de meleğimi görmeye gidicem inşAllahhh çok sabırsızlanıyorum

maşallaah sizeeee
allah kucağımıza aldığımızı da göstersin
stressiz annişler mutlu bebişler
şu zamana kadar herbişeyini kafama taktım
artık takmıyorum yaa
eşim de diyorki kısacık bişey olcak vurcaz kafasına
diyorum kızlar beğenmez
aman bize kalır o da diyor
geyiğe vurduk artık iyice işi

evet yenidoğan ünitesi yok
fakat 32. haftadan sonra doğan bebekler için gerekli doktoru küvezi vs. var
arkadaşın bebişin de ciğer gelişiminde sorun oldu erken doğurdu akropolde
küveze aldılar hemen doktorlar hemşireler çok ilgilendi
1 gün olmadan çıkardılar geri,şimdi turp gibi
32den önce olursa bize gelme dedi doktorum, inşallah sıkıntı olmaz

sürekli sola yatmak çok zor zaten
ben her tarafa yatıyorum napayım
ama uyanınca soluma dönüyorum işte hep

maşallah oğluşuna benim paşanın da kafası önden gidiyormuş ben hep sola yatmaya çalışıyorum ama sol bacağıma devamlı kramp giriyor ve uykumdan uyandırıyor

canım su için hatırlarsın aylarca benimde suyum azdı artık normal bol bol su iç diyor doktorum ama bi prof. bana suyumun az olduğunu su içmemin artırıp artırmayacağını sorduğumda su içmen bişiyi değiştirmez amniyo suyunu bebek üretiyor demişti.yani bünyeylemi alakalı nedir bu su işi anlamadım.ama son haftalara doğru amniyo sıvısı azalıyormuş sanırım.

kızlar benimde ellerim uyuşuyor sabaha karşı uyandığım zaman kas katı oluyorlar sallıyorum ancak kendine geliyor..biraz internette araştırdım KARPAL TÜNEL SENDROMUymuş gebelikte olurmuş ve gebelikten sonra kendiliğinden geçermiş.
başka yaşayan varmı bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…