- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.521
merhaba canım, aynı durum benim için de geçerli. son muayenede geçen hafta bebişin kafası 37 haftalık ölçüde çıktı. yani 4 hafta önde. doktor bana da sezaryana doğru gidiyoruz dedi. ben çok dert etmedim, hayırlısı ile sağlıkla doğsun da. sadece 38.haftada alırız falan deyince kafam karıştı. ama sezaryan olunca 2 hafta erkenden alıyorlarmış. demek ayakta durmamak gerekiyor, bunu benim doktor söylemedi.
silemessin canım süresi geçti
yöneticilerden kazene msj at belki ilgilenir
işte biz zamanını tam konusmadık ama neden hep 38. haftada alıyolar o konuyu bidahaki gidişimizde sorucam.. en azından dogum belirtileri geldiği zaman gitsek!!
işte biz zamanını tam konusmadık ama neden hep 38. haftada alıyolar o konuyu bidahaki gidişimizde sorucam.. en azından dogum belirtileri geldiği zaman gitsek!!
sanırım o haftadan sonra bebeğin gelişimi tamamlanıyor diye. Ama normal doğuma 2 hafta oluyor en az. benim de kafam karışık. ben de sorarım gidince, ama doktor ne derse öyle olacak gibi gözüküyor.
kızlar bunu hiç dert etmeyin 38. haftada normal doğum yapanlar da var illa 40 olacak diye bişey yok ki 34. haftadan sonra gelişimi tamamlanmış oluyor çok ciddi bir sorun olmazsa küvöze bile almıyorlar. 38. haftada Allahın izniyle hiçbişey olmaz yani merak etmeyin...
ben inşallah 38.haftayı bulurum diye dua ediyorum zaten kasılmalarımdan dolayı :18:
allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
Iyi aksamlar anneler
Benim cok kotu agrim var ya:18:
Karnimin icinden sanki igne batiriliyor
Iyi aksamlar anneler
Benim cok kotu agrim var ya:18:
Karnimin icinden sanki igne batiriliyor
iyi akşamlar canım geçmiş olsun. dayanamıyorsan acile git bence
telaş yapma cnm,uzanıp biraz dinlensen,geçmezse dr.nu ararsın...
koştur koştur gittim dondurma aldım geldim...hürremle iyi gider dedim
mayıs başında da bizde de olur mu ki doğumlar o zmnnn..:18::18:
ay olmasın ya, herkes zamanında doğursun lütfenn, söyleyin bebiklerinize yaramazlık etmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?