2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

işte biz zamanını tam konusmadık ama neden hep 38. haftada alıyolar o konuyu bidahaki gidişimizde sorucam.. en azından dogum belirtileri geldiği zaman gitsek!!

deneyimli anneler yardım,göğüs bitiminde karnımın üst bölümünde sancı var böyle sırtımı yan boşluklarıma doğru saplanıyor,şimdi biraz geçer gibi oldu da panik yapmalı mıyım?

Herkese merhaba . ve hayırlı doğumlar .
dogum konusundakı dusuncelerınız neler. normal dusunurken epidural sezeryana karar verdimm bu kararsızlık adamı cok kotu yapıyor ??

işte biz zamanını tam konusmadık ama neden hep 38. haftada alıyolar o konuyu bidahaki gidişimizde sorucam.. en azından dogum belirtileri geldiği zaman gitsek!!

sanırım o haftadan sonra bebeğin gelişimi tamamlanıyor diye. Ama normal doğuma 2 hafta oluyor en az. benim de kafam karışık. ben de sorarım gidince, ama doktor ne derse öyle olacak gibi gözüküyor.

sanırım o haftadan sonra bebeğin gelişimi tamamlanıyor diye. Ama normal doğuma 2 hafta oluyor en az. benim de kafam karışık. ben de sorarım gidince, ama doktor ne derse öyle olacak gibi gözüküyor.

kızlar bunu hiç dert etmeyin 38. haftada normal doğum yapanlar da var illa 40 olacak diye bişey yok ki 34. haftadan sonra gelişimi tamamlanmış oluyor çok ciddi bir sorun olmazsa küvöze bile almıyorlar. 38. haftada Allahın izniyle hiçbişey olmaz yani merak etmeyin...

ben inşallah 38.haftayı bulurum diye dua ediyorum zaten kasılmalarımdan dolayı :18:
allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

ben inşallah 38.haftayı bulurum diye dua ediyorum zaten kasılmalarımdan dolayı :18:
allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

amin canım hiç kafana takma artık bebeklerimiz kendini kurtardı Allahın izniyle. şimdiden sonra bir sıkıntı olmaz inş. hayırlı zamanda hayırlıca olsun hepsi de....

Iyi aksamlar anneler
Benim cok kotu agrim var ya:18:
Karnimin icinden sanki igne batiriliyor

iyi akşamlar canım geçmiş olsun. dayanamıyorsan acile git bence

saol canim ,bakayim ne kdr devam etcek.Ona göre dogumhaneyi aricam
telaş yapma cnm,uzanıp biraz dinlensen,geçmezse dr.nu ararsın...

Sakinim aslinda ama agrilar kotu.
Doguruyorum herhal dedim icimden Suan uzandim telden baglanmis durumdayim. bakalim ne kdr dvm etcek.Ay evdede yalniizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…